Thomas Løster…15.03 2021. Maskene begynner å falle ned…

Dette kinesiske laboratoriet i Wuhan hører til Glaxosmithkline( GSK),denne bedriften hører tilfeldigvis til Pfizer(det firmaet, som produserer det vaksinestoffet mot det farlige viruset),som tilfeldigvis ble startet i Wuhan Biological Lab og tilfeldigvis blir finansiert av Dr. Fauci som tilfeldigvis reklamerer for dette vaksinestoffet.GSK blir tilfeldigvis forvaltet fra finansavdelingen Black Rock,som tilfeldigvis forvalter finansene av Open Foundation Comp.(Soros Foundation)og denne tilfeldigvis blir drivet av den franske bedriften AXA.Tilfeldigvis eier Soros det tyske firmaet Winthertur,som tilfeldigvis bygde et Laboratoriet i Wuhan og ble da kjøpt opp den store tyske konsern Allianz,hvor tilfeldigvis Vanguard er aksjonær,som er tilfeldigvis også aksjonær av Black Rock og tilfeldigvis kontrollerer alle sentralbankene og forvalter 1/3 del av global investisjonskapital.Black Rock er tilfeldigvis hovedaksjonær av Microsoft som eier Bil Gates og han tilfeldigvis er Pfizeraksjonær ( han-du husker?…som selger det reddende vaksinestoffet)og nå tilfeldigvis den1. sponsor av WHO er.Nå forstår du (eller ikke enda???)hvordan en død flaggermus som ble solgt på et fuktig marker i Kina infiserte den hele kloden.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.