Den kovide bioterrorisme-stien fører tilbake til KKP-samarbeidspartnere, Anthony Fauci og Peter Daszak 03/31/2021

Den kovide bioterrorisme-stien fører tilbake til KKP-samarbeidspartnere, Anthony Fauci og Peter Daszak

Når kontroversiell, gain-of-function virusforskning ble forbudt i USA i oktober 2014, måtte toppforskere i regjeringen og i den private sektoren umiddelbart stoppe tjueen prosjekter relatert til virusmanipulering og vaksineutvikling for influensavirus og koronavirus som SARS og MERS. Kontroversielle prosjekter ved Harvard, Emory og University of North Carolina Chapel Hill ble suspendert. På den tiden modifiserte forskere genetisk respiratoriske virus for å utvikle lukrative nye vaksiner for legemiddelindustrien og det globale helsemarkedet.

I stedet for å følge etikk og lov, stupte Dr. Francis Collins, direktør for National Institutes of Health (NIH) og Dr. Anthony Fauci, direktør for National Institutes of Allergy and Infectious Disease (NIAID), med kontroversiell gevinst av- funksjon koronavirus forskning. I stedet for å forske i USA, tappet Dr. Fauci sin venn Peter Daszak fra Eco Health Alliance. Daszak er den berømte zoologen som først oppdaget flaggermusopprinnelsen til alvorlig akutt luftveissyndrom (SARS), ti år tidligere. Daszak likte forbindelser med Wuhan Institute of Virology i det kommunistiske Kina og var fast bestemt på å fortsette denne uetiske forskningen offshore.

Dr. Fauci godkjente videre 7,4 millioner dollar i skattebetalersmidler for å fullføre studiene gjennom Eco Health Alliance. Etter å ha tatt statlige penger fra Fauci i 2016, promoterte Peter Daszak den selvoppegående Dr. Fauci på arrangementer sponset av Eco Health Alliance. De to bioterroristene har et langvarig forhold til denne dagen.

Fauci direkte involvert i coronavirus-forskning i Kina

I samarbeid med Daszak beordret Fauci WIV-laboratoriedirektør Shi Zhengli til å samle flere prøver av flaggermus avføring i hulene. Zhengli samlet flaggermusprøvene og rapporterte tilbake til Fauci. Kinesiske virologer analyserte og sekvenserte den genetiske informasjonen om koronavirusene som ble oppnådd fra flaggermus og fikk beskjed om å bygge genetisk konstruerte virus eller kimærer som lett kunne infisere menneskelige celler. For å fortsette å motta penger rapporterte sjefen for Wuhan-laboratoriet, Dr. Shi Zhengli, tilbake til Fauci om fremgangen de gjorde med koronavirus.

For å komme opp med svært smittsomme koronavirus, brukte de kinesiske forskerne CRISPR-genredigeringsverktøyet for å endre musens lungeceller. Forskerne utstyrte musene med ACE2-reseptoren fra humane lungeceller – den samme reseptoren som SARS-CoV-2 utnytter i menneskets immunsystem. De kinesiske forskerne ble rene om arbeidet sitt i juni 2020, da de publiserte en ny modell for å studere SARS-CoV-2, en som bruker forbedrede funksjoner som Fauci støttet.

For ti år siden brukte Dr. Fauci NIAID til å finansiere den første coronavirus-studien med gevinst. Den forskning som Fauci finansiert i Nederland gjort genetiske endringer i coronavirus, slik at de kan bli lettere overføres gjennom luften. Etter å ha demonstrert luftbåren overføring av viruset på ilderpopulasjoner, forsøkte forskerne å replikere smitte i humane celler. Fauci berømmet denne forskningen i en op-ed i Washington Post og kalte den “en risiko verdt å ta.” Han skrev: “Viktig informasjon og innsikt kan komme fra å generere et potensielt farlig virus i laboratoriet …”

Fauci og Daszak har engasjert seg i bioterrorisme i årevis og fortsetter å slippe unna med det

Fauci skjulte pågående fortjeneste-av-funksjon coronavirus forskning gjennom New Yorks Eco Health Alliance. Dr. Fauci finansierte et prosjekt der for å lære om risikoen for nye koronavirus, og hvordan de kunne komme fra ville dyr for raskt å infisere mennesker. Er det ikke mistenkelig at Fauci raskt hevdet at covid-19 var av naturlig opprinnelse , da han i mange år var den største støttespilleren og finansiereren av funksjonalitetsforskning?

De eksperimentelle vaksinene som strømmer ut av farmasøytiske selskaper i varpshastighet, er designet for å kapitalisere på bioterrorismen, for dette var intensjonen om å få funksjonell virusforskning til å begynne med. Fauci har terrorisert befolkningene i samsvar med disse eksperimentelle vaksinene ved å bruke tvang og bedrag for å underkaste folks sinn og kropper for bioterrorisme og de tilsvarende vaksineløsningene.

I 2016 bestemte National Science Advisory Board for Bio-security (NSABB) at regjeringsfinansiert gevinst for funksjon-eksperimenter ikke utgjør en betydelig trussel mot folkehelsen det meste av tiden. 19. desember 2017 opphevet NIH forbudet mot å få funksjonalitetsforskning, og normaliserte forskning som forbedrer tilknytningsegenskapene til luftveisvirus. I august 2000 gjeninnførte NIH et tilskudd på 7,5 millioner dollar til Eco Health Alliance, i strid med rådet fra Dr. Michael Lauer, NIHs visedirektør for ekstramural forskning. Dr. Lauer vurderte en suspensjon av føderale midler til coronavirus-gevinstfunksjon-forskning ved Wuhan Institute of Virology, men blir ignorert av Fauci og Daszak, mens de fortsetter med sine eksperimenter om menneskelig biologi.

En ond sirkel av frykt og kontroll vil bare fortsette når bioterrorister fortsetter å utnytte mennesker og misbruke befolkninger med sin ”vitenskap”.

Kilder inkluderer:

Nature.com

TheNationalPulse.com

NCBI.NLM.NIH.gov

NaturalNews.com

NCBI.NLM.NIH.gov

NaturalNews.com

NaturalNews.comACE2 recpetor , badhealth , badscience , bio-terrorism , biologisk krigføring , bioweapons , CCP , chimera , communism , communist China , coronavirus research , forbrytelser mot menneskeheten , Dr Fauci , Dr. Peter Daszak , Eco Health Alliance , gain-of-function research , genetisk endrede virus , korrupsjon fra myndighetene , utnyttelse av mennesker , NIH ,pandemi , forræderi , vaksineforskning , virusmanipulering , Wuhan Institute of Virology

Legg igjen en kommentar