Europarådet Bestemmer At Vaksiner Ikke Må Være Obligatoriske, Og Ikke-Vaksinerte Må Ikke Diskrimineres Mot

6. Mars 2021

Parlamentarikerforsamlingen i Europarådet – den internasjonalt organ som den europeiske menneskerettighetsdomstolen er en del (må ikke forveksles med EU, og som Storbritannia fortsatt er medlem) – har fattet vedtak om at ikke må være obligatorisk og ingen skal lide diskriminering på grunn av ikke å ha blitt vaksinert.

Den lyder:den europeiske menneskerettighetsdomstolen, en del av Europarådet

Den europeiske menneskerettighetsdomstolen, en del av Europarådet

7.3 med hensyn til å sikre høyt vaksineopptak:

7.3.1 sørge for at innbyggerne blir informert om at vaksinasjonen IKKE er obligatorisk og at ingen er politisk, sosialt eller på annen måte presset til å bli vaksinert, hvis de ikke ønsker å gjøre det selv;

7.3.2 sørge for at ingen blir diskriminert for ikke å ha blitt vaksinert på grunn av mulige helserisiko eller ikke ønsker å bli vaksinert;

Europarådet: Vaksinepass tråkker menneskerettighetene

Mens det meste av oppløsningen er en deprimerende oppblåsthet av Covid-ortodoksi (“ikke-farmasøytiske intervensjoner har bidratt til å bremse spredningen av viruset”, “etter høytidssesongen, med sine tradisjonelle innendørssamlinger, vil infeksjonsfrekvensen trolig være veldig høy i de fleste medlemsland ”,“ vaksinene vil uten tvil ikke være tilstrekkelig for å redusere infeksjonsraten betydelig i vinter …

En skinn av ‘normalt liv' vil dermed ikke kunne fortsette før midten til slutten av 2021 tidligst”‘Forsamlingen oppfordrer medlemsstatene til å ta tidlig effektive tiltak for å motvirke feilinformasjon, desinformasjon og nøling om COVID-19 vaksiner ') dette klart uttalelse om det mangeårige prinsippet om at medisinsk behandling skal være frivillig er velkommen.

Dessverre har noen andre ideer. Matthew Lynn i Telegraph skrev en sjokkerende artikkel og argumenterte for at ” ingen jab, ingen jobbpolitikk burde være loven .”

Det er mange jobber der du ikke kan jobbe hjemmefra, og mange fabrikker og kontorer som vil være stengt hvis folk ikke blir vaksinert.

Selvfølgelig bør ingen bli tvunget til å ta vaksinen hvis de ikke vil.

Men de må godta at det kan begrense deres ansettelsesmuligheter. Bedrifter står allerede overfor mye usikkerhet uten den ekstra angsten for en snøstorm av juridiske krav.

Løsningen er enkel. Stortinget bør lovlegge for ingen jobb, ingen jobb denne uken – og på den måten vil alle vite hvor de står og kan begynne å planlegge for fremtiden …

Selvfølgelig skal ingen bli tvunget til å ta skuddet hvis de ikke vil.

Det er et argument for obligatorisk , men det er en enorm krenkelse av sivile friheter, og vi har sannsynligvis sett nok av dem det siste året til å vare livet ut. Folk bør være fritt til å velge.

Men det betyr ikke at det ikke burde være noen av deres beslutning.

Det er mange land der du bare får lov til å komme inn med vaksinasjonssertifikat, og det er opp til deg om du vil reise dit eller ikke.

På samme måte kan alle som foretrekker å ikke bli vaksinert, måtte akseptere det, begrenser deres ansettelsesmuligheter. Hvis de ikke liker det, tøft …

Stortinget bør vedta et på en linje denne uken, som gjør det klart at det er lovlig å diskriminere på grunn av om en person har blitt vaksinert mot , og at ingen krav på grunn av urettferdig avskjedigelse vil bli godtatt.

Det vil løse saken en gang for alle, og stoppe arbeidsadvokatene og fagforeningene i deres spor.

I mellomtiden har Tysklands vaksinekomité sagt at Oxford-AstraZeneca-vaksinen bare skal gis til under 65 år, og sier at det er “utilstrekkelige data for å bedømme hvor effektiv vaksinasjonen er over 65 år”.

Dette er et slag for vaksinen som er mye billigere og enklere å lagre enn andre som og Moderna, og som Storbritannia er avhengige av for sin gjenåpningsstrategi, noe som betyr at vi trenger den for å fungere blant de mest sårbare. Det europeiske legemiddelkontorets avgjørelse forfaller senere i dag.

Kilde: LockdownSceptics.orgParlamentsmedlemmer, Medisinske Eksperter Og Offerfamilier Krever Forespørsel Om Dødsfall Feil Sertifisert Som COVID-19Forrige InnleggLegal Team Ønsker ‘Second Nuremberg Tribunal' For Å Prøve Globale Lockdown-Promotorer For Forbrytelser Mot MenneskehetenNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Joe Biden Kamala Harris

UKATEGORISERT

25 Skremmende Agendaer Joe Biden Og Kamala Harris Vil Sannsynligvis Presse På Amerika Hvis De Griper Makten

HAFHAF11. Januar 2021

Ny statsforsamlingsproposisjon A416 Veien til kovide konsentrasjonsleirer i Amerika

UKATEGORISERT

NY State Assembly Bill A416: The Path To Covid Concentration Camps In America

HAFHAF10. Januar 2021

Medisinsk professor forklarer ødeleggende effekter av låsing for et virus med en overlevelsesrate på 99,95%

UKATEGORISERT

Medisinsk Professor Forklarer Ødeleggende Effekter Av Låsing For Et Virus Med En '99, 95% ‘Overlevelsesrate

HAFHAF3. Januar 2021

President Trump signerer regningen som gir etterretningsbyråer 180 dager for å avsløre sannheten om Ufos

UKATEGORISERT

President Trump Signerer Regningen Som Gir Etterretningsbyråer 180 Dager For Å Avsløre Sannheten Om Ufoer

HAFHAF31. Desember 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.