Legal Team Ønsker ‘Second Nuremberg Tribunal’ For Å Prøve Globale Lockdown-Promotorer For Forbrytelser Mot Menneskeheten

6. Mars 2021

Bør teknokrater som presset regjeringer til å låse innbyggerne deres prøves for forbrytelser mot menneskeheten?

En fremtredende tysk advokat, Dr. Reiner Fuellmich , som også har lov til å utøve advokatvirksomhet i Amerika, mener de burde. Og han organiserer et team på tusenvis av deltakende advokater som ønsker å straffeforfølge en ” andre domstol i Nürnberg ” mot en kader internasjonale eliter som er ansvarlige for det han kaller “korona-svindelskandalen.”dr.  reiner fuellmich

Dr. Reiner Fuellmich

Advokat Reiner Fuellmich retter seg mot Davos , Sveits-baserte World Economic Forum og dets hengivne blant globale politiske ledere, og sier at de er skyldige i forbrytelser mot menneskeheten for deres utøvelse av COVID-responspolitikk som førte til tvangsstans, ødelagte virksomheter, fattige familier, ødelagte liv og en økning i selvmordsraten.

Han har dannet den tyske Corona Investigative Committee for å forfølge sivile anklager mot de viktigste gjerningsmennene, blant dem som leder for FNs Verdens helseorganisasjon Dr. Tedros Adhanom . Han håper en vellykket gruppesøksmål også vil føre til strafferettslige anklager.

Fuellmich var med på det juridiske teamet som vant en stor søksmål mot den tyske bilprodusenten Volkswagen i en 2015-sak som involverte manipulerte katalysatorer i USA. Han var også involvert i en søksmål som avslørte en av Tysklands største banker, Deutsche Bank, som et kriminelt foretak.

Banken ble nylig pålagt av det amerikanske justisdepartementet å betale $ 130 millioner for å løse korrupt praksis som inkluderte hvitvasking, bestikkelse og svindel mellom årene 2009 og 2016.

Fuellmich har lisens til å utøve advokatvirksomhet i Tyskland og delstaten California.

Han mener svindel begått av Volkswagen og Deutsche Bank blekner i forhold til skaden som ble forårsaket av de som solgte Covid-19-krisen som det verste virusutbruddet som rammet verden på mer enn et århundre og brukte den til å forårsake mediedrevet panikk, regjeringens overrekk og menneskelig lidelse i en skala som fortsatt ikke er fullstendig kvantifisert.

Sannheten er avslørt i tallene, sa Fuellmich, og siterte tall som viser COVID-19 ikke har forårsaket noen statistisk signifikant økning i dødstallene i 2020 i løpet av tidligere år.

Svindelen som ble utført på menneskeheten hengslet på en skitten liten hemmelighet, sa han – PCR-testen .

Ikke bare er disse testene ikke godkjent for diagnostiske formål, men oppfinneren av PCR-testen, avdøde Kary Mullis , uttalte eksplisitt i et intervju at dette aldri var formålet med testen hans.

Fuellmich forklarer i videoen nedenfor hvordan koronavirusresponsen til regjeringer over hele verden som arbeider med cahoots med den Bill Gates-finansierte FNs Verdens helseorganisasjon “er sannsynligvis den største forbrytelsen mot menneskeheten noensinne har begått.”

[Hvis YouTube fjerner videoen ovenfor, kan du se hele versjonen her .]

“En rekke høyt respekterte forskere [han nevner flere i videoen, inkludert en Nobel Laurette fra Stanford University] har konkludert med at det aldri har vært en koronaviruspandemi, men bare en PCR-testpandemi,” sier han.

“Hvis noen tester positivt, betyr det ikke at de er smittet med noe, enn si med det smittsomme SARS-COV-2-viruset,” sier Fuellmich i videoen.

“Basert på strafferettens regler, påstand om falske fakta angående PCR-tester, eller forsettlig feil fremstilling, som bare kan vurderes som svindel. Basert på reglene i sivil erstatningsrett, oversettes dette til forsettlig påføring av skade. ”

Han sa at personer som er skadet av PCR-induserte lockdowns, har rett til full kompensasjon for tapet.

