SÆRDELES VIKTIG MELDING TIL ALLE Innlegg BmOnline » 10 Mai 2021 12:49 pm

COVID 19- er ren djevelskap satt i system for å drepe millioner av uskyldige mennesker, ja dem som ikke stemmer på globalistene skal drepes med skitne “vaksiner”, som slett ikke er vaksiner, men det sies så, slik at mange skal la seg lure til å ta imot giften. De er sleipe som ålen. Og tenk dere disse pleierne og hjelpepleierne som vet hva de holder på med??Det er rene slakterbenken! De som stemmer rett får kun saltvann, men blir registrert som Vaksinerte og får Corona pass.De som ikke stemmer på massemorderne og møter opp, får rottegift tilsatt morgellons og nano-bytes, som vil bli styrt av 5G nettverket som de har skrytt opp i skyene. Da kan de ved enkle tastetrykk på en pc påvirke alle som har fått disse “vaksinene” og gjøre dem meget syke, jfr blodpropp og infeksjoner i fleng, inkl. hjerte-attakk. Det er hva Nano boots, morgellons gjør med kroppen hos dem som har tatt “vaksinen”. I tillegg er ALLE som har tatt denne giften, smittebærere. Derfor er det meget viktig at de som IKKE har tatt “vaksinen”, holder seg langt unna dem som er “vaksinerte”. Ser dere- akkurat motsatt av det som media forteller om farer med Covid19, som er “vaksinen” og rottegiften. De har også GPS tracking på alle som har tatt “vaksinen” via det nye 5 G nettverket som er djevelens verktøy!

BmOnline

Legg igjen en kommentar