Stor Gruppe Leger Fra 30 Land: ‘Det Er Ingen Vitenskapelig Grunnlag For Begrepet Vaksinepass’

1. Mai 2021

EN GRUPP av leger sier at naturlig immunitet mot coronavirusinfeksjon er langvarig, men frykter folk vil bli tvunget til å ta påfyllingsvaksiner for å få tilgang til samfunnet igjen når Digital Green Pass utløper etter bare seks måneder.vaksinepas er dette ikke noe liv

Bilde: SHUTTERSTOCK via LifeSiteNews

Leger for Covid Ethics , en gruppe leger over hele og Nord-Amerika, sier studier om Covid-19s nærmest relaterte å infisere mennesker, SARS, avslørte at de som hadde fått naturlig immunitet i 2003, forblir beskyttet selv nå.

De hevder også at selv de fleste hadde blitt immun mot , selv før infeksjonen med selve viruset, ofte uten eller bare med milde, ukarakteristiske, eller på grunn av kryssimmunitet gitt av andre, naturlig forekommende koronavirus.

Men i henhold til et lovvedtak som nettopp er publisert av EU, vil dets foreslåtte Digital Green Pass ha gyldighet i bare seks måneder.

Når dette utløper, vil innehaveren trenge å bli vaksinert eller ha hatt Covid de siste seks månedene eller ta en hver 48. time for å gjenvinne sine friheter.

Leger for Covid Ethics hevder at det ikke er noe rasjonelt tilfelle for et slikt pass, som for tiden blir brukt i Israel og foreslått i Storbritannia, og legger til at immunitet mot infeksjon sannsynligvis vil være holdbar og upåvirket av varianter.

Leger for Covid Ethics sa:

“Det er ikke noe vitenskapelig grunnlag for begrepet vaksinepass og ikke noe rasjonelt tilfelle for vaksinepass. Å sette en seks måneders cut-off er bisarr og vilkårlig.

“Å undersøke tidsforløpet for antistoffer i blodprøver er ikke en gyldig tilnærming til spørsmålet om” hvor lenge varer immunitet? “.

“Dette er fordi antistoffer ikke er den viktigste vertsforsvarsmekanismen i immunitet mot virus. Det anses å være T-cellehukommelse (cytotoksisk så vel som ‘hjelper' lymfocytter) og B-hukommelsesceller (produserer antistoffer).

“Antistoffer faller naturlig over tid hvis du ikke lenger blir utfordret hele tiden med det smittende patogenet. Etter hvert som samfunnsutbredelsen faller fra, reduseres også denne eksponeringen mot viruset.

”Når holdbarheten til immunitet mot det nærmeste kjente viruset, SARS, ble studert, beholdt de som hadde fått immunitet naturlig, gjennom infeksjon i 2003, alle immunitet 17 år senere.

Det spekuleres i at ‘varianter' av SARS-CoV-2 kan ‘bryte gjennom' immuniteten som oppnås ved naturlig infeksjon eller vaksinasjon. Det er absolutt ingen bevis for dette i det hele tatt.

“Det er faktisk veldig sterke bevis for det motsatte – at ingen varianter er tilstrekkelig forskjellige fra det opprinnelige viruset til at det til og med er mulig for” immunflukt “å oppstå.

– Flere grupper av immunologer har vist overbevisende at mennesker som er immun mot en variant har T-celler som gjenkjenner alle de andre testede variantene. Dette er ikke en overraskelse, for ingen variant skiller seg fra den opprinnelige sekvensen med mer enn 0,3 prosent.

“Faktisk hadde de som hadde beholdt immunitet mot SARS også kryssimmunitet mot SARS-CoV-2. Disse to virusene avviker med omtrent 20 prosent.

“Selvfølgelig, hvis immunforsvaret vårt lett gjenkjenner to virus som har 80 prosent likhet, følger det at forskjeller på 0,3 prosent er helt irrelevante, fra et immunologisk perspektiv.”