“Forbrytelsene begått av Christian Drosten [en epidemiolog og Tysklands versjon av Dr. Anthony Fauci] og Lothar Wieler, en veterinær og leder av den tyske ekvivalenten til CDC, og Tedros Adhanom, leder av WHO, må være juridisk kvalifisert som faktiske forbrytelser mot menneskeheten som definert i seksjon 7 i den internasjonale straffeloven. ”

Han sa at gruppesøksmål er den beste veien for å prøve saken.

I en 24. februar-artikkel om Fuellmichs innsats siterte tidsskriftet Principia Scientific International ham og sa: «Denne COVID-19-krisen skal omdøpes til ‘Covid-19-skandalen’, og alle ansvarlige bør straffeforfølges for sivile skader på grunn av manipulasjoner og forfalskninger. testprotokoller.

Derfor vil et internasjonalt nettverk av forretningsadvokater påberope seg den største skadevoldssaken gjennom tidene, COVID-19-svindelskandalen, som i mellomtiden har blitt til den største forbrytelsen mot menneskeheten noensinne har begått. ”

Her er en oppsummert oversettelse av den siste oppdateringen Fuellmich la ut på sitt tyske nettsted 15. februar:

“Høringen av rundt 100 internasjonalt anerkjente forskere, leger, økonomer og advokater, som har blitt gjennomført av Berlins undersøkelseskommisjon om COVID-19-affære siden 10.07.2020, har i mellomtiden vist med sannsynlighet nær sikkerhet. COVID-19-skandalen var på ingen tid et helseproblem.

“Snarere handlet det om å stivne den illegitime makten (illegitim fordi den ble oppnådd ved kriminelle metoder) til den korrupte ‘Davos-klikken’ ved å overføre rikdommen til folket til medlemmene i Davos-klikken, og ødelegge blant annet små og spesielt mellomstore bedrifter. Plattformer som Amazon, Google, Uber, etc. kan dermed tilpasse markedsandelen og formuen. “

Var Vaksinen Årsaken Til Viruset?

Kanskje den mest alvorlige utveksten av coronavirus-svindelen har vært frykthåndtering som ikke bare førte til ødeleggende og ikke-vitenskapelige nedleggelser, men også rush til å markedsføre en uprøvd, eksperimentell vaksine, som nå tjener milliarder dollar for Big Pharma .

Akkurat som låsing, er vaksinen unødvendig fordi det allerede er flere veldokumenterte behandlinger som involverer veletablerte medisiner som er bevist trygge og allment tilgjengelige.

Akkurat som låsing, har denne vaksinen potensielt ødeleggende langsiktige effekter på menneskers helse.

Det er spørsmål om effektene på fertiliteten til menn og kvinner, og det har allerede forårsaket mer enn 1100 dødsfall i USA og mer enn 400 dødsfall i Storbritannia

For å gjøre saken verre blir det tydelig at intensjonen er å gjøre denne eksperimentelle vaksinen obligatorisk for hele menneskeheten.

Det var milliardærvaksineinvestor Bill Gates som opprinnelig fløt ideen i april 2020 om at menneskeheten aldri kunne komme tilbake til “normal” før ” vi har en vaksine som vi i utgangspunktet har fått ut til hele verden .”

Denne reporteren spådde i april i fjor at vaksinen til slutt ville bli obligatorisk, hovedsakelig av selskaper som brukte tvangstaktikk.

Israel Tar Ledelsen I Å Innføre Medisinsk Tyranni

Blant nasjonene som anses å være en del av den “frie verden”, tar Israel ledelsen når det gjelder å presse fremover med en ny type samfunn der selskaper og regjeringer samarbeider for å tvinge og til slutt tvinge hvert menneske på planeten til å få en injeksjon. av eksperimentelle vaksinebehandlinger.

Ikke siden det nazistiske tredje riket har det vært så lite respekt for borgernes rettigheter til individuell helseautonomi i en vestlig nasjon.

