En kolossal dekning av utallige COVID-vaksiner “tilfeldigheter”

Av Ty Bollinger
12. mai 2021

TTAV-Colossal_Coverup-Featured

Tilbake i februar gjorde CNN en “hatchet-jobb” på oss . Det var ingenting annet enn fullstendige løgner og tull og personlige angrep. I mars la “Center for Countering Digital Hate” (CCDH) ut sin ‘Topp 10’ liste over Anti-Vaxxers som må fjernes fra Facebook og Instagram.

Ja, du leste det riktig! Center for Countering Digital Hate publiserte en digital ” hitliste” . Å, ironien!

topp 10 antivaks

Deretter publiserte CCCH deres ” desinformasjonsdusen ” og ga ut et “sammendrag” (ooh, det høres veldig offisielt ut) som krever at vi blir deplatformert fra sosiale medier.

deplatforming

CCDH har publisert flere rapporter om farene ved “anti-vaxxers”, men det er interessant at hvis du faktisk leser rapportene, vil du bli slått av ironien om at ingen av de såkalte “anti-vaxx argumentene” faktisk blir oppfylt av solide mot-argumenter eller data mot vaksine.

Faktisk, CCDH ikke negerer eller debatterer nøyaktigheten til noen av dem. Det pusser dem bare til side som “feilinformasjon og løgner” uten å gi noen bevis overhodet, og fortsetter med å baktale og lyve om “anti-voksxers” og krever at vi alle skal bli stille .

Jeg beklager … snublet vi inn i det kommunistiske Kina?

Jeg er glad for å kunne rapportere at de kommunistiske teknikkene til CCDH faktisk ga tilbake og en av de “gode karene” faktisk gjorde denne anerkjente gruppen av vaksinefrihetskrigere til “INFORMASJONSDOSEN” og laget en tegneserie med “superheltene” som er ” kjemper krigen mot desinformasjon. ” ????

informasjon dusin

I løpet av de siste ukene har den medisinske mafiaen og deres kammerater på ‘Center for Public Integrity’ begynt å målrette familiemedlemmene våre for å prøve å grave opp skitt for å smøre oss! For et oksymoronisk navn! Senter for offentlig “integritet” viser null integritet mens du troller etter smuss. Hvis du ikke allerede har lest den, skrev vår gode venn, Mike Adams, en artikkel om denne motbydelige visningen av journo-terrorisme.

I slutten av april publiserte Texas Monthly et propagandastykke med tittelen “ Why a Former Anti-Vax Influencer Got Her COVID-19 Shot ” som fokuserer på Heather Simpson. I artikkelen opplyser Simpson at hun så på en ” ni timers selvbeskrevet dokumentar om” sannheten ”om vaksiner produsert av Ty og Charlene Bollinger, et enormt innflytelsesrikt par i verden av alternativ medisin og antivaksinaktivisme. 

I følge artikkelen er jeg (Ty) en “ tidligere kroppsbygger uten medisinsk bakgrunn. 

Hmmm …. Det er et interessant perspektiv. Hvis vi endret navn og beskrivelse, kunne vi like gjerne si ” Bill Gates er en tidligere programvaretyv uten medisinsk bakgrunn “, ikke sant? Så fortsetter forfatteren og sier at vi “ tjener på bøker og videoer som fremmer falske kreftkur (og) desinformasjon om vaksiner . 

Dette er en bisarr beskyldning fra en tydelig villfarende, glemsom, hack “journalist”. Raskt spørsmål … hvis en behandling kurerer en kreftpasient, er den så “falsk”? Fordi vi har intervjuer med HUNDREDS av kreftpasienter som ble kurert, så antar jeg at alle av dem ble kurert med “falske” kurer som på en eller annen måte fungerte? Når det gjelder asinin-kommentaren om at vi promoterer ” desinformasjon om vaksiner ” vel … ummm … bare fortsett å lese ….

Oh yeah, jeg glemte nesten, vi har også andre såkalte “journalister” som er i ferd med å prøve å ødelegge vårt arbeid og baktale karakteren vår, og til og med prøve å grave opp skitt fra begynnelsen av 1990-tallet for å prøve å ødelegge vårt rykte. De er opptatt av at vi driver en vellykket virksomhet som faktisk genererer inntekter, noe jeg antar er en forbrytelse i deres villfarelse. I mellomtiden faller tusenvis over hele kloden døde som fluer i løpet av få dager etter at de har tatt COVID-19-vaksinen, men tilsynelatende er utsalgene i lamestream-media mer opptatt av å skade Bollinger-familien enn å redde liv.

