Mennesker Med STOR RESET: Hvordan Fremtiden Kan Se Ut Hvis De Kontrollerende ‘Elitene’ Har Sitt

HA26. Mars

av Graham Dockery, RT

Med utbygging av vaksine ser menneskeheten ut til å vinne kampen mot coronavirus. Men noen eliter som planlegger et ” Great Reset ” etter coronavirus , vil ikke gå tilbake til det normale. Her er hva de har planlagt i stedet.mennesker av det store tilbakestiller hvordan fremtiden kan se ut hvis de kontrollerende 'elitene' har sin måte

Prins Charles (L), Klaus Schwab (C) og Bill Gates (R) © AFP / Chris Jackson og Reuters / Denis Balibouse og Ian Langsdon

Da lockdowns og maskemandater ble en del av dagliglivet det siste året, ba politikere verden over borgerne om å godta ” The New Normal .”

Uttrykket ble allestedsnærværende, men ettersom vaksinene ble nærmere distribusjonen, ble den setningen erstattet med en ny, ” The Great Reset “, brukt til å beskrive de monumentale endringene i menneskesamfunnet som trengs i en post-coronavirus-verden.

Avslørt i mai av Storbritannias prins Charles og World Economic Forums Klaus Schwab , er ‘Great Reset’ en ambisiøs plan for å skape et mer likestilt, kontantløst, integrert og bærekraftig globalt samfunn.

Verdensledere har tilsynelatende meldt seg på planen, med slagordet, ” Build Back Better “, som hadde en fremtredende rolle i den innkommende amerikanske presidenten Joe Bidens kampanjemeldinger.

Forfalt liberalisering, eller teknokratisk ny verdensorden ? Meninga om planen er delt mellom de som tror det er skuddet i armen verden trenger, og de som tror det vil få Cyberpunk 2077 til å se ut som en utopisk drømmeverden.

Uansett hva du mener, her er en titt på ‘New Normal’ som venter i 2021 og utover.

Vaksine Pass For Alle

Selv World Economic Forum (WEF) har erkjent at utstedelse av borgere med immunitetspass, eller vaksinasjonssertifikater, kan vise seg å være “kontroversielt.” Det har imidlertid ikke stoppet regjeringer som leker med ideen.

Storbritannia “utforsker” ideen om å lage en digital “frihetspass” -database som bare gir tilgang til offentlige steder for mennesker som kan bevise en negativ Covid-test, mens Irland og Israel har diskutert å forby uvaksinerte fra visse rom. Frankrike kan forby uvaksinerte fra offentlig transport.

Slike grep har blitt hardt kritisert av talsmenn for borgerlige friheter, men de som skyver dem bryr seg ikke.

“Forbered deg på en form for helsepass nå,” skrev den tidligere britiske statsministeren Tony Blair forrige uke.

“Jeg kjenner alle innvendingene, men det vil skje. Det er den eneste måten verden vil fungere på, og at lockdown ikke lenger er den eneste handlingen. “

Regjeringer er kanskje ikke i stand til å tvinge innbyggerne til å ta en forhastet og bivirknings-riddled jab under våpen, men de trenger ikke.

Flyreisebransjen har allerede sagt at det vil kreve bevis på vaksinasjon for å fly det kommende året, og etterlater wannabe-reisende med et enkelt valg: ta jabben eller vær hjemme. Budsjettflyselskapet Ryanair kokte ideen ned til en stum slagord: “Jab & go!”

Digitale IDer Og Sosiale Kredittpoeng

Vaksinasjonsjournalen din er bare en fasett av identiteten din som arkitektene i Great Reset vil ha tilgang til. I et innlegg på julaften la WEF frem en ambisiøs plan for å lage en digital identitetsapp som tar sikte på å gi en offisiell identitet til mer enn en milliard mennesker over hele verden som sies å være uten en.

Registrering av verdens befolkning er et mål som deles av FN, og WEFs foreslåtte app vil gjøre det mulig for brukere å koble seg til ‘smarte byer’, helsetjenester og finansielle tjenester, reiseleverandører og offentlige avdelinger.

Sammen med ideen om helsepass, kan man lett forestille seg en verden der uvaksinerte kunne ekskluderes fra disse viktige tjenestene.

Det internasjonale pengefondet har gått et skritt videre, men foreslår denne måneden at AI-algoritmer kan brukes til å skanne en persons sosiale innlegg for å bestemme kredittpoengene.

Laget for mange anti-vax-innlegg på Facebook? Beklager, venn, lån nektet.

Ulikhet På Steroider

Talsmenn for den store tilbakestillingen snakker om å bygge en mer likeverdig, rettferdig økonomi etter Covid. Men hvis nåværende trender er noe å gå etter, ser den økonomien mer ut som middelalderens føydalisme, med en liten gruppe milliardærer på toppen og resten av oss på bunnen.

Lockdowns har vært katastrofale for småbedriftseiere. San Francisco, for eksempel, har sett halvparten av sine små bedrifter stenge, mens New Orleans, sterkt avhengig av turisme og gjestfrihet, har mistet 45 prosent av sine små bedrifter.

Situasjonen er den samme over hele verden, med land som Irland som implementerte en andre nedlåsing i vinter, da flere bedrifter mislyktes.

Verdens milliardærer klarer seg imidlertid spektakulært bra. Amerikas trekommatitaner økte sin formue med nesten billioner dollar siden pandemien startet.

Amazon oppnådde resultater i andre kvartal i 2020, og tjente 89 milliarder dollar i den perioden og økte konsernsjef Jeff Bezos ‘formue til 200 milliarder dollar.

Den samlede rikdommen til de 12 rikeste amerikanerne – inkludert Facebook-sjef Mark Zuckerberg, Amazons Jeff Bezos og Microsoft-sjef og vaksineevangelist Bill Gates – vokste med svimlende 40 prosent.

Med låsing fortsetter inn i 2021, er det ingen indikasjoner på at denne trenden vil snu snart.

Alt dette lover godt for den verden som WEF forestiller seg. I følge den beryktede salgsfremmende videoen fra organisasjonen, vil den gjennomsnittlige personen innen 2030 “eie ingenting og være lykkelig.”

Varer og tjenester vil i stedet leies fra selskaper og leveres med drone, et oppsett som bare Amazon vil være på et sted å tilby.

Et Nytt Press For Miljøvern

Før Covid traff, var klimaendringene – et reelt, men sterkt politisert problem – kjæledyrspørsmålet for regjeringer over hele verden, da ledere falt over hverandre for å kunngjøre nærmere datoer for utfasing av fossile brensler.

Tilhengerne av Great Reset er ikke annerledes, og forutser at et globalt karbonavgiftssystem vil være på plass innen 2030, med innbyggere som spiser kjøtt som “en sporadisk godbit, ikke en stift. Av hensyn til miljøet. ”

Verdensledere vil sannsynligvis starte 2021 ved å fornye sine forpliktelser til en karbonfri fremtid, uansett pris.

Joe Biden, for det første, har lovet å signere USA tilbake til Paris-klimaavtalen umiddelbart etter at han tiltrådte [som han gjorde].

Mens den gjennomsnittlige personen kanskje betaler litt mer for privilegiet å kjøre bil eller spise en biff de neste månedene og årene, vil den virkelige endringen, ifølge WEF, føles innen 2030, når klimaendringene fortrenger en milliard mennesker, skape en enestående bølge av flyktninger.

I henhold til vilkårene i Great Reset, “må vi gjøre en bedre jobb med å ta imot og integrere flyktninger.”

For vesten betyr en bølge av klimaflyktninger mer konkurranse om jobber og en voksende underklasse i landene som tar dem inn. Imidlertid får de også muligheten til å ” eie ingenting og være lykkelige “, akkurat som resten av oss .

Og WEF kan stole på legioner av ‘grasrotaktivister’ for å presse denne politikken på massene. Ungdomsfløyen – Global Shapers Community – var involvert i fjorårets klimamarsjer, og samfunnets ledere er opplært av Climate Reality Project, en aktivistorganisasjon drevet av WEF-tillitsmann Al Gore .

Forvent at disse aktivistene vil kreve klimatiltak når WEF møtes i Davos, Sveits, i januar.

Den Virkelige Og Uvirkelige Uskarpheten – Diskusjonen Sensureres

Med WEF-medlemmer som bokstavelig talt finansierer sine egne aktivistbevegelser, blir det vanskelig å skille ovenfra og ned fra endring av grasrot.

Når det gjelder WEFs press for en ny miljøvern, er Greta Thunberg og British Petroleum på samme lag. Når det gjelder å forestille seg kapitalismen, jobber pave Frans og Mastercard sammen for å gi selskaper større innflytelse på kulturelle og politiske spørsmål.

Når det gjelder helsepolitikk, virker WEF og faktisk mye av verdens medier i orden med å la Bill Gates bestemme fremtiden for medisin og sykdomsforebygging.

Diskuter imidlertid noen av motsetningene og problemene som ligger i disse spådommene etter Covid, og du blir stemplet som en konspirasjonsteoretiker .

Med verdens giganter på sosiale medier som alle slår ned på “konspirasjon” -innhold, gjenstår det å se hvor grensen mellom “farlig” feilinformasjon og legitim kritikk vil bli trukket i 2021.

Det er imidlertid ikke noe strekk å si at Silicon Valley i 2021 vil ha mer å si om hva som ikke skal diskuteres.

Bare i 2020 sensurerte Twitter USAs president og forbød en nasjonal avis for å rapportere skadelig informasjon om motstanderen.

Når det gjelder innhold merket som ” konspirasjonsteori “, vil diskusjonen med all sannsynlighet være mer, ikke mindre, begrenset herfra og ut.

Midt i den globale omveltningen som ble forårsaket av koronaviruspandemien, er det lett å forestille seg verdensledere og selskaper som utnytter kaoset for å innføre mer kontroll over befolkningen.

Prins Charles selv beskrev til og med vår turbulente tid som en “gylden mulighet” til å gjøre godt mot “store visjoner om endring.”

Imidlertid har de som flytter hvert år til World Economic Forums toppmøte i Davos , skryt av sine “flotte” planer før, fra 2009 “Shaping the Post-Crisis World”, til 2012s “The Great Transformation.”

Den faktiske gjennomføringen av ‘ Great Reset ‘ vil avhenge av fantasien og ambisjonene til regjeringer og deres bedriftspartnere, og hvor godt dette kvadrerer mot økonomisk nødvendighet og offentlig motstand.

Det mest sannsynlige resultatet er at tilbakestillingen blir rullet ut stykkevis. Uansett vil WEFs forslag sikkert fortsette å forme diskusjonen lenge etter at trusselen om coronavirus avtar.Gjør Deg Klar Til Å Bli En ‘Digital Asset’ Av Globalists ‘Great ResetForrige InnleggSkumle Bill Gates Sier At Han Vet Når Verdens Coronavirus-Krise Vil Være Over – Ikke I ÅrNeste Innlegg

Relaterte Artikler

klaus schwab, bill porter

BILL GATESKONTANTLØS AGENDASAMMENSVERGELSESTYRESTOR TILBAKESTILLINGTEKNOKRATITYRANNI

Gjør Deg Klar Til Å Bli En ‘Digital Asset’ Av Globalists ‘Great Reset

HAFHAF25. Mars 2021

nyc-dommer fjerner 6 år gammel fra mor fordi hun ikke hadde på seg maske mens hun dro av henne på skolen

KORONAVIRUSNYHETERPOLITISTATTYRANNIKRIG MOT BARN

NYC Judge Fjerner 6-Åring Fra Mor Fordi Hun Ikke Brukte Maske Mens Hun Slapp Henne På Skolen

HAFHAF25. Mars 2021

lockdown ett år på - det fungerer ikke, det fungerte aldri og det skulle ikke fungere

STYREKORONAVIRUSFALSKE FLAGGSTOR TILBAKESTILLINGTYRANNI

Lockdown One Year On – Det Fungerer Ikke, Det Fungerte Aldri Og Det Var Ikke Antatt Å Fungere

HAFHAF24. Mars 2021

flott tilbakestilling

AGENDA 2030STOR TILBAKESTILLING

FNs (Grønne) ‘Agenda 2030’ Er Bak WEFs ‘Great Reset’ – Follow The Money

HAFHAF24. Mars 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.