Indias Helseambassadør Døde En Dag Etter Å Ha Tatt COVID-Vaksine

26. April 2021

av Ethan Huff

En velkjent indisk skuespiller og statlig helse-ambassadør døde bare en dag etter at han ble injisert for Wuhan coronavirus (Covid-19 ), rapporter indikerer.

Indias helseambassadør døde en dag etter å ha tatt COVID-vaksine

Vivekh, en komiker og Tamilnadu-statens ambassadør for folkehelsemeldinger, hadde presset sine tilhengere for å få jabben, og utråbte den som “trygg og effektiv.” Deretter fikk han jabbed seg selv, bare for å dø av hjertestans mindre enn 24 timer senere.

59-åringen ble sagt å være i kritisk tilstand på et sykehus i Chennai etter å ha blitt brakt bevisstløs rundt klokken 11 dagen etter injeksjonen. På anlegget gjennomgikk Vivekh et koronar angiogram etterfulgt av angioplastikk.

En medisinsk bulletin forklarte at Vivekh var på ECMO-, som pumper og oksygenerer blod utenfor kroppen. Neste morgen rundt 04:35 Vivekh.

En av Vivekhs hovedoppgaver var å overbevise folk i hans stat om å overholde retningslinjene for helse og medisinsk intervensjon fra myndighetene.

I dette tilfellet fikk Vivekh i oppdrag å overbevise folk som bor i regionen om å bli injisert for å “stoppe spredningen.”

Vivekh fikk Indias Covaxin-injeksjon på Tamil Nadu Government Multi Super Specialty Hospital i Chennai. Han ba andre om å komme dit også for å bli injisert.

Vivekhs injeksjon var offentlig. Han filmet den under en begivenhet med TV-kanaler som bar video og fotografier av skuddet som ble satt i armen hans. Vivekh lastet også opp video av injeksjonen til -kontoen sin.

Siden Vivekh raskt døde etter injeksjonen, begynte mange å stille spørsmål ved om skuddet var skylden.

Regjeringsmyndigheter insisterer imidlertid på at de to begivenhetene ikke har noe sammenheng.

Ifølge tjenestemenn led Vivekh av en mystisk anfall av akutt koronarsyndrom og kardiogent sjokk.

Han opplevde 100 prosent blokkering av et blodkar, selv om regjeringen sier at dette ikke hadde noe med injeksjonen å gjøre.

GreatGameIndia undersøkte ikke bare Vivekhs død, men også mange andre i området fra lignende årsaker.

Den vanlige koblingen mellom dem alle er at den nå avdøde tidligere hadde blitt vaksinert med Covaxin.

Coronavirus-Jabs Er Dødelige – Hvorfor Skulle Noen Ta Dem?

Covaxin jab, som vi tidligere rapporterte , hadde allerede vært knyttet til “nevrologisk og psykologisk sammenbrudd.”

Minst en mottaker som deltok i en klinisk prøve, hevdet at injeksjonen fikk ham til å utvikle akutt nevroencefalopati, og etterlot ham “helt desorientert” til det punktet at han ikke lenger kunne identifisere eller gjenkjenne visse familiemedlemmer og slektninger.

Denne personen prøvde å saksøke senteret som administrerte vaksinen til ham, bare for å få anlegget til å saksøke ham.

Den indiske regjeringen insisterer i mellomtiden på at Covaxin er “110 prosent trygg” og aldri vil skade noen.

“Etter å ha hatt mange lenker til sak etter sak om at folk døde kort tid etter å ha blitt vaksinert, avskyr det meg å vite at STOR PHARMA fortsatt nekter en kobling mellom de to,” skrev en kommentator fra GreatGameIndia. “Enhver som lar STOR PHARMA injisere giftene sine, er tåpelig.”

Den samme kommentatoren fortsatte med å merke seg at alle inneholder en kombinasjon av kvikksølv (Thimerosal), aluminium og / eller formaldehyd, noe som gjør dem alle risikable og farlige.

Det som gjør disse siste jabs for Wuhan-viruset enda verre, er at noen av dem inneholder genendrende messenger RNA (mRNA) -.

“Det er et mRNA- som fester seg til RNA (messenger) av DNA, noe som betyr at viruset blir en del av DNA,” skrev denne kommentatoren. “Når pokker vil folk våkne og gjøre sine egne undersøkelser for å finne sannheten? Apati er det som vil ødelegge nasjoner. ”DARPA-Tilknyttet Selskap Tok Over ENORM ‘Klump' Av Pentagons Internett På Bidens InnvielsesdagForrige Innlegg200+ Leger Krever Global Vitamin D-Distribusjon Fordi Det Er Billig Og Reduserer COVID-Infeksjoner, Sykehusinnleggelser Og DødsfallNeste Innlegg

Relaterte Artikler

over 200 leger krever global distribusjon av vitamin d fordi det er billig og reduserer infeksjoner, sykehusinnleggelser og dødsfall

KORONAVIRUSHELSEVESENINSPIRASJONNYHETER

200+ Leger Krever Global Vitamin D-Distribusjon Fordi Det Er Billig Og Reduserer COVID-Infeksjoner, Sykehusinnleggelser Og Dødsfall

HAFHAF26. April 2021

tilbake til normalitet etter 14 måneder med mislykkede tilnærminger

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Gå Tilbake Til Normalitet Etter 14 Måneder Med Mislykkede Tilnærminger

HAFHAF25. April 2021

er 'lekket e-post' som skisserer trudeaus sprø covid plan for 2021 ekte?

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSSTOR TILBAKESTILLINGNWOTYRANNI

Er ‘Leaked Email' Som Skisserer Trudeaus Crazy COVID-Plan For 2021 Ekte?

HAFHAF25. April 2021

emosjonell mor i Georgia ber skolestyret "ta disse maskene av barnet mitt"

KORONAVIRUSINSPIRASJON

Emosjonell Georgia-Mor Ber Skolestyret: ‘Ta Disse Maskene Av Barnet Mitt' – ‘Skam Oss'

HAFHAF25. April 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.