Det er ingen tvil om at mer baktalende, hatefulle artikler om “treff” er på vei …

Så har vi sinnssyke leger som Peter Hotez, som sidestiller vaksineskeptikere med “cyberkriminelle” og etterlyser en væpnet “motoffensiv” drevet av politi for å målrette og angripe alle som er imot vaksiner, inkludert vaksinebeskadig varslere.

I følge Mike Adams , “I likhet med et økende antall fiendtlige leger og medisinske forskere som har blitt farlige vaksine-ildsjeler, har Hotez forlatt all gjenværende påstand om informert samtykke og mener nå at hele menneskeheten bør bli tvunget til å ikke bare ta all regjering -mandaterte vaksiner, men å bli truet til stillhet under våpenvåpen hvis de er uenige med pro-vaksine propaganda. 

Selvfølgelig vil ingen av disse “journo-terroristene” eller fiendtlige voksx-pressende leger selv svare på spørsmål. De vil heller sitte i elfenbenstårnene og sette i gang personlige angrep og pejorativer i stedet for å diskutere det aktuelle problemet … og det problemet er VAKSINSIKKERHET!

Det er derfor jeg hadde å skrive denne artikkelen. Hatere av menneskeheten vil ikke at du skal vite denne informasjonen. Så her er det…. Ingen spekulasjoner … bare FAKTA .

LÆGSDØD

Kona til en lege i Florida som døde 15 dager etter å ha mottatt Pfizers COVID-19-vaksine, fortalte journalister i USA Today og Daily Mail at mannen hennes var ”helt sunn” før han fikk vaksinen. Heidi Neckelmann sa at ektemannen, 56 år gamle Dr. Gregory Michael, ” søkte nødhjelp tre dager etter skuddet fordi han hadde prikker på huden som indikerte indre blødninger .”

Dr. Gregory Michael

Michael mottok vaksinen 18. desember på Mount Sinai Medical Center i Miami Beach, hvor han hadde jobbet i 12 år som OB-GYN. Han døde 3. januar etter å ha fått et hemorragisk hjerneslag relatert til mangel på blodplater, en tilstand som kalles trombocytopeni.

Som svar på Dr. Michael død, en studie publisert i februar i Journal of hematologi undersøkt trombocytopeni (etter Pfizer og Moderna vaksinasjon) og forskerne kan ikke utelukke muligheten for at Pfizer og Moderna vaksiner hadde potensial til å utløse immun trombocytopeni.

I en historie som avslører de ubegrensede nivåene av surrealisme når det gjelder disse eksperimentelle vaksinene og relaterte vanlige mediefortellinger, er en 48 år gammel plastikkirurg død etter å ha mottatt begge dosene av Moderna COVID-19-vaksinen. Dr. Thomas Flanigan mottok den første dosen 6. januar, og han mottok den andre dosen 3. februar. På sin Facebook-side, tilsynelatende latterliggjort av alle som var opptatt av vaksinesikkerhet, la han ut « Andre dose. Mikrochippen fungerer helt fint. Sinnet mitt blir sakte overtatt av bikupesinnet. Vi har det bra. Motstand er nytteløst. 

Dr. Thomas Flanagan

Dr. Flanigan døde 27. april. Dessverre etterlater han seg en kone og tre barn i alderen 10 til 14 år.

FLERE VAKSINDØD

Over hele kloden faller mennesker døde som fluer etter å ha tatt COVID-19-vaksinen.

I USA rapporteres bivirkninger til VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System). Sjekk ut VAERS-dataene fra CDC nedenfor.

VAERS 4.23.21

Bivirkningene rapportert i tabellen ovenfor er til og med 23. april 2021.

• 3.544 Dødsfall (24% rapportert innen 24 timer etter injeksjon) ** Redaktørens merknad: Fra publiseringsdatoen for denne artikkelen overgår dødsfall nå 4 100• 1, 595 Permanent funksjonshemning
• 8 165
sykehusinnleggelser • 16 521 Legevakt

Og det er bare toppen av isfjellet!

Men jeg er sikker på at alle disse dødsfallene bare var COVID-vaksine “tilfeldigheter”, ikke sant?