SARS-CoV-2

Gruppen fortsatte med å legge til at det å fokusere på antistoffer i sammenheng med vaksinasjon mot SARS-CoV-2 er “mangelfull”, og det er helt upassende å tvinge mennesker til såkalte boostervaksiner for å gjenvinne sine friheter trukket av regjeringer.

“Hele konseptet med antistoffbasert immunitet mot et luftbårent patogen er feil fordi antistoffene er på feil side av veggen og ikke kan fange opp viral innføring i ,” la gruppen til.

“Sekreterte IgA-antistoffer spiller heller ingen signifikant rolle: selektiv IgA-mangel forbedrer ikke følsomheten overfor coronavirusinfeksjoner.”

Gruppen fremhever også at vaksineselskaper har vært unntatt juridisk ansvar for vaksineindusert skade, og legger til at SARS-CoV-2 for de aller fleste mennesker er en ikke-dødelig, typisk mild til moderat alvorlig sykdom.

De sa:

“Det overveldende flertallet av mennesker er ikke utsatt for COVID-19 og trenger ikke for egen beskyttelse.

“Vaksinene er blitt spioneringen som et middel for å forhindre asymptomatisk infeksjon og i tillegg asymptomatisk overføring. Imidlertid er “asymptomatisk overføring” en gjenstand for ugyldige og upålitelige PCR-testprosedyrer og tolkninger, noe som fører til høye falske positive priser.

Bevis indikerer at PCR-positive, asymptomatiske mennesker er sunne falske positive, ikke bærere. En omfattende studie av 9 899 828 mennesker i fant at asymptomatiske individer som testet positive for COVID-19, aldri smittet andre.

”I motsetning til dette er papirene som er sitert av Center for Disease Control for å rettferdiggjøre påstander om asymptomatisk overføring, basert på hypotetiske modeller, ikke empiriske studier; de presenterer antagelser og estimater i stedet for bevis. Å forhindre asymptomatisk infeksjon er ikke en levedyktig begrunnelse for å fremme vaksinering av befolkningen generelt. “

De har skrevet til parlamentsmedlemmer og gitt dem beskjed om at ansvaret for bivirkninger på vaksinene vil komme på dem, hvis de skulle stemme på Digital Green Pass, som ble diskutert på onsdag.

Og i forrige uke skrev Doctors for Covid Ethics sitt tredje brev til European Medicines Agency, og advarte administrerende direktør Emer Cooke om at cerebral venøs sinus trombose (CVST) dominerer listen over bivirkninger fra vaksinene og ikke er så sjelden som EMA antyder .

Kilde: DailyExpose.co.ukGov. Whitmer Erklærer Michigan Som VAKSINFENGSKAMP – Følg Eller Vær Låst For AlltidForrige InnleggEksplosiv! WaPo-Reporter Forteller Joe Rogan: Fauci Behind Wuhan COVID-19 LekkasjeNeste Innlegg

Relaterte Artikler

8,430 døde og 354,177 skader europeisk database over bivirkninger for covid 19 'vaksiner'

KORONAVIRUSVAKSINER

8.430 Døde Og 354.177 Skader: Europeisk Database Over Bivirkninger For COVID-19 ‘Vaksiner'

HAFHAF1. Mai 2021

wapo reporter forteller joe rogan fauci bak wuhan covid 19 lekkasje

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Eksplosiv! WaPo-Reporter Forteller Joe Rogan: Fauci Behind Wuhan COVID-19 Lekkasje

HAFHAF1. Mai 2021

Gov.  whitmer erklærer michigan som en vaksinfengselsleir - adlyd eller hold deg låst for alltid

KONTROLLKORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Gov. Whitmer Erklærer Michigan Som VAKSINFENGSKAMP – Følg Eller Vær Låst For Alltid

HAFHAF1. Mai 2021

menneskerettighetsadvokat covid 19 tyranni blir "en andre holocaust"

KORONAVIRUSHELSEVESENTYRANNI

Menneskerettighetsadvokat: Tyranni COVID-19 Blir ‘En Annen Holocaust'

HAFHAF30. April 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.