The Coming Dark Age | Armstrong Economics.

mørk alder

SPØRSMÅL:

Mr. Armstrong,

Takk for tiden du bruker på å informere publikum om hva det egentlig skjer. Jeg har fulgt arbeidet ditt i årevis, før du ble løslatt fra fengselet. Gjennom årene har du kommet med flere kommentarer om retningsendringer og har antydet ideen om at det kommer et veikryss at vi enten vil gå inn i en annen mørketid, eller så vil vi se lyset mot større frihet og frihet. Mer nylig nevnte du året 2032 som et kritisk år i denne forbindelse.

I tillegg har du nevnt at Trump å vinne valget ville utsette det uunngåelige kaoset, men at HRC-vinningen ville øke hastigheten.

Når det gjelder de distale effektene av valget i november 2032, øker enten Trump eller Clinton som sannsynlighet sannsynligheten for å gå inn i en mørketid på noe mer håpefullt? Bør vi forsøke å sparke boksen nedover veien, eller skal vi få det ferdig?

Takk igjen for tjenesten.

HA, Ph.D.

obama-forandring-vi-kan-tro-på

SVAR: Hillary er bare korrupt og råtten til kjernen. Hun representerer alt som er galt med vår politiske økonomi. Politikere bryr seg ikke lenger om folket. Hvert valg lover “forandring” i en eller annen variasjon. Det er å innrømme at noe er ødelagt, men det kommer alltid til det samme – det handler bare om dem.

twain-mark-if-voting-made-any-difference-they-would-not-let-us-do-it

Det var faktisk Mark Twain som sa det best i løpet av forrige århundre: “Hvis avstemning gjorde noen forskjell, ville de ikke la oss gjøre det.” Vi må forstå at dette har vært en eldgammel kamp mellom herskerne og folket. I Athen hvor demokrati ble født, kjempet de hele tiden for å ta tilbake makten og til og med fikk Perikles til å stå for retten. Regjeringen har alltid søkt å bestikke folket som skaper en velferdsstat. Romerne visste at veien til makten var å love alt, men gi dem brød og sirkus (sportsspill), og de kunne opprettholde makten. Det var Decimus Iūnius Iuvenālis, kjent som Juvenal, som var en romersk dikter som var aktiv på slutten av 1. og tidlig 2. århundre e.Kr. som skrev den setningen:

… Allerede for lenge siden, fra da vi solgte vår stemme til ingen mann, har folket frafalt våre plikter; for folket som en gang delte ut militærkommando, høyt sivilt kontor, legioner – alt, nå behersker seg selv og håper engstelig på bare to ting: brød og sirkus

[…] Iam pridem, ex quo suffragia nulli / uendimus, effudit curas; nam qui dabat olim / imperium, fasces, legiones, omnia, nunc se / continet atque duas tantum res anxius optat, / panem et circenses. […]

(Juvenal, Satire 10.77–81)

Ingenting har forandret seg. Mange mennesker kan gi navn til hver person på noe idrettslag, men kan ikke nevne deres politiske minister, kongressmedlem eller hvilken som helst høy tittel de kaller seg. Dommeren i rettssalen krever å bli kalt “hederlig” som alle offentlige ansatte. De gjør narr av selve ordet.

athen550

Vi nærmer oss den alvorlige faren for en mørk tidsalder som begynner fra etterspillet av 2032. Forhåpentligvis vil jeg være borte da og ikke trenge å møte denne forferdelige hendelsen. Likevel er mørke alderen gjentakende hendelser gjennom historien og i alle kulturer. Grekerne holdt ut sin mellom den homeriske tidsalder som markerte slutten på den mykenske sivilisasjonen rundt 1100 f.Kr., til de første tegnene på at de greske byene (poleis) steg opp igjen på 600-tallet f.Kr. Det var i løpet av 800-tallet f.Kr. (900-801 f.Kr.) at vi begynner å se fremveksten av store byer utenfor Hellas, inkludert Kartago, som ble grunnlagt av fønikerne.

Japan gikk gjennom sin mørke tidsalder, som også varte i rundt 600 år, og den samme virkningen ble utholdt i Europa med sammenbruddet av Roma i 476AD. Mørke middelalder ser ut til å komme i enheter på 3, så de er 300 eller 600 år. Årsaken er alltid politisk korrupsjon.

Japansk nedsettelse 760-958AD

I tilfelle Japan devaluerte hver nye keiser pengene i omløp med et dekret om at de var verdt 10% av hans nye mynter. Det var ingen egenverdi siden de var bronse eller jern. Denne prosessen førte til at folk IKKE skaffet penger. Kinesiske mynter var ettertraktet siden de ikke ville bli devaluert. Til slutt ville ingen akseptere japanske mynter, og de sluttet å bli utstedt i 600 år. Folk brukte kinesiske mynter eller poser med ris.

roman-follis-295-348ad

Den romerske pengekrisen som så sølv forsvinne i 268AD, ble naturlig etterfulgt av et forsøk på å gjenopprette det monetære systemet. En ny bronsemynt ble introdusert i 295AD, kjent som Follis. Igjen så en syklus på 52 år sammenbrudd fra over 16 gram til under bare 2 gram.

zenonis

Når du kommer mot slutten av Romerriket, finner du sjelden noe bronse, og når du gjør det, er det mindre enn en amerikansk krone. Mynter blir avskåret på grunn av korrupsjonen i regjeringen. De som tror å gjenopprette gullstandarden ville gjort hva som helst, tar feil. Slike monetære reformer vises gjentatte ganger gjennom historien med liten varig innvirkning. Systemet som vi kjenner det er alltid dømt til å mislykkes bare fordi vi som helhet er fornøyd med brød og sirkus og lar politikere løpe løpsk i sin grådighet. Hillary er eksemplet for alle å se.

Jeg vil samle alle kontoene, og dette er på listen over bøker som jeg skal fullføre. Vi har et valg. Vi kan forstå hva som kommer og HVORFOR , og kanskje ta det første skrittet ut av mørket og bevege oss inn i lyset av et realistisk politisk system som avslutter bestikkelse av borgere og denne evige kampen om politisk korrupsjon. Vi trenger et EGET demokrati uten karriere-politikere. Først da kan vi håpe å komme videre som et samfunn.

Kategorier: Forstå sykluser
«Den beryktede arbeidsdagens begivenhet i markederStor justering »

Legg igjen en kommentar