Jeg er sikker på at det bare er nok en “tilfeldighet”, men VAERS-systemet er veldig vanskelig å navigere. Så jeg tenkte at jeg skulle vise deg hvordan i 7 enkle trinn …
1. Besøk CDC “Wonder” -siden og godta ansvarsfraskrivelsen nederst på siden.
2. Klikk på VAERS data søke
3. I kapittel 1 , klikk på Gruppe Resultater Av “VAERS ID” og ved “Vaccine Type” og ved “Event kategori”
4. Under Valg Tiltak (fortsatt i seksjon 1 ) av i boksen for “ Beskrivelse av bivirkninger ”
5. Bla ned til seksjon 3 og velg“ Vaksineprodukter ”COVID19 VACCINE ”(Forsikre deg om at det er det eneste alternativet som er valgt.
6. Bla ned til seksjon 5, og velg“ Death ”under kategorien hendelse. (Forsikre deg om at det er det eneste alternativet som er valgt.)
7. Bla helt ned og klikk Send .

MERKNAD : Fordi det er rapportert så mange bivirkninger , kan det hende du må skille mellom mann og kvinne i seksjon 4 fordi systemet bare kan produsere rapporter med 10 000 eller færre rader. Nedenfor er meldingen jeg mottok da jeg prøvde å oppdatere VAERS-resultatene per 30. april.

VAERS feilmelding

Wow! Så CDCs eget rapporteringssystem er ikke utstyrt for å håndtere antall bivirkninger som rapporteres!

Nyere VAERS-data inkluderer ytterligere to dødsfall hos spedbarn , en 1-åring og en 2-åring.

En 1 år gammel babygutt fra Florida (VAERS ID 1261766 ) tok skuddet fra Moderna og døde to dager etter å ha fått kramper og kramper.

En to år gammel jente fra Virginia (VAERS ID  1255745 ) tok Pfizer-skuddet og døde fem dager senere .

Ett av spedbarnene som døde, var tilsynelatende i en Pfizer-rettssak, mens den andre tilsynelatende var i en Moderna-rettssak.

Dessverre viste CDERS VAERS- database totalt 152 fosterdødsfall rapportert etter mottak av COVID-19-vaksiner gjennom 23. april 2021.

Men jeg er sikker på at disse dødsfallene bare var COVID-vaksine “tilfeldigheter”, ikke sant?

Tenåringer dør også!

 • En 15 år gammel kvinne i New Hampshire (VAERS ID 1187918 ) døde av hjertestans 6. april 2021 – omtrent 3-4 dager etter den andre dosen av Moderna-vaksinen.
 • En 17 år gammel kvinne i Wisconsin (VAERS ID 1218081 ) mottok Pfizer-vaksinen 2. april 2021. Pasienten rapporterte pustevansker og brystsmerter, fikk deretter hjertestans og døde 8 dager senere 10. april .
 • En 15 år gammel mann i Colorado (VAERS ID 1242573 ) mottok Pfizer-vaksinen 18. april og fikk hjertesvikt og døde to dager senere den 20. april .
 • En 16 år gammel kvinne i Wisconsin (VAERS ID 1225942 ) mottok Pfizer-vaksine 19. mars. Pasienten fikk hjertestans hjemme 28. mars og døde 30. mars .

Men jeg er sikker på at disse dødsfallene bare var COVID-vaksine “tilfeldigheter”, ikke sant?

Se for deg selv!

Nedenfor er flere flere av de 3.500+ dødsfallene rapportert til VAERS. Jeg har “koblet” dem så du kan se selv.

