“SPANSK INFLUENSA” FRA 1918: ONLY THE VACCINATED DIED

v Dr. Sal Martingano, FICPA

DENNE BLOGGEN ER IKKE EN ANTIVAKSINEKOMMENTAR. JEG ØNSKER Å OPPMUNTRE LESERNE TIL Å LESE NØYE GJENNOM DOKUMENTASJONEN, GJØRE SIN AKTSOMHET OG IKKE BLINDT GODTA DET VI BLIR FORTALT.
VIL DU BLI OVERRASKET ELLER BEKYMRET FOR Å HØRE AT “SPANSK INFLUENSA” FRA 1918 IKKE HADDE NOE MED SPANIA Å GJØRE OG KANSKJE IKKE HADDE VÆRT INFLUENSA I DET HELE TATT? VEL, HENG DEG FAST, DU ER PÅ EN TØFF TUR!

HVA HISTORIEN FORTELLER OSS OM “SPANSK INFLUENSA” FRA 1918

Historien forteller oss at den spanske influensa fra 1918 drepte mellom 50 – 100 millioner mennesker. På den tiden beskrev medisinske og farmasøytiske kilder det som DEN MEST forferdelige sykdomsprosessen siden den svarte pesten i 1347, som anslagsvis drepte 25-30 millioner mennesker.

VAKSINASJON: “ELEFANTEN I ROMMET”

I boken Vaccination Condemned , av Eleanor McBean, PhD, ND, beskriver forfatteren i detalj personlige og familieopplevelser under “Spanish Flu” -pandemien i 1918. 

McBeans dekning av “Spanish Flu” fra 1918, som reporter og uvaksinert overlevende, krever at det historiske grunnlaget for hendelsen må revurderes, ikke som en ” konspirasjonsteori “, men med bevis som vil “sette fyr på håret ditt” .  

For noen år siden kom jeg over en annen bok av Eleanor McBean: “Vaccination … The Silent Killer” . McBean gir bevis for at ikke bare de historiske hendelsene i den spanske influensa i 1918 ble kompromittert, men også de fra polio- og svineinfluensaepidemiene.

LA OSS SNAKKE OM “SPANSK INFLUENSA”:

DEN SPANSKE SYNDEBUKK

Spania var nøytral under 1. verdenskrig og sensurerte IKKE pressen sin, i motsetning til landene som bekjempet. Som et resultat var Spania den første som rapporterte influensaepidemien i 1918, og verden “syndebukket” Spania som kilde. Dermed blir den “spanske influensa” født.

DET FØRSTE TILFELLET: MILITÆRE VAKSINASJONSEKSPERIMENTER I FORT RILEY, KANSAS

Som forberedelse til første verdenskrig fant et massivt militært vaksinasjonseksperiment med mange tidligere utviklede vaksiner sted i Fort Riley, Kansas, hvor den første saken om “spansk influensa” ble rapportert.

W1 UTKAST = HUMANE TESTPERSONER

Den nyskapende farmasøytiske industrien, sponset av ‘Rockefeller Institute for Medical Research', hadde noe de aldri hadde før – et stort tilbud av menneskelige testpersoner. Leveres av det amerikanske militærets første utkast, testbassenget av forsøkspersoner ballooned til over 6 millioner menn.
KLIKK HER for mer informasjon.

BAKTERIELL MENINGITT VAKSINE: KILLING FIELD

Obduksjon etter krigen beviste at influensa i 1918 IKKE var en  influensa  . Det var forårsaket av tilfeldige doser av en eksperimentell ‘ bakteriell hjernehinnebetennelsesvaksine' , som den dag i dag etterligner influensalignende symptomer. De massive, flere angrepene med ytterligere på det uforberedte immunforsvaret til soldater og sivile skapte et “drapefelt”.  De som ikke ble vaksinert ble ikke berørt.  

SÅ … HVORDAN DØDE SIVILE?

  1. WW1 endte raskere enn forventet, og etterlot ENORME mengder ubrukt eksperimentell vaksine.
  2. I frykt for at soldater som kom hjem ville spre sykdommer til familiene sine, presset den amerikanske regjeringen den største “frykt” -kampanjen i historien. De brukte den menneskelige befolkningen som et forsknings- og utviklingslaboratorium for å teste eksperimentelle vaksiner.
  3. Titalls millioner sivile døde på samme måte som soldatene gjorde.  
  4. I stedet for å stoppe vaksinene, intensiverte legene dem og kalte det den store “spanske influensa i 1918”. Som et resultat døde KUN VAKSINERTE.

«Syv menn falt om på et legekontor etter å ha blitt vaksinert. Det ble sendt brev til familiene om at de ble drept i aksjon. ”

Eleanor McBean
Minnesota velværekatalog
http://www.mnwelldir.org/docs/vaccines/vaccinations_condemned_McBean.htm

WW1 amerikanske soldater fikk 14 – 25 uprøvde, eksperimentelle vaksiner innen få dager etter hverandre, noe som utløste intensiverte tilfeller av ALLE sykdommene på en gang.  Legene kalte det en ny sykdom og fortsatte å undertrykke symptomene med ytterligere medisiner eller vaksiner .   

BEDRAG OG HEMMELIGHOLD HAR EN LANG HISTORIE

I eksemplene som ble gitt i min forrige blogg ” COVID 19: Another Chapter in the History of Deception and Secrecy” , er historien fylt med forsettlige løgner fortalt til publikum om å enten “redde ansiktet” eller å bedra for skumle formål. “Spansk influensa” fra 1918 var ikke noe unntak.

TILBAKE TIL COVID-19: FERGUSON-MODELLENE ER FALSKE OG VILLEDENDE

Britisk forsker og professor Neil Ferguson fra The Imperial College, London ( den samme Imperial College of London finansiert av Bill Gates Foundation) var ansvarlig for å utvikle de matematiske pandemiske datamodellene for COVID-19-pandemien.

Verden fulgte Fergusons råd, men likevel har alle hans modeller vist seg å være grovt uttalt og misvisende. 

For eksempel modellerte Ferguson at Sverige ville oppleve 100.000 innen juni 2020. Til dags dato nådde Sverige toppen på 2 854 dødsfall totalt.  

* Disse matematiske datamodellene er grunnlaget for vaksineproduksjon … ..mmmm!
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3178755/

MEDIA TAUSER IKKE-KONFORMISTISKE SYNSPUNKTER

Media, Facebook, Google, YouTube og andre “privateide” kommunikasjonsutsalgssteder har blitt selvutnevnte “verger” (sensorer) av informasjon.

26. april 2020 suspenderte kontoen til et børsnotert bioteknologiselskap for å dele informasjon om ikke-medisinsk UV-lysbehandling for COVID-19. YouTube fjernet også en video som demonstrerer hvordan teknologien fungerer.

“(YouTube) vil forby videoer som strider mot WHOs veiledning om pandemien eller deler falske eller uprøvde Coronavirus-midler.”

Susan Wojcicki
administrerende direktør – YouTube
https://www.reddit.com/r/autotldr/comments/g6n74n/youtube_ceo_susan_wojcicki_announced_that_the/

NewsGuard klassifiserte nylig Mercola.com som falske nyheter for å rapportere at COVID-viruset potensielt lekker fra biosikkerhetsnivå 4-laboratoriet i Wuhan City, Kina.

FARMASØYTISK INDUSTRI EIER OG KONTROLLERER MEDISINSK PROFESJON

“Faktakontroll” leveres ofte av betalte forfattere fra legemiddelfirmaene og ikke fra verifiserte, uavhengige kilder.

“ Legeprofesjonen blir kjøpt av legemiddelindustrien, ikke bare når det gjelder medisinutøvelse, men også når det gjelder undervisning og forskning. De akademiske institusjonene i dette landet tillater seg å være betalte agenter i legemiddelindustrien. Jeg synes det er skammelig. ”

Arnold Relman
Tidligere redaktør av New England Journal of Medicine
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1126053/

INFEKSJONSSYKDOMMER GIKK NED FØR VAKSINER KOM INN I BILDET

Vaksinepromotorer hevder at vaksiner utslettet de fleste smittsomme sykdommer. Historien forteller oss en annen historie. Begynnelsen av 20 th tallet innføres forbedret sanitærforhold (kloakk), vannbehandlingsanlegg, og vesentlig forbedret ernæring. 

Eksempelgrafene ovenfor viser at smittsomme sykdommer som meslinger, kikhoste, difteri, tyfusfeber og polio, alle var på de laveste nivåene og falt, FØR vaksinene ble introdusert .

“Spansk influensa” fra 1918 hadde uhyggelige hemmeligheter i 100 år. Basert på min forrige blogg: “COVID 19: Another Chapter in the History of Deception and Secrecy”, vil vi lære at verdensendrende protokoller fra COVID-19 også kan inneholde skjulte hemmeligheter?

SAL MARTINGANO / OM FORFATTERENFlere innlegg av Sal Martingano

RELATERTE INNLEGG

DING! Dine supermorsomme feriekonversasjoner er klare …

Kjedelige ferier? Ikke med disse samtalestarterne! Feriemoro for hele familien! Klikk på lenken for å finne ut mer!04. des 2020Middelmådighetsregler! La oss snakke neste generasjon

Millennials høyteknologiske livsstil har enten presset dem inn i økonomisk og forretningsmessig storhet eller gjort dem for selvtilfredse til å ta livets utfordringer. i 2019 vil Millennials være den største amerikanske generasjonen ettersom 77 millioner Boomers nærmer seg alderdom og pensjon. Men er de neste generasjonene sterke nok og forberedt på å møte utfordringen?002 jan 2020La oss snakke FaceApp: Kunstig intelligens har gått veldig galt

Etter å ha fulgt opp sine tidligere blogger om Social Media / Government-forbindelsen, viser Sal deg faren for å bruke AI-plattformer som FaceApp, inkludert russisk kollusjon, trusler mot vår nasjonale sikkerhet og gruvedrift av dine personlige data.031. juli 2019Forvirring, bedrag, avledning: “Art of the Game”

COVID 19-viruspandemien har blitt en begivenhet der vitenskapelig metode og medisinske protokoller er blitt erstattet av intellektuell gjetting og svært unøyaktige spådommer. Det blir åpenbart at alt vi har “lært” om COVID-19, må stilles spørsmål ved. Sosial distansering er det nye mantraet som ble brukt til å stenge økonomien vår og er uten sidestykke.013. mai 2020Leksjoner fra en annen mislykket anklagelse … Del 1: Fem FAKTA vs “Schiff-listen”

Nyere amerikansk politikk har avslørt det beste og verste i våre , hvorav de fleste er advokater eller tidligere påtalemyndigheter, som praktiserer sitt håndverk under dekke av kongressdekning. Resultatet er ikke en manusert Law & Order-episode, det kan gjøre eller ødelegge dette landet.010. februar 2020Let's Talk The Social Media Government Connection (del 1)

In this 2-part blog, Sal goes through the surprising revolutionary war origins of “fake news”, governmental influence on corporate policies, and how dependence on social media has led to the unfortunate rise of “Economic Pluralism”.018 Jul 2019Lessons Learned… Or Have They? A Boomer's Viewpoint on Today's Electoral College

Sal hilariously reminisces to his High School American History Class teacher's “boring” lectures… but looking at today's Electoral College, Sal realizes that Old Man Walbaum may have had a point!017 Apr 2019Sal's Book Review #5: The Creature from Jekyll Island: A Second Look at the Federal Reserve – G. Edward Griffin

In this 5ht installment of Sal's Book Reviews, discover how G. Edward Griffin's Book “The Creature from Jekyll Island” explains the history of the Federal Reserve Banking System, from it's beginnings in the early 1900s, all the way up to today- with all the plot twists, and characters you would expect from a Hollywood Movie! A Great Read.019 Jun 2019Sometimes Science Isn't Enough

During this “pandemic”, scientific protocols have become intertwined with political and economic pressures, never before witnessed in American society. Experts are flip-flopping their opinions, death estimates have been grossly over estimated, and the economy is in total chaos, creating nationwide fear and anxiety. How confusing is it to be told that we must listen to science, but in practice, do just the opposite?122 Sep 2020Socialism: 10 Concepts You Should Know Before Embracing It

This blog is a quick, 10-point checklist to “keep in your pocket” for the next time you find yourself wooed by the sugar-coated messaging of Socialism. Historically, it hasn't worked out well for countries that embrace it with open arms, so let's use knowledge and information to prevent the same fate in the U.S.027 Aug 2019Let's Talk Socialism in Venezuela: The Downward Spiral

Venezuela is a damning example that under Socialism, “free things” come at a hefty price. Now their entire country is riddled with corruption, and citizen protests are commonplace. As Americans, we should all take a good look at our own government, its leaders, and the true messaging behind progressive politics, so that we don't suffer the same fate.022 Aug 2019Let's Talk Media Deception: Sold to the Highest Bidder

