BOMBSHELL: Engangsblå Ansiktsmasker Funnet Å Inneholde Giftige, Asbestlignende Stoffer Som Ødelegger Lungene

1. April 2021

av Ethan Huff

Health Canada har gitt en advarsel om blå og grå engangsmasker, som inneholder et asbestlignende stoff assosiert med “tidlig lungetoksisitet.”bomulls engangsblå ansiktsmasker funnet å inneholde giftige, asbestlignende stoffer som ødelegger lungene

Bilde: StornowayGazette.co.uk

SNN200642-maskene, som er produsert i Kina og solgt og distribuert av et Quebec-basert selskap kalt Métallifer, hadde vært en del av Canadas gjenåpningsplan for offentlig skole.

Studentene ble fortalt at de trengte å ha dem i klasserommet for å forhindre spredning av Wuhan coronavirus (Covid-19).

Health Canada oppdaget imidlertid under en foreløpig risikovurdering at maskene inneholder mikroskopiske grafenpartikler som ved innånding kan forårsake alvorlig lungeskade.

“Grafen er et sterkt, veldig tynt materiale som brukes i fabrikasjon, men det kan være skadelig for lungene ved innånding og kan forårsake langvarige helseproblemer,” rapporterte CBC News.

En stund nå hadde noen barnehagelærere uttrykt mistanke om maskene, som fikk barn til å føle at de svelget katthår mens de hadde på seg dem. Vi vet nå at i stedet for kattehår, inhalerte barn tilsvarende asbest hele dagen.

“Hvis du har denne typen masker på lager, ber vi deg om å slutte å distribuere dem og oppbevare dem på et trygt sted nå,” skrev provinsstyret i et direktiv, som ble sendt til utdannings-, familier og høyere utdanningsdepartementer fra Canada.

Studie: Kjemikalie som reduserer fruktbarheten og får penisene til å krympe, funnet i ansiktsmasker

Ansiktsmasker Er Verken Trygge Eller Effektive

Som det viser seg, hadde SNN200642-masker som ble brukt over hele Canada i skoleklasser aldri blitt testet for sikkerhet eller effektivitet.

Patrick Baillargeon, som er på vei innkjøp for Quebecs laboratorieutstyr, sier at på grunn av dette burde masken aldri vært brukt.

Risikoen forbundet med innånding av grafenpartikler er uakseptabel, la han til, og kanadiere – og alle andre for den saks skyld – burde umiddelbart slutte å bruke maskene.

“Vi ber derfor alle våre kunder om å sjekke om de har noen i deres besittelse,” skrev Baillargeon i en kunngjøring og avslørte videre at de blå og grå engangsmasker på tidspunktet for anskaffelsen og distribusjonen ikke var i samsvar med myndighetens forskrifter. .

Skoler og andre fasiliteter adopterte dem på grunn av frykt rundt Wuhan-viruset, men denne forhastede, reaksjonære responsen forårsaker nå andre problemer i form av lungeskader.

Nederland nekter å pålegge ansiktsmasker og Sverige sier at de er ‘meningsløse’

“Vi verifiserer nå om noen av disse spesielle maskene forblir i skolene og sentrene våre,” heter det i et brev som ble sendt av skolestyret Lester B. Pearson til foreldrene til alle utsatte barn.

“Eventuelle ubrukt masker vil bli returnert til vårt lagringsdepot mens vi avventer ytterligere direktiver fra regjeringen.”

Tilbake i desember hadde Quebec-regjeringen distribuert disse giftige maskene til mer enn 15 000 barnehager i hele provinsen. Ingen av maskene oppfylte sikkerhetsstandardene og ble senere beordret til ikke lenger å brukes.

En annen lignende stil med engangsmaske, kjent som MC9501, ble også trukket fra distribusjon i hele Canada etter at den var fast bestemt på å være usikker.

Hele 31,1 millioner giftige masker fra denne linjen ble distribuert før regjeringen innså at de er uegnet til bruk.

“Bør ikke alt dette testes FØR det til og med forlater fabrikken?” spurte en CBC News-kommentator, og uttrykte opprør over regjeringens handling nå, tenk senere tilnærming til Wuhan-influensa.

Andre ba om at hodene skulle rulle over fiaskoen, samt en umiddelbar slutt på all bruk av ansiktsmaske, da beleggene både er ubrukelige og skadelige, uansett hvilke materialer som ble brukt i produksjonen.

“Å tvinge et barn til å bruke en giftig ansiktsmaske er barnemishandling,” skrev en. “Jeg håper søksmål vil følge.”WHOs Rådgiver Sier At Undersøkelse Av COVID Origin Var ‘Fullstendig Utilstrekkelig’Forrige InnleggEx-Pfizer VP Sier Eksperimentelle MRNA-Vaksiner Kan Være ‘Brukt Til Massiv Skala Avfolkning’Neste Innlegg

Relaterte Artikler

us state department lead investigator david asher

KORONAVIRUSNYHETER

US State Department Lead Investigator: ‘Highly Probable’ COVID-19 Leaked From Wuhan Lab

HAFHAF1. April 2021

24 verdensledere kunngjør internasjonal pandemitraktat for å implementere en stor tilbakestillingsagenda

STYREKORONAVIRUSSTOR TILBAKESTILLING

24 Verdensledere Kunngjør Den Internasjonale Pandemitraktaten For Å Gjennomføre En Stor Tilbakestillingsagenda

HAFHAF1. April 2021

ex pfizer vp sier at eksperimentelle MRNA-vaksiner kan brukes til massiv avfolking

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSAVFOLKNING

Ex-Pfizer VP Sier Eksperimentelle MRNA-Vaksiner Kan Være ‘Brukt Til Massiv Skala Avfolkning’

HAFHAF1. April 2021

sveits helsevirus som

KORONAVIRUSNYHETERWHO

WHOs Rådgiver Sier At Undersøkelse Av COVID Origin Var ‘Fullstendig Utilstrekkelig’

HAFHAF31. Mars 2021

Legg igjen en kommentar