Big Tech Som Helter Milliarder I Å Høste Blod Fra De Unge, Slik At Eliter Kan Leve Og Herske For Alltid

14. April 2021

av JD Heyes

Det er noe rett ut av en science fiction-film, og dårlig i det, men det er helt sant:

storteknologi som helter milliarder i å høste blod fra de unge, slik at eliter kan leve og herske for alltid

Big Tech- oligarker i USA og i utlandet øser milliarder i forskning som vil gjøre dem i stand til å leve og regere evig ved bokstavelig talt å oppdage den en gang fiktive “ungdomsfontenen”, selv om de må høste de unges blod for å oppnå det .

Faktisk skjuler ikke eliten det de prøver å gjøre: Ikke mindre enn Newsweek publiserte nylig en avsløring angående denne uhyggelige forskningen.

“Det spanske firmaet Grifols var med på å sette i gang en kerfuffle i fjor da det sammen med andre firmaer tilbød nesten dobbelt så mye pris som bloddonasjoner til en -behandlingsforsøk,” rapporterte magasinet.

“Brigham Young University i Idaho måtte true noen driftige studenter med suspensjon for å hindre dem i å forsøke å få COVID-19 .

“Rettsaken mislyktes imidlertid, og nå håper det Barcelona-baserte firmaet å hente ut noe langt mer verdifullt fra plasmaet til unge frivillige: et sett med mikroskopiske molekyler som kan reversere aldringsprosessen.”

Grifols avsluttet en avtale på 146 millioner dollar tidligere i år for å kjøpe Alkahest, et firma lansert av Tony Wyss-Coray, en nevroforsker ved Stanford University, som sammen med Saul Villeda avslørte i forskningsartikler publisert i 2011 og 2014 at blod fra unge mus kan bidra til å gjenopprette funksjonaliteten til hjernen til eldre mus.

Oppdagelsen førte da til et nytt studieretning kalt gerovitenskap som “søker å forstå molekylære og cellulære mekanismer som gjør aldring til en viktig risikofaktor og driver av vanlige kroniske tilstander og sykdommer i eldre voksen alder,” sa National Institutes of Health.

I løpet av de siste seks årene har Alkahest funnet mer enn 8000 proteiner i blod som viser noe potensiale når det gjelder å bremse eller reversere tegn på aldring.

“Dens innsats og Grifols har resultert i minst seks fase 2-studier fullført eller på gang for å behandle et bredt spekter av aldersrelaterte sykdommer, inkludert Alzheimers og Parkinsons,” rapporterte Newsweek.

Du kan allerede se hvor dette er på vei: Målet er selvfølgelig å bruke de unges blod for å låse opp hemmelighetene ved aldring, slik at prosessen kan bli arrestert og til og med reversert. I tillegg er Newsweek åpen og åpen om målet for disse selskapene og deres forskning.

“Målet deres er å hacke prosessen med å aldre seg selv og i prosessen forsinke eller avverge utbruddet av mange av de sykdommene som er mest forbundet med å bli gammel,” rapporterer magasinet.

Men her er tingen: Hvor dyr vil denne prosessen være? Vil bare de superrike, de to øverste prosentene av inntektene, ha råd til det? Vil det forbli klassifisert hvis forskerne låser opp hemmeligheten på grunn av titalls milliarder dollar som hvert år genereres av helse- og kosmetikkindustrien for å ‘fortsette å se unge ut' og behandle aldersrelaterte sykdommer?

Og til slutt: Vil denne behandlingen bare være tilgjengelig for de som har makten?

Svarene på disse spørsmålene og andre er viktige fordi forskere tilsynelatende er i ferd med å oppdage.

Tidligere trodde “mennesker som jobber med sykdommer ikke at aldring kunne endres,” sa Felipe Sierra, en nå pensjonert direktør for Divisjon for aldringsbiologi ved National Institute on Aging, til Newsweek.

“Det er faktisk det mange medisinske bøker sier: Den viktigste risikofaktoren for hjerte- og karsykdommer er aldring, men vi kan ikke endre aldring, så la oss snakke om kolesterol og fedme.

“For Alzheimers er aldring den viktigste risikofaktoren – men la oss snakke om opphopning i hjernen av beta-amyloidproteiner. Nå begynner det å endre seg. “

Før COVID-19-pandemien satte investorer opp milliarder for å finansiere disse bioteknologibedriftene. Og nå er utbetalingen nær.

“Du aner ikke hvor mange som er interessert i å investere penger i lang levetid,” Nir Barzilai, grunnlegger av Institutt for aldringsforskning ved Albert Einstein College of Medicine ved Yeshiva University, samt grunnleggeren av et av bioteknologifirmaene, fortalte Newsweek.

“Det er milliarder dollar.”Sjansen For Å Bli Smittet Av Å Berøre Forurenset Overflate Er Bare En Av Ti TusenForrige InnleggWorld Economic Forum Tips Om Global Cyber ​​'Pandemic' I Sommer For Å Legge Til Rette For ‘Great Reset'Neste Innlegg

Relaterte Artikler

ibm, som en gang drev holocaust-beregningsmaskiner, støtter nå vaksinesporing og matgodtgjørelse

BIG TECHKONTAKT SPORING

IBM, Som En Gang Drev Holocaust Computational Machines, Støtter Nå VACCINE-Sporing Og Matgodtgjørelse

HAFHAF13. Mars 2021

Pamela Anderson Julian Assange

BIG TECHINSPIRERENDE OFFENTLIGE FIGURERTANKEKONTROLLNYHETER

Pamela Anderson Slutter Med Sosiale Medier: ‘De Styrer Hjernen Din'

HAFHAF28. Januar 2021

Putin advarer mot konflikt som vil bety 'slutten på vår sivilisasjon'

BIG TECHSENSURNYHETERKRIG

Putin Advarte Om Konflikt Som Ville Bety ‘Slutten På Vår Sivilisasjon' Og Fordømte Big Tech-Sensur

HAFHAF27. Januar 2021

Hva enhver lokal borgerleder i Amerika må vite om Technocracys globale kupp

BIG TECHKONTROLLDOKUMENTARERINSPIRASJONTEKNOKRATI

Hva Enhver Lokal Borgerleder I Amerika Må Vite Om Technocracy's Global Coup D'Etat

HAFHAF26. Januar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.