OPERATION INDIGO SKYFOLD: Den mest hemmelige skjulte svarte operasjonen i verdenshistorien

Skrevet 4. februar 2015 av State of the NationFacebookTwitterPinterestRedditE-posthttps://www.facebook.com/v3.1/plugins/like.php?app_id=0&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df18e12ec757daa4%26domain%3Dstateofthenation2012.com%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fstateofthenation2012.com%252Ff18c38ae10819d4%26relation%3Dparent.parent&container_width=0&href=http%3A%2F%2Fstateofthenation2012.com%2F%3Fp%3D10890&layout=button&locale=en_US&ref=addtoany&sdk=joey&width=90Dele

Chemtrail Pilot blåser dekselet av OPERATION INDIGO SKYFOLD

Screen-Shot-2015-02-04-at-8.54.04-PM

En modig  Chemtrail- pilot avslører
det globale geo-engineering-programmet


” Kanskje mine piloter vil lese eller høre om dette,
og bestemme seg for å komme frem også.”


State of the Nation

Til slutt går en militærpilot frem og blåser lokket av det ulovlige og ekstremt destruktive Global Chemtrail- programmet. Det som følger er en video som viser en sann historie om en modig pilot som har brutt rekker med sine chemtrailing-jevnaldrende. På den måten har han risikert livet og familien. Når du lytter til denne presentasjonen, eller leser teksten nedenfor, må du huske at chemtrails sprøytes 24/7 over hele verden med forferdelige konsekvenser.

https://youtube.com/watch?v=lZaD-H_j3pU%3Fversion%3D3%26wmode%3Dtransparent

For dem som ikke er innviet i atmosfæreteknikk, er chemtrails bare en geoteknikk som brukes systematisk av det amerikanske militæret. Følgende lenke gir en utmerket oversikt over fenomenet geoengineering / chemtrail , samt en eksepsjonell fotodokumentasjon. Tross alt, bare å se er å tro … for de fleste!


CHEMTRAILS : En planetarisk katastrofe opprettet av Geoengineering (OPPDATERT)


Uansett hva de oppgitte årsakene blir gitt til de som flyr chemtrail-jetflyene, blir de alltid fortalt av sine overordnede at dette pågående og ulovlige atmosfærendrende programmet gjennomføres i interesse for NATIONAL SECURITY .

Du vil legge merke til at NATIONAL SECURITY virker skjev fordi hele intensjonen bak geo-engineering er like farlig villedet som den er villedende falsk. Den vilkårlige, vidstrakte og systematiske sprøytingen av giftige aerosoler over hele verdens himmel kunne umulig ha noe å gjøre med ‘nasjonal sikkerhet’. De som kjøper seg inn i en så latterlig forestilling har åpenbart enten blitt hjernevasket eller bestukket til å tro på en så absurd og tullete agenda.

Det er nettopp derfor denne enestående eksponeringen er så viktig. Aldri før har noen direkte involvert i pilotering av chemtrail- passasjerfly blitt offentlig. Ikke bare blir “Blue Jay 1”, som han er kjent, offentlig, han blåser lokket helt av OPERATION INDIGO SKYFOLD . Denne eneste handlingen for å identifisere navnet på det som kanskje er det mest destruktive regjeringsprogrammet i historien er ekstremt kritisk .

HVORFOR?

Fordi det nå gir de verdensomspennende advokatgruppene for geo-ingeniørarbeid et mål å treffe i sine egne nasjoner og regjeringer. Hvordan kunne tross alt offentlige tjenestemenn og politiske ledere på alle nivåer – føderale, delstat, fylke og by – være så uklare om et massivt aerosolsprayprogram som foregår i himmelen rett over dem ?! Kan noen ansvarlig representant fortsette å påstå slik uvitenhet eller likegyldighet og komme unna med det?

Derfor er denne kritiske utviklingen så enorm! Virkelig ENORM! Det er det vi alle har ventet på, men så få i bevegelsen virkelig får det til. Det er grunnen til at denne spesielle meldingen må tas med til bredere publikum. For på slutten av dagen – hver dag – vil hvert menneske på hvert kontinent virkelig avsky to ting om de nå allestedsnærværende  chemtrails .

I.   Chemtrails forvandler rutinemessig varme solfylte dager til kjølige, overskyede dager . Ingen liker å se sine klare solfylte dager stjålet etter et par timer med chemtrailing . Dag etter dag med overskyet himmel har mye endret mange steder som tradisjonelt har opplevd klar himmel. Er det noen som foretrekker fuktige, overskyede dager fremfor tørre solrike dager? Gjerne vil folket i Florida og California ha det gøy i solen! Det samme gjør resten av USA.

II. Chemtrails  inneholder en blanding av giftige kjemikalier og giftige forbindelser som bariumsalter, aluminiumoksid, strontium, kvikksølv blant mange andre, som til slutt ender med å falle til jorden. Den chemtrail blanding av giftstoffer forlater uunngåelig sine rester på åkrene og skoger, innsjøer og dammer, og plener og hager. Hvordan forhindrer man at skadelige kjemikalier kommer inn i hjemmet og biler, kontorbygg og kjøpesentre? Hvem vil noen gang få giftig chemtrail- brygge på dem annenhver dag ?!

Geoteknologi har vist – utvetydig – å være ekstremt skadelig for både menneskers helse og det større planetmiljøet. Når det gjelder de mange skadelige helseeffektene, gir lenken nedenfor et utmerket sammendrag.


CHEMTRAIL SYNDROME: En global pandemi av episke proporsjoner


Skjermbilde 2015-02-04 kl.16.22

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Secret Chemtrail Pilot Speaks, 8. desember 2014

Skrevet av: HAARP-rapporten

For de som ikke så videoen vist ovenfor, er den viktigste teksten gitt nedenfor.

Informasjonen nedenfor ble mottatt av fetteren til en faktisk pilot som flyr chemtrail-jetfly og jobber på innsiden. Operasjonen er kjent for både piloter og luftfartsmannskap som  ‘Indigo Skyfold’ .

Piloter får beskjed om å fly bestemte ruter, mens satellitter styrer aerosolspredningsmønstre. Pilotene foretar kurskorrigeringer fra tid til annen, og utfører landinger og start. Pilotnavigasjons- og vedlikeholdsbesetninger roteres kontinuerlig, og bruker bare omtrent 18 måneder på en gitt base, for å forhindre at piloter og deres familier får for mange venner, og ender med “løse lepper”. De roterer også mellom dag- og nattflyvninger, en base for dagflyvninger og en for natt. Hver base dekker en sone på 250 kilometer, og hver flåte (skvadron) av fly dekker tre stater, eller en enda større del av havet.

De får beskjed om å bare gjøre jobben sin og “hold kjeft!”
Deres overordnede forteller dem at det er et spørsmål om nasjonal sikkerhet .
og
sitat: “Uten disse flyvningene kan fiendens nyeste teknologiske krigsvåpen lett trenge inn i Amerikas luftrom, etter eget ønske. Vi er dedikert og forpliktet til å beskytte våre allierte mot de samme himmelske truslene, så vi utvider beskyttelsesarmen til de landene som støtter vår innsats. Fiendtlige nasjoner bygger også atmosfæriske skjold, mens de samtidig prøver å utforske svakheter i vår stadig utviklende luft- og rombaserte teknologi. ”

Høres mer ut som en PR-uttalelse for meg.
Jeg tror denne piloten, enten tror det han blir fortalt. Eller han prøver bare å sukkerbelegge folkemordsprosjektet deres.

. . . . .

8. desember 2014
Brannmuren min oppdaget flere innbruddsforsøk da jeg også googlet Indigo-koden. Null info finnes på internett for denne operasjonen. Det er unikt.

Jeg fikk et ganske langt svar fra chemtrail-piloten. Her er tekst fra e-posten deres:

8. desember 2014
“Først og fremst vil jeg si at jeg ikke er enig i misjonsoppdragene mine, men hva gjør soldaten egentlig? Flere av oss har vurdert å slå rekkene og gå AWOL innimellom. Vi holdes i mørket når det gjelder å få ærlige svar om hva vi egentlig sprayer . Skulle de oppdage at vi eller våre familier aktivt spør etter den såkalte ‘chemtrails’ termen, vil automatiske og raske disiplinære tiltak iverksettes.

HAARP og radar er to andre ikke-tillatte forskningsfag. Med mindre barna våre lærer om disse i grunnskoler, kan vi ikke utdanne oss selv eller våre barn gjennom noe offentlig utdanningssystem. Jeg vil ikke spraye barna eller familien med giftige aerosoler , men som du må vite, har kanskje ikke 80% av pilotene noen familie eller barn.

Indigo-piloter velges fra toppranker innen luftforsvaret, marinen og kystvakten. De fleste av pilotene er ‘herdet mot menneskeheten’ og kan bry seg mindre om å drepe uønskede eller utvaskende aspekter av Amerika og verden. Jeg sverger til deg,  flertallet av pilotene er som maskiner, jeg kaller dem “Tanker Terminators”.

Jeg burde ikke fortelle deg dette, men  nesten 1/3 av alle flyreiser blir orkestrert fra små ikke-navngitte øyer, hvor nybygde baser bygges med en hastighet på 8 per år.  På disse ekstremt avsidesliggende øyene er det HAARP-stråler av alle mulige design, med mange arrays som omgir disse øyene i selve havet. Marinen har utviklet sofistikert undervannskonstruksjonsteknologi som gjør at helt autonome undervannsfartøyer kan reise store avstander, og til og med produsere deler til disse massive undervannsoppsatsene når de går over havbunnen.

Hver gang du ser eller hører om militære øvelser til sjøs, er de i utgangspunktet der for å gi støtte og forsyne hæren av robotundervisere under vann. Det er muligens en vannrobot per fly, og vil snart være dobbelt så stor. Du vil aldri kunne Google Earth eller søke på noe av dette. Annet enn en sporadisk feil i uskarphet på noen øybaser, eller flekker bilder av undervannsoppsett, er det umulig å finne alle disse avanserte teknologiske enhetene. De maler til og med falske skyer over noen av våre øyinstallasjoner for å holde nysgjerrige øyne unna.

Jeg har fått vist noen av disse bildene av sivile venner. Det er grunnen til at jeg vet dette. Jeg forstår helt din bekymring for menneskers sikkerhet, og  her er kickeren . Vi blir vist videoer i opplæringen av katastrofal ødeleggelse av hjemlandet vårt med svært sofistikerte våpen, og deretter fortalt at dette vil være konsekvensene hvis vi ikke flyr.
Vår innsats for å bygge et defensivt atmosfærisk våpenskjold er de eneste oppdragene i sitt slag i verden. Vi får betalt mer enn noen annen pilot for vår tjeneste, bortsett fra Air Force One-piloter som tjener så mye eller mer og holdes i en mørk, hemmelig verden for egen beskyttelse. De forteller oss at hemmelighold er vår beskyttelse, og ikke å lytte til noen offentlig retorikk.

Vi vet alle om nettprogram flammepunkt eller FP-03  som det er kjent innen veteranmiljøet. Dette programmet er en selvdestruerende sekvens som kan aktiveres eksternt fra hvilken som helst bakke, vannoverflate, undervannsbase, samt hvilken som helst annen luftmobil enhet . Signalet krypteres gjennom tre satellitter og kan ikke fastkjøres eller blokkeres. Til enhver tid kunne du bare ha 15 sekunder på deg til å slutte fred med din Gud. De forteller oss at FP eksisterer for å forhindre at fly ved et uhell går ned i tett befolkede områder. De kan eksternt detonere flyene våre over trygge soner, men i bakhodet, tankene våre, er vi ganske sikre på at dette er et feilsikkert program for å hindre piloter i å overføre eiendeler til offentlige, private eller sivile myndigheter .

Har du noen gang sett et medlem av mannskapet overleve de få krasjene som har skjedd? Hvert fly som har gått ned ble fullstendig ødelagt … med god grunn er jeg sikker på. Vi risikerer livene våre på flere måter enn hver eneste gang vi flyr, spesielt under nattflygninger. De beordrer oss til å fly i lavere og lavere høyder.  Vi føler oss som et massivt “Dark Force Empire” av avlingstøv, og vet at Bubba, eller Billy Joel, en natt vil skyte der lange rifler mot oss når vi sprøyter deres måneskinn, eller passerer en ulovlig Mary Jane-avling.

Jeg vet for det faktum at noen fly har blitt skutt på, og senere brutt ned av for det meste russiske, kinesiske og koreanske våpen, men media vil aldri dekke disse hendelsene, ettersom de ikke får rapportere om våre flyreiser heller. Det må være sant, for jeg har ennå ikke sett en detaljert eller lang rapport om våre oppdrag på noe annet offentlig sted enn konspirasjonsshow og anti-regjeringsnettsteder.

Jeg risikerer alt for å avsløre så mye informasjon,  og  du vil finne svært få som meg . Selv mitt eget flybesetning ville ha meg arrestert og krigsført hvis de visste om denne dialogen. Det er derfor jeg ikke kan sende deg en e-post direkte, men etter det kusinen din forteller meg, risikerer du også alt bare for å få denne informasjonen ut til kollegene dine.

Jeg hilser deg, sir, for å stå opp mot etableringen og Big Brother. Jeg vil gjerne reise hjem i morgen og ikke samle ett minutt til med flytid, bortsett fra en søt liten Piper Cub, eller Rat Tail Barn Racer. Jeg savner de vakre blå himmelene fra ungdomsårene, og jeg skammer meg over å ha diset over den drømmen.

Enda viktigere, kanskje mine piloter vil lese eller høre om dette, og bestemme seg for å komme frem også.   Jeg kjenner bare en liten brøkdel av det større bildet, ettersom de deler opp alt. Skulle jeg bli oppmerksom på noen nye viktige utviklinger, vil jeg sende en e-post til kusinen din.

Mannen jeg har kontakt med sier at han fornemmer en vaklende rolle i rekkene, og at  en slags mytteri begynner å koke opp til overflaten av hele denne geotekniske globale hvitkalkingen,  hvis du fanger min drift. Fetteren min har fortsatt venner på høye steder også, så han hjelper til med å beskytte piloten.

. . . . .

Dette kom 11. desember.

Siste ord fra piloten og jeg siterer. ” Alle piloter i permisjon er pålagt å rapportere til CO innen 15. desember for spesiell opplæringsoperasjon, for å kvalifisere seg for Indigo fase 2-flyreiser, forventet å bli startet innen 21. januar .”

Det var hans ord, ikke den faktiske meldingen om luftvåpenet. Han ville at jeg skulle understreke det. Han mener at  fokuset på flyene deres vil bli flyttet til områder øst for California og Texas, for å fremme tørken lenger inn i hjertet;  pluss at han føler at en veldig ny og ekstremt giftig chemtrail-blanding kommer til å bli sprayet, ved hjelp av  ny teknologi som gjør disse  spesielle chemtrails helt usynlige . “Atmosfærens skjold for beskyttelse”, det tror han ikke heller. Så det er slutten på meldingen fra denne chemtrail-piloten.

Fra min egen erfaring har jeg hatt mye kontakt med denne fyren i seks måneder via Internett, og i utgangspunktet har alt han fortalte meg vist seg å være sant, så jeg har ingen grunn til å tvile på noe av dette, og håper du videresender den.

Dette peker også på hvor vanskelig det er å bekjempe dette programmet fordi personer i programmet ikke er utsatt for opinionen eller utsettes for offentlige informasjonskilder. Derfor må vi brainstorme og finne på måten å  stenge dette programmet på ,  da det faktisk varmer opp planeten og dreper alt med forhøyede UV-stråler og giftige metaller .

Takk for at dere hørte på.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Konklusjon

En aktiv  chemtrail- pilot har ganske modig gått ut av skyggen med stor risiko for karrieren og livet. Et slikt offer burde tvinge det raskt voksende samfunnet av anti-chemtrail-talsmenn til å spre hans sårt tiltrengte budskap. Å øke den verdensomspennende bevisstheten rundt denne pilotens hidtil usete avsløringer virker viktig for å stenge den nåværende formen for global geo-engineering.

Operasjon Indigo Skyfold har blitt stengt. Vi vet nå navnet. Vi vet nå hvordan det fungerer. Vi har fått beskjed om at den utvides i 2015 og nå er farligere enn noensinne.

chm3-1

Til slutt bør det ikke være noen tvil om at:

Chemtrails må stoppes AV ALLE NØDVENDIGE MIDLER!
&
Geoengineering må avsluttes AV ALLE MULIGE MÅLER  !

State of the Nation
4. februar 2015

Forfatterens merknad

Spørsmål:   Har du lagt merke til at 2015 har sett mer sprøyting enn noen gang – overalt?     Det er sant, chemtrailing er nå helt ute av kontroll.

Det har aldri vært så viktig å legge ut informasjon som dette på helseblogger, miljøsider, sosiale nettverk, alternative nyhetssider, videoer og overalt hvor chemtrails er nevnt for å utvide flest mulig folks bevissthet! Den pågående globale miljøkatastrofen og helsekatastrofen forårsaket av chemtrails gir begge en flott mulighet for mennesker av alle raser og religioner, nasjonaliteter og samfunn til å forene og samarbeide om beskyttelse av menneskeheten og bevaring av biosfæren .

Referanser

CHEMTRAILS: Det er INGEN debatt!

Chemtrails forklart; HAARP eksponert; Geoengineering utdypet

CHEMTRAILS  : Den største coverup gjennom tidene

CHEMTRAILS : En planetarisk katastrofe opprettet av Geoengineering (OPPDATERT)

CHEMTRAILS : Skjulte og pågående forbrytelser mot menneskeheten

Geotekniske værmønstre som ødelegger hele planeten

Den regjeringskoordinerte  CHEMTRAIL-  konspirasjonen fortsetter uforminsket

Den amerikanske regjeringen begår kjemisk overgrep mot innbyggerne

Tillegg

Bildene vist nedenfor er hentet fra YouTube-videoen som er lagt ut ovenfor.

Skjermbilde 2015-02-04 kl 17.02.01
Skjermbilde 2015-02-04 kl.16.15.15
Skjermbilde 2015-02-04 kl.17.30
Skjermbilde 2015-02-04 kl 17.02.57
Skjermbilde 04.02.2015 kl 17.39.49
Skjermbilde 04.02.2015 kl 17.05.02
Skjermbilde 04.02.2015 kl 17.06.50

Dette innlegget ble postet i Utvalgte innlegg , Ukategorisert . Merk permalinken .← Hvorfor ønsket de at “PATRIOTS” skulle miste så dårlig?CDC Vaksine Whistleblower gitt immunitet til å vitne →

SOTN: Alternative nyheter, analyser og kommentarer

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.