 • VAERS ID 930910 ALDER 52. KVINNE. Vaksinert 1/8/2021 med Moderna-vaksine. Døde 90 minutter senere 1/8/2021.
 • VAERS ID 938118 ALDER 51. KVINNE. Vaksinert 1/5/2021 med Pfizer-vaksine. 1/8/2021 pasient tatt til ER, cerebellar blødning, hjerneslag, aneurisme. Døde 2 dager senere 1/10/2021.
 • VAERS ID 915682 ALDER 85. KVINNE. Vaksinert 30/30/20 @ 17:00 med Pfizer-vaksine. Døde 3 timer senere 30.12.2020.
 • VAERS ID 946293 ALDER 51. MANN. Vaksinert 1/7/2021 med Moderna-vaksine. Ble stadig mer hypoksisk senere den dagen. Transport til ER for akutt ved kronisk hypoksi respirasjonssvikt. Død 1/12/2021.
 • VAERS ID 921768 ALDER 58. KVINNE. Vaksinert 1/4/2021 med Pfizer-vaksine. Døde samme dag 1/4/2021.
 • VAERS ID 929764 ALDER 45. MANN. Vaksinert 28.12.2020 med Moderna-vaksine. Pasienten ble funnet avdød hjemme omtrent 24 timer etter vaksinering. Døde neste dag 29.12.2020.
 • VAERS ID 933739 ALDER 54. KVINNE. Vaksinert 1/8/2021 med Pfizer-vaksine. Døde 2 dager senere 1/10/2021.
 • VAERS ID 943397 ALDER 28. MANN. Vaksinert 23.12.2020 med Pfizer-vaksine. Pasienten ble funnet å ikke svare på jobben på sykehuset. Pasientelever ble fikset og utvidet. Død 14.11.2021.
 • VAERS ID 941743 ALDER 60. KVINNE. Vaksinert 1/12/2021 med Moderna-vaksine. Døde neste dag 13/1/2021.
 • VAERS ID 934968 ALDER 54. MANN. Vaksinert 1/4/2021 med Pfizer-vaksine. Senere den dagen begynte pasienten å kaste opp og hadde problemer med å puste. Døde 2 dager senere 1/6/2021.
 • VAERS ID 918518 ALDER 50. KVINNE. Vaksinert 31.12.2020 med Moderna-vaksine. Døde samme dag 31.12.2020.
 • VAERS ID 923219 ALDER 41. KVINNE. Vaksinert 30.12.2020 med Pfizer-vaksine. Døde 2 dager senere 1/1/2021.
 • VAERS ID 935511 ALDER 56. KVINNE. Vaksinert 1/8/2021 med Moderna-vaksine. Døde neste dag 1/9/2021.
 • VAERS ID 942106 ALDER 54. MANN. Vaksinert 1/8/2021 med Pfizer-vaksine. Døde neste dag 1/9/2021.
 • VAERS ID 914961 ALDER 88. KVINNE. Vaksinert 30.12.2020 med Pfizer-vaksine. Døde 90 minutter senere 30.12.2020.

Jeg kan fortsette og fortsette, men skjønner du poenget? Åh, jeg glemte … ifølge de vaksine-pressende galningene og vanlige mediesalg, var disse dødsfallene bare COVID-vaksine “tilfeldigheter” …

Det faktum er at i løpet av de første 4 månedene av 2021, har den amerikanske regjeringen VAERS databasen mer rapportert dødsfall etter å ha mottatt COVID-19 vaksiner enn dødsfall etter at alle andre vaksiner KOMBINERT i løpet av de siste to tiårene. La det synke inn!

Diagrammet nedenfor viser en ENORM stigning i vaksine rapporterte dødsfall til VAERS-databasen siden COVID-19-vaksinene ble utgitt i desember 2020.

VAERS vaksine dødsgraf

Likevel, til tross for tusenvis av dødsfall og den klare eksplosjonen på grafen, uttalte CDC på deres nettside : ” Annet enn sjeldne rapporter om alvorlige allergiske reaksjoner, har analyser av VAERS-rapporter ikke oppdaget noen mønstre som kan indikere et sikkerhetsproblem med COVID- 19 vaksiner . ”

Du må tulle med meg! Ingen mønstre som indikerer sikkerhetsproblemer? Se på freakin-grafen!

Nedenfor er en graf over det som er blitt varslet som ” EKSPLOSJONEN ” av Dogecoin-kryptokurrency, som nylig gikk fra omtrent 4 cent til over 70 cent.

#dogearmy til månen

Merker du noen likheter i grafene? Selvfølgelig gjør du det! Selv beinhodene på CDC kan se at prisen på Dogecoin har EKSPLODERT !

Men når det kommer til VAERS Vaccine Death-grafen, som er nesten identisk med grafen til Dogecoin, er deres offisielle uttalelse at det ikke er noe mønster med økte bivirkninger.

Gi meg en pause! Det minner meg om sitatet fra Jonathan Swift: ” Det er ingen så blind som han som ikke vil se. 

Selvfølgelig er jeg sikker på at det ikke har noe å gjøre med den åpenbare korrupsjonen på CDC …

Korrupsjon ved CDC

CDC mottar millioner fra vaksineprodusenter og er også involvert i vaksinepatenter blant mange andre økonomiske fordeler.

Medlemmer av CDCs ACIP-komité (Advisory Committee on Immunization Practices) bestemmer faktisk hvilke vaksiner som anbefales å bli lagt til i CDC-vaksineplanene, og er ofte økonomisk involvert med vaksineprodusenter.