“You can't believe everything you hear”- especially when it comes to the extreme bias shown by the media conglomerates. The “top stories” are often sold to the highest bidder- to where corporate or political sponsors use their influence to CREATE stories rather than REPORT them. Sal outlines the history and reasons behind the deception and provides questions that every U.S. should be asking to help recognize American policy from planned agendas.005 Jul 2019The Weaponizing of COVID-19: Time for A Reality Check

COVID-19 is more than just a “pandemic”. It's a dangerous ploy, backed by incorrect predictions, to push political agendas and population control. Read more to see how American values are continually compromised and may even be part of a more devious “16 year plan to destroy America”.021 Apr 2020A Republic vs. A Democracy: The Great Educational Divide

Left-leaning citizens often say: “I'm a proud supporter of democracy”… but what does that really mean? Are they aware that the intention of our Founding Fathers was for this nation to be a representative republic and utterly detested the idea of a proper “democracy”? Did you know that the word “democracy” is not even mentioned in the Declaration of Independence OR the U.S. Constitution? Why? Because the United States was founded as a republic… NOT a democracy. Read this blog to learn more about what our current “democracy” really is, and what it can be when citizens are fully informed.023 Oct 2019“The New Way Forward Act” …A Giant Step Backward The Ultimate Insanity

Dette representanthusets demokratiske lovforslag, “The New Way Forward Act” ble introdusert i fjor og kan være det mest skadelige, radikale lovverket i moderne amerikansk historie.026. februar 2020

KOMMENTARER (329)

PAUL31. mai 2020 klokka 02:46SVARE

Det spiller ingen rolle hvor mye du prøver å kle det ut som ellers, det er en anti-vaksinasjonsblogg. Alt det antatte beviset du presenterer, er fra antivaks-kilder. Det er synd at du ikke – med dine egne ord – har lest nøye gjennom dokumentasjonen, gjort din due diligence og ikke blindt akseptert det du blir fortalt.SAL MARTINGANO1. juni 2020 kl 17:32SVARE

Paul … La oss være ærlige. Alt som stiller spørsmål ved status quo eller mainstream-aksept på vaksinasjoner, betraktes som antivaksinasjon. Jeg har dusinvis av Uavhengige kilder som ikke har noe å gjøre med anti-vax-bevegelsen, men bare en begrenset plass til innhold. Hvis du har informasjon som viser at jeg blir villedet (annet enn tradisjonell hørselsett på internett), vennligst send den til meg. Jeg har sagt mange ganger, min hensikt er å utdanne ikke fremmedgjøre, så du kan hjelpe meg med Nøyaktig informasjon. Jeg setter pris på svaret dittSTEVE LINDER8. juni 2020 klokka 00:22SVARE

Pharmaindustrien tjener milliarder på vaksiner og trenger ikke å møte de samme stjernene som typiske medisiner må møte. Bevegelsen for å kreve vaksiner av alle, selv de med medisinske problemer som gjør det svært skadelig å ta disse vaksinene, er helt drevet av grådighet og penger. Bare 3% har noensinne hevdet religiøse eller medisinske unntak, av hensyn til frihet, la dem være i fred.SAL MARTINGANO24. juni 2020 kl 22:25SVARE

Steve, det var en gang fire unntak for vaksine tilgjengelig for allmennheten … i dag er det bare en igjen, religiøs fritak. Det er det medisinske unntaket som alltid er tilgjengelig, men ALDRI BRUKT fordi det medisinske systemet ikke alle risikerer å være “cash cow” inntekt fra Big Pharma. Sakte har vi gitt opp vår “frihet” til å velge vaksiner eller ikke uten en kamp. Min vanlige tilbakemelding på leger eller mennesker som helvete er bøyd på at alle blir vaksinert, er: «Unnskyld meg … er du fullvaksinert? Svar: HELT! Flott … hvis du er fullt beskyttet som du sier at du er, hvilken fare kan jeg utgjøre for deg eller familien din hvis jeg velger å ikke bli vaksinert? “KAT NEGRETE11. juli 2020 klokken 16.43

I California er både religiøst unntak og medisinsk unntak tatt bort. Vi har ingenting igjen her. Det er så trist.SAL MARTINGANO12. juli 2020 klokka 12.05

Kate …. Det betyr ikke noe at vår Bill of Rights og grunnlovsendringer gir oss retten til valgfrihet. Den eneste forutsetningen om at disse rettighetene kan endres er under MARTIAL LAW, som kan tilsidesette de første 5 endringene i og personlige “friheter” under helt spesifikke omstendigheter. Krigsretten innebærer også MANDATER som kan kreve vaksiner. https://freebeacon.com/issues/rand-paul-mandatory-vaccines-first-step-to-martial-law/ Jeg har funnet den ene beskyttelsen som opprettholder religiøse unntak er “Congregation of Universal Wisdom” http: // www.cuwisdom.org(KONTAKT DEM). Har ingenting å gjøre med hvilken religion du er, det handler om UNIVERSAL RELIGIOUS FRIHET. DET har blitt testet i alle 50 stater … Imidlertid har California blitt et “useriøst land” i det siste, så hvem vet. Mitt råd er å ALDRI gi opp din frihet … når den er borte, kommer den sjelden tilbake.DALE24. juli 2020 klokka 3:14

Du har unntak. Ditt avslag! Regjeringen er ikke autoritet. Vi er, folket er det, for uten at folket gir makten sin til regjeringen, ville ikke regjeringen ha muligheten til å presse noen rundt, så jeg tok det på meg selv å gjøre det rette uansett hva noen andre gjør, fordi jeg ikke som drittsekk som overholder kriminelle, og jeg vil ikke være som dem. Jeg registrerer ikke noe jeg kjøper hos staten. Jeg lager mine egne kjøretøymerker. Jeg betaler ikke inntektsskatt, jeg kommer ikke i panikk og løper ned til H & R-blokken i håp om å oppnå en frist. De “mandat” (ikke lovfestet i lov) guvernøren kom med et “forslag” om at vi skulle bruke masker. Retardene rundt meg bærer masker, men det vil jeg ikke, for jeg vet at viruset er tull, og siden det ikke er en lov, kan de ikke tvinge meg til å overholde, og selv om det var lov, Jeg ville ikke overholde. Ville det være riktig å overholde kriminelle bare fordi du er omgitt av dem ?? Nei, og det samme gjelder feige og fårSAL MARTINGANO24. juli 2020 kl 14:59

Dale … det du uttalte er for det meste sant, når det gjelder SIVIL ULYDIGHET i møte med regjeringenes tyranni. Imidlertid er det konstitusjonelle lover som ble godkjent av folket (folk stemmer på representantene som opprettholder deres synspunkter). Imidlertid, hvis et flertall av disse representantene stemmer, og ikke deres velgere, må de fjernes. Det er der folket gjenvinner sine rettigheter, som i FRIHET FOR TAL og å PROTESTE. Det vi ser nå er en BASTARDISERING av våre egne lover der folk slutter å ta hensyn til deres rettigheter og gi dem bort til anarkister. Når anarkistene får kontroll over våre sivile rettigheter, vil det ta en REVOLUSJON (borgerkrig) for å få dem tilbake. Dessverre nærmer vi oss det tipppunktet nå. Problemet er dine rettigheter og mine (eksempel: selvbeskyttelse) blir ignorert til fordel for SHEEPLE som bare vil opptre gunstig når dets familier, deres virksomheter osv. står på spill. Beklager “babling” (BTW..Jeg er enig med din ånd og handlingstrinn), men foreløpig … vil du ikke få støtte fra de ryggløse fordi de svelget ‘COOL-AID' av sosialismen. Vær forsiktig, vennen min, og velg kampene dine med omhu … selv om du er 100% riktig. JEG ANSVILER DIN ÅNDMIKE3. august 2020 klokken 18:51

Jeg tror ikke det er noen konstitusjonelle lover som kan trumfe vår lov om rettigheter.

Slike lover er grunnlovsstridig etter definisjon.SAL MARTINGANO4. august 2020 klokka 12:56

Mike..De ti første endringene i grunnloven vår er rettighetsregningen. Å lage en “konstitusjonell” lov for ikke å overholde de 10 endringene er grunnlovsstridig … ..korrektWOLFGANG RUN11. august 2020 klokken 20:15

For Vaccifornia mener jeg California en fantasifull ny gyte, å gyte eller ikke gyte.
f.eks.: Jeg vil godta vaksinasjonen din hvis lege, sykepleier, sykehusadministrasjonsstyret, sykehusets administrerende direktør, statsrepresentanter undertegner her under ed at du og dine medarbeidere et al aksepterer fullt kommersielt ansvar uten foreldelse for enhver mangelfull vitenskap, grov uaktsomhet i kvalitetskontroll, uprøvde hjelpestoffer, for alle bivirkninger, ugunstige kaskader, uønskede utløsere for kown / ukjent og skjulte eksistensforhold som potensielt kan skade eller faktisk skade mitt fysiske, følelsesmessige, mentale og åndelige velvære. Ha en fin dagSAL MARTINGANO12. august 2020 klokken 17:19

Wolfgang … Gitt andre omstendigheter enn “vaksineindustrien”, er det du uttalte 100% riktig. Imidlertid, for at vaksineindustrien skal opprettholde sin autonomi og PROFIT-insentiver, mot utallige søksmål som følge av deres vaksineproduktingredienser, ga regjeringen total immunitet mot enhver rettsforfølgelse som følge av skader forårsaket av deres produkter. I tillegg er MD og medisinske fasiliteter som administrerer vaksinene også immun mot rettsforfølgelse. I stedet ble det opprettet et fond av vaksineprodusentene som satte 25 cent fra hver vaksine i det spesielle fondet som folk også kan søke om erstatning. Forferdelig lang historie, men til i dag er motivet å vaksinere alle mennesker på planeten.GERRIT HENDRIK SCHOREL-HLAVKA20. august 2020 klokken 13:41

Sal og andre,
vår grunnlov er over regjeringen, parlamentet og domstolene og ingen unntakstilstand / katastrofe eller noe som helst kan overstyre våre konstitusjonelle rettigheter. WELSH v. UNITED STATES, 398 US 333 (1970), 398 US 333, WELSH v. USATES, CERTIORARI TO THE USATES COURT COURT FOR THE NINTH CIRCUIT, No. 76., Hevdet 20. januar 1970, avgjort 15. juni , 1970 Sitat 3. Avsnitt 6 (j) er i strid med etableringsklausulen i den første endringen ved å frita dem hvis samvittighetsanvendelseskrav bygger på en teistisk tro, mens de ikke unntas dem hvis påstander er basert på en verdslig tro. For å kompensere med denne paragrafen må et unntak være “nøytralt” og omfatte de hvis tro kommer fra en ren moralsk, etisk eller filosofisk kilde. Pp. 356-361. SLUTTESITAT Det bør forstås at “religiøs innvending” inkluderer “verdslig innvending”. Når det gjelder spørsmålet om vaksinasjon, kan man sjekke ut The Irrefutable Argument Against Vaccine Safety – med forfatter Del Bigtree
https://www.youtube.com/watch?v=RJh3TiCFJH4
The Irrefutable Argument Against Vaccine Safety – with Author Del …
27. juni 2018 … Foredraget vil diskutere avsløringer av CDC-varsleren Dr. William Thompson, som har levert 10000 dokumenter som sikkerhetskopierer hans …SAL MARTINGANO20. august 2020 klokka 14:15

Garrit… .Du ser godt med kommentaren din. Spørsmålet er ikke at loven ikke er tydelig om vår grunnlov, det er at dagens domstoler og dommere ofte kan kjøre over etablert lov. Spørsmålet er hvordan man kan stoppe rouge dommere fra å bruke sin makt til å ignorere etablerte rettsavgjørelser? Det er en prosess for at dette skal skje lovlig, men i krisetider … ekte eller konstruerte, kan midlertidige rettslige avgjørelser overgå tidligere avgjørelser … som i tilfelle MARSHALL LOV. selvfølgelig skal disse “midlertidige” handlingene slutte når krisen er over, men de gjør sjelden det. Faktisk har Marshall-loven aldri blitt opphevet siden den ble erklært av Abraham Lincoln i 1860. Marshall-loven er grunnlaget for ALLE presidentens ordrer, siden det er den eneste lovlige måten å overstyre grunnloven. Det forblir åpent nettopp for å påkalle “nødaksjoner”.
Jeg har fulgt hele arbeidet til Del Bigtree og har en hel presentasjon jeg gjør basert på William Thompsons tilståelser. Jeg setter pris på kommentarene våre … fortsett å komme!DEMBIE COPENHAVER5. oktober 2020 klokka 3:00

Kay Negrete
Du må komme i kontakt med Peggy Hall på Healthy American. Hun har tatt Orange County Board of Supervisors for retten og Calif guvernør og vunnet. De kan få deg til å ta en vaksine.JENNIFER18. desember 2020 klokken 08:25