Enten du bor i Amerika, Storbritannia, Australia eller Europa, hvis du ønsker å se hva fremtiden din har under den “nye normalen”, bare se på Israel.

Den israelske regjeringen har kunngjort at folk ikke vil få lov til å delta i en rekke livsfunksjoner uten å vise papirer som viser at de enten har blitt vaksinert eller at de har hatt og kommet seg fra COVID.

En rekke israelske bedrifter, inkludert butikker, kjøpesentre, markeder, puber, treningssentre, museer, synagoger, hoteller og bibliotekene fikk lov til å gjenåpne søndag 21 februar, Times of Israel rapporter .

Men bare de israelerne som har blitt vaksinert eller har kommet seg fra COVID, vil kunne bruke treningssentre og bassenger, delta i synagoger, sports- og kulturarrangementer, gå ombord på et fly eller bo på hotell.

For å få lov til å åpne dørene, har alle relevante virksomheter fått ordre fra myndighetene om å skanne sine kunder for det såkalte “Green Pass”, og utelukke alle som ikke kan produsere slik dokumentasjon .

Se videoen nedenfor av Israels supermarkedvakt som krever at kundene viser COVID-papirene sine før de kan komme inn i butikken.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsheila.killianfay%2Fvideos%2F2810325639220436%2F&show_text=0&width=560

Det er tre måter for israelere å få Green Pass på :

  • Laste ned Traffic Light (Ramzor) -appen på Google Play eller Apple App Store, legge inn personlige opplysninger og få passet på telefonen.
  • Registrering på helsedepartementets nettside og nedlasting av et utskrivbart personlig dokument.
  • Ringer til Helsedepartementets hotline og får passet sendt på e-post eller faks.

Europa Beveger Seg Også Mot Vaksinepass

Den europeiske union ser også ut til å være på cusp av å omfavne lignende strenge tiltak . Tysklands kansler Angela Merkel uttalte denne uken at konseptet med et digitalt vaksinepass har oppnådd ” enstemmig støtte i EU “

“Alle var enige om at vi trenger et digitalt vaksinasjonssertifikat,” sa Merkel sist onsdag etter et møte med europeiske ledere.

EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen berømmet også Israels nye Green Pass-system.

Europarådet: Vaksinepass tråkker menneskerettighetene .

The Telegraph rapporterer at regjeringen i Storbritannia nærmer seg en kunngjøring om nye regler som ligner på Israels, hvor ingen briter får lov til å komme inn på puber, treningssentre, store arrangementer eller hoteller uten å vise sitt spesielle COVID-vaksinepass .

STORBRITANNIA: Mer enn 200 000 underskriftsbegjæringer mot vaksinepass – parlamentet må diskutere

Siden når tar vi bort friheten for å gjenopprette den under et nytt sett med begreper definert av ikke valgte “eksperter” ved FNs verdenshelseorganisasjon?

Dette er den vridne måten de globalistiske teknokratene tenker på. Forvrenger alltid språket for å selge løgnene sine og lokker dårlig informerte masser til å gå rett i sine lure feller.

Å tvinge folk til å godta medisinsk behandling og til å “vise papirene dine” som beviser at de har mottatt behandlingen for å delta i samfunnet, er et brudd på de veletablerte internasjonale normene.

Nürnberg-koden kom ut av Nürnberg-domstolene som dømte ledende tyske nazister.

David Icke: Vi må kreve Nürnberg-prøvelser for alle de ‘Covid’ gjerningsmennene

Koden sier at enhver eksperimentell medisinsk behandling ikke bare må være frivillig, men må omfatte “informert samtykke”, som betyr at personen ikke bare meldte seg frivillig, men ble informert om nøyaktig hva behandlingen innebar og risikoen.

Globale makteliter har allerede brukt COVID som dekke for å fange ned ytringsfrihet, forsamling, religiøse samlinger og småbedriftsoperasjoner, og skape en verden av haves and have-nots.

Store boksebutikker som Walmart og nettforhandleren Amazon har blomstret, og innhentet rekordoverskudd, mens små bedrifter dør.