ACIP-medlemmer kan eie aksjer i Big Pharma-selskaper som er ansvarlige for å produsere vaksinene som ACIP-komiteen anbefaler! Advokatfirmaet Weltchek Mallahan & Weltchek fant faktisk over 50 patenter knyttet til vaksiner som eies eller deles av et eller flere medlemmer av ACIP eller andre komiteer innen CDC.

sentre for bedrag og korrupsjon

Siden 1995 har CDC Foundation mottatt over 1,2 milliarder dollar i donasjoner. Blant listen over “partnere” (givere) er GlaxoSmithKline, Merck, Pfizer og Sanofi Pasteur. CDC Foundation-partnere inkluderer også teknologigiganter Google, Facebook og Amazon.

Hmmmmm … kan det være en av årsakene til sensur av talsmenn for vaksinesikkerhet?

Facebook og Google har store investeringer og store partnerskap med vaksineprodusenter. Disse farmasøytiske selskapene annonserer også på sine plattformer og bruker milliarder milliarder hvert år.

Interessant er at legater til stiftelsen er ubegrensede , noe som betyr at de kan brukes til å støtte givers egeninteresser. Med andre ord, Big Pharma kan “donere” penger til CDC Foundation, få skattefradrag for donasjonen, og deretter kan midlene brukes til å støtte Big Pharmas vaksineprogram. Det er en “vinn vinn” for Pharma og CDC!

I mellomtiden dør folk og blir syke av disse giftige vaksinene …

Human Lab Rats

Men ikke alle dør av de ikke-testede COVID-19-vaksinene. Mange av de uheldige “menneskelige laboratorierottene” er bare skadet. For eksempel forblir en tenåring i Utah på sykehus med tre blodpropper i og nær hjernen som utviklet seg etter at han mottok den første dosen av Pfizers COVID-19-vaksine.

Everest Romney, 17, mottok vaksinen 21. april og begynte å oppleve nakkesmerter, feber og alvorlig hodepine en dag senere. Etter mer enn en uke med symptomer og manglende evne til å bevege nakken fritt, fikk familien denne diagnosen: to blodpropper i hjernen og en på utsiden .

Everest Romney

Moren hans, Cherie Romney, sa “ Det vanskeligste var at jeg lot ham få det skuddet. Og han var sunn og i god tid før. Men du stiller spørsmålstegn ved det, du kan ikke unngå å stille spørsmål ved det når alt går galt. 

Men jeg er sikker på at dette bare var nok en COVID-vaksine “tilfeldighet”, ikke sant?

Takk Herren, Everest ble løslatt fra ICU 5. mai, men har en lang vei å gå. Vennligst BE for at Everest skal komme seg fullstendig fra blodproppene i hjernen hans!

Australias viktigste legemiddelregulerende organ rapporterte sin første død fra blodpropp som sannsynligvis er knyttet til AstraZenecas COVID-19-vaksine. Dette ble kunngjort av Therapeutic Goods Administration (TGA) fredag ​​16. april etter at det møttes for å undersøke sammenhengen mellom vaksinen og pasientens død. Ifølge TGA var personen som døde, Genene Norris, en 48 år gammel kvinne fra New South Wales. Norris mottok AstraZeneca COVID-19-vaksinen 9. april. Hun ble kjørt til sykehuset dagen etter etter å ha fått blodpropp. Hun ble deretter satt i dialyse og på intensivavdeling. Hun ble aldri frisk, og hun døde 14. april, bare fem dager etter at hun fikk jabben.

VISSTE DU at ikke en eneste COVID-19-vaksine er godkjent av FDA? COVID-19-vaksiner har bare gått gjennom foreløpige kliniske studier i to måneder. Moderna var 9 uker og J&J var 8 uker. Disse vaksinene har fått EUA-status (Emergency Use Authorization), men ikke FDA-godkjenning.

Fase 3-kliniske studier av COVID-19 er i gang “.” Hu h? Hva betyr det egentlig? Det betyr at alle som mottar en COVID-19-vaksine deltar i en eksperimentell klinisk studie uten noe ansvar fra vaksineprodusenten.

Dessverre er dette det største “menneskelige eksperimentet” i verdens historie! Sjekk sluttdatoen for Pfizer COVID-19-vaksineprøven . Jepp, du leste det riktig – 6. april 2023 ! Vi ER med andre ord marsvin!

