Oppdatering av situasjonen, 7. april: ALERT – CDC vil frigjøre biowarfare PATHOGENS i Texas og Florida for å straffe stater som nekter vaksinepas

Onsdag 7. april 2021 av: Mike Adams
Merkelapper: dårlig helse , biologisk krigføring , bioterrorisme , CDC , coronavirus , COVID , Dangerous Medicine , ondskap , falsk flagg , masker , utbrudd , pandemi , patogener , Plandemi

Bilde: Situasjonsoppdatering, 7. april: ALERT - CDC vil frigjøre biogarn PATHOGENS i Texas og Florida for å straffe stater som nekter vaksinepas

Natural News ) CDC er en kriminell “gangster” -organisasjon som gjentatte ganger har vendt seg til bioterrorisme og mediepropaganda for å skaffe penger og makt. Helt tilbake på 1980-tallet kjørte CDC en landsomfattende aids-terrorkampanje og hevdet at aids ville påvirke rette, heteroseksuelle menn, feide over hele Amerika og true menneskets eksistens. I sannhet rammer AIDS primært homofile med flere sexpartnere og narkotikabrukere som deler nåler. Men den psykologiske terrorkampanjen presset av CDC ga dem en storm av ny finansiering fra Kongressen, og posisjonerte CDC som “autoritet” for å kontrollere alle aspekter av menneskelig atferd under dekke for å forhindre en pandemi.

Etter AIDS kjørte CDC flere terrorkampanjer mot Amerika og verden, og spredte massehysteri over H5N1 fugleinfluensa, deretter Zika-viruset, og nå covid. Det er alltid den samme lekeboken: Overdriver risikoen vilt, hevder myndighet over all menneskelig atferd – CDC kontrollerer nå private husleiekontrakter over hele USA – og krever milliarder i ny finansiering fra regjeringen.

Det hele er en kriminell racket, fordi det andre formålet med alt dette er å skape etterspørsel etter vaksiner som beriker Big Pharma . Vaksinene er altså designet for å spre mer smittsom sykdom, noe som resulterer i flere “utbrudd” som media utnytter for å piske opp enda mer massehysteri, som selger flere vaksiner. Hele tiden krever CDC mer makt, mer finansiering og mer “autoritet” for å kontrollere enhver menneskelig atferd.

Disneyland-meslingerordningen var et CDC black ops falske flaggoppdrag for å presse vaksiner i California

Når folk ikke vedtar vaksine-mandater raskt nok, driver CDC “black ops” -team for å spre smittsom sykdom, noe som gir media mer ferskt kjøtt for deres propaganda-kampanjer for massehysteri. For noen få år siden samarbeidet CDC med lovgivere og vaksinekorporasjoner i California for å spre meslinger i Disneyland , noe som resulterte i en koordinert massehsteriakampanje, som til ingen overraskelse ble avsluttet med Big Pharma-dukken i California, Senator Richard Pan, som rullet ut SB 277, loven som forbød vaksinefritak i California. Hele operasjonen var planlagt fra starten: Slipp meslinger, antenn mediefryktkampanjen, rull ut den forhåndsskrevne loven, og få den vedtatt under den emosjonelle reaksjonsfasen av mediekampanjen.

CDC kjører nøyaktig samme spillbok med covid, og fordi CDC er en “gangster” kriminell front for Big Pharma, er det ingenting de ikke vil gjøre for å holde en pandemi i gang . Det er derfor det er ganske greit å forstå at de kommer til å frigjøre biovåpenpatogener i Texas og Florida – muligens nye “varianter” av covid – for å prøve å knuse disse staters motstand mot vaksinepass.

Enhver stat som fordømmer vaksinepas eller vaksinemandat vil bli målrettet av CDCs black ops-team, som løper rundt i landet med hetteglass med patogener som en scene ut av filmen 12 Monkeys , og slipper dem på flyplasser, busstasjoner og offentlige arenaer.

Vi har nå kommet til det punktet hvor regjeringen vår er en aktiv bioterrorismegruppe som trenger fortsetter utbrudd, frykt og offentlig lydighet for å opprettholde sin makt . Tross alt finansierte onde Dr. Fauci direkte WIVs “gain of function” -forskning som førte til opprettelse og frigjøring av coronavirus-biovåpenet i utgangspunktet. Hele saken ble konstruert fra starten og utgitt etter planen for å knuse verdensøkonomier, presse inn-stemmegivning til det amerikanske valget og sette i gang den “globale tilbakestillingen” som vil gjøre menneskeheten slaveri under anti-menneskelige globalister.

CDC spiller gjerne sammen, presser dødelige vaksiner og frigjør våpenstammer etter behov for å holde hele svindelen i gang, alt mens de krever flere vaksiner, masker og sosial distansering.

Vi lever alle under en kriminell medisinsk mafia som nå fungerer som den største trusselen for menneskeheten, mens vi later til å være våre frelser. CDC jobber for Big Pharma og avfolkningen globalister, ikke det amerikanske folket.

Lytt til dagens fulle podcast for å lære mer detaljer som vil sjokkere deg:

Brighteon.com/f55f9678-3dc5-4f2d-b7ef-9e84dbb2c49a

https://www.brighteon.com/embed/f55f9678-3dc5-4f2d-b7ef-9e84dbb2c49a

Få en ny podcast hver dag på:

https://www.brighteon.com/channels/hrreportForrige:Situasjonsoppdatering, 6. april: De vaksinerte vil DØ; de uvaksinerte vil JAKTES4,150VISNINGER

MOTTA VÅRT GRATIS NYHETSBREV PER E-POST

Få uavhengige nyhetsvarsler om naturlige kurer, matlaboratorietester, cannabismedisin, vitenskap, robotikk, droner, personvern og mer.https://www.naturalnews.com/Include-ReaderRegistration-2019-Subscribe-Form-UnderArticle.html

Flere nyheter om dårlig helse

Oppdatering av situasjonen, 7. april: ALERT – CDC vil frigjøre biowarfare PATHOGENS i Texas og Florida for å straffe stater som nekter vaksinepasBOMBSHELL: Bill Gates forberedte sine tilbedere for plandemi av bioterrorisme som stammer fra en “virusovergang” fra aper og flaggermusOxford suspenderer rettssaken mot AstraZeneca-vaksine mot barn i frykt for tilknytning til dødelige blodpropper29 millioner AstraZeneca-vaksinedoser funnet på italiensk fabrikk blant forsyningsproblemerTenåringer fra Texas utvikler Guillain-Barre syndrom uker etter å ha mottatt den første dosen mot koronavirusSørkoreanere uten vaksinepass vil ikke kunne gå på jobb og komme inn i butikkerLovgivere i South Carolina House ber guvernøren om å forby koronavirusvaksinepassStamme etter vaksine? Michigan rapporterer om den første bekreftede saken knyttet til den brasilianske P1 coronavirus-variantenSituasjonsoppdatering, 6. april: De vaksinerte vil DØ; de uvaksinerte vil JAKTESFDA beordrer Dr. Mercola å slutte å skrive om helsemessige fordeler av vitamin D … fordi kunnskap er fienden til hvert totalitært regime

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.