Så gruppesøksmål ser ut til å være berettiget, i det minste i teorien. En liten kabal av globalistiske selskaper og “eksperter” i WHO skapte problemet, gjorde det umulig for folk å leve sine liv som normale mennesker, noe som førte til masseangst og store selvmordspikes.

Nå som alle er elendige og desperate for å komme tilbake til det normale, introduserer teknokratene en eksperimentell genterapi, mRNA-vaksinen , og holder ut som frelsen, noe som gjør det å så fristende for mange å stille opp og brette opp ermet.

Fristende, det vil si hvis du ikke har gjort undersøkelsene dine for å finne ut hvem som promoterer vaksinen, hva er deres motiver og mål lenge, og hva deres tidligere track record har vært.

Slike undersøkelser vil føre deg rett til Bill and Melinda Gates Foundation , som har investert milliarder i et stadig voksende utvalg av vaksiner gjennom GAVI globale vaksineallianse og andre organisasjoner.

Gates har skryt av den enorme 20-til-1 “ avkastningen ” han har høstet ved å investere i vaksineterapier. Hans formue har økt med 17 milliarder dollar siden han skiftet fokus fra datamaskiner til vaksiner.

Se Bill Gates innrømme at hans investering på 10 milliarder dollar i vaksiner førte ham 200 milliarder dollar (en avkastning på 20: 1) .

Italiensk parlamentsmedlem krever arrestasjon av Bill Gates som en “vaksinekriminal” for å forfølge forbrytelser mot menneskeheten .

Amerikanske Selskaper Som Bestikker Ansatte For Å Ta Skuddet

En rekke amerikanske selskaper bestikker nå sine ansatte og tilbyr kontantbonuser på $ 100 til $ 150 hvis de får skuddet.

Meijer, Kroger, Publix, Dollar General, Aldi, JBS Meat Processing og Trader Joe’s, blant andre, har alle hoppet på vognen. De blir hyllet av “helseeksperter” for å gjøre dette, så se etter at flere selskaper følger etter.

De som nekter vaksinen, som er deres rett under Nürnbergkodene, blir de nye urørbare i et kastesystem som deler mennesker langs medisinske linjer.

De som får skuddet, får lov til å gå inn på noe nærmere normaliteten mens de som avviser det vil bli igjen.

Prikkene er alle der – med viruset, frykt-mongering, lockdown og maske mandater, og de kommende vaksine mandater. Alt du trenger å gjøre er å koble dem sammen.

Kilde: LeoHohmann.comEuroparådet Bestemmer At Vaksiner Ikke Må Være Obligatoriske, Og Ikke-Vaksinerte Må Ikke Diskrimineres MotForrige InnleggDoctor Who Hånet Mot Coronavirus-Vaksineavvisere, Dør Dager Etter Å Ha Fått JabbedNeste Innlegg

Relaterte Artikler

460 døde 243 612 rapporterte skader fra covid19-vaksiner rapportert i Storbritannia

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

460 Dødsfall Og 243.612 Skader Fra COVID-19 Vaksiner Rapportert I Storbritannia

HAFHAF7. Mars 2021

coronavirus covid 19 hetteglass med vaksineproduksjon

KORONAVIRUSAVFOLKNINGHELSEVESENVAKSINER

Rapport: Pfizers COVID-19-Vaksine Drept 40 Ganger Flere Gamle Mennesker Enn Viruset Selv Ville Ha

HAFHAF6. Mars 2021

lege som hånet mot koronavirus-vaksinere, dør

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

Doctor Who Hånet Mot Coronavirus-Vaksineavvisere, Dør Dager Etter Å Ha Fått Jabbed

HAFHAF6. Mars 2021

MP, medisinske eksperter og offerfamilier krever etterforskning om dødsfall som feilaktig er sertifisert som covid 19

KORONAVIRUSFALSKE NYHETERFALSKE FLAGGNYHETER

Parlamentsmedlemmer, Medisinske Eksperter Og Offerfamilier Krever Forespørsel Om Dødsfall Feil Sertifisert Som COVID-19

Legg igjen en kommentar