Pfizer-rettssak 4-6-23

VISSTE DU at COVID-19-vaksineprodusenter definerer “effektivitet” som “ reduksjon i risikoen for symptomer som feber, hoste eller sår hals? ”Pokker, på CDC egen nettside , de statlige“ Det er noen bevis for at vaksinasjon kan gjøre sykdommen mindre alvorlig. 

cdc vaksine vilkår

Begrepet “effektiv” ble heller ikke definert som forebygging av virusinfeksjon eller spredning av (SARS-CoV-2) viruset til andre. Dette er grunnen til at vaksinerte personer fortsatt anbefales å bruke ansiktsmasker, sosial avstand og unngå store folkemengder.

Ingen av vaksineforsøkene viste at vaksinen hindret folk i å få COVID-19. Den eneste forskjellen mellom de som ble vaksinert mot uvaksinert var deres alvorlighetsgrad av symptomer .

COVID-19-Effektiv

Forsøkene var heller ikke designet for å oppdage en reduksjon i alvorlig COVID-19 sykdom. Resultater med COVID-19-vaksine viser med andre ord IKKE at COVID-19-vaksiner redder liv!

VISSTE DU at tidligere koronavirusvaksiner aldri ble godkjent på grunn av alvorlige sikkerhetsproblemer i dyreforsøk?

Tidligere, under dyreforsøk, da dyr ble utsatt for viruset etter vaksinasjon, ble mange ekstremt syke eller døde. Dyr i disse studiene endte med å få det som nå blir definert som Vaccine-Associated Enhanced Disease (VAED).

VAED oppstår når en vaksine primer mottakerens immunsystem, og deretter overreagerer immunsystemet på et senere tidspunkt, når det blir utsatt for et lignende virus . Denne immunsystemforsterkningen kan potensielt føre til at kroppen angriper seg selv, noe som muligens kan føre til alvorlig sykdom, organskader og til og med død .

For eksempel har dette fenomenet lenge vært kjent fra forskjellige studier med koronavirusvaksiner hos katter. Alle katter som i utgangspunktet tolererte vaksinen, døde senere etter å ha blitt utsatt for og fanget SARS-viruset.

VAED

Dette er grunnen til at koronavirusvaksiner aldri har blitt godkjent for bruk hos mennesker! I tidligere dyreforsøk, etter vaksinasjon, resulterte den andre eksponeringen for viruset i død .

VISSTE DU at CDC anbefaler at gravide får vaksinen COVID-19 basert på … vel … deres “tarminstinkt” i mangel av et bedre begrep. Seriøst … Jeg lager ikke disse tingene!

På CDC-nettstedet heter det: ” Basert på hvordan disse vaksinene fungerer i kroppen, mener eksperter at de neppe vil utgjøre en risiko for gravide mennesker. 

covid vaksine gravide kvinner

Gravide kvinner blir vanligvis advart om å unngå mange ting, for eksempel fisk med høyt kvikksølv eller delikatesser. Likevel anbefales en vaksine med begrensede data om effekten på en gravid kvinne eller hennes foster fordi “ekspertene” på CDC “mener” det er “lite sannsynlig” å skade dem.

Denne uttalelsen er ganske talende, ikke sant? Det viser at “vaksinologi” er som en religion, da det krever “tro” på effektivitet, til tross for mangel på data. Det er ikke vitenskap. Det er dogme.

Takk til CovidVaccineQuiz.org for noe av informasjonen ovenfor.

Ignorer “upraktiske” data

Ikke overraskende ignorerte utsalg av lamestream media Yale professor i epidemiologi Harvey Risch som avslørte at flertallet av mennesker som nå kommer ned med COVID-19 har blitt vaksinert, og de beklager heller ikke å nevne at frykt for bivirkninger var den viktigste årsaken til vaksinevegring, sitert av 45% av dem i en meningsmåling i mars utført av Delphi Group ved Carnegie Mellon University .

Elefanten i rommet er at folk er mer redde for vaksinen enn selve viruset, som per 19. mars 2021 ( ifølge CDC ) har en samlet 99,4% overlevelsesrate for de i alderen 50 til 65.

Ifølge Celeste McGovern : “ For de under 18 år er dødsfallet av coronavirus estimert av CDC 0,00002, noe som tilsvarer en 99,98% COVID-overlevelsesrate. Faktisk, for de under 18 år er livstidsoddsen for å bli truffet av lyn høyere enn oddsen for å dø av viruset. 

covid overlevelsesrate

Tidligere denne måneden publiserte en israelsk organisasjon bestående av helseeksperter en rapport som beskriver hvordan Pfizer COVID-19-vaksinen forårsaker skade på nesten alle systemer i menneskekroppen. Ifølge den israelske folkekomiteen (IPC): “ Det har aldri vært en vaksine som har skadet så mange mennesker ” som Pfizer-vaksinen. IPC rapporterte også at ” risikoen for dødelighet etter den andre vaksinen er høyere enn risikoen for dødelighet etter den første vaksinen. 

