Geoengineering: Fire And Ice

25. februar 2021 

Dane Wigington
GeoengineeringWatch.org

Geo-engineering skaper kaos over hele verden, fra branner til is. Etter at det nylig konstruerte vinterværsangrepet  på Nord-California gikk, kutter klimaingeniørene igjen strømmen av nedbør til deler av USAs vest. Selv om vinteren  brenner skogbrann med enestående voldsomhet . Hva blir igjen etter at værprodusentene har utrettet sin desimering på tidligere blomstrende skoger? Svidde fjell, rygger og kløfter, alt blottet for liv. Over det fortsetter alle atmosfæriske aerosoldispersjoner uforminsket. Den nye delen av Into The Wild er nedenfor.

Dette bildet ble tatt fra hagen min i Nord-California i desember. Fotokreditt: Jovyde Wigington

For de foregående episodene, klikk her:  Into The Wild, With Dane Wigington

Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen  til det som kommer,  vi må få hver dag til å telle . Del  troverdige data  fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

For de som ennå ikke har sett innlegget vårt på “The Dimming” , er det en banebrytende dokumentar som for øyeblikket er i produksjon. Denne dokumentarfilmen vil gi svar og bevis på pågående klimateknikk / værkrigsoperasjoner. Nedenfor er en 4+ minutters trailer på den kommende filmen.

Legg igjen en kommentar