26. april: Covid vattpinner og masker ser ut til å inneholde “kroker” og rare fibre som kan inhaleres direkte i lungene04/26/2021

26. april: Covid vattpinner og masker ser ut til å inneholde “kroker” og rare fibre som kan inhaleres direkte i lungene04/26/2021 / Av Mike Adams / KommentarerOmgå ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL

26. april: Covid vattpinner og masker ser ut til å inneholde "kroker" og rare fibre som kan inhaleres direkte i lungene

ANNONSE

I løpet av helgen publiserte vi en serie på nesten 40 mikroskopbilder som viser rare fibre , strukturer og til og med “kroker” som er innebygd i fibrene til kovide nesepinner og masker. Mange av disse fibrene ser ut til å ha egenskaper som vil føre til at de fester seg til bløtvev, slik som lungevev. Deres tilstedeværelse i covid masker er veldig urovekkende, gitt at disse fibrene med stor sannsynlighet lett inhaleres og kan legge seg i lungevev.

Det er for tiden null standarder for effektivitet eller kvalitetskontroll håndhevet mot covid masker. Ingen studier som vi kjenner til har sett nøye på maskeforurensninger og hvordan de kan forstyrre sunn åndedrett hos mennesker. Til tross for fullstendig mangel på kvalitetskontroll, eller effektivitetstesting, skyves masker nå på spedbarn helt ned til to år.

De som hevder masker forhindrer overføring av coronavirus lyver. Det er ingen bevis som støtter propagandaen, og akkurat som med sosial distansering, er “maskering” push rotfestet i kvakksalveri og svindel, ikke legitim vitenskap.

I dagens situasjonsoppdateringspodcast forteller jeg mikroskopibildene som viser bisarre strukturer i masker og vattpinner. Her er bare noen få av bildene som gir deg et glimt av hva vi fant.

Hva er denne eggposelignende strukturen på dette første bildet fra en karbonfibermaske?

Hvorfor er det røde og blå fibre spredt over maskematerialene?

Og hvorfor ligner noen svarte eller grå fibre kroker?

Hvorfor ser det ut som nesepinnene inneholder felt med “pigger” når de sees under ultrafiolett lys?

Og hva er den spikede “gripper” -enden av denne blå fiberen som ble funnet i en covid maske fra ?

Disse uredigerte mikroskopibildene reiser alvorlige spørsmål om sikkerheten og sammensetningen av kovide masker og nesepinner. Det er tydelig at masker og vattpinner overfører materialer til kroppen , ikke bare prøvemateriale eller filtreringsmateriale. Med andre ord, masker og vattpinner er i seg selv medisinske inngrep med ukjente helsekonsekvenser.

I dagens situasjonsoppdatering forklarer jeg alle bildene og hvordan de ble tatt, ved bruk av jodflekker og ultrafiolett lys i visse tilfeller:

Brighteon.com/9a2c356d-05ab-405f-835f-ea6d05167e78https://www.brighteon.com/embed/9a2c356d-05ab-405f-835f-ea6d05167e78

Sjekk Health Ranger -kanalen på Brighteon.com for en ny podcast hver ukedag:

https://www.brighteon.com/channels/hrreportcoronavirus , COVID , lunge helse , lunger , masker , mikroskop , nasale vattpinner , pandemi , merkelige fibre , rare vitenskap

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.