Det minner meg om et sitat fra George RR Martin: “ Når du river ut en manns tunge, viser du ham ikke som en løgner, du forteller bare verden at du frykter hva han kan si. 

Propaganda Pushers Playbook Revealed

Har du noen gang hørt om “Vaccine Demand Observatory” (VDO)? Sannsynligvis ikke … men du har definitivt hørt deres propaganda. Det er det ingen tvil om.

På sin nettside uttaler denne gruppen at de “ fremmer verdens evne til å redusere effekten av feilinformasjon og øke etterspørselen etter vaksine. ”Et av målene deres er å“ mildne … mistillit til alle vaksiner. 

VDO ble først og fremst etablert av tre grupper:

 1. The Public Good Projects (PGP) – som “ designer og implementerer programmer i stor skala for atferdsendring for det offentlige beste. 
 2. UNICEF – som har mottatt over 86 millioner dollar fra Bill and Melinda Gates Foundation siden 2020
 3. Og det Gates-subsidierte Yale Institute for Global Health .

Du vet sannsynligvis allerede om Gates og UNICEF, men hva er PGP? I følge Celeste McGovern : “ PGP ble grunnlagt av Joe Smyser, en folkehelseadministrator som trente på CDC og har inngått samarbeid med Google og Facebook. Styremedlemmene inkluderer ledere fra Merck farmasøytiske produkter, Pepsi, Levi-Strauss, Advertising Council, Sesame Street, Campbell’s og TikTok. 

PGPs nettsted sier at vi gjennom “ medieovervåking og bots, organisering av sosiale medier på grasrot eller tankeledelse, bruker våre betydelige ressurser og forbindelser til kommunikasjon for endring. 

UNICEF og  PGPs feltveiledning for vaksinemisinformasjonshåndtering anbefaler vaksinefremmere å ” vurdere å sette vaksinasjon i en” gevinstramme “. Vis glade, sunne, produktive mennesker i grafikk, og hvis du må vise vaksinasjonshandling, prøv å unngå nåler og tårer. 

En av taktikkene er å grevle folk til å akseptere vaksinasjon som en ” sosial norm “. Forklar at “ flertallet av mennesker vedtar viss oppførsel, og det er det andre forventer at du skal gjøre for å oppnå et felles beste. 

VISTE DU at i 2020 opprettet Verdens helseorganisasjon et nytt folkehelsefelt kalt “ infodemiologi ”? (Definisjon: “vitenskapen om å håndtere infodemikk”)

En av nøkkelfunksjonene til VDO er å opprette og koordinere “Field Infodemiologist Training Program” (FITP) med det uttalte målet å trene “feltinfodemiske ledere” til å gjennomføre ” folkehelseovervåking for feilinformasjon ” og gi ” samfunnstøtte i feilinformasjon utbrudd. ”Ifølge VDO-nettstedet vil“ UNICEF, Yale og PGP tilby interne og eksterne trenere fra en global ekspertgruppe. 

15. oktober 2020 utstedte Verdens helseorganisasjon en “teknisk rådgivning” kalt Behavioral Considerations for Acceptance and Uptake of COVID-19 Vaccines (to måneder før en vaksine var tilgjengelig). Noen av “strategiene” høres veldig kjent ut nå:

 • “Å skape et muliggjørende miljø.” Med andre ord “å gjøre vaksinering enkel, rask og rimelig, i alle relevante henseender.”
 • “Bygg rettidig tillit til vaksiner.” I følge rådgivningen er det “ viktig å fokusere på å bygge tillit til COVID-19-vaksiner før folk danner seg en mening mot dem. Dette bør innebære bruk av pålitelige budbringere. 
 • “Utnytte forventet anger i kommunikasjonen.” For eksempel ved å ” spørre folk hvordan de vil ha det hvis de ikke blir vaksinert og ender med å få COVID-19 eller overføre det til sine kjære .”
 • “Utnytte sosiale påvirkninger”   ” spesielt fra mennesker som er spesielt klarert av og identifisert med medlemmer av relevante samfunn. 
 • “Understreke de sosiale fordelene ved vaksinering.” Sørg for å fortelle folk at “ vaksinasjon ikke bare kommer personer som får vaksinen til gode, men beskytter også andre i samfunnet. 
 • Understreke faren med COVID-19. “ Hvis folk oppfatter at de har lav risiko for å få COVID-19, eller at konsekvensene av å bli smittet ikke vil være alvorlige, vil de være mindre villige til å bli vaksinert. 
 • Nedprioritere vaksinerisikoen. Bivirkninger er ofte ” uunngåelige når et stort antall mennesker blir vaksinert på kort tid. ”Nøytraliser slaget ved å” kommunisere proaktivt om usikkerhet ”og risikoen for vaksineassosiert funksjonshemning og død.

