US Air Force Admits They Can Control the Weather

US Air Force og DARPA vil at vi skal tro at de har sluttet å bruke HAARP i Alaska for forskning og eksperimenter. Selv da vet vi alle at det er andre HAARP-systemer der ute i form av radarkommunikasjon og overvåkningssystemer som er rigget på toppen av mobile plattformer som kan distribueres i alle internasjonale farvann rundt om i verden. Alt de trenger å gjøre er å vri en knapp for å endre frekvensen til mikrobølgeovn og øke frekvensmodulert [FM] overføringskraft nok til å nå og varme opp atmosfæren over målet. ... Regjeringens HAARP-sender kan trenge 100 milliarder watt ren kraft, som patentet ovenfor har antydet. , for å oppnå et spesifikt resultat. Det er selvfølgelig ingen teoretisk grense for hvor mye ego som kommer til å spille inn i prosessen. Hva kan muligens skje med det forhåndsvalgte området i atmosfæren når nok kraft tilføres overføringsoppstillingen? Forstå at til og med en økning på bare 1 Celsius i atmosfæretemperaturen er mer enn nok til å sette i gang en betydelig værforstyrrelse. Husk at alle gasser beveger seg fra høyt til lavt trykk, og gasstrykket er direkte proporsjonalt med temperaturen. Kort sagt, hvis man varmer opp minst tre spesifikke steder i atmosfæren, har det felles sentrumsområdet relativt lavere trykk enn de tre oppvarmede punkter vil bli stormens øye. Tre konkurrerende krefter som beveger seg mot en felles region, kan bare løses gjennom en spiralrotasjon nedover, de kjøligere gassene er tyngre enn de tidligere. Avhengig av hvor mye energi som brukes, kan det ta dager å utvikle hele prosessen.
Chemtrailing og skyfrø kan absolutt forbedre prosessen langt utover værmanipulering. Notorisk har disse galningene nesten alltid flere mål for en enkelt handling. For de som forstår frekvensmodulering, vet de at ethvert lavfrekvent signal kan rygges inn i høyfrekvent radiosignal. Kort sagt, det er mulig å endre menneskelig atferd ved FM-kringkasting av hjernebølgefrekvenser, for eksempel: Delta-bølger (under 4 hz) forekommer under søvn Thetabølger (4-7 hz) er forbundet med søvn, dyp avslapning (som hypnotisk avslapning) og visualisering Alpha-bølger (8-13 hz) oppstår når vi er avslappede og rolige Betabølger (13-38 hz) oppstår når vi aktivt tenker, løser problemer osv. Den sensoriske motorrytmen (eller SMR; rundt 14 hz) var opprinnelig oppdaget for å forhindre anfallsaktivitet hos katter. SMR-aktivitet ser ut til å koble hjerne- og kroppsfunksjoner. Gamma-hjernebølger (39-100 hz) er involvert i høyere mental aktivitet og konsolidering av informasjon.
En interessant studie har vist at avanserte tibetanske meditatorer produserer høyere nivåer av gamma enn ikke-meditatorer både før og under meditasjon. Dette er de “gode bølgene”. Men det er også et bølgebånd som kan indusere hallusinasjoner. Kort fortalt er mulighetene uendelige ved å bruke denne enkle kringkastingsteknologien, og får Tesla til å frigjøre den til en rekke land etter at SS George Scherff, Jr., alias George W. Bush, smuglet de elektriske planene fra trollmannens laboratorium for Deep State's egen Andre effekter av radiooverføring For å få en idé om hvor farlig denne teknologien egentlig er når vi er under kontroll av psykopater som kontrollerer regjeringen, må vi se på Verdens helseorganisasjons artikkel om noen få av de mulige effektene av å bli utsatt for radar [1 megawatt] og radiosendinger [50 kilowatt]: Mulige helseeffekter De fleste studier som hittil er utført, har undersøkt andre helseeffekter enn kreft. De undersøkte fysiologiske og termoregulerende responser, atferdsendringer og effekter som induksjon av linsens uklarhet (grå stær) og ugunstig reproduksjonsutfall etter akutt eksponering for relativt høye nivåer av RF-felt.
Det er også en rekke studier som rapporterer ikke-termiske effekter, hvor ingen merkbar temperaturøkning kan måles. Kreftrelaterte studier: Mange epidemiologiske studier har adressert mulige sammenhenger mellom eksponering for RF og overdreven risiko for kreft. På grunn av forskjeller i utforming og utførelse av disse studiene er resultatene deres imidlertid vanskelig å tolke. En rekke nasjonale og internasjonale fagfellevurderingsgrupper har konkludert med at det ikke er noen klare bevis for sammenhenger mellom RF-eksponering og overdreven risiko for kreft. WHO har også konkludert med at det ikke er noe overbevisende vitenskapelig bevis for at eksponering for RF forkorter levetiden til mennesker, eller at RF er en induserer eller fremmer kreft. Imidlertid er ytterligere studier nødvendige. Termiske effekter: RF-felt er blitt studert hos dyr, inkludert primater. De tidligste tegnene på en negativ helsekonsekvens, funnet hos dyr etter hvert som RF-felt økte, inkluderer redusert utholdenhet, aversjon av feltet og nedsatt evne til å utføre mentale oppgaver.
Disse studiene antyder også bivirkninger hos mennesker som utsettes for hele kroppen eller lokal eksponering for RF-felt som er tilstrekkelig til å øke vevstemperaturen med mer enn 1 ° C. Mulige effekter inkluderer induksjon av øyekatarakt, og ulike fysiologiske og termoregulerende reaksjoner når kroppstemperaturen øker. Disse effektene er veletablerte og danner det vitenskapelige grunnlaget for å begrense yrkesmessig og offentlig eksponering for RF-felt. Ikke-termiske effekter: Eksponering for RF-nivåer som er for lave til å involvere oppvarming, (dvs. svært lave SAR), er rapportert av flere grupper til endre kalsiumionmobilitet, som er ansvarlig for overføring av informasjon i vevsceller. Imidlertid er disse effektene ikke tilstrekkelig etablert for å gi grunnlag for å begrense eksponering for mennesker. Pulserende RF-felt: Eksponering for veldig intense pulserte RF-felt, som ligner på de som brukes av radarsystemer, har blitt rapportert å undertrykke overraskelse og fremkalle kroppsbevegelser bevisste mus. I tillegg har personer med normal hørsel oppfattet RF-felt med frekvenser mellom 200 MHz og 6,5 GHz. Dette kalles mikrobølgehørseffekten.
Lyden har blitt beskrevet på en annen måte som en summende, klikkende, hvesende eller poppende lyd, avhengig av RF-pulserende egenskaper. Langvarig eller gjentatt eksponering kan være belastende og bør unngås der det er mulig. RF-støt og forbrenning: Ved frekvenser mindre enn 100 MHz kan RF-forbrenning eller støt skyldes ladninger indusert på metallgjenstander i nærheten av radarer. Personer som står i RF-felt kan også ha høy lokal absorpsjon av feltene i områder av kroppene sine med små tverrsnittsområder, for eksempel anklene. Generelt, på grunn av de høyere frekvensene som de fleste moderne radarsystemer bruker, kombinert med deres små strålebredder, er potensialet for slike effekter veldig lite. Elektromagnetiske felt og folkehelse: radarer og menneskers helse

https://www.who.int/news-room/q-a-detail/radiation-radar

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.