Skal vi fortsette å sitte på FB 24/7 og ergre oss??? Eller skal vi endre kurs?

Hva er det med oss…det norske folk som sitter timesvis foran skjermen og legger inn innlegg..liker og forteller hvor frustrerte vi (inkl meg sjøl). Folk som møter opp i et fåtall på demoer…folk som går fra det ene micropartiet til det andre mens den kriminelle gjengen som styrer videre frem med testing…en test som hele verdens befolkning nå vet ikke er brukbar og nå skal de ta for seg barna våre siden de ikke får nok folk til å teste seg. Ikke nok med det så er innholdet i de vaksinene som sprøytes inn i kroppene er dokumentert å være giftstoffer der folk dør. Og om ikke det var nok så “tvinger” de oss til bære et munnbind som er påvist inneholder et medikament som blir værende i kroppen nåe man puster inn og får mangel på oksygen og de fleste burde nå vite konsekvensene av at mangel på oksygen er en fare for kroppens funksjonalitet. Snart på tide at vi finner på andre løsninger enn det vi holder på med nå.

En annen ting er at Bill Gates skal redde jordens befolkning ved å drepe alt liv og redusere jordens befolkning og samtidig skal han “redde” mennesker ved å injisere gift i kroppen på oss? Lyder ikke dette som en selvmotsigelse? Er det virkelig INGEN i denne verden som kan stoppe dette gale individet?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.