World Economic Forum Tips Om Global Cyber ​​’Pandemic’ I Sommer For Å Legge Til Rette For ‘Great Reset’

14. April 2021

av Ethan Huff

I 2020 gjennomførte World Economic Forum (WEF) en simulering kalt ” Cyber ​​Polygon 2020 ” som forutsa en kommende global katastrofe forårsaket av en verdensomspennende “cyberpandemi.”

verdens økonomiske forum antyder global cyberpandemi i sommer for å legge til rette for 'stor tilbakestilling'

I likhet med hvordan milliardær-eugeniker Bill Gates ‘”Event 201 ” forutsa Wuhan coronavirus (Covid-19 ) før det skjedde, programmerte Cyber ​​Polygon 2020 prediktivt en kommende cyberangrep i forsyningskjeden som ligner på SolarWinds-angrepet som skjedde tidligere i år.

Cyber ​​Polygon 2020 er en del av WEFs planlagte ” store tilbakestilling “, som ble offentliggjort flere måneder tilbake som en nødvendig stimulans for overgang til en ny verdensorden .

Vi ble fortalt at denne store tilbakestillingen innebærer “den koordinerte overgangen til en fjerde industrielle revolusjon global økonomi der menneskelige arbeidere blir stadig mer irrelevante.”

En av de største tilbakestillings største talsmennene er den globalistiske grisen og WEF-grunnleggeren Klaus Schwab , som ser ut til å lengte etter utryddelse av milliarder mennesker for å lette inngangen til den kommende “gullalderen”, også kjent som den store trengsel eller tiden for Jakobs problemer.

“Nye økonomiske systemer som er digitalt baserte og enten er partnerskap med eller drives av sentralbanker, er en viktig del av WEFs store tilbakestilling , og slike systemer vil være en del av svaret for å kontrollere massene til nylig arbeidsledige,” forklarer en artikkel om overgangen.

“Som andre har bemerket, vil disse digitale monopolene, ikke bare finansielle tjenester, tillate de som kontrollerer dem å” slå av “en persons penger og tilgang til tjenester hvis vedkommende ikke overholder visse lover, mandater og forskrifter.”

Katalysatorhendelsen Som Vil Gi Den Store Tilbakestillingen Kan Være Bare Noen Dager Unna

På det nylig oppdaterte hendelsesnettstedet for Cyber ​​Polygon 2021 involverer den neste fasen av endringen “en enkelt sårbar lenke” i det globale nettverket som vil bli utnyttet for å “få ned hele systemet, akkurat som en dominoeffekt.”

Basert på beskrivelsen av den kommende hendelsen, høres det ut som om WEF og andre globalistiske enheter planlegger å få ned hele systemet for å gjenoppbygge det i et helt nytt bilde.

“Alt dette knytter seg direkte til Universal Basic Income,” advarer Robert Wheeler fra bloggen The Organic Prepper.

“Den veldig populære UBI, introdusert med enda mer kraft etter COVID 19-pandemien, har popularisert konsekvente” stimulansbetalinger “for å overleve krisen.

“Ideen om UBI har blitt kastet rundt som en løsning på fattigdom i noen tid, med bloggere som Daisy Luther som sammenligner den med dagens feudalisme.”

Byggesteinene for dette teknologiske styringsnettet er for øvrig allerede på plass.

Alt som må skje neste er at pluggen trekkes, noe som ennå ikke har skjedd, i henhold til bibelsk profeti – og vil ikke skje – før beherskeren er fjernet.

WEF kaller denne nye modellen “interessentkapitalisme”, som faktisk ikke er noe mer enn sammenslåing av offentlig og privat sektor til ett enkelt dyr.

Det er et system “mye mer som Mussolinis korporatistiske fascismestil enn noe annet,” har observatører bemerket.

For å komme til det punktet, må det eksisterende systemet brennes til grunnen slik at det kan gjenoppstå i dette nye globalistiske systemet.

Med den endringen vil eliminering av milliarder mennesker komme, avskaffelsen av alt gratis foretak og personlig eiendom, og en absolutt overgang til global despotisme.

“De forteller oss alltid hva de planlegger å gjøre før de gjør det – fra 9/11 til Event 201 ,” skrev en kommentator på Zero Hedge og observerte trenden.

“Bare ta på deg den andre masken din og ikke still spørsmål,” spøkte en annen.Big Tech Som Helter Milliarder I Å Høste Blod Fra De Unge, Slik At Eliter Kan Leve Og Herske For AlltidForrige Innlegg

Relaterte Artikler

den store tilbakestillingen og den nye verdensordenen en skremmende og dystopisk fremtid

STOR TILBAKESTILLINGNWO

The Great Reset And The New World Order: A Frightening And Dystopian Future

HAFHAF10. April 2021

Amerikas mest hemmelige etterretningsbyrå, deagel, forutsetter utbygging av verden fra covid 19 krise og stor tilbakestilling

KORONAVIRUSAVFOLKNINGSTOR TILBAKESTILLING

Amerikas Mest Hemmelige Etterretningsbyrå, Deagel, Prognoser Befolkningsutbygging Av Verden Fra COVID-19-Krise Og Stor Tilbakestilling

HAFHAF9. April 2021

tucker carlson canada's covid interneringsleirer krenker 'de mest grunnleggende menneskerettighetene'

KORONAVIRUSFEMASTOR TILBAKESTILLINGTYRANNI

Tucker Carlson: Canadas COVID-Interneringsleirer Krenker ‘De Mest Grunnleggende Menneskerettighetene’

HAFHAF4. April 2021

24 verdensledere kunngjør internasjonal pandemitraktat for å implementere en stor tilbakestillingsagenda

KONTROLLKORONAVIRUSSTOR TILBAKESTILLING

24 Verdensledere Kunngjør Den Internasjonale Pandemitraktaten For Å Gjennomføre En Stor Tilbakestillingsagenda

HAFHAF1. April 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.