LÆGERE FORENER!

Fra Brian Shilhavy ved Health Impact News:

I et forsøk på å bekjempe Big Pharma Corporate Media og Big Tech-sensur prøver leger over hele verden hektisk å advare massene om de ødeleggende effektene av de eksperimentelle COVID-vaksinene som skal massesprøytes inn i det intetanende publikum assistert av militære styrker over hele verden .

Hva kan muligens motivere disse legene, sykepleierne, forskerne og annet helsepersonell til å komme med en så lidenskapelig bønn? Hva har de å vinne ved å ta seg tid til å lære publikum om de skjulte farene ved en ny klasse vaksine som skal påføres borgerne i land rundt om i verden?

De har ingenting å få, og mye å tape, inkludert karrieren, og muligens til og med livet.

Så hvorfor gjør de dette? Hvorfor sensureres disse legene og fagpersonene så mye hvis de nye COVID-vaksinene faktisk er “trygge og effektive”? Hva er det som media og regjeringen skjuler for at de ikke vil at publikum skal vite det?

De gjør dette fordi de er leger og forskere som faktisk forstår den virkelige vitenskapen her, og som kjenner de ødeleggende potensielle konsekvensene av de som velger å få denne veldig giftige og farlige vaksinen, og de prøver å redde så mange mennesker som mulig fra blodbadet som denne vaksinen kommer til å forårsake, som vil omfatte DØD, hjerneskader, livslang autoimmun sykdom, infertilitet og mer.

Vennligst se denne videoen og deres presserende bønner, og del den med så mange mennesker du kan, for tiden er knapp! “

KONKLUSJON

Forresten, visste du innse at begrepet “anti-vaxxer” er en hyklersk tilnavn ? Noen store utstryk er basert på rasisme, og noen er basert på valg som folk har tatt. Begrepet “anti-vaxxer” faller inn i sistnevnte kategori …

Jeg har to spørsmål for vaksinen som presser galninge, journo-terrorister og vanlige mediesalg:

 1. Hvordan føles det å delta i gjerningen av det som til slutt vil bli sett på som en vaksineholocaust?
 2. Er du bekymret for at du til slutt vil bli tiltalt i henhold til Nürnberg-koden for å begå forbrytelser mot menneskeheten?

Disse COVID-19-vaksinene dreper mennesker hver dag! Med ordene fra Brian Shilhavy , “ Dette er folkemord: død ved injeksjon. Det er på tide å slutte å rense dette. Vi må begynne å bruke de riktige begrepene. 

Jeg er 100% enig med Brian. Linjen i sanden trekkes. Hvilken side er du på?+1kvitringDele378Dele378AKSJERTidligereNATUREN publiserer vanvittig rant av barnelege Peter Hotez i Texas, som tilsynelatende ber FNs sjokktropper føre “motoffensiv” mot alle anti-voksxere – (mening)

Om Ty Bollinger

Ty Bollinger er en lykkelig gift ektemann, far til fire fantastiske barn, hengiven kristen, bestselgende forfatter, medisinsk forsker, samtale radiovert, helsefrihetsadvokat, tidligere konkurransedyktig kroppsbygger, og også en sertifisert revisor. Etter å ha mistet flere familiemedlemmer til kreft (inkludert moren og faren), nektet Ty å akseptere forestillingen om at cellegift, stråling og kirurgi var den mest effektive behandlingen tilgjengelig for kreftpasienter. Han startet en søken etter å lære alt han kunne om alternative kreftbehandlinger og medisinsk industri. Denne oppdraget førte ham til slutt til de skjulte sannhetene bak vaksiner og vaksineindustrien. Ty snakker ofte til helsegrupper, på seminarer, utstillinger, konferanser, kirker, er en vanlig gjest i flere radioprogrammer, og skriver for mange magasiner og nettsteder.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.