I Israel betyr det å nekte koronavirusvaksinasjon at livet ditt er over03/10/2021

Av Ethan Huf

I Israel betyr det å nekte koronavirusvaksinasjon at livet ditt er over03/10/2021 / Av Ethan Huff / KommentarerOmgå sensur ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL

I Israel betyr det å nekte koronavirusvaksinasjon at livet ditt er over

ANNONSE

Mange amerikanere er ikke klar over det, men halvveis rundt om i verden, og nekter å bli vaksinert for Wuhan coronavirus (Covid-19) er nå en dødsdom .

Mens de ennå ikke hugger av hodet på folk for å nekte jab (se Åpenbaringen 20: 4 ), har israelsk regjering stilt krav om å bli vaksinert for å leve et “nytt normalt” liv.

“Når du ikke tar vaksinen, er livet ditt i utgangspunktet over,” advarer Ilana Rachel i en video om hva som foregår i Det hellige land.

“Ingen inngang til kjøpesentre. Ingen flere teaterbesøk. Barn rundt 16 år som ikke tok injeksjonen får ikke ta eksamen. Protesterende partier i Knesset blir bragt til taushet og truet av militæret. ”

Rachel fortsetter med å forklare at Israels regjering faktisk tilbakekalte medisinsk lisens til en motstander partileder for å snakke i strid med vaksinemandatet og kalte det “medisinsk apartheid.”

“Byrådet mottar medisinske dossierer for å sjekke om du har tatt vaksinen,” sier Rachel videre. “Israel ble helvete på jorden på grunn av Covid-løgnen. Resten av verden vil følge hvis vi ikke gjør noe. ”

Se nedenfor:https://www.youtube.com/embed/mSWlzd-iqKs

Å bli vaksinert vil redusere motstanden mot og viljestyrke mot de siste delene av Dyrets merke

Rachel er en del av en menneskerettighetsbevegelse som ble utvidet til sitt eget politiske parti på grunn av de pågående gruene rundt Wuhan-influensa og den israelske regjeringens drakoniske respons på den.

Dette politiske partiet blir selvfølgelig sensurert av maktene som inkluderer Donald Trumps venn Benjamin Netanyahu, som implementerte sin egen “Operasjon Warp Speed” for å massevaksinere det israelske folket så raskt som mulig.

Heldigvis i USA, i hvert fall foreløpig, er ikke obligatorisk vaksinasjon noe – og forhåpentligvis vil det forbli slik. Dessverre for Israel er det en ting, og folk som bor der må ta en tøff beslutning.

Enten lar det israelske folket den medisinske dypstaten jabbe dem og omprogrammere deres DNA for å kjøpe, selge og spise , eller de avviser skuddet og blir utstøtt, muligens sultende i hjel som et resultat.

Selv om jab i seg selv ikke er dyrets fulle merke som noen hevder, skriver det faktisk om en persons genetiske tegninger. Dette betyr at i stedet for å være et “organisk” menneske, blir en person som er vaksinert for Wuhan-influensa en GMO (genetisk modifisert) person.

Det er også mulig at disse Kina-virusvaksinene omprogrammerer mottakere på en slik måte at de senere på veien ikke lenger vil ha viljestyrke eller forståelse for å avvise Dyrets fulle merke, og gjøre aksept av det deres uunngåelige skjebne.

Wuhan coronavirus (Covid-19) vaksiner ser ut til å være del 1 av utrullingens merke, med flere komponenter og deler som snart kommer. I likhet med hvordan en bygning også trenger et fundament, legger disse injeksjonene grunnlaget for den pågående konstruksjonen av Dyrets merke inne i folks kropper, eller templer, som blir besmittet med en avsky som gjør øde.

“Dette høres ut som Holocaust 2.0,” skrev en kommentator på YouTube.

“I EU (EU) skjer det allerede med det nye obligatoriske vaksinepasset, uten hvilket du ikke vil være i stand til å gjøre noe,” skrev en annen.

Mer relaterte nyheter om Wuhan coronavirus (Covid-19) og utrullingen av The Beast Mark, som kinesiske virusvaksiner genetisk programmerer verden til å motta villig, finnes på Pandemic.news .

Kilder til denne artikkelen inkluderer:

RumorMillNews.com

BlueLetterBible.org

YouTu.be

NaturalNews.combadhealth , badmedicine , badscience , coronavirus , COVID , covid-19 , helse frihet , Israel , Dyrets merke , media blackout , medisinsk fascismens , adlyde , profeti , Tribulation , tyranni , vaksinasjon , vaksine , vaksine kriger , vaksiner

Legg igjen en kommentar