The Great Reset For Dummies

11. Februar 2021

Bøndene blir fete, og de hekker. Å nei!

av Tessa Lena

The Great Reset For Dummies

Hva er “The Great Reset”?

The Great Reset  er et massivt finansiert, desperat ambisiøst, internasjonalt koordinert prosjekt ledet av noen av de  største multinasjonale selskaper  og  finansielle aktører på planeten og utført av samarbeidende statlige organer og frivillige organisasjoner.

Dens sjel er en kombinasjon av science fiction fra begynnelsen av det 20. århundre, idylliske sovjetiske plakater, besettelsen til en forvirret regnskapsfører med en spillavhengighet – og en oppgradert, digital versjon av “Manifest Destiny.”

Den matematiske årsaken til den store tilbakestillingen er at takket være teknologien har planeten blitt liten, og den uendelige utvidelsesøkonomiske modellen er  bust – men åpenbart de superrike ønsker å fortsette å være superrike, og så de trenger et mirakel, en annen boble , pluss et kirurgisk presist system for å håndtere det de oppfatter som “deres begrensede ressurser.”

Dermed ønsker de desperat en boble som gir ny vekst ut av luften – bokstavelig talt – mens de samtidig prøver å stramme bøndenes belter, et forsøk som starter med “atferdsmodifisering”, altså å tilbakestille de vestlige bøndenes følelse av rett til høyt liv. standarder og friheter (se forferdelig “privilegium”).

Den psykologiske årsaken til den store tilbakestillingen er frykten for å miste kontrollen over eiendommen,  planeten . Jeg antar at hvis du eier milliarder og flytter billioner, blir virkelighetsoppfatningen din funky, og alt nedenfor ser ut som en maurhøyde som eksisterer  for deg . Bare maur og tall,  eiendelene dine .

Dermed er det praktiske målet med den store tilbakestillingen å fundamentalt restrukturere verdens økonomi og geopolitiske forhold basert på to forutsetninger: den ene at hvert element av naturen og enhver livsform er en del av den  globale beholdningen (forvaltet av den påstått velvillige staten, som igjen eies av flere plutselig velvillige velstående mennesker, via teknologi) – og to, at alt inventar trenger å bli strengt redegjort for: være registrert i en sentral database, være lesbar av en skanner og lett ID’ed, og administreres av AI, ved hjelp av den nyeste “vitenskapen.”

Målet er å telle og deretter effektivt administrere og kontrollere alle ressurser, inkludert mennesker, i en hidtil uset skala, med enestående digital angst og presisjon – alt mens mestrene fortsetter å hengi seg, nyter store flekker av bevart natur, fri for unødvendige suverene bønder og deres uforutsigbarhet. Kongens verden føles langt mer forutsigbar og avslappet når kaoset av menneskelig subjektivitet er inneholdt for godt.

I tillegg, som en potensielt lukrativ til side, kan en haug med disse tett forvaltede “eiendelene” også gjøres om til nye finansielle instrumenter og handles. Spill på!

Med andre ord er det en “effektiv” global feudalisme som går mye lenger enn sin middelalderske bror, siden skanneren er allvitende: hver person, hvert mineral og hvert  bær er digitalt merket og spores.

Under disse rammene har hver bonde en funksjon som ikke er avledet fra livets mysterium, og ikke fra deres indre kall – men fra AI, mesteren av effektivitet og kongens tjener. Ideelt sett kan bøndene være overbevist om at det er bra for dem (eller nødvendig å være trygge, se “kontaktsporing”) og at det er slik fremgang og lykke er – men hvis ikke, er det andre måter, fra klassisk vold til virtuell fengsler  til ” moralpiller “.

Den aktuelle reformen er ment å forstyrre alle livets områder, på en planetarisk skala: myndighet, internasjonale relasjoner,  økonomi , energi, mat, medisin, jobber, byplanlegging, eiendom, rettshåndhevelse og menneskelig samhandling – og den starter med endre måten vi tenker på oss selv og vårt forhold til verden.

Spesielt er privatliv en enorm torn i det kollektive øyet til våre “store resetters” – og – mens jeg skriver dette, skyver de sine søte snakkepunkter om hvordan personvern egentlig er et utdatert konsept – spesielt når det gjelder folks medisinske data , sheesh – og at vi rett og slett ikke kan gå videre med den lyse fremtiden hvis dumme mennesker fortsetter å holde fast ved deres privatliv.

Jeg vil kort gå over forskjellige elementer i denne glatte reformen på et øyeblikk – men for å oppsummere er det ønskede sluttresultatet en gigantisk, gledeløs, høyt kontrollert global transportør av alt og alle der personvern er enormt dyrt, uenighet er utenkelig, og åndelig underkastelse er obligatorisk.

Det er som en 24/7 medisinert virkelighet, bortsett fra at medisinene er både kjemiske og digitale, og de rapporterer deg tilbake til morsskipet, som deretter kan straffe deg for dårlig oppførsel ved å si, blokkere tilgangen til bestemte steder eller ved å sette en hold på den digitale bankkontoen din – kanskje uten menneskelig inngripen i det hele tatt.

Således, på sansemessig nivå – når det gjelder penger og makt – er denne transportøren et forsøk fra superrike å organisere og tjene penger på deres “eiendeler”, inkludert mennesker – mer effektivt enn noen gang før.

På et teologisk nivå er initiativet formet av transhumanisme, et formelt trossystem forankret i en patologisk følelse av å bli frastøtt av alt naturlig – og et resulterende syn på biologiske former som defekte roboter, som blir gjort perfekte, seriemorder perfekt, av fusjonere med maskiner på en måte som omdefinerer betydningen av å være i live og trosser selve døden.

Jeg vil understreke at vi aldri skal undervurdere betydningen av subjektive følelser og teologi i utformingen av historiske hendelser. Hele vår historie er en sum av subjektive valg – der valgene til de sterkere og de mer drevne veier mer.

Og religiøs reform, som vanligvis stammer fra ulike mektige individers subjektive preferanse for hvordan det store bildet skal være, har vært en pådriver for store sosiale, økonomiske og kulturelle endringer på denne planeten i århundrer. Det vi ser på her er en ny religion – og så mye som jeg vil tro på systemets generelle renslighet og rasjonalitet – på det høyere nivået har vi ikke å gjøre med et rasjonelt, vitenskapelig, ærlig, velvillig – eller til og med misforstått – prøv å gjøre ting bedre.

Når det kommer til hjernen til Great Reset, har vi å gjøre med en kombinasjon av standard grådighet – og den følelsesmessige patologien til rastløse, råtnende galne som friterer ut over vedlikeholdet av eiendommen deres i denne nye æraen, og som misliker deres biologiske naturen som sådan og vil være guder.

Dessverre er galskapene rike og godt forbundet, og de kan ansette en million underordnede for å gi en overbevisende, følelsesmessig og rasjonell presentasjon utad om deres nye religion. Og å bestikke media. Og politikere. Og akademikere. Og kampanjer. Og ideelle organisasjoner.

Og la oss ikke glemme mine brødre, kunstnerne, som på grunn av sult og indignitet da vil lage vakre, kunstige, rørende annonser for alt som lønner seg. Og når sirkelen er fullført, har vi en helt ny opinion og teknisk sett fortsatt et “demokrati”! Hvis bare disse konspirasjonsteoretikerne gikk bort …

Så hvem er folket som leder dette, og hvor koordinert er denne innsatsen?

Fra utseendet ser det ut til å være de vanlige mistenkte: verdens øverste kapitalister, historisk velstående dynastier fra forskjellige deler av jorden, medlemmer av sekulære og religiøse kongelige, milliardærer osv. – med andre ord, det er folket som har nok penger til å føle at denne verden er deres, 0,0001% – og kanskje også menneskene rett under dem som søker mobilitet oppover. Noen kjente ansikter, noen ansikter vi aldri har sett.

Åpenbart er de ikke en monolitisk masse, og jeg er sikker på at de ikke er enige med hverandre om alt og sannsynligvis konkurrerer om hvem som får spise flere bønder. Det er absolutt rivalisering mellom den amerikanske og den kinesiske eliten, for eksempel, eller mellom den amerikanske og den russiske eliten – så vel som mellom forskjellige individuelle superhaier.

Men alt i alt, selv når de konkurrerer, har de felles interesser og delt meldinger, og det er mer strategisk kameratskap og felles grunn mellom dem enn mellom noen av dem og noen av bøndene.

For eksempel vil ingen av dem sannsynligvis avvise ideen om å opprette en ny klasse finansielle eiendeler for å tjene penger! I tillegg har de også rådgivere – som igjen konkurrerer med hverandre om høyest lønn, og prøver å presse ideene sine gjennom. Alt subjektivt, men også omfattende – og dyrt – koordinert innen områder av deres felles interesser.

Og for øyeblikket ser dagens “vinnende” konsept ut til å være en verden fylt med forkortelser: AI, 5G, IoT , og så videre.

En verden der pengene er digitale, maten er dyrket i laboratoriet, der alt telles og kontrolleres av gigantiske monopoler, og folket i stor grad fratas fri vilje.

En verden der hvert element av naturen og hvert levende vesen enten er en datavært, eller en energikilde – eller begge deler.

En verden der strømmen av bøndenes hverdag blir micromanaged av stadig overvåking, stadig knuffende AI som registrerer tanker og følelser før folket til og med får en sjanse til å gjøre disse tankene og føle seg selv.

En verden der det å leve selv er outsourcet til maskinen, og et menneske er egentlig en kjøttdrakt.

Nå tror jeg  ikke at denne eksakte visjonen noen gang vil gå i oppfyllelse. Det vil sannsynligvis implodere før det kommer halvveis dit – og noe av det jeg nettopp beskrev, er ikke mer enn dagdrømmer av et veldig ødelagt sinn. Men de kraftige crazies er  prøver sitt beste for å gjøre dette marerittet virkelighet.

Dermed er faren ikke i å bli forbigått av plutselig selvbevisst AI, men i forstyrrelsen av det normale liv og i den totale elendigheten som galskapene kan forårsake for våre sinn og kropper når de skynder seg å skjære og skjære i terninger verden, ved hjelp av forskjellige praktiske fange setninger som “global helsekrise” eller “klimaendringer.”

Og ja, det er definitivt koordinering og kontinuitet, da det er kontinuitet i dynastier og filosofiske trender. Noe av det er mer flyktig, og noe av det er mer konkret.

På den flyktige siden er visjonen til “resetters” knyttet til de futuristiske ideene som var populære tidlig på 1900-tallet, til drømmen om et globalt bedriftsmonopol som  støttet den bolsjevikiske revolusjonen i 1917, og til den generelle begjæren om å kontrollere verden med teknologi, noe som ble forsøkt og mislyktes i Sovjetunionen på 60-tallet – og brukte språket som var veldig likt det som i dag.

På den konkrete siden vokser Great Reset (som for øvrig er veldig koordinert, i den grad både Biden  og  Johnson  bruker de samme kodede ordene som er fremsatt av  WEF ), ut av arbeidet etter WWII for å opprettholde en “ riktig ”maktbalanse i verden, med” riktige ”økonomiske interesser som høster fordelene.

Språket “bærekraft”, som er en viktig pilar i Great Reset-markedsføringssettet, ble opprinnelig opprettet som en del av forskjellige FNs programmer – som ” Agenda 21 ” og ” Agenda 2030 “, og jeg er sikker på at det under produksjonen av disse programmene var begge elementene – konspirasjon og velvilje – til stede.

Begge er sett med ekstremt tørre og kjedelige dokumenter om ressursforvaltning og rettferdighet, som leser som noe skrevet av en sliten, firkantet sovjetlærer med god forståelse av byråkratiske begreper, skrevet hovedsakelig for å rettferdiggjøre byråkratens lønnsslipp og eksistensen av De forente stater Nasjoner.

Det som er interessant med sistnevnte er at typisk er FN ganske ubrukelig, noe som betyr at folk kommer sammen, snakker, kommer med lange byråkratiske dokumenter og ikke-bindende oppløsninger – og da skjer ingenting av essens. Men ikke denne gangen. Ikke nå. Programmet er i gang! Så det må være viktig for noen som betaler. Og ja, jeg er kynisk.

I alt som skjer, er det alltid en kombinasjon av gode intensjoner, grådighet, ambisjon, personlige forhold, økonomiske interesser, vrangforestillinger og så videre. Politikere snakker med finansfolk, generaler snakker med politikere, noen er en andres onkel, og slik blir ting gjort. Dessverre, jo mindre greie meldinger fra oven og ned, og jo mer propaganda, desto mindre er verdien av gode intensjoner, og jo lettere er det for skurker å trekke ut absolutt absurditet.

Og selvfølgelig kan initiativer av så stor størrelse gå gjennom veldig lange og stille “planleggingsfaser”, der de ønskede ideene blir plantet i hodet på de ønskede menneskene gjennom private samtaler, mindre møte, finansiert forskning, bransjekonvensjoner og lignende.

Så når “action” -knappen trykkes, føles det som om en trend allerede er der. Og la meg gjenta igjen, absolutt alt i historien er et resultat av subjektive valg gjort av subjektive mennesker.

Måten  alt  i historien skjer på er at folk kommer sammen, bestemmer hva de vil gjøre og gjør det. Når viktige mennesker handler, er virkningen mer synlig. Så på en måte er alt en “konspirasjon”, fordi alt kommer gjennom menneskelig handlefrihet. Og ofte dekker de viktige menneskene over gjerningene sine, det burde ikke være en radikal ide.

Og ja, nå har de øverste maktholderne i Vesten funnet ut at det er mer kostnadseffektivt og mindre arbeidskrevende for dem å bare bestikke media “av rekord,” forskerne, akademikerne, politikerne og til og med den “kontrollerte opposisjonen” – og få dem til å overbevise bøndene – enn å politisere alt og alle med makt.

Og forresten, mens høydepunktet i dette tårnet for alvor er en sammensvergelse, i en forstand av at det er en koordinert innsats der hjerner fungerer generelt på linje med hverandre, uten å avsløre sine sanne langsiktige mål for bøndene – resten av tårnet er sannsynligvis det vanlige menneskelige grepet, multiplisert med mangelen på den gammeldagse, moralske ansvarsfølelsen.

De vanlige menneskelige tingene er en blanding av ambisjoner, trengsel, grådighet, uforsiktighet, arroganse og til og med gode intensjoner. Jo nærmere bunnen, jo mer uvitenhet og jo bedre intensjoner – fordi folk flest tror at de gjør det bra – men det endrer ikke den tragiske banen til den “tilbakestillende” kavalkaden.

Ok, men kanskje vent, det er en virkelig krise, og de rike har våknet opp fordi de vil leve? Hva om det ikke er noen konspirasjon i seg selv, og de har rett og slett innsett at planeten er et rot, og nå vil de ta opp problemene med overbefolkning og forurensning fordi det virkelig  er  for mange mennesker på planeten som alle er overkrevende og forurensende? Hva sier du til det?

Jeg er glad du spurte, så la oss snakke om det.

Det er helt sant at den sjeleløse, utilitaristiske tilnærmingen til naturen, til livet og til andre levende vesener har vært ekstremt ødeleggende – med den mest umiddelbare, mest synlige ødeleggelsen som er outsourcet til “tredjelandsland” og til de mindre økonomisk heldige mennesker i Vest.

(Se deponier, Cancer Alley og usunne, giftfylte ikke-organiske matvarer). Det er sant at massiv forbrukerisme og bruk av engangsartikler (brakt til oss av mer eller mindre de samme partiene som nå skjeller ut folk for forbrukerisme) har skapt mange rot.

Det er sant at havene og lungene våre er fulle av plast, at mengden kronisk sykdom skyter i været, og at mange arter dør av. Det er sant at jorden vår, maten vår og kroppene våre er besmittet med svært giftig glyfosat. Det er sant at det vanligvis går tiår mellom produsentene innser giftigheten av deres produkt og tiden når det å si det i en samtale slutter å være en konspirasjonsteori. Alt sant.

Imidlertid er det også sant at menneskene som peker fingrene på sosiale lidelser og forteller oss at vi trenger en stor tilbakestilling, er fra samme leirer og slekter som har forårsaket det i utgangspunktet. Det er sant at under språket i markedsføringsbrosjyrene er det toksisitet og kaos som overgår det vi har i dag. Dermed er de enten idioter eller løgnere – og jeg er redd det er sistnevnte.

Uansett hvor rike de er, er de ikke engang eksternt moralsk kvalifiserte til å fikse noe  i denne verden. Og  uansett hva vi velger å gjøre for å helbrede forholdet vårt til naturen og med hverandre – det er definitivt ikke den teknofascistiske, neofeudale Great Reset.

En metafor: Hvis lederen av voldtektspartiet kom opp med en plattform mot voldtekt som ikke stoppet voldtekten, men som ble omgjort til selve handlingen ved å si at hvis man bruker en rosa dildo laget av resirkulert plast for å trenge gjennom, så er det ikke voldtekt … tror du det er en plattform mot voldtekt for alvor?

Så nei, de er  ikke  menneskene som leder an (bare sjekk ut denne  søpla i  verdensideen). Hvis vi går sammen, vil vi ende opp med en verden som ser slik ut:

Når vi snakker om løsninger, er det mange aktivister og lokale ledere, som for eksempel Vandana Shiva, som kommer på måter å helbrede vårt forhold til naturen.

Det er varslere.

Det er advokater som kjemper mot bedriftsgiganter og noen ganger vinner.

Det er leger som risikerer karrieren for å beskytte pasientene.

Det er lokale bønder.

Det er kunstnere som sperrer sjelen.

Det er sannhetsmålere.

Det er verdighet, og det er respekt hvis vi insisterer på dem. Jeg tror at gode langsiktige løsninger kommer fra indre ærlighet og fred, og at hver av oss har det unike geni som hjelper oss med å finne puslespillet vårt, som til slutt helbreder verden.

Så langt det er for mange mennesker på planeten, tror jeg selv  det  er spinn. Egentlig har Vandana Shiva produsert analyse av industrielt kontra tradisjonelt lokalt landbruk når det gjelder antall, og det ser ut som vi har blitt løyet til av Big Ag om deres betydning også.

Dessuten er det største “demografiske problemet” i Vesten akkurat nå det økende antallet gamle mot de unge. Og selv i “utviklingslandene” ser trendene ut til å være forskjellige fra  det vi blir lært å tenke .

Og dessuten har planeten nok for alle, og grunnen til at vi møter knapphet er at 0,0001% av menneskene kontrollerer  mye .

Ironisk nok er de de samme menneskene som er bekymret for at det ikke er nok, og skyver ideen om overbefolkning – ofte mens de avler entusiastisk – og smitter unge hjerner med ideen om overbefolkning i den grad at noen ungdommer i middelklassen ikke gjør det. ‘ Jeg vil ikke ha barn, “for å redde planeten.”

Hvor rotete er det?

Og ja, ideen om overbefolkning har bekymret lederne i noen tiår. Jeg vil hevde at tankene deres til tider har ført til overtoner fra eugenikk (se for eksempel denne Kissinger-rapporten fra 1974   som skryter av å “stimulere” indiske menn til å få vasektomi). Og nei, det ville ikke være helt gal å si at eugenikk ikke helt forsvant siden Hitler har ødelagt merkevaren, og at den som tror seg å eie verden, sannsynligvis ikke ville ha noe imot litt mer kirurgisk styring av den demografiske trender.

Kan jeg lese tankene deres? Nei. Jeg kan ikke si hvem som tenker nøyaktig hva, og heldigvis for meg er jeg ikke invitert til møtene deres – men innimellom sier personer som Gates eller prins Charles ting som høres ganske Hitlereske ut, og det får meg til å lure på .

På den annen side synes jeg det ikke er spesielt sjokkerende fordi menneskets natur ikke har endret seg siden den tiden eugenikk var sosialt akseptabel i det “respektable samfunnet.”

Dermed er teorien min at noen mektige mennesker i verden virkelig er onde og sannsynligvis fikler med eugenikk – og noen er sannsynligvis bare likegyldige til bøndenes ønsker – men på min ende bryr jeg meg ikke egentlig hvilken det er. Onde eller likegyldige, jeg vil ikke at de skal ødelegge verdenen min. Er det for mye å spørre om?

Jobben min er Giftdistributør.
Min tilstand er
hat mot biologiske former.
De kaller meg forvirret,
men jeg er den sunneste av alle.
De kaller meg en nådeløs morder,
en sadist, en robot, en konge.
Men jeg er bare en perfeksjonist.

Jobben min er Giftdistributør.
Min religion er
hat mot uforutsigbare former.
Min gift vil finne deg
I ord,
I vannet du drikker,
I mat,
I luften du puster, På
denne måten eller annen,
vil den finne deg.

Jobben min er Giftdistributør.
En veldig praktisk jobb.
Vær så god.

La oss nå se på områdene som, i henhold til planen til Great Reset, trenger å bli forstyrret og fullstendig redesignet. Det er et gigantisk tema i seg selv, og jeg vil bare berøre det lett, med et spesielt fokus på språket som brukes og hvordan det overlapper med “pandemisk respons”. Jeg oppfordrer deg sterkt til å gå til nettstedet World Economic Forum og se deg rundt.

Statskap og styring.

I den nye verden eksisterer det fortsatt land, men de overholder alle en sentral orden. Det er  “samarbeidsvillig” (blink, blink).  Mange offentlige funksjoner blir automatisert og delegert til AI. Avgjørelser er basert på data og algoritmer, det er ikke noe privatliv, og det er mye mer flytende så langt som migrasjoner (så dessverre handler det veldig humane følelsen av å være snill mot innvandrere som blir fremmet i media kanskje ikke om godhet, som er en bummer for meg personlig).

Det er også en mulighet for å erstatte menneskelige regjeringer med AI helt, men ikke umiddelbart. Begrunnelsen er enkel: For at de superrike kan administrere den  globale  beholdningen, må enkeltregjeringer opptre mer som ledere på mellomnivå som er ansvarlige overfor internasjonale myndigheter enn som uavhengige føderale regjeringer.

(Husk hvordan “mor- og popbutikker” ble presset ut av markedet og erstattet av kjedebutikker? Det samme her bortsett fra i dette tilfellet er mor- og popbutikkene land.)

Tradisjonelt Amerika er nå veldig i veien for dette. Dens vane med sjenerøst forbruk og ytringsfrihet, dens selvsentrerte utenrikspolitikk, følelsen av berettigelse og de store forstadshusene er forbudt. Et tradisjonelt, uavhengig, sterkt Amerika er et hinder. I det lyset – og med en ansvarsfraskrivelse om at jeg ikke tror at det er noe som et rettferdig imperium, føler jeg at det er en aktiv innsats for å “utjevne Amerika,” for å kooptisere regjeringen, for å ødelegge gårder. og små bedrifter – spesielt de som ikke stemmer overens med denne hel-digitale fremtiden – og for å få ned den berettigede middelklassen, spesielt i “utdaterte” karriereveier.

Det føles som om vi for øyeblikket befinner oss midt i en “fargevolusjon”, et mykt kupp.

Vanligvis gjør amerikanske eliter det mot andre nasjoner – men nå skjer det på hjemmemarkedet. Det føles som den store tilbakestillingsdagsordenen , gjennom sine budbringere og gjennom pengene sine, former både den schizofrene “COVID-responsen” og den plutselig vanlige og velfinansierte, super bedriftens “sosiale rettferdighet / klima” -bevegelse, som alle er på dette punktet flettet sammen når det gjelder meldinger.

Begge later til å fremme offentlig godhet, og begge våpner dyktig virkelige saker og får en økning i mennesker som har en ekte kjærlighet til rettferdighet i hjertet – alt for å rydde vei for de økonomiske målene for de “store resetters” – for eksempel en fullstendig erosjon av personvern (se kontaktsporing), flytting av alle menneskelige aktiviteter på nettet (se vel, alt), AI-basert rettshåndhevelse og precrime  (se “avvis politiet”) og så videre.

Og ja, Amerika har mange ærlige problemer. Men det er ikke slik at dagens strukturer blir erstattet med et råd av åndelig jordede, kloke urfolk som er dypt knyttet til jorden og som ikke vil skade noe uskyldig liv. Det som blir forsøkt – uansett hvor uklar markedsdekningen er – er langt verre, langt mindre human og langt mer destruktiv enn det vi har i dag. Jeg liker det ikke.

Finansiere.
Det er  digital valuta , krypto og mobilbetalinger hele veien. Innbyggerne må være helt gjennomsiktige og legge igjen et spor av alt de gjør, husker du?

Mat.
Alt jeg kan si er at jeg håper du liker kakerlakkekjøtt,  fordi det kommer .

Kyniske bemerkninger til side, “matens fremtid” er en katastrofe. Løgnerne i høye stoler har nerven til å bruke gode ord som “bærekraftig utvikling”, men det er ikke noe bærekraftig ved denne tingen. Det er BigAg på steroider, veldig giftig. Og forøvrig er det også energiforbruk da alle disse roboter, sensorer og datasentre ikke er gratis, men hvem teller  det .

Også dagens gårder må gå. Ikke bare konkurrerer de irriterende tradisjonelle lokale bøndene med patentert laboratoriedyrket mat og – også patentert – GMOer , og – også patenterte – jordarter – de tar også opp plassen som trengs for kongelige rekreasjonsområder, samt vindturbin og solcellepanel. parker (som for øvrig tar mye plass). Og hva vet du, kanskje kongene virkelig vil “bevare” noen flekker av naturen ved å holde den fri for mennesker. Det er deres lager, det er tross alt fornuftig å opprettholde det godt.

Ikke rart at “COVID-responsen” treffer gårdene så hardt og tvinger dem til å gå ut av virksomheten …

Jordbruk

Utdanning.
Online .

Medisin.
Tele-

Så langt, både innen medisin og utdanning, er vi veldig i rute, takket være den globale pandemien …

Energi.
Denne er interessant. Fordi fossile brensler, djevelen i dagens markedsføring, er virkelig ille. Det er sant at oljeutvinning er voldelig mot planeten. Sølene skaper mye kaos, og de skjer hele tiden. Oljebaroner er banditter. Folk som bor i nærheten av raffinerier blir syke. Plast, som kommer fra olje, forurenser alt, fra havene til magen og lungene.

Fossile brensler er imidlertid også den eneste energikilden – foruten kjernefysisk – som for tiden er i stand til å støtte verdens befolknings forbruk. Videre, hvis du ser under panseret på “grønt”, er det ikke så grønt, med mindre vi snakker om fargen på penger. Solcellepaneler tar opp massevis av plass (se nedenfor), de brytes ned raskt og blir til giftige dynger.

Vindturbiner tar også massevis av plass og  har sine egne problemer.  Begge er svært avhengige av været og gir ikke tilstrekkelig energi. Det er også bemerkelsesverdig at den ferske filmen av Michael Moore, Planet of the Humans, som utforsket noen av de ikke så grønne aspektene av “grønn energi” og belyser noe av korrupsjonen i miljøbevegelsen, ble angrepet av de ledende miljøvernere til ondskapsfullt og så ensartet at filmen ble fjernet fra store plattformer og forsvant liksom fra offentligheten.

Uansett, hva kommer til å skje hvis fossile brensler forsvinner? Forresten – og dette er et viktig poeng – er jeg faktisk ikke overbevist om at “resetterne” har til hensikt at fossilt brensel virkelig skal forsvinne. Jeg tror vi kan se på en omlegging. Jeg trodde inntil nylig at de virkelig ønsket å “forsvinne” fossile brensler – men så så jeg på “klimateknologi” – og nå tenker jeg at tingene er mer komplekse, at det kan være en strategisk geopolitisk manøver. Jeg vet ikke.

Det er noen spesielle teknologiske overlapp mellom fossile brensler og “grønn” energi – men tiden vil vise. I alle fall, hvis de enten forsvinner eller later til å forsvinne, vil vi raskt oppdage at vind og sol ikke kutter den – og så møter vi vår nye konge av “grønn” energi, kjernefysisk fusjon, yay.

Når det skjer, vil vår venn, den  berømte filantrokapitalisten , komme for å redde. Han er sterkt investert i kjernefusjonsreaktorer – faktisk hans favorittprosjekt, ifølge ham selv. (Egentlig er han tilfeldigvis veldig dypt involvert i omtrent hvert punkt i Great Reset-listen, hvilket forretningsgeni han er.)

Men vent, for å gjøre intrigene enda mer interessante, har WHO, som selvfølgelig nyter hans sjenerøse finansiering, strukket seg langt for å  undervurdere helsetollet til atomhendelser  som Tsjernobyl og Fukushima.

Når vi snakker om energi og økonomi, la oss snakke om “menneskelig kapital”. I den nye verden er “menneskelig kapital” ikke bare en metafor for HR eller arbeidskraft. Microsoft har for eksempel patent på en metode for å  transformere menneskelig atferd til kryptocurency , som gjøres gjennom en uspesifisert enhet kombinert med en server som registrerer kroppsaktivitet og “gruver” -krypto.

Siden det under New Normal skal digital og crypto bli mainstream, ser dette mistenkelig ut som et verktøy som kan brukes både til å stramt kontrollere oppførselen til de fattige som kan være avhengige av dette for inntekt – og for å bokstavelig talt utvinne  kroppene til ellers “Ubrukelige” velferdsavhengige / UBI-mottakere for energi (som forresten er en faktisk ting, tro det eller ei).

Videre kan dette patentet potensielt brukes til å opprette et nytt finansielt instrument, fordi disse menneskene blir “eiendeler” som muligens kan samles i virtuelle porteføljer og praktisk talt handles hvis de blir utvunnet for energi. Se hvor pent? Nå snakker vi skikkelig livegenskap!

Og ja, dette høres veldig sci-fi ut, men la oss ikke glemme hvordan noen milliardæres “visjonærer” tenker – ikke som normale mennesker, ellers ville ikke arbeidstakerne på Amazon-lager ha på seg bleier for å hoppe over pauser på badet. La oss heller ikke glemme at det i dag er handel med veldig teoretiske ting, samt spill på vær. Det tjenes mye penger i denne verden på rare, vilkårlige ting!

Snakker av været, Stor Tilbake også legitimerer den farlige, invasiv grusomhet som er  geoengineering , og gjør det potensielt “cool” og “livreddende”, akkurat som noen “klimabevegelsen”  white papers  gjøre. Jeg la merke til det og sørget over det faktum for et par år siden og skrek fra hustakene om hvor rotet det var. Å spraye giftig dritt i luften er kult og “grønt”? For en handling av språklig lureri.

Også et ord om karbon. Jeg kommer ikke til å komme inn på hele saken fordi artikkelen allerede er lang, men det ser ut til at uansett hvilken historie karbon var ved fødselen, har historien nå forvandlet seg til et verktøy for å skape et marked ut av luften, og en haug med finansielle instrumenter for å tjene penger, også ut av det. Se for eksempel på denne  planten , støttet av Gates og noen oljegiganter.

Min favorittdel er at etter at karbondioksid er fjernet fra atmosfæren ved hjelp av en cocktail av kjemikalier, er en av måtene å lagre byttet å  brenne en haug med trær  (beklager, “biomasse”). Ja, det er veldig fornuftig, for hvem kan tjene penger på å bare la trær være i fred og la dem gjøre jobben gratis? Hva slags idiot ville tillate  det ?

Jeg vil også påpeke det faktum at når den lagres, lagres den dypt under jorden på måter som aldri har blitt gjort før. (Hva gjør er med de indre prosessene på planeten? Tenkte noen dette?) Det krever også å bygge rørledninger for å transportere karbondioksid fra ett sted til et annet, omtrent som å transportere olje.

Og til slutt er karbonfangst og lagring utrolig  energiintensivt , og energien kommer fra … fossile brensler? Kjernefysisk? Vindturbiner som da må ta opp halvparten av planetens overflate? Å, jeg vet ikke … Og når vi snakker språk, er ikke målet “null karbonutslipp”, det er “Netto null karbonutslipp”, noe som betyr at vi kan fortsette å forurense, og deretter bygge en ny innbringende industri på toppen av det, mens du skaper en ny type forurensning. Med andre ord, virksomhet som vanlig …

Selv om vi er om temaet “grønn bærekraftig utvikling”, bygger ikke mye mer overvåkningsteknologi og infrastruktur – som alle er ekstremt energikrevende for ikke å nevne urene – i strid med ideen om grønt? Jeg tenkte på det for en stund siden da jeg med stor innledende spenning leste teksten i Green New Deal lovforslag.

Jeg var som yay rettferdighet og urfolks rettigheter, yay … vent … “smarte” strømnett? Er det ikke akkurat det Big Tech ønsker, og innebærer det ikke et behov for smarte sensorer som kommer med mer infrastruktur og satellitter, flere tårn, tap av privatliv og ny type trådløs forurensning som gir utestede helseeffekter?

Det stoppet meg på sporene mine og tvang meg til å se på forskjellige “grønne” initiativer – og som et resultat oppdage forskjellige skjeletter i skapet. Og så snublet jeg inn i arbeidet til Cory Morningstar , og jeg var som, wow. Instinktene mine hadde rett, det er ikke akkurat slik det ser ut !!

Dette gir en fin følelse av hvordan fortellingen om “global helsekrise” spiller inn i den store tilbakestillingen.

Først noen husholdningsnotater.

Som jeg sa tidligere, er Great Reset en ekstremt ambisiøs plan for omstrukturering av både verdens økonomi – og selve forestillingen om hva det vil si å være i live. (Er en AI-knuffet zombie hvis beslutningstaking er eksternalisert virkelig levende?) Uten en samarbeidende befolkning kan ikke denne ambisiøse økonomiske og religiøse reformen lykkes.

Hva er den beste måten å få befolkningen til å samarbeide med denne veldig rare reformen? Det er frykt – fordi løfter om glede ikke er nok til å få til et så stort og bizarro-skifte. Dermed må det være frykt og stress, enten det er på grunn av en ekstern fiende, utsiktene til en naturkatastrofe eller en sykdom.

La oss ikke glemme at det før 2020 allerede har vært en veldig dyrt organisert fryktfortelling, støttet av mer eller mindre de samme spillerne som nå presser på for Great Reset. Jeg snakker selvfølgelig om den våpenformede “klimaforandrings” -fortellingen.

Og selv om det er mange miljøproblemer som må løses så raskt som mulig, har “klimaforandringsbevegelsen” merkelig vært fokusert på meldinger som omtrent sammenfaller med meldingen til Great Reset-kampanjen, og som betjener deres økonomiske mål – og finansieringsbanene også overlapping.

Så det ser ut til at de økonomiske interessene bak Great Reset prøvde å bruke “klimabevegelsen” først, men det genererte ikke de ønskede fryktnivåene raskt nok. Ikke nok folk brydde seg. Jeg har personlig gått gjennom en treningsøkt, og er kjent med å “organisere” og de nevrospråklige programmeringstriksene som skal gjøre publikum veldig bekymret for klimaet.

Meldingen er veldig gjennomtenkt og gir bort en sjenerøs økonomisk støtte, det er ikke en hippie-grasrotbevegelse – selv om mange enkeltpersoner oppriktig øser sjelen i det. Akkurat som Jehovas vitner som banker på døren din, kan være ekstremt oppriktige.

Som menneske stoler jeg ikke på  noen enhet som kaldt, beregnet prøver å gjøre meg redd og utløse en stressrespons. Menneskene jeg hørte på virket ikke veldig redde selv. De var godt matet, middelklassen og ikke underarbeidede. De var ikke redd for å bli arrestert ved en protest – og faktisk søkte de å bli arrestert, uten frykt for deres fremtidige ansettelse.

Etter å ha sett det begynte jeg å stille spørsmål om hvorfor de ville at jeg skulle være redd, og hva de ville at jeg skulle gjøre. Da jeg begynte å stille spørsmål og undersøke, viste det seg at banen til “løsninger” inkluderte ting som smarte nett, elektriske biler (som ikke er eksternt grønne) og geo-engineering.

Det var for meg ikke akseptabelt. Det betydde også at de ikke virkelig respekterte planeten, for hvis de gjorde det, ville de ikke stikke tårn overalt eller spraye dritt i atmosfæren for å blokkere solen.

Nå er det veldig mulig at miljøbevegelsen var god og ærlig da den nettopp startet – men mye av den har blitt kapret siden, på en veldig skjult måte hvor folket på bakken ikke en gang skjønner hvem de tjener. Og igjen, la meg gjenta: Det er et enormt behov for ekte bærekraft, det er bare at de praktiske tiltakene som følger av det kodede markedsføringsspråket ikke er bærekraftige i det hele tatt!

Uansett, å skremme folket med den offisielle fortellingen om klimatilfellet, skapte definitivt en krusning i folks bevissthet og en viss grad av miljøangst, spesielt i Gen Z – men det gjorde ikke nok til å verken lamme eller mobilisere. Men da viruset kom, som ved magi, begynte ting å falle raskt på steder – ting som hadde vært utenkelig før.

Nei, jeg sier ikke at viruset ikke er ekte. Og jeg kommer ikke med noen endelige uttalelser om hvor den kom fra eller hvordan den kom til. Jeg har teoriene mine, men noen ting vet jeg ikke, og kan ikke endre. Men det jeg vet er at reaksjonen har vært absurd, enestående og underlig konsistent med handlingspunktene som allerede hadde vært på dagsordenen.

Apropos nødsituasjoner, Woodstock skjedde under en stor pandemi …

Så la oss se.

Flyttet vi kraftig de fleste aktiviteter – som utdannelse, medisin, shopping, sex og rekreasjon – online for nå, ettersom vi jobber med å “digitalisere” den fysiske verden, for enkel sporing og overvåking?
Sjekk.

Fortsatte vi, til tross for låsing for bønder med hvite krage, med byggingen – inkludert veldig robust konstruksjon av nye telekonstruksjoner og mobilantenner, som var nødvendige for å støtte IoT?
Sjekk.

Lyktes vi i det nærmeste å ødelegge levebrødene til mange uavhengige bønder som konkurrerte med våre nye “spiselige” produkter, og også å forstyrre de tradisjonelle matvarekjedene?
Sjekk.

Lyktes vi også med å ødelegge et stort antall små bedrifter ansikt til ansikt?
Selvfølgelig!

Levende musikksteder og teatre?
Helt sikkert.

Jobber vi med å erstatte rettshåndhevelse med AI?
Det kan du vedde på! Defund! Defund! Defund!

Prøver vi å legitimere fullstendig erosjon av personvern og enkel tilgang til private helsedata?
Ja! Fordi helsesituasjon.

Er vi på mål når det gjelder å spore hver bevegelse til hver person?
Kontaktsporing, ja! Men noen land er fremdeles bak.

Kreves det nå en digital helse-ID for internasjonale reiser?
Ja, Common Pass er live!

Har vi klart å forstyrre politiske og juridiske prosedyrer og skape kaos?
Ja, sir!

Viktigere, har vi lykkes med å ødelegge menneskelig tenkning og forhold i den grad vi, roboten, overgriperen, nå er alles eneste venn?
Jobber fortsatt med det, men nær .

Er vi godt på mål med å forberede folket på en bred lansering av smarte bærbare produkter?
Jepp. Bruk masken din.

Kontrollerer vi lovlig menneskers sexliv?
Ja!

Når vi snakker om, er statskontroll av folks kropper og seksualitet et klassisk tegn på en religiøs reform. Når det skjer, pass opp.

Eller la oss ta lockdowns, for eksempel. Låsing og begrensninger i bevegelse og fysisk kontakt er gode verktøy for atferdsendring – og atferdsendring, også kjent som sosialteknikk, er helt sikkert en veldig respektert kunstform blant de mektige.

En selvrespektende sosialingeniør planlegger ti skritt fremover og skaper situasjoner der mål  ber om ønskede endringer! Jeg påpeker at vi for tiden blir utsatt for en ufrivillig S & M-dans. Vi er midt i et ritual designet for å skape en følelse av forvirring, usikkerhet og avhengighet – til slutt å bli løst av våre mestere, som vi vil være veldig takknemlige for fordi vi bare vil ha den uutholdelige spenningen som skal løses.

Allerede har mange utviklet Stockholms syndrom, og har gått overfor overgriperen. Tiltakene er helt vilkårlige – men det spiller ingen rolle, det forventes at vi overholder og aksepterer at vår lidelse og deprivasjon er til vårt eget beste. Det gjør oss til en “bedre person.”

I øynene til en psykopat er det ingen glede.

I øynene til en slave er det en aksept for en merkelig følelse av nummenhet der sjelen pleide å være.

Hvor går vi derfra?

Jeg tror for det første ikke at vi skal akseptere mørket. Jeg tror at vårt beste alternativ er å insistere på verdighet og å finne våre hjerter. Hjertene våre vil fortelle oss hva vi skal gjøre videre.Perfekt Tid Til Å Bruke $ 6,7 Billioner Til Å “Bekjempe Global Oppvarming”: Florida Opplever Den Kaldeste Vinteren I To TiårForrige Innlegg38 Pedofiler Og Sexrovdyr Arrestert Under Florida Multi-Agency Sting-OperasjonNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Rfk, Jr. intervjuer Vandana Shiva The Gates Empire 'vil eie alt'

BILL GATES

RFK, Jr. Intervjuer Vandana Shiva: The Gates Empire ‘Will Own Everything’

HAFHAF9. Februar 2021

Alberta, Canada, Premier Great Reset 'ikke en konspirasjonsteori,' har 'ingen plass' i provinsen vår

FALSKE FLAGGSTOR TILBAKESTILLING

Alberta, Canada, Premier: Stor Tilbakestilling ‘Ikke En Konspirasjonsteori,’ Har ‘Ingen Plass’ I Provinsen Vår

HAFHAF7. Februar 2021

Secretive International Banking Group kan håndheve Great Reset 'green' Agenda On World

GLOBAL WARMING HOAXSTOR TILBAKESTILLING

Secretive International Banking Group Kan Håndheve Great Reset ‘Green’ Agenda On World

HAFHAF6. Februar 2021

Eugeniker Bill Gates etterlyser et "globalt varslingssystem" og "pandemisk branngruppe" for å håndtere neste virale utbrudd han lover oss kommer

BILL GATESSAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSID2020

Eugeniker Bill Gates Etterlyser Et ‘Global Alert System’ Og ‘Pandemic Fire Squad’ For Å Håndtere Neste Virale Utbrudd Han Lover Oss Kommer

HAFHAF5. Februar 2021

Legg igjen en kommentar