NAKSTAD OM PÅSKEN: – HA MINST MULIG KONTAKT MED ANDRE

Therese Ridar

– Det jeg vil anbefale alle for påsken er å ha en fin ferie, men med minst mulig kontakt med andre mennesker, sier Espen Nakstad, assisterende direktør i Helsedirektoratet til VGTV. Han vil ikke ta stilling til om folk bør holde seg i hjemkommunen eller reise på hytta.

– Det viktige er å følge med på smittevernreglene som er der du vurderer å være i påsken. Det kan hende det er kommuner som har utbrudd som gjør at det ikke blir aktuelt å reise dit.

Han vil ikke tallfeste hvor mange man kan være sammen i påsken.

– Jo færre, jo bedre smittevernmessig, men man skal jo også leve et liv. Man kan i hvert fall ikke invitere masse folk, heller ikke i ferien, sier Nakstad og henviser til pressekonferansen som skal holdes om coronasituasjonen og påskeferien klokken 13 i dag.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.