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://theamericanstatesassembly.net/&ved=2ahUKEwiF1YvxhdftAhVwpVkKHY3iAeMQFjAAegQIARAD&usg=AOvVaw2drVBNgXY-qXCWFmOTwE78
Den amerikanske stater Assembly.net

Jeg tror at alle amerikanere bør se på dette nettstedet. Det er veldig lærerikt om hva problemene er i våre friheter som vi står overfor i dag.ELIAN VARELA8. juni 2020 klokken 14:01SVARE

Sal, muchas gracias por su trabajo! Espero que cada día más personas se hagan conscientes de esta realidad incómoda y tome cartas en el asunto para lograr soberanía y libertad de elección en el ámbito de la vacunación y la sanidad.SAL MARTINGANO24. juni 2020 klokken 21:02SVARE

Elian, gracias por su respuesta honorable y espero que otros esten escuchando e investigando.SUSIE16. juni 2020 kl 20:41SVARE

Når det gjelder seksjonen din om influensa fra 1918 som skyldes vaksine mot hjernehinnebetennelse; den koblede artikkelen din støtter ikke dette kravet overhodet. Artikkelen diskuterer at dødsårsaken kan ha vært bakteriell lungebetennelse. Det er fortsatt vanlig praksis den dag i dag å behandle viral lungebetennelse med antibiotika, da risikoen for sekundær bakteriell lungebetennelse er høy. Kan du vennligst vise meg nøyaktig hvor i den koblede artikkelen du fant informasjonen din om at dødsfall var forårsaket av hjernehinnebetennelse? Eller var det en antagelse?SAL MARTINGANO23. juni 2020 kl. 21:24SVARE

Susie, jeg er enig i analysen din, men husk hva som skjedde den gang var uten sidestykke. Vi kan bare rapportere hva som skjedde med skriftlig dokumentasjon som denne artikkelen ……. https://www.newscientist.com/article/dn14458-bacteria-were-the-real-killers-in-1918-flu-pandemic/ …
der det heter at bakterier var den virkelige morderen i 1918 pandemi. Kommentarene mine er imidlertid basert på “Medisinske og vitenskapelige eksperter er nå enige om at bakterier, ikke influensavirus, var den største dødsårsaken under influensapandemien i 1918”. Det var en referanse til Dr. Fauci i artikkelen han sa; “Vi er helt enige i at bakteriell lungebetennelse spilte en viktig rolle i dødeligheten av pandemien i 1918,” BTW: Dr. Faucis faktiske uttalelse i sammenheng var SKRUBBET fra nettet … .mmmm!DM16. juli 2020 klokka 3:24

Sal, det kan også være lurt å se på rollen som feberundertrykkende smertestillende medisiner som ble distribuert mye på slutten av første verdenskrig – det er historiske kilder som bemerker at de ble gitt “av den halvhåndfulle” og “så ofte som nødvendig” . Etter dagens standarder ser det ut til at de var overdoserte mennesker og sannsynligvis forårsaket at mange hadde nyre- / leversvikt. Dette er i samsvar med mange medisinske rapporter fra den tiden også.SAL MARTINGANO16. juli 2020 klokka 14:02

DM … I løpet av pandemien i 1918 var det veldig lite som faktisk var kjent om viral ledelse. Infact, den nye farmasøytiske industrien arvet en gylden mulighet til å eksperimentere på mennesker uten behov for “forsøk”. Bruk av vaksiner krevde frivillige forsøkspersoner … i dette tilfellet ble hele populasjoner frivillige forsøkspersoner, siden døden under omstendighetene neppe var en negativ faktor. Du har rett i at eksperimentell bruk av smertestillende, feberreduksjonsmiddel og hva annet som var tilgjengelig, også ble kastet inn i blandingen. Merkelig, hvis du går til arkivene, president Wilson, aldri nevnte pandemien under presidentperioden, siden hans bekymring var WW1. Poenget er at Covid-19 er et sosialt mediefenomen som okkuperer hver centimeter airtime … som fører til OVERSTATEDE og faktisk falske uttalelser uten konsekvenser. Ganske tristSAL MARTINGANO24. juni 2020 kl.15: 16SVARE

Susie, jeg er enig i analysen din, men husk hva som skjedde den gang var uten sidestykke. Vi kan bare rapportere hva som skjedde med skriftlig dokumentasjon som denne artikkelen ……. https://www.newscientist.com/article/dn14458-bacteria-were-the-real-killers-in-1918-flu-pandemic/…
der det står at bakterier var den virkelige drapsmannen i 1918-pandemien. Kommentarene mine er imidlertid basert på “Medisinske og vitenskapelige eksperter er nå enige om at bakterier, ikke influensavirus, var den største dødsårsaken under influensapandemien i 1918”. Det var en referanse til Dr. Fauci i artikkelen han sa; “Vi er helt enige i at bakteriell lungebetennelse spilte en viktig rolle i dødeligheten av pandemien i 1918,” BTW: Dr. Faucis faktiske uttalelse i sammenheng ble SKRUBBET fra nettet … hmmmm!K19. juni 2020 klokken 05:56SVARE

Det kalles kritisk tenkning og en viktig egenskap for menneskehetens overlevelse. Fortsett det gode arbeidet SalSAL MARTINGANO23. juni 2020 kl 20:40SVARE

K, takk … Kritisk tenkning blir foreldet under press fra de som er villige til å selge sjelen sin for noen få sølvstykker.HENDRIK VAN HEESWIJCK30. juni 2020 klokken 15:42

hva handler doktoravhandlingen din om?DAZ23. juni 2020 klokken 23:51SVARE

Nei, det er en haug med hesteskit. Disse referansene ligger for å bygge en løgnhistorie.
For en vitsLEE8. juli 2020 kl.11: 10SVARE

Wow, det klassiske idiotsvaret. “Det er bare en masse dritt” … hvorfor? “Fordi jeg sier det er, trenger jeg ikke å gi deg bevis, jeg sier det bare er det”. Idiot.SAL MARTINGANO10. juli 2020 kl. 21:41

Lee … Nå, nå … Daz har rett til sin mening. Åpenbart har Daz ekspertise vi åpenbart ikke har. Bare bruk NESTE prinsipp og la det være.PETE1. oktober 2020 klokka 05:00SVARE

Så hva er bevisene dine for å motvirke bevisene?TM24. juni 2020 klokken 04:41SVARE

Vakker, ærlig, åpent og inkluderende svar Sal. La oss diskutere basert på faktiske vitenskapsmannens fakta og ikke vitenskapelig svindel og skjevhet?KARYN25. juni 2020 klokken 04:39SVARE

Jeg elsket virkelig bloggen din

Interessant, informativ og prøver ikke å selge noe !!!SAL MARTINGANO7. juli 2020 klokka 12:01

Takk KarynROY HULL6. august 2020 klokka 12:41SVARE

En betimelig og informativ arbeidsgruppe Sal. Takk,
jeg har lagt det ut på twitter og facebook
Beste ønskerSAL MARTINGANO6. august 2020 klokka 2:29SVARE

Roy … Takk. Følg med … det kommer noen aktuelle og informative blogger.LOGOSFIL18. desember 2020 klokken 20:52SVARE

Hvis vaksiner virkelig er trygge, hvorfor ville 1986-kortet “komme ut av fengsel” i form av National Childhood Vaccine Injury Act (som eliminert det potensielle økonomiske ansvaret for vaksineprodusenter på grunn av påstander om vaksine skade) vært nødvendig?SAL MARTINGANO23. desember 2020 klokken 04.20SVARE

Logosfil .. Ingen kan forutsi hvordan en person vil reagere på en vaksine, og de kan heller ikke forutsi hvordan en person reagerer på medisiner. Vaksiner har mange hjelpestoffer (ingredienser som forbedrer egenskapene til vaksinen) pluss ingredienser som ikke er oppført på etikettene. Vaksiner er det eneste forbruksgjenstanden som ikke har noen plikt til å opplyse hva som er i vaksinen. Vaksineprodusenter arbeider med å produsere syntetiske giftige stoffer som skal etterligne naturlige stoffer. Problemet er at naturlige stoffer IKKE kan patenteres, derfor ikke penger i det. Giftige stoffer fører til forferdelige reaksjoner hos noen mennesker, nok til å forårsake tusenvis av søksmål som hemmer deres profittfaktorer til investorene. Lang historie, men … det er dette som førte til “vaksinekompensasjonsloven”. Hvis skader eller død oppstår via en vaksine, en viss del av fortjenesten fra hver vaksine legges i fondet for å kompensere folk for tapet UTEN søksmål. Problemet er at det kan ta flere år før en avgjørelse sammen med andre som venter på det samme.TIM CARRASCO29. desember 2020 klokka 04:06SVARE

En annen bok som snakker til denne sannheten om vaksiner som dreper mennesker under den “spanske influensapandemien” er den usynlige regnbuen. Vaksiner er ikke effektive, kreves ikke i henhold til de strenge standardene som legemidler er og har nesten null ansvar når de forårsaker skade eller død! Min kone døde av en nevrologisk sykdom forårsaket av den årlige influensavaksinen! Vi jobbet begge i helsevesenet, men jeg nektet vaksiner og gjør det fortsatt mens hun stolte på dem. Jeg ba henne i årevis om å slutte å ta dem, og hun døde 18. mai 2019 etter 26 måneder med rent helvete!SAL MARTINGANO30. desember 2020 klokka 3:29SVARE

Tim … Jeg beklager virkelig tapet ditt. Dine uttalelser er sanne og er en del av årsaken til “valgfrihet” angående vaksiner. Min grunnleggende posisjon er at en person er vaksinert og føler seg trygg på sin immunitet, så skal personen ikke ha noen klager over de som velger å ikke bli vaksinert, siden de nå er “beskyttet”. På samme måte spiller tvinging av vaksinasjoner mot publikum under dekke av offentlig sikkerhet på uvitende om uinformerte. ALLE VAKSINER er gitt ved den naturlige nedgangen i sykdomsprosessen, siden det tar år å utvikle ekte dobbeltblindtesting. det er ubehagelig å hevde at vaksiner har stoppet ALLE sykdommer, siden det praktisk talt ikke foreligger data som støtter den “kur” UNDER SIKKERHETENS FAKTISKE HØYDE ……… .. bare datamodeller som er programmert til å støtte vaksine-agendaen. Så, hvis en person føler at vaksinasjon er passende … ha det. For de av oss som søker naturlig “levetid antistoff” immunitet via eksponering, er det vår avgjørelse … .. spesielt siden vår avgjørelse ikke skal ha noen negativ effekt på de vaksinerte.SAL MARTINGANO1. juni 2020 kl 18:31SVARE

Paul … Jeg mottok dette fra en annen leser … “Bestefaren min var en veteran fra første verdenskrig som nektet vaksinering. Han bekreftet denne historien overfor meg ”. Gitt, dette er ikke førstehåndsinformasjon, men det gir litt personlig innsikt i blogginnholdetCHRISTALYNN STULTZ7. juni 2020 kl 22:05SVARE

Jeg vil takke deg for at du la ut informasjonen din for visning. Jeg delte.SAL MARTINGANO25. juni 2020 klokka 12:19SVARE

Christalynn, takk for de gode ordene. Jeg har skrevet en rekke blogger som er lagt ut på FB-forfatterens side http://www.facebook.com/drsalvatoremartingano og nettstedet mitt http://www.salmartingano.com Noen er mer interessante enn andre, avhengig av interessenivå, men alle bør delesS NAGAR8. juni 2020 klokken 16:19SVARE

Personlig innsikt er ikke vitenskap, det er anekdote som brukes til å fremme mange latterlige påstander. Den vitenskapelige metoden har gitt verden den fantastiske teknologien vi har i dag. Vaksiner er testet i årevis for å sikre at de er trygge. Nettsteder som dette fremmer farlige råd uten faktiske bevis, bare bekreftelsesforstyrrelser og ubekreftede kilder. Denne typen tull er ansvarlig for mange barns død og fornyelsen av sykdommer som burde vært utryddet. Du gjør meg sykARY24. juni 2020 klokka 08:31SVARE

Takk for sunn fornuft. Denne artikkelen har så mange anti-vax tropes at introduksjonen som ‘ikke antivax' er bullcrap.SAL MARTINGANO24. juni 2020 kl 20:50SVARE

S. Nagar, jeg setter pris på din bekymring og overbevisning. Metoden for vitenskapelig metode betyr (blant mange andre ting) å teste ‘vaksinen' (i dette tilfellet) mot en (SANT) placebo, under 3 separate og reproduserbare studier … først med dyr og deretter med mennesker. Hvis du bryr deg om å se dypere enn det som antas av uttalelser fra legemiddelfirmaet som leter etter patentet, bruker de ALDRI … ALDRI en SAN placebo (sukkervann eller noe inert stoff). De sammenligner sin “TESTING” -vaksine mot en lignende vaksine som har vist seg å være ineffektiv eller ikke er relatert til sykdomsprosessen i det hele tatt, som PLACEBO. BEMERKELIG viser testvaksinen seg minst like effektiv eller statistisk mer effektiv som den eldre vaksinen. Imidlertid er testvaksinen svært ofte funnet å være ikke mer effektiv enn en ikke-vaksine som sukkervann. Dette vil selvfølgelig ikke se bra ut og blir aldri rapportert. Høres dette ut som VITENSKAPLIG METODE FOR DEG? Jeg kan fortsette, men jeg vil ikke kjede deg med fakta. FYI …. Jeg er ikke antivaksine. I mine forrige og kommende blogger, som omhandler vaksiner, vil du finne diagrammer som viser at ALLE vaksiner ble introdusert ved tilbakegang av sykdomskurven … vanligvis på den nedre 1/4 av kurven. Derfor viser statistikk “post vaksine” en jevn nedgang i sykdommen, men det du ikke ser er at den samme lineære kurven nedover fantes før vaksinen. Hvis jeg blir syk, er jeg veldig lei meg … motstridende informasjon som du kanskje ikke vet om, gjør det noen ganger mot folk. Jeg er ikke antivaksine. I mine forrige og kommende blogger, som omhandler vaksiner, vil du finne diagrammer som viser at ALLE vaksiner ble introdusert ved tilbakegang av sykdomskurven … vanligvis på den nedre 1/4 av kurven. Derfor viser statistikk “post vaksine” en jevn nedgang i sykdommen, men det du ikke ser er at den samme lineære kurven nedover fantes før vaksinen. Hvis jeg blir syk, er jeg veldig lei meg … motstridende informasjon som du kanskje ikke vet om, gjør det noen ganger mot folk. Jeg er ikke antivaksine. I mine forrige og kommende blogger, som omhandler vaksiner, vil du finne diagrammer som viser at ALLE vaksiner ble introdusert ved tilbakegang av sykdomskurven … vanligvis på den nedre 1/4 av kurven. Derfor viser statistikk “post vaksine” en jevn nedgang i sykdommen, men det du ikke ser er at den samme lineære kurven nedover fantes før vaksinen. Hvis jeg blir syk, er jeg veldig lei meg … motstridende informasjon som du kanskje ikke vet om, gjør det noen ganger mot folk. Derfor viser statistikk “post vaksine” en jevn nedgang i sykdommen, men det du ikke ser er at den samme lineære kurven nedover fantes før vaksinen. Hvis jeg blir syk, er jeg veldig lei meg … motstridende informasjon som du kanskje ikke vet om, gjør det noen ganger mot folk. Derfor viser statistikk “post vaksine” en jevn nedgang i sykdommen, men det du ikke ser er at den samme lineære kurven nedover fantes før vaksinen. Hvis jeg blir syk, er jeg veldig lei meg … motstridende informasjon som du kanskje ikke vet om, gjør det noen ganger mot folk.SAL MARTINGANO25. juni 2020 klokka 12:10SVARE

S. Nagar, jeg setter pris på din bekymring og overbevisning. Metoden for vitenskapelig metode betyr (blant mange andre ting) å teste ‘vaksinen' (i dette tilfellet) mot en (SANT) placebo, under 3 separate og reproduserbare studier … først med dyr og deretter med mennesker. Hvis du bryr deg om å se dypere enn det som antas av uttalelser fra legemiddelfirmaet som leter etter patentet, bruker de ALDRI … ALDRI en SAN placebo (sukkervann eller noe inert stoff). De sammenligner sin “TESTING” -vaksine mot en lignende vaksine som har vist seg å være ineffektiv eller ikke er relatert til sykdomsprosessen i det hele tatt, som PLACEBO. BEMERKELIG viser testvaksinen seg minst like effektiv eller statistisk mer effektiv som den eldre vaksinen. Imidlertid er testvaksinen svært ofte funnet å være ikke mer effektiv enn en ikke-vaksine som sukkervann. Dette vil selvfølgelig ikke se bra ut og blir aldri rapportert. Høres dette ut som VITENSKAPLIG METODE FOR DEG? Jeg kan fortsette, men jeg vil ikke kjede deg med fakta. FYI …. Jeg er ikke antivaksine. I mine forrige og kommende blogger, som omhandler vaksiner, vil du finne diagrammer som viser at ALLE vaksiner ble introdusert ved tilbakegang av sykdomskurven … vanligvis på den nedre 1/4 av kurven. Derfor viser statistikk “post vaksine” en jevn nedgang i sykdommen, men det du ikke ser er at den samme lineære kurven nedover fantes før vaksinen. Hvis jeg blir syk, er jeg veldig lei meg … motstridende informasjon som du kanskje ikke vet om, gjør det noen ganger mot folk. Jeg er ikke antivaksine. I mine forrige og kommende blogger, som omhandler vaksiner, vil du finne diagrammer som viser at ALLE vaksiner ble introdusert ved tilbakegang av sykdomskurven … vanligvis på den nedre 1/4 av kurven. Derfor viser statistikk “post vaksine” en jevn nedgang i sykdommen, men det du ikke ser er at den samme lineære kurven nedover fantes før vaksinen. Hvis jeg blir syk, er jeg veldig lei meg … motstridende informasjon som du kanskje ikke vet om, gjør det noen ganger mot folk. Jeg er ikke antivaksine. I mine forrige og kommende blogger, som omhandler vaksiner, vil du finne diagrammer som viser at ALLE vaksiner ble introdusert ved tilbakegang av sykdomskurven … vanligvis på den nedre 1/4 av kurven. Derfor viser statistikk “post vaksine” en jevn nedgang i sykdommen, men det du ikke ser er at den samme lineære kurven nedover fantes før vaksinen. Hvis jeg blir syk, er jeg veldig lei meg … motstridende informasjon som du kanskje ikke vet om, gjør det noen ganger mot folk. Derfor viser statistikk “post vaksine” en jevn nedgang i sykdommen, men det du ikke ser er at den samme lineære kurven nedover fantes før vaksinen. Hvis jeg blir syk, er jeg veldig lei meg … motstridende informasjon som du kanskje ikke vet om, gjør det noen ganger mot folk. Derfor viser statistikk “post vaksine” en jevn nedgang i sykdommen, men det du ikke ser er at den samme lineære kurven nedover fantes før vaksinen. Hvis jeg blir syk, er jeg veldig lei meg … motstridende informasjon som du kanskje ikke vet om, gjør det noen ganger mot folk.SUSIE25. juni 2020 klokken 14.39SVARE

nei, DU gjør deg sykDEREK A COPE27. juni 2020 klokka 02:46SVARE

S Nagar, hvis du var en av foreldrene til alle de døde barna i Sør-Afrika etter å ha tatt Bill Gates vaksine, ville du ha det på samme måte?SAL MARTINGANO30. juni 2020 klokken 17:57

S.Nagar, Som en befolkning hører eller vet vi sjelden noe om vaksiner bortsett fra hva de er for og hva vaksineprodusentene tillater å skrive ut. Har du noen gang undersøkt hva som egentlig var i en vaksine, bortsett fra “virus” -partikkelen som var ment å bekrefte immunitet? Her er noen ingredienser du bør være oppmerksom på: Ammoniumsulfat (mistenkt mage, lever og luftveier), Beta-propiolakton (kjent kreftfremkallende middel i lever og hud), Genmodifisert gjær, animalsk, bakterielt og viralt DNA (kan forårsake genetiske mutasjoner), latexgummi (jeg aner ikke hvorfor !!), mononatriumglutamat (MSG..en allergisk nevrotoksin), aluminium (implisert i Alzheimers, demens, kramper og allergiske reaksjoner), formaldehyd (balsameringsvæske), polysorbat 80 (smermacide), kvikksølv (funnet i ALLE influensavaksiner, et av de giftigste stoffene på planeten), fenoksyetanol (frostvæske) og 7 andre midler som absolutt ikke har noe med hensikten med vaksinen å gjøre, men som brukes til å holde vaksinene galne under lagring. Dette er ingrediensene som kan forårsake dødelige reaksjoner hos noen. Beklager den lange kommentaren, men folk flest vil ALDRI forstå hva som er i en vaksineMIKE6. juli 2020 kl 20:24SVARE

Big Phama er blitt ført til retten, og de fant ut at de ikke har testet vaksinesikkerhet i 30 årSAL MARTINGANO6. juli 2020 kl 23:23

Jeg har listet opp hva som er i en typisk vaksine, som ikke har noe å gjøre med formålet med selve vaksinen. Disse ingrediensene betraktes som konserveringsmidler, som etol kvikksølv, aluminium, formaldehyd … eller hjelpestoffer som fenol / fenoksyetanol (ingrediens i frostvæske), glutaraldehyd (forårsaker fosterskader) samt ting som polysorbat 80 (spermicid) og butyfosfat (giftig for nerven celler). Så spørsmålet mitt til de som er villige til å akseptere vaksiner til pålydende ………… .. dette er grunnen til at vaksiner ikke blir testet for sikkerhet …. DE KAN IKKE VÆRE !! fordi vaksiner inneholder giftige stoffer som reagerer forskjellig hos forskjellige mennesker. Når STOR PHARMA blir ført for retten, betaler de bare bøtene og går videre … deres inntekt fra milliarder vaksiner er svimlende. Det er ikke et annet stoff på markedet for konsum som svarer på INGEN.SALLY25. juli 2020 kl 23:12SVARE

Hei, som svar på din kommentar har de faktisk ikke blitt ‘testet for sikkerhet i årevis' og er bare nysgjerrig på om du kan gi noen uavhengige studier som beviser vaksinesikkerhet?
En nylig sak i Amerika beviste i en av de høye domstolene at vaksiner aldri har blitt bevist å være trygge av uavhengig forskning, og de klarte ikke å gjøre det i en domstol.
Også bare noe interessant å merke seg; gravide damer og babyer har heller aldri blitt inkludert i eksperimenter / undersøkelser, så mens de blir fortalt at de må få dem, har sikkerheten på disse gruppene aldri blitt testet, og det er derfor ikke noe bevis på laboratorietestet sikkerhet.SAL MARTINGANO26. juli 2020 klokka 01.04

Sally … Du har rett i at vaksiner IKKE blir testet for sikkerhet mot en ren placebo, men i stedet testet mot andre lignende vaksiner, som heller aldri har blitt testet for sikkerhet. Vaksineprodusenter har fullt regjeringsfritak fra ansvar, og det samme gjør leger som administrerer dem. Årsaken er at erstatningssøksmålene vil kutte kraftig inn i profittfaktorene deres, så de vil rett og slett ikke produsere vaksinene med mindre de er immun mot påtale. Derfor nekter de blankt å utføre sikkerhetstester. I stedet for ble vaksineprodusenter enige om et vaksineskadefond der folk kan gå for å søke om erstatning, noe som er ekstremt vanskelig å bevise mot advokathæren som vaksineprodusentene har.K. FORR5. august 2020 klokken 20:15

Dette er hentet fra FDA-nettstedet, avsnitt 13.1 er i alle vaksineinnsatser … ”13.1 Kreftframkallende, mutagenese, nedsatt fertilitet
MMR II-vaksine er ikke evaluert for kreftfremkallende eller mutagent potensial eller nedsatt
fruktbarhet.” https://www.fda.gov/media/75191/downloadSAL MARTINGANO6. august 2020 klokka 03:06

K. Forr … Visste du at det er tre sæddrepende stoffer funnet i DPT, Hep B, Gardasil, lungebetennelse og ALLE influensavacciner? De er oppført som HJELPESTOFFER. Polysorbat 80, oktoksynol 10 og Triton X-100. http://www.naturalhealth365.com/vaccine_dangers/population-control.htmlROG20. august 2020 kl 17:18SVARE

Ah, ja, den vitenskapelige metoden, mener du den som aldri har isolert NOEN virus ordentlig fra menneskelig vev? Den vitenskapelige metoden? Også interessant, Boston Department of Health gjorde faktisk en vitenskapelig studie om smitte under “den spanske influensa”, og klarte ikke å bevise overføring fra den ene til den andre. Ingen har faktisk bevist at det vi kaller et virus faktisk er et patogen. Ja, gjør vitenskapen, bare ikke det som går for vitenskap i salene til vanlige medier, som er, tror jeg, din primære informasjonskilde.NICOLE LOUIS26. august 2020 klokken 13:24SVARE

Bevis, Nagar. Du går først.
Sist jeg leste vaksiner har ikke blitt testet ordentlig i 32 år på sikkerhet. Forresten, faren min har nettopp dødd for halvannen måned siden rett etter å ha fått vaksine. Hva sier du til det? Vil du se at faren din går gjennom det enorme stresset, betennelsen, smerten og sykdommen som dette? Tro meg det var forferdelig siden før at han hadde kjørt rundt og fungert bra, bortsett fra at han riktignok var eldre.
Som nevnt ‘En nylig sak i Amerika beviste i en av høyesterettene at vaksiner aldri har blitt bevist å være trygge av uavhengig forskning, og unnlot å gjøre det i en domstol.'
Så jeg vil sette pris på beviset ditt før du anklager andre så heftig.SAL MARTINGANO26. august 2020 kl 23:23

Nicole … Jeg leste kommentaren din til S.nagar og vil bare legge til at Big Pharma og hele vaksineindustrien opprettholder full immunitet mot tiltale. I 1986 vedtok Kongressen “National Childhood Vaccine Injury Act” (NCVIA), der justisier Antonin Scalia skrev: “Ingen vaksineprodusenter skal holdes ansvarlige i et sivilt søksmål for skader som oppstår som følge av en vaksinerelatert skade eller død forbundet med administrasjonen. av en vaksine…. ” Ved å gjøre dette fikk vaksineprodusenter et gratis kort til å bruke i det vesentlige INGENTING på sikkerhetstesting, siden de ikke kan saksøkes. Kort sagt har feltprøving tatt plass for sikkerhetstesting. I stedet ble det “Nasjonale vaksineskadekompensasjonsprogrammet” dannet. https://www.hrsa.gov/vaccine-compensation/index.html MERKNAD: Retorikken har alltid vært … ”Fordelene med vaksiner oppveier langt risikoen” Selvfølgelig betyr dette ingenting når noen som faren din blir offer for en vaksine … Judicial Watch rapporterte at når for mange bivirkningskrav eller dødsfall kommer inn på grunn av en bestemt vaksine, blir vaksinen ganske enkelt hentet fra markedet. Det siste eksemplet er et oppgjør på 6 millioner dollar mot Gardasil-vaksinen (Human Papillomavirus vaksine). BTW: det var 200 andre krav.JERRY30. august 2020 kl 18:33

Nicole Louis … Først av alt min medfølelse med farens død. Kan jeg spørre hvilken type vaksine han ble utsatt for? Grunnen til at jeg spør er at kona og jeg fikk den nyere helvetesildvaksinen (Shingrix) i januar i fjor. Jeg fikk det fordi en venn av meg hadde helvetesild året før, og det var ganske grovt. Vi ble fortalt at mange mennesker opplever influensalignende symptomer på vaksinen, men det var å forvente. Det skjedde med meg, men ikke kona mi. Det er et oppfølgingsskudd. Samme avtale, influensalignende symptomer for meg, men ikke min kone. Jeg fikk skuddet mitt i mai, og 4 dager senere da jeg sto opp om morgenen var ansiktet mitt nummen. Det har ikke vært noen forbedring med den tilstanden. Senere lærte jeg at på grunn av myndighetens regler for beskyttelse av vaksineprodusenter at jeg ikke har noen mulighet. Jeg har hatt en ubehagelig hodepine de siste 19 årene. En nevrolog informerte i juni i fjor om at jeg har hatt lupus hele den tiden på grunn av en immunrespons mot et inguinal brokknett. Intensiteten av hodepinen har økt etter vaksinen. Jeg har blitt fortalt at fjerning av masken vil resultere i mer skade så bra. Jeg er fristet til å prøve å gjøre det uansett. Jeg tror lupus er grunnen til at jeg hadde dårlige reaksjoner på vaksinen, og det gjorde ikke min kone.SAL MARTINGANO31. august 2020 klokka 02:08

Jerry … Jeg har lest kommentarene dine til Nicole, og jeg vil gjerne legge til litt innsikt i håp om at det som skjedde med faren til Nicole ikke vil skje med andre. Helvetesild er et opportunistisk virus som er til overs fra vannkopper (Varicella) -virus. Kort sagt, helvetesild er den voksne versjonen av vannkopper … bare mye verre. Alle barnesykdommer var ment å PRIME immunforsvaret i voksen alder. Vaksiner for å STOPPE barnesykdommer gjør personen stor, både som barn og voksen. Vaksiner markedsføres til foreldrene som en måte som ikke forstyrrer foreldrenes livsstil (arbeid eller på annen måte) ved ikke å måtte være hjemme og ta vare på barnet sitt i de 10 dagene til to ukene. Her er hvordan barnesykdommer påvirker kroppen som voksen … Jo større tilfelle vannkopper som barn er, desto mindre sannsynlig er helvetesild som voksen. Varicella-viruset forlater aldri kroppen og tar vanligvis bare sitt stygge hodet når den voksnes immunforsvar er under stort stress, enten fysisk eller mentalt, eller hvis den voksne er immun kompromittert av en form for autoimmunproblem (i ditt tilfelle Lupis kanskje ). Andre eksempler: Jo dypere “RED RASH” av meslinger, som barn, beskytter den voksne mot alle 5 typer hudkreft og er mindre sannsynlig å utvikle IBS. Hvis du ikke tar kikhoste-vaksine, er det mindre sannsynlig at barnet utvikler astma. Hvis du savner Rubella-vaksinen, er det mindre sannsynlig at du utvikler leddgikt … det er mange andre, men du skjønner poenget. eller hvis den voksne er immunkompromittert av en form for autoimmunproblem (kanskje i ditt tilfelle Lupis). Andre eksempler: Jo dypere “RED RASH” av meslinger, som barn, beskytter den voksne mot alle 5 typer hudkreft og er mindre sannsynlig å utvikle IBS. Hvis du ikke tar kikhoste-vaksine, er det mindre sannsynlig at barnet utvikler astma. Hvis du savner Rubella-vaksinen, er det mindre sannsynlig at du utvikler leddgikt … det er mange andre, men du skjønner poenget. eller hvis den voksne er immunkompromittert av en form for autoimmunproblem (i ditt tilfelle Lupis kanskje). Andre eksempler: Jo dypere “RED RASH” av meslinger, som barn, beskytter den voksne mot alle 5 typer hudkreft og er mindre sannsynlig å utvikle IBS. Hvis du ikke tar kikhoste-vaksine, er det mindre sannsynlig at barnet utvikler astma. Hvis du savner Rubella-vaksinen, er det mindre sannsynlig at du utvikler leddgikt … det er mange andre, men du skjønner poenget.
Du og din kone er helt forskjellige med hensyn til hvordan du reagerer på vaksiner. Tommelfingerregel … En gang en dårlig reaksjon på ALLE vaksiner, er et automatisk rødt flagg fra andre vaksiner. Inguinal Hernia Mesh kan forårsake latente “immunreaksjoner”, spesielt hos personer med former for autoimmune problemer. Etter min mening (jeg gir deg ikke medisinsk råd), må du holde deg borte fra vaksiner og få “gode” medisinske råd (diskutere immunforsvaret ditt) før du sender til rutinemessige rutiner.JERRY4. september 2020 klokken 15:33

Sal … Takk for at du svarte på svaret mitt til Nicole. Jeg hadde allerede tatt beslutningen om å aldri få en ny vaksine av noe slag resten av livet. Jeg planlegger å se en nevrolog som prøver på vitamin- og mineralnivåer for å se om det vil hjelpe lupus. Jeg har blitt fortalt at å prøve å fjerne masken etter omtrent 20 år med å være der inne, ville gjøre mer skade enn godt. På et sidebeskrivelse bestilte jeg dine “Boys of Brooklyn” for direkte forsendelse til konas eldre bror i New Hampshire, som, som min kone, ble født og oppvokst i New York. Etter å ha lest noen av anmeldelsene på Amazon, har jeg en følelse av at det kommer til å være rett opp i smuget hans. Jeg vil sannsynligvis få Kindle-versjonen for meg og min kone.SAL MARTINGANO4. september 2020 kl 17:24

Jerry … Under dine omstendigheter tror jeg at du tar den riktige avgjørelsen. Vær sikker på å dokumentere hva som har skjedd med deg, og at du er i fare med ytterligere vaksiner. Det eneste unntaket som vil være, er et MEDISINSK fritak, som bare er oppnådd i tilfeller som din. Så langt som en bok av Boys Of Brooklyn, er det en flott lesning for folk som kan forholde seg til den tiden, og spesielt for de nysgjerrige hvordan ting ble gjort den gangen. Det er ingenting som en sann historie !!J JAGGER16. september 2020 klokken 16:51SVARE

Vel, hvis vaksiner tar år, hvordan kommer de med en for det såkalte coronavirus og det har bare tatt flere måneder … folk trenger å få tak i det … vi blir løyet om alt .. men de menneskene der ute som ikke tenk på deg selv og tro alt makthaverne og media sier er utenfor patetisk..Jeg har aldri fått en vaksinasjon for noe som faren min ikke ville la noen i nærheten av oss .., heller ikke barna mine..og min barnebarn er ikke..vi er like sterke som hester..så de kan stikke vaksinen der solen skinner ..SAL MARTINGANO16. september 2020 kl 23:41

J Jager ……… Nå er vi vitne til charaden av vaksiner. Vitenskapen involvert i vaksineproduksjon er designet for å tilby en 3-trinns prosess med forskjellige testgrupper med økende gruppestørrelser og bakgrunn. Vitenskapelig metode er designet for å være reproduserbar, og krever observasjon av ulike grupper for problemer som kan oppstå. Videre skal ALLE vaksiner testes mot en ren placebo (saltvann). Faktum er at INGEN er … de blir testet mot en ikke-relatert vaksine eller sammenblanding, slik at de kan si at den nye vaksinen er effektiv. Vaksineprodusenter vet at det å teste vaksinen mot placebo er farlig, fordi vaksinen ofte ikke er mer effektiv enn placebo, eller forsøkspersonene blir bedre med placebo som blåser hele fortellingen.
Rask sporing av en vaksine betyr at illusjonen om å være “vitenskapelig” er unødvendig fordi det er TESTING av de tre gruppene som tar tid, ikke å lage og distribuere vaksinen.GALDERAN18. september 2020 kl 10:32SVARE

Hvis du kan komme med en kopi av en som viser sikkerhet og effekt av en hvilken som helst vaksine, kan du legge den ut og dele den fordi ingen andre i verden har klart å komme med bevis. Kongressen har krevd testresultatene fra CDC og vaksineprodusenter, testresultatene for sikkerhet og effekt eksisterer ikke. De har aldri blitt testet for sikkerhet. De er faktisk unntatt fra enhver form for søksmål mot dem.SAL MARTINGANO18. september 2020 klokken 14:24

Galderman … Ja, du har rett, det er ingen sikkerhetstester for vaksiner, for med fullstendig immunitet mot rettsforfølgelse (gitt av president Regan, tro det eller ei), er sikkerhetstesting en unyttig øvelse som bare vil avsløre vaksineprodusentene svikende mage og avsløre. dem til unødvendig eksponering. Den eneste testingen som er gjort, er å uttale seg om at vaksinen virker … IKKE MOT EN REN PLACEBO, men mot en lignende eller ulik vaksine. Med andre ord blir populasjonene hemmelige petriskåler, for å samle inn penger, ikke sikkerhetsinformasjon. Statistikken er alle der, men du vil aldri finne dem på Google eller sosiale medier. Noen er lagt ut på nettstedet https://www.nvic.org/ .PEREZ14. september 2020 klokka 11:09SVARE

Covid19 opprinnelse av Perez & Montagnier

>
Mars 2020
Jean-Claude PEREZ. (2020). WUHAN COVID-19 SYNTETISKE OPPRINNELSER OG UTVIKLING. International Journal of Research – Granthaalayah, 8 (2), 285–324. http://doi.org/10.5281/zenodo.3724003

==>
Avril 2020
Vidéo Luc Montagnier sur CNews:

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.cnews.fr/france/2020-04-17/le-coronavirus-est-un-virus-sorti- dun-laboratoire-chinois-avec-de-ladn-de-vih% 3Famp & ved = 2ahUKEwjV-aeP6eXrAhUj2-AKHaDqAoYQFjAAegQIAhAB & usg = AOvVaw0eij_Ud-5lpFP7NtYO8ui9

==>
Juli 2020:
Perez, JC, og Montagnier, L. (2020). COVID-19, SARS OG BATS CORONAVIRUSES GENOMES PECULIAR HOMOLOGOUS RNA SEQUENCES. International Journal of Research -GRANTHAALAYAH, 8 (7), 217-263. https://zenodo.org/record/3975578

==> Septembre 2020
Oppdater artikkel sur Évolution et REINFECTIONS du genom

Perez && Montagnier
HIV Man-Manipulated Coronavirus Genome Evolution Trends.

https://zenodo.org/record/3975589SAL MARTINGANO14. september 2020 klokken 13:24SVARE

Perez … Ja, jeg har undersøkt Luc Montagnier og hans arbeid med genomprosjektet, og alt tyder på at dette Corona Covid-viruset virkelig var menneskeskapt. Veldig lang historie, men hvis du ikke har sett videoen “Plandemic 2 … InDOCTORnation” https://youtu.be/VS6xzXZaGM8 , må du ASAP. Videoen er 1:20 minutter lang og verdt hvert minutts visning.SEB7. juni 2020 klokken 14:41SVARE

Paul, logisk tenkt at hvis du var 100% sikker på at vaksiner drepte mennesker, ville du ikke bli antivaks selv?

Jeg er ikke anti- eller pro vaksiner, men hvis det var sant, ville jeg sikkert være det. Bare sier det.

Det antar jeg slik du ser på det.JOSH7. juni 2020 kl 23:22SVARE

Vi leser denne artikkelen på grunn av due diligence; Han har gjort sine undersøkelser som ærlig talt ikke er enkle å gjøre når WHO måtte omskrive tekstbøkene for å passe til deres fremtidige fortelling. Ta info eller la det være, jeg vet bare at den verste influensa familien min noensinne har hatt, var fra den eneste influensavaksinasjonen vi noen gang har hatt. 2 dager før Thanksgiving; heldigvis traff symptomene høsttakkefesten om morgenen, så vi ga det ikke videre. Å fortelle folk om å “gjøre undersøkelser” er en del av ulempen. Det faktum at du bare kommenterer for å avkalle med det eneste generelle argumentet for vaksiner (sjekk kildene / undersøkelsene dine igjen …) uten noe bidrag, støtter det. Har du lagt merke til autismeepidemien? Legg merke til at hiv ikke forårsaker aids? Legg merke til at jeg har sett omtrent to dusin “botemidler funnet” for hjelpemidler siden AIDS ble introdusert, men aldri ble iverksatt? Det koker ned til sunn fornuft; de medisinske “profesjonelle” tenker ikke selv, og det de lærer av lærebøkene gir ikke engang mening, og heller ikke argumentet ditt.STEVE24. juni 2020 klokka 18:22SVARE

Å si at HIV ikke forårsaker AIDS, var den største politiske feilen i Thabo Mbekis-presidentskapet på et tidspunkt der hans passivitet om å gi antiretrovirale midler og utdannelse umiddelbart anslås å ha forårsaket Sør-Afrika alene 100-tusenvis av ekstra AIDS-dødsfall.SAL MARTINGANO24. juni 2020 kl 23:43SVARE

Josh, veldig godt uttalt!KRIS BICKHAM10. juni 2020 kl 17:41SVARE

Jeg applauderte over mangelen på vitenskapelig leseferdighet som er vist i denne artikkelen. Spesielt henvisningen til polio. Målet ditt er ikke å fremskaffe nøyaktig informasjon, det er å få støtte fra anti-vaxer-samfunnet / vitenskapelig unrigorous til støtte for et perspektiv som blir stadig mer lønnsomt.MO23. juni 2020 klokken 21.48SVARE

Morsomt at du snakker om “lønnsom”. Hvor mye penger tjener vaksinebedrifter fra vaksiner? Ikke så mye, noen milliarder hvert år. Men hvor mye penger tjener de fra en syk befolkning, avhengig av stoff hele livet? Billioner. Litt hipokritisk synes du ikke?SAL MARTINGANO24. juni 2020 kl 19:48SVARE

Kris, jeg vet at du svarer på Paul, men siden det var bloggen min og informasjonen jeg ga, vil jeg be deg om å oppgi informasjonen du har som er i strid med det jeg ga. Jeg er mer enn villig til å endre perspektivet mitt på forskningen jeg har (BTW … ikke å stole på internett-søk) hvis du ville være snill å produsere den. Jeg forstår og respekterer din stilling til vaksiner fullt ut, men å si at informasjonen min er unøyaktig, og bevise at det er en helt annen historie. Det er vanskelig å legge 30+ års erfaring til en blogg ved å bruke bare en eller to former for dokumentasjon. Det kan være lurt å grave litt dypere i Polio-historien og finne arbeidet til Hillary Koprosky med sin polio-vaksine. Takk, og jeg avventer svaret ditt.RT15. juni 2020 klokken 04:26SVARE

Gjør din egen forskningSAL MARTINGANO24. juni 2020 klokken 16:31SVARE

RT: Akkurat… All denne informasjonen er tilgjengelig hvis du vet hvor du skal lete. Jeg vil ikke at noen skal godta det jeg skrev til pålydende, det er derfor jeg gir DOKUMENTASJON ikke bare mening.JOSEF TAGHIZAFEH15. juni 2020 klokken 13:04SVARE

Du foretrekker naturlig hørt immunitet? Vi ser resultatet av naturlig hørt immunitetstrategi i Sverige vet. Høyeste død i COVID-19 per innbygger er i Sverige som har hørt immunitetsstrategi.TONY24. juni 2020 klokken 14.39SVARE

Sverige har det sjette høyeste faktisk, og inkluderte dødsfall utenfor sykehus i motsetning til mange, og innrømmet at de gjorde feil i omsorgsboligene sine og ødela ikke økonomien, borgerrettigheter og barns utdannelse! Forsikre deg om at du ikke sprer desinformasjon.SAL MARTINGANO24. juni 2020 klokken 16:15SVARE

Josef, Ja, det er sant at flokkimmunitet vanligvis tar lengre tid, men den er varig og har en minimal sekundbølge sammenlignet med lockdown, som har en tendens til å karantene viruset, men gjør lite for å gi de nødvendige antistoffene. Bare husk at vi har vært gjennom MANGE av disse virale episodene de siste tiårene med dødsfall som en uheldig konsekvens for noen, men dødsfall vil forekomme, avhengig av viruset, med eller uten lockdown. Du kan ikke skjule deg for et virus, du kan bare tilpasse deg.MARILYN CHADWICK5. august 2020 kl 22:46SVARE

Bravo, Sal. Å gjemme seg fra et virus er bare effektivt så lenge du gjemmer deg! Og mens du gjemmer deg, svekker du immunforsvaret, slik at når du kommer ut av skjul, vil viruset treffe deg så mye hardere. Immunforsvaret vårt er bygget ved å bli utsatt for patogener, sammen med sunt kosthold, frisk luft og solskinn.SAL MARTINGANO6. august 2020 klokken 02:54

Marilyn … vel oppgittERIC18. juni 2020 klokka 07:14SVARE

Paul, du kan gjøre det verre enn å gjennomgå Tyrone Bollingers ‘The Truth About Vaccination'.MARILYN CHADWICK5. august 2020 kl 22:49SVARE

Akkurat, Eric. Ty og Charlene Bollinger har absolutt gjort sin due diligence.CLINT19. juni 2020 kl 22:25SVARE

Antivaksine?

Dette begrepet innebærer at vaksiner er primære i stedet for sekundære.

Faktisk bør begrepet anti-natur brukes om de som støtter vaksiner, akkurat som anti-liv skal være tegnet av de som støtter abort (død) av barn.

Å late som om vaksiner er på en eller annen måte naturlige eller av kilden til naturen, er latterlig.

Ikke la disse idiotene kalle deg med et navn som dette, antivaksine, for å være antivaksine er å være vitenskapelig, mens å være pro-vaksine er å være helt i en trosbasert kult av personlighet.

Det er ingen vitenskap som støtter påstanden om at vaksiner forårsaker immunitet. Ingen overhodet.

Og Sal, din forutsetning her er bekreftet av min egen forskning, her: https://www.youtube.com/watch?v=7hITYIT02rASAL MARTINGANO23. juni 2020 kl 20:35SVARE

Clint, AMEN …… .. det er like mye motvaksinedokumentasjon som pro vaksinedokumentasjon. Det som må forstås er at motinformasjon betales av “troll” hvis jobb det er å gjørme sannheten, slik at den gjennomsnittlige personen som ikke er villig til å gjøre undersøkelser, bare vil gi opp og godta det de leser. Min posisjon har alltid vært “DET MÅ VÆRE FRIHET AV VALG”. Ethvert forsøk på å fjerne den friheten er å innrømme en AGENDA.SAL MARTINGANO24. juni 2020 klokka 15:14SVARE

Clint, AMEN …… .. det er like mye motvaksinedokumentasjon som pro vaksinedokumentasjon. Det som må forstås er at motinformasjon betales av “troll” hvis jobb det er å gjørme sannheten, slik at den gjennomsnittlige personen som ikke er villig til å gjøre undersøkelser, bare vil gi opp og godta det de leser. Min posisjon har alltid vært “DET MÅ VÆRE FRIHET AV VALG”. Ethvert forsøk på å fjerne den friheten er å innrømme en AGENDA.MARILYN CHADWICK5. august 2020 klokka 23:08SVARE

WOW, takk, Clint !! Det er dette jeg prøver så hardt å komme over til min innflytelseskrets – vaksiner er ANTI-NATUR! Og på den måten er de anti-GUD. Alle som er villige til å grave og utdanne seg, vil finne at Gud allerede har gitt oss alt vi trenger for fullstendig velvære her på jorden. Det er absolutt ikke behov for menneskets svært giftige inngrep. Jeg er et bevis – jeg er 66 år ung, har overlevd tre kreftanfall med Guds medisin, får aldri forkjølelse, influensa osv., Og kan løpe sirkler rundt andre på min alder.

PS Elsker videoen din – takk !!DENISE AVDELING21. juni 2020 klokka 06:03SVARE

Som svar på “Paul”
støtter omtrent all medisinsk litteratur vaksiner. Og du griper tak fordi denne forfatteren ikke gjør det?SAL MARTINGANO23. juni 2020 kl 20:02SVARE

Denise, ikke misforstå mine ord. Jeg godkjenner ikke vaksiner; valget er ditt så vel som det er mitt. Jeg er fullstendig klar over den medisinske litteraturens støtte til vaksiner, men forstår at ALLE medisinske skoler MÅ undervise i vaksiner som behandling for smittsomme sykdommer, FOR de er fullt sponset og finansiert av legemiddelindustrien. Følg pengesporet og du vil finne at medisinskoler er FORBUDT for å lære noe om naturlige måter å oppnå immunitet på. Det betyr ikke at “naturlig immunitet” oppnådd ved eksponering ikke eksisterer, det er bare ikke en del av medisinsk skoleprotokoll.SAL MARTINGANO24. juni 2020 klokka 15:12SVARE

Denise, ikke misforstå mine ord. Jeg godkjenner ikke vaksiner; valget er ditt så vel som det er mitt. Jeg er fullstendig klar over den medisinske litteraturens støtte til vaksiner, men forstår at ALLE medisinske skoler MÅ undervise i vaksiner som behandling for smittsomme sykdommer, FOR de er fullt sponset og finansiert av legemiddelindustrien. Følg pengesporet og du vil finne at medisinskoler er FORBUDT for å lære noe om naturlige måter å oppnå immunitet på. Det betyr ikke at “naturlig immunitet” oppnådd ved eksponering ikke eksisterer, det er bare ikke en del av medisinsk skoleprotokoll.MARILYN CHADWICK5. august 2020 kl. 23:19SVARE

Vel sagt, Sal. Dessverre er det eneste som skal undervises i medisinskolen hva som vil gi uanstendig fortjeneste.

Men jeg tror de fleste av oss vil være enige i at KONSEPTET av vaksiner er forsvarlig. Og at hvis et selskap dukket opp på scenen i morgen som produserte toksinfrie vaksiner, ville vi være over dem, ikke sant?SAL MARTINGANO6. august 2020 klokken 02:53

Marilyn … Her er et spørsmål jeg vil foreslå til deg og andre som kan lese dette. Big Pharma og vaksineprodusentene har laget medisiner og vaksinepreparat for ioner, men har det noen gang falt deg inn at INGEN av dem er utformet for å kurere. Vi antar at det er hensikten, men HVORFOR VIL NOE LEGEMIDDELSSELSKAP PRODUSERE PRODUKTER SOM VILLE Sette dem ut av virksomheten? Big Pharma lager produktet til TREAT not CURE og er designet for å brukes til LIFE (blodtrykk, kolesterol, irritabel tarmsyndrom, psykotrope medikamenter osv.) Det samme gjelder for ALLE vaksiner. For tiden skal alle være vaksinert med 16 vaksiner bestående av 72 doser … ingen av dem forsvinner noen gang fordi sykdomsprosessen noen gang blir kurert. I stedet tilføres hvert år mer til regimet. Visste du at Big Pharma er HELT immun mot enhver rettsforfølgelse og ikke kan saksøkes av noen grunn. American Cancer Society's, for eksempel, sitt eget nettsted sier at ACS ble dannet for å eliminere kreft, men alt de gjør dreier seg om den BESTE KREFTBEHANDLINGEN og DIAGNOSEN som er tilgjengelig, men nevner ikke CURE. Da ACS startet i 1913, fikk en av 10 – 20 000 kreft. I dag får en av seks kreft. Det er over et dusin kjente kreftkurer som ACS aldri anerkjenner, og FDA anklager. Toksinfrie vaksiner eksisterer allerede, men er ikke godkjent av FDA, derfor må du reise ut av landet for å oppsøke dem. Beklager lengden, men det er mye å oppdage. eget nettsted sier at ACS ble dannet for å eliminere kreft, men alt de gjør dreier seg om BEST KREFTBEHANDLING og DIAGNOSE tilgjengelig, men nevner ikke CURE. Da ACS startet i 1913, fikk en av 10 – 20 000 kreft. I dag får en av seks kreft. Det er over et dusin kjente kreftkurer som ACS aldri anerkjenner, og FDA anklager. Toksinfrie vaksiner eksisterer allerede, men er ikke godkjent av FDA, derfor må du reise ut av landet for å oppsøke dem. Beklager lengden, men det er mye å oppdage. eget nettsted sier at ACS ble dannet for å eliminere kreft, men alt de gjør dreier seg om BEST KREFTBEHANDLING og DIAGNOSE tilgjengelig, men nevner ikke CURE. Da ACS startet i 1913, fikk en av 10 – 20 000 kreft. I dag får en av seks kreft. Det er over et dusin kjente kreftkurer som ACS aldri anerkjenner, og FDA anklager. Toksinfrie vaksiner eksisterer allerede, men er ikke godkjent av FDA, derfor må du ut av landet for å oppsøke dem. Beklager lengden, men det er mye å oppdage. Det er over et dusin kjente kreftkurer som ACS aldri anerkjenner, og FDA anklager. Toksinfrie vaksiner eksisterer allerede, men er ikke godkjent av FDA, derfor må du reise ut av landet for å oppsøke dem. Beklager lengden, men det er mye å oppdage. Det er over et dusin kjente kreftkurer som ACS aldri anerkjenner, og FDA anklager. Toksinfrie vaksiner eksisterer allerede, men er ikke godkjent av FDA, derfor må du reise ut av landet for å oppsøke dem. Beklager lengden, men det er mye å oppdage.MARTHA23. juni 2020 klokken 14.47SVARE

Det er synd hvordan de som er så pro vaksine dukker opp med sine dumme kommentarer og har veldig lite å legge til annet enn deres “Opinion”. Jeg respekterer FAKTA. Alt annet er sløsing med alles tid. Takk for at du delte Sal Martingano.SAL MARTINGANO23. juni 2020 kl 19:42SVARE

Martha, det er vanskelig å akseptere fakta som er i strid med vanlig tro. Jeg er ikke fornærmet med tåpelige kommentarer fordi “de” innser også at hvis de blir direkte spurt om hvor dokumentasjonen deres kommer fra … Jeg får ikke noe svar. Men hvis de kan produsere gyldig informasjon … lytter jeg.SAL MARTINGANO24. juni 2020 klokka 15:10SVARE

Martha, det er vanskelig å akseptere fakta som er i strid med vanlig tro. Jeg er ikke fornærmet med tåpelige kommentarer fordi “de” innser også at hvis de blir direkte spurt om hvor dokumentasjonen deres kommer fra … Jeg får ikke noe svar. Men hvis de kan produsere gyldig informasjon … lytter jeg.PAUL24. juni 2020 kl 19:24SVARE

Paul,
prøv å lese
MONUMENTALE MYTER OM DEN MODERNE MEDISINSKE MAFIA- og MAINSTREAM-MEDIEN og mangfoldet av lyve løgnere som produserte dem
av Ty BollingerSAL MARTINGANO25. juni 2020 klokka 3:14SVARE

Paul, Ikke sikker på hvilken blogg du leste, men bloggen min inneholder INGEN ANTI_VAX-dokumentasjon. I samsvar med det du uttalte, ga jeg målrettet dokumentasjon som var generisk og historisk nøyaktig. Selvfølgelig, hvis tankene dine er bestemt på at ALLE andre dokumenter enn din tro eller hva du kan gi (som du ikke har gitt noe til) er ANTI VAX, så har vi ingenting å diskutere. Jeg foreslår at du går gjennom dine egne ord og utøver dem. Ikke noe personlig Paul, men uttalelsene dine om dokumentasjonen min får meg til å tro at du virkelig aldri har lest dem selv. Jeg avventer dokumentasjonen din i god troGREGG + KARONA25. juni 2020 klokka 14.35SVARE

Sal,
tusen takk for informasjonen du ga for oss alle. Min kone og jeg setter så stor pris på hvor mye arbeid du legger ned i dette. Vi fant IKKE denne informasjonen anti vax i det minste! Vi fant det basert på FAKTA, i motsetning til hva Paulus beskyldte deg for. Gud velsigne deg…. VENNLIGST IKKE TILLATT at noen demper stemmen din på noen måte.
Takk, Gregg + Karona fra Vancouver BC CanadaSAL MARTINGANO7. juli 2020 kl 18:02SVARE

Takk skal du ha. Jeg støter ikke fra kommentarer som Pauls. Svaret mitt er alltid det samme. Vennligst send meg det du har, slik at jeg kan se gjennom og gjøre de nødvendige endringene. Noen mennesker liker bare å høre seg selv snakke mens noen virkelig vil ha svar. Vi får se om Paul reagererSAL MARTINGANO10. juli 2020 kl 20:29SVARE

Greg + Karona … Jeg bruker mye tid på å sette sammen informasjon som dette fordi de fleste leser de første setningene og sjelden kommer til detaljene, det er her dokumentasjonen er. Hensikten min er å utdanne ikke fremmedgjøre. Paul har rett til å tro det han ønsker, og hans kommentarer blir tatt med respekt. Imidlertid vil jeg ikke svare når det er åpenbart at dokumentasjonen min er fremstilt feil. Mine kilder er ikke typiske internettfunn, men kommer fra pålitelige kilder de fleste ikke har fordi de ikke vet at de skulle se. Jeg har noen interessante blogger på gang … så følg med!KARON25. juni 2020 klokka 14:20SVARE

Paul, de fleste av oss setter pris på denne informasjonen. Jeg har gått i medisin i over 50 år, og dette innlegget om vaksiner ER fakta. Denne personen er IKKE ANTI noe !. Gjør deg selv en tjeneste og så din egen forskning. Du blir kanskje litt klokere.SAL MARTINGANO10. juli 2020 kl 20:30SVARE

Karon … vel oppgittLEE7. juli 2020 klokken 19:52SVARE

Har du noe å motvirke bevisene Paulus, eller er du bare en annen sau som duer hull i debattene slik at du kan ignorere sannheten? Folk som deg gjør meg virkelig syk når du kontrer med søppel. Ta med noen bevis hvis din egen.DEB8. august 2020 kl 12:00SVARE

Hvis du går til et nettsted vaxxedthemovie.com, vil du kunne se 100% faktainformasjon som før MMR-vaksine var autisme 1 av 10.000. Nå er det 1 av 54. CDC dekket forbindelsen av MMR-vaksinen til autisme, og beviset er i dokumentarfilmen “vaxxed”. Vaxxed 2 handler om vaksiner generelt og hvor mye sunnere barn som aldri har fått noen vaksine. Lei nedlasting av filmer og se selv – fakta er ubestridelig. CDC, WHO og big pharma er alle korrupte – de vil forgifte deg for pengene.SAL MARTINGANO9. august 2020 klokken 1:35SVARE

Deb..Ja vaxxedthemovie.com er en enorm ressurs for hva som skjer med vaksiner. Jeg holder en presentasjon på 90 minutter kalt “The Vaccine Forum” der jeg bruker informasjon fra Vaxxed-filmen som en del av dokumentasjonen. Dessverre er CDC delvis finansiert av BIG PHARMA og Gates Foundation, så Uavhengig, PÅTROTT uttalelser fra CDC er nesten umulig. Videre finner tidligere CDC-ledere godt betalte posisjoner i legemiddelindustrien. CDC eier faktisk patenter for forskjellige vaksiner som de skal overvåkeTYLER J MAGILL30. september 2020 klokka 05:12SVARE

Du er en del av problemet. Du tror på alt som media ber deg om å gjøre. Vaksiner dreper. Enten du vil innrømme det eller ikke. Det er faktaDEMBIE COPENHAVER5. oktober 2020 klokka 03:03SVARE

Korreksjon. Kay Negrete. De kan ikke få deg til å ta vaksinen.SAL MARTINGANO5. oktober 2020 kl 20:01SVARE

Dembie … Dette er Dr. Sal Martingano. Jeg la merke til svaret ditt til Paul, og jeg vil at du skal vite at de “progressive” og STORE FARMA, har kjøpt seg inn i det juridiske systemet, ved å innføre en NØDKlausul i alle statlige lover som tillater guvernørene å vedta en obligatorisk vaksineordre som OVERHOLDER ALLE “UNNTAK” HVIS DE KRAVER AT DERES STAT ER I ET (HELSE) NØDSTATUS. Denne stille hemmeligheten har blitt holdt fra offentligheten for ikke å fremprovosere vold og gi illusjonen om at det ER MÅTE å ikke vaksinere seg. Kort sagt, de lyver for å indusere samsvar til de avgir erklæringen. Dette triste kapittelet i vaksinasjon er mulig ved å vedta krigsmakten til “MARSHAL LAW”, som overstyrer våre konstitusjonelle rettigheter. Dessverre kommer implementering med politiets fullmakt.FIORI18. desember 2020 klokken 11:41SVARE

Hei Paul,

Jeg er mamma til 10 barn og tilbake da de første få var små, begynte jeg å måtte stille spørsmål til legen til barna mine fordi medisinene de fikk forskrevet for denne eller den sykdommen (vanligvis antibiotika) noen ganger fikk dem til å oppføre seg sprø selv mens de var syke – noe som er en motsetning siden barna mine var syke, pleide de å gjøre det fordi de ønsket å ligge i sengen og sove fordi de ikke hadde det bra. Jeg begynte å lese om å oppnå god helse ved å bruke “naturlig” medisin (mat er den beste medisinen, som Hippokrates sa) og ble overrasket over den store suksessen jeg hadde med å bringe barna mine tilbake til helse da de ble syke.

I løpet av undersøkelsen min kom jeg over diagrammene som er lagt ut i denne artikkelen som viser tilbakegang av polio, meslinger og andre sykdommer som barn rutinemessig ble vaksinert mot, og det åpnet en helt ny forskningsarm for meg. Jeg er en “uavhengig tenker” og villig til å tro det jeg finner gir mest mening. Er du? Eller er du muligens på linje med Big Pharm selv?FIREBIRD747922. desember 2020 kl 22:46SVARE

Dette er for alle mennesker som legger ut her som på en eller annen måte har klart å skrive med den ene hånden mens de bretter opp ermet som forberedelse til jabben – dere som ikke stiller spørsmål ved noe, det er alt forfatteren gjør, og du setter en etikett på ham fordi det er den enkle tingen å gjøre.

“En av de tristeste leksjonene i historien er dette: Hvis vi har blitt bambuslet lenge nok, har vi en tendens til å avvise bevis for bambusdysen. Vi er ikke lenger interessert i å finne ut sannheten. Bamboozle har fanget oss. Det er rett og slett for vondt å erkjenne, selv for oss selv, at vi er blitt tatt. Når du gir en sjarlatansk makt over deg, får du den nesten aldri tilbake. ”

– Carl Sagan, The Demon-Haunted World: Science as a Candle in the Dark

Covid-19 er et dårlig virus. Ingen stiller spørsmålstegn ved det. MEN, du trenger en test for å bevise at du har den, og PCR-testene er feil! Og selv om du er smittet, har du 99,995% sjanse for å bli frisk, 94% hvis du er over 70 år. Med odds som det, hvorfor trenger du i utgangspunktet en vaksine?

Jeg kaster ut følgende medisiner:

Thalidomide
1976 Svineinfluensavaksine
Vioxx
Fen-Fen
Zoloft

Folk har blitt skadet av disse stoffene. I tilfelle av Thalidomide ble barn født lemlestet! En venns kone var apotek for Abbott. Hun tilsto at disse selskapene satte av millioner av dollar i en krigskiste hver gang et nytt legemiddel slippes ut på markedet – for søksmålene de vet at de vil bli truffet med. Har du noen gang sett reklamene på TV fra advokater som oppsøker folk som har blitt skadet av og vaksiner? Big Pharm bryr seg ikke, for mens de betaler ut millioner i oppgjør, har de tjent milliarder i fortjeneste!

Disse Covid-vaksinene ble løp gjennom på mindre enn et år uten DYREPRØVER og lite forsøk på mennesker. Menneskelige forsøk hadde noen alvorlige bivirkninger, men de har fortsatt og sluppet dem på markedet uansett. Normal tid for en vaksine er 10 år – og det har aldri vært en vellykket koronavirusvaksine!

Gitt historien til farmasøytisk industri, og gitt det faktum at hvis du får vaksine og blir syk – eller noe mye verre – vil du være drit av lykke. Big Pharm og familielegen din er immun (ordspill ment) mot ethvert ansvar. Og likevel vil du demonisere forfatteren som en “anti-vaxxer” når du skulle stille de samme spørsmålene. Men jeg antar at det kan tilskrives medienes all-out blitz med deres propaganda.

Å stole på denne vaksinen er i slekt med at den voldsramte kona tror på mannen sin når han sier at han aldri vil slå henne igjen like etter det hundre slaget.SAL MARTINGANO23. desember 2020 klokken 04:40SVARE

Firebird … Vel oppgitt. Som jeg sa mange ganger, er disse bloggene ikke ANTI-VAX-blogger. Min hensikt er å presentere informasjon som normalt ikke er tilgjengelig for gjennomsnittsleseren. Dermed kommer noe av denne informasjonen fra ikke-tradisjonelle kilder som historiske bøker som Eleanor McBean, PhD, ND, som i detalj beskriver personlige og familieopplevelser under “Spanish Flu” -pandemien i 1918. Hvis dette betraktes som en ANTI-VAX-referanse, er personen ikke egentlig interessert i “IKKE TRADISJONELL” informasjon, men har et problem med å vurdere informasjon som er i strid med deres egen. Jeg er ikke fornærmet med meningsløs navnekalling, men jeg svarer på motstridende meninger og uttalelser som en måte å utvide min egen kunnskapsbase. Hvis jeg finner ut at jeg er feil,ANION31. mai 2020 klokka 3:12SVARE

Så mye bullshit, fearmongering & antivax fanfic inneholdt alt i ett vanvittig antivax innleggSAL MARTINGANO1. juni 2020 klokken 17:19SVARE

Anion…. Alltid interessert i alternativ informasjon. Kildene jeg inkluderte er ikke bare basert på nettinnlegg, men på faktiske historiske hendelser. Men hvis du har verdifull informasjon som skiller seg fra fakta jeg har lagt ut, er jeg oppriktig interessert i å gjennomgå den. Min hensikt er å utdanne ikke fremmedgjøre. Det kan være lurt å tone ned din godkjenningsretorikk litt … Jeg forstår din posisjon, men FAKTA snakker høyere enn ordSEBASTIAN BABOS7. juni 2020 kl 13:38SVARE

bra sagt ! Bravo!SAL MARTINGANO25. juni 2020 klokka 1:50SVARE

Sebastian, takk. Hvis du liker det du leser, kan det være lurt å dele det med vennene dineFDH16. juni 2020 kl 10:48SVARE

Ikke unn Trolls Anion, tilbudt ingenting annet enn Vitriol. Fanget medisin er godt bevist. JamesCorbett fra Corbett-rapporten har utmerket detaljert forskning om Rockefeller & Carnegie som har tatt kontroll over akademia og medisin og opprettet uttrykket “Quackery”.SAL MARTINGANO23. juni 2020 klokken 21:54SVARE

FDH, hvis du noen gang får sjansen til å lese boka av G. Edward Griffin, “The Creature from Jekyll Island”, vil du lære den virkelige historien om de syv mest innflytelsesrike mennene og familiene (inkludert Rockefeller) som møttes i hemmelighet på Jekyll. Island for å planlegge de neste 100 årene av deres innflytelse i å kontrollere verden. SANN HISTORIETONY25. juni 2020 kl 13:12

https://www.facebook.com/HighWireTalk/videos/2671334696526381/SAL MARTINGANO10. juli 2020 kl 20:46

Tony … Jepp … Hydroxi er trygg, effektiv og billig, antisitt til grunnlaget for STOR PHARMA. Det handler om penger og kontroll i frykt taktikk ikke vitenskap.DONATA16. juni 2020 klokka 18:57SVARE

Tusen takk for disse fantastiske Info. Jeg har kjent om farene ved vaksiner i veldig lang tid, siden jeg alltid har vært interessert i helse., Men jeg visste ikke om spansk influensa.
Rockefeller-familien har alltid vært en stor makt som har manipulert verden i lang tid, og jeg tror de fortsatt gjør det og er involvert i CV19. De er onder. Jeg håper folk begynner å våkne.SAL MARTINGANO23. juni 2020 klokken 21.43SVARE

Donata, takk for de gode ordene. Ja, Rockefeller-familien startet i oljevirksomheten (Standard Oil), men deres formue førte dem innflytelse i mange områder av økonomien vår, spesielt farmasøytisk industri, som de finansierte nesten helt i begynnelsen. Den moderne Rockefeller-familien er Gates Foundation. Penger snakker og stiller de aller fleste.SAL MARTINGANO24. juni 2020 klokka 15:17SVARE

Donata, takk for de gode ordene. Ja, Rockefeller-familien startet i oljevirksomheten (Standard Oil), men deres formue førte dem innflytelse i mange områder av økonomien vår, spesielt farmasøytisk industri, som de finansierte nesten helt i begynnelsen. Den moderne Rockefeller-familien er Gates Foundation. Penger snakker og stiller de aller fleste.JEAN18. desember 2020 klokka 11:44SVARE

De menneskene som kommer med de hysteriske kommentarene (Paul osv.) Er sannsynligvis knyttet til Big Pharm.SAL MARTINGANO1. juni 2020 kl 18:29SVARE

Anion … Jeg mottok denne kommentaren fra en annen leser. ”Bestefaren min var en veteran fra første verdenskrig som nektet vaksinering. Han bekreftet denne historien overfor meg ”. Gitt at dette ikke er førstehånds informasjon, men det sverter den fryktinngytende ideen.ELENA15. juni 2020 klokken 14.46SVARE

Takk for denne Sal Martingano! Sannheten fornærmer folk, men vi må få den der ute. Jeg hadde også blind tro på vaksiner til jeg nesten mistet barnet mitt for dem. Mennesker som har blind tro på Big Pharma, er for redde til å til og med underholde forestillingen om at vi blir løyet for. Big Pharma vil ha flere syke mennesker. Det er ingen penger som herdes. Gjør alle syke nok til å trenge legemidler, men ikke syke nok til å dø. En død person er ikke pasient mer. Vaksiner er et godt hjelpemiddel for å skape sykdom.SAL MARTINGANO24. juni 2020 klokken 15:24SVARE

Elena: Godt oppgitt!SAMAR MISRA7. juni 2020 kl 22:02SVARE

Så mye BS du alle som aner antivaxxere plutselig kommer til konklusjoner og avfeier som trist. Det er en klar grunn til at flere og flere er skeptiske til vaksiner med sine forferdelige bivirkninger som nesten aldri er nevnt. Vaksiner er tydelig lastet med giftige kjemikalier og alltid et overskuddsmotiv fra storapotek med deres agenda og Bill Gates-typer. Det er mange som hopper over vaksiner og har det bra og får viktige næringsstoffer og vitaminer naturlig og spiser godt med sunn livsstil. Som sunn fornuft er vaksinen ingen magisk kur, og med økende mistanke og unngåelse av vaksiner er det god grunn til feil i vaksinerSAL MARTINGANO25. juni 2020 klokka 12:30SVARE

Samar, dessverre er det vanskelig å unngå vaksinestemmene presset av Gates og venner. Alle de som ønsker friheten til å velge, må KJEMPE for at den skal forbli i vår grunnlov. Pro-vaksineelitene arbeider med “formulering” som i hovedsak ville rides konstitusjonelle valg … det vil si … hvis “DE” IKKE føler seg vaksinert, vil forårsake UOPERBARBART SKADE for mange under en pandemi, har de rett til å tvinge vaksinering. Dette skal ikke tas lett på … alt de trenger å gjøre er å overbevise kongressen om at det er i landets beste og at det kan gjøres. Nå vet du hvorfor ANTI VAX-publikummet er for alltid til stede …. FOR Å BESKYTTE DIN RETT TIL VALGFRIHET, uten å hindre rettighetene til de som ønsker å vaksinere.CORNELIS VERDAASDONK18. september 2020 klokka 14:01SVARE

Denne plandemien handler om kontroll og å fjerne folks frihet. Vi som mennesker har rett til vår egen kropp. Jeg vet med fødselsattesten at vi blir ansett som “eiendom”, og dette har gitt den såkalte “elite” makten til å kontrollere oss. Kabal, Deep State, Illuminati … eller hva som helst navn du vil gi den, vil bare tjene på menneskelig eiendom, og de gir ikke pokker hvis du lider eller til og med dør. Sannheten er så stygg at mange ikke vil være i stand til bevisst å dra dit og heller holde seg fast i sin illusjon av frihet. Det er på tide for alle å våkne. Jeg takker U for denne artikkelen for å belyse de mange løgnene som har blitt tildelt menneskeheten i evigheter. Covid-19 ber menneskeheten om å vekke F…. opp!SAL MARTINGANO18. september 2020 klokken 14.47

Cornellis … Takk for de gode ordene. Dessverre har du helt rett. For å få bedre mening om hvordan dette kan skje, må du forstå at POWER er kraftigere enn SANNHET, i elitenes verden. De som har makten og pengene styrer fortellingen. Eksemplet ligger i det faktum at alle våre vaksinefritak, ansvarsgrenser og til og med FEDERAL lov i seg selv kan utryddes av en DOMMER ved å påberope den enkle frasen … DETTE ER NØD. For øyeblikket blir vi beroliget ved å ha RETT TIL FRITAK. Imidlertid aksepteres INGEN VAKSINFRYKTNINGER i en erklært NØD. Dette er fordi det er to tolkninger av loven. Ett sett med lover for folket og ett sett med lover for elitene (som lager lovene). Dette faktum blir først tydelig når en NØD erklæres (enten den er ekte eller fabrikert). Så, vi kan lage all den støyen vi ønsker ……. med mindre vi kan avsløre KABALEN og bringe massiv bevissthet om deres urettferdighet, har elite ikke noe å frykte. Du kan være 100% juridisk rettferdiggjort i en bestemt vaksinehandling, men allikevel ignorerer en føderal dommer din sak og bestiller straffeskader mot deg. Drs som ikke fullfører linjen, mister rett og slett lisensen til å øve. Trist men sant. Det samme gjelder for GUN CONTROL CROWD … ”Konfisker våpen fra folket og avvis politiet, men eliten har bevæpnede vakter og et privat sikkerhetsfirma for seg selv. ENUF SAID !! likevel ignorerer en føderal dommer rett og slett din sak og beordrer straffeskader mot deg. Drs som ikke fullfører linjen, mister rett og slett lisensen til å øve. Trist men sant. Det samme gjelder for GUN CONTROL CROWD … ”Konfisker våpen fra folket og avvis politiet, men eliten har bevæpnede vakter og et privat sikkerhetsfirma for seg selv. ENUF SAID !! likevel ignorerer en føderal dommer rett og slett din sak og beordrer straffeskader mot deg. Drs som ikke fullfører linjen, mister rett og slett lisensen til å øve. Trist men sant. Det samme gjelder for GUN CONTROL CROWD … ”Konfiskere våpen fra folket og avvis politiet, men likevel har elitene VÅPNEDE VAKTER og et PRIVAT SIKKERHETSSELSKAP for seg selv. ENUF SAID !!GAZOOKS8. juni 2020 klokken 14:25SVARE

slik ledig ad hominem

hvorfor bry seg, A?

du er bare for fin, Sal

så mye penger involvert

så lite samvittighet

så ondTONY M15. juni 2020 kl 19:27SVARE

Er du PR-person?SAL MARTINGANO25. juni 2020 klokken 02:57SVARE

Anton, du har absolutt rett til, og jeg respekterer dine meninger, men i stedet for den unyttige retorikken som bruker “hermetiske” ord, kan du kanskje bruke litt tid på å lære meg og andre å lese dette innlegget om hvilken dokumentasjon du har, annet enn din mening , om hvorfor vi er feil. Som jeg har uttalt flere ganger… Jeg er ikke en ANTI VAXXER, jeg er forsker, forfatter og pedagog som skriver for å utdanne ikke fremmedgjøre. Vennligst ta meg med på invitasjonen min, så vi kan ha en intelligent samtale.CHAY11. juli 2020 kl 23:51SVARE

Det er mer enn en antivaxxer-artikkel, faktisk forklarer det meste korrupsjonen til vår regjering og medisinsk profesjon, alt sant (tuskegee-eksperimenter for eks). Og hver artikkel skal være mot vaksiner, de skaper sykdommer og dreper mennesker. Det er ikke behov for noen av dem, mennesker er født med et immunsystem, som er langt større enn noen vaksine.SAL MARTINGANO12. juli 2020 klokken 12:16SVARE

Chay … Husk at å ha rett til VELG betyr at du har rett til å vaksinere hvis du ønsker det. Disse rettighetene blir kraftig opprettholdt av BIG PHARMA, tradisjon medisin og alt som tjener på vaksiner. Det er massevis av dokumentasjon for og mot vaksiner … SÅ … den samme retten til å velge vaksiner MÅ BLI like opprettholdt for de som avviser vaksiner … noe som ser ut til å antyde kreftene. Du har rett i at denne bloggen ikke har noe med Antivaxx å gjøre, men er en lærerik VAKNING-oppfordring om å aldri gi opp FRIHETEN å velge.BERNADETTE VAN KLINK19. september 2020 klokka 06:57SVARE

Chay, de
fleste leger er ikke korrupte, de vil bare det beste for pasienten sin. De fleste leger vet ikke at de blir hjernevasket, og de vet ikke hvordan systemet fungerer. Med det mener jeg at nesten alle undersøkelser blir betalt av legemiddelