Rapporter om dødsfall etter COVID-vaksiner opp med 259 på 1 uke, CDC Data Show03/12/21•

BIG PHARMA › NYHETER

Mellom 14. desember 2020 og 5. mars 2021 ble 31 079 rapporter om uønskede hendelser sendt til VAERS, inkludert 1524 , 5 507 alvorlige skader og 390 rapporter om Bells parese.

Av

Megan Redshaw76

VAERS er den primære mekanismen for rapportering av uønskede vaksinereaksjoner i USA

Data utgitt i dag av Centers for Disease Control and Prevention (CDC) om antall skader og dødsfall rapportert til Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) etter COVID- er fortsatt i samsvar med tidligere uker, med unntak av en 31% økning i rapporter om Bells parese.

Hver fredag offentliggjør VAERS alle vaksineskaderapporter mottatt av systemet fra fredag ​​forrige uke. Dagens data viser at mellom 14. desember 2020 og 5. mars ble totalt 31 079 totale bivirkninger rapportert til VAERS, inkludert 1524 dødsfall – en økning på 259 i løpet av de siste 7 dagene – og 5 507 alvorlige skader , opp 1083 i løpet av samme periode. I USA hadde 85,01 millioner COVID-vaksinedoser blitt administrert per 5. mars.

Fra 3/5/21 utgivelsen av VAERS-data.

VAERS er den primære mekanismen for rapportering av uønskede vaksinereaksjoner i USA. Rapporter sendt til VAERS krever ytterligere undersøkelse før et årsakssammenheng kan bekreftes.

Denne ukens økning på 31% i rapporter om Bells parese markerer et brudd med tidligere trender. Ellers gjenspeiler dagens data trender som har dukket opp siden The Defender først begynte å spore VAERS-rapporter relatert til COVID-vaksiner .

Denne ukens VAERS-data viser:

Den første Johnson & Johnson COVID-vaksinen ble administrert i USA 2. mars. 5. mars ble to bivirkninger relatert til vaksinen rapportert til VAERS. Begge skjedde hos unge mennesker, og reaksjonene inkluderte tungeprikking og nummenhet, hetetokter, hodepine og ekstrem tretthet.

10. mars, The Defender rapporterte dødsfallet til en 39 år gammel kvinne som døde fire dager etter å ha mottatt en andre dose av Moderna er COVID . Kassidi Kurill døde av organsvikt etter at leveren, hjertet og nyrene ble stengt. Hun hadde ingen kjente medisinske problemer eller eksisterende forhold, sa familiemedlemmer . En obduksjon ble bestilt, men Dr. Erik Christensen, Utahs sjefsleder, sa at bevis for vaksine som dødsårsak nesten aldri skjer.

I forrige måned rapporterte Defender at en 58 år gammel kvinne døde timer etter at hun fikk sin første dose av Pfizers COVID-vaksine . Statlige og føderale tjenestemenn sa at de etterforsket hennes død, men ikke utførte obduksjon. En forespørsel om offentlige journaler avslørte e-post mellom Statens helsekommisjonær Normal Oliver og offentlige informasjonsansvarlige som antyder at tjenestemenn var “bekymret for Keyes, som er svart, kan forverre vaksinens nøling med minoriteter,” rapporterte The Virginian Pilot.

Statlige tjenestemenn nektet å svare på hvordan medisinske undersøkere grundig kunne utelukke andre potensielle dødsårsaker utløst av eller knyttet til skuddet uten en intern undersøkelse av kroppen.

Familien ble tvunget til å få sin egen private obduksjon. Keyes ‘datter sa at selv før statstjenestemenn hadde morens foreløpige testresultater, fortalte legekontoret henne at de ikke ville utføre obduksjon. De fortalte henne “ingenting kunne hentes fra en obduksjon som ville relatere vaksinen til hennes død.”

11. mars kunngjorde Danmark, og Island at de ble med andre europeiske land for midlertidig å stanse bruken av AstraZeneca-Oxford COVID-vaksinen etter rapporter om blodpropp hos personer som fikk vaksinen, rapporterte The Defender. Den danske avgjørelsen kom dager etter at østerrikske myndigheter suspenderte en serie AstraZenecas COVID-vaksine mens de undersøkte dødsfallet til en person og sykdommen til en annen etter å ha mottatt skuddene. Den samme batchen som ble brukt i Østerrike ble brukt i Danmark, ifølge Reuters .

9. mars ble den australske helseministeren Greg Hunt innlagt på sykehus to dager etter inntak av AstraZenecas -vaksine. Han fikk antibiotika og væske. En lenke til vaksinen ble utelukket, rapporterte Reuters.

AstraZeneca-vaksinen er ikke godkjent av US Food and Drug Administration for Emergency Use Authorization, men stoffmakeren sa i forrige uke at den planlegger å søke snart.

I mellomtiden legger til rette for å beskytte seg mot økonomisk risiko forbundet med vaksineskader i de landene der, i motsetning til i USA, det ikke er noen lover på plass for å skade vaksineprodusenten mot ansvar for skader.

Som rapportert av The Defender 9. mars, krever Pfizer at land stiller opp suverene eiendeler som sikkerhet for forventede vaksineskader som følge av COVID-19-inokuleringen etter at Argentina avviste Pfizers anmodning om å vedta lovgivning som kompenserer selskapet for skadesansvar. Pfizer ønsket at Argentina og Brasil skulle garantere at selskapet ville bli kompensert for eventuelle utgifter som følge av søksmål mot det.

Pfizer krevde at Brasil frafalt suvereniteten til sine eiendeler i utlandet til fordel for Pfizer, ikke brukte sine nasjonale lover på landet, ikke straffet Pfizer for forsinkelser med vaksinelevering og fritok Pfizer fra alt sivilansvar for COVID-vaksinebivirkninger. Brasil avviste Pfizers krav og kalte dem “voldelige.”

Ni andre søramerikanske land har angivelig forhandlet avtaler med Pfizer. Det er uklart om de faktisk endte opp med å gi opp nasjonale eiendeler til gjengjeld.

I USA nyter vaksineprodusenter allerede full erstatning mot skader som oppstår fra denne eller andre pandemivaksiner i henhold til PREP-loven. COVID-vaksinekrav er arkivert til CICP (Counterpeasures Injury Compensation Program), som er finansiert av amerikanske skattebetalere. CICP administreres innen Institutt for helse og menneskelige tjenester, som også sponser vaksinasjonsprogrammet COVID-19.

8. mars ga CDC ut nye retningslinjer for hvordan de “fullvaksinerte” mot COVID kunne samles med andre. I følge CNN bestemmes nivået av forholdsregler som er tatt av egenskapene til uvaksinerte mennesker. Fullt vaksinerte kan besøke med andre vaksinerte personer innendørs uten masker eller sosial distansering, og kan besøke innendørs med uvaksinerte personer fra en enkelt husstand uten masker eller fysisk avstand hvis de uvaksinerte har lav risiko for alvorlig sykdom.

Children's Health Defense ber alle som har opplevd en bivirkning, på en hvilken som helst vaksine, om å sende inn en rapport som følger disse tre trinnene .

Abonner på The Defender – det er gratis!

FORESLÅ EN RETTELSE

Megan Redshaws avatar

Megan Redshaw

Megan Redshaw er frilansreporter for The Defender. Hun har bakgrunn fra statsvitenskap, juridisk grad og omfattende opplæring i naturlig helse.

Registrer deg for gratis nyheter og oppdateringer fra Robert F. Kennedy, Jr. og Children's Health Defense. CHD planlegger mange strategier, inkludert lovlige, i et forsøk på å forsvare helsen til barna våre og oppnå rettferdighet for de som allerede er skadet. Din støtte er viktig for CHDs vellykkede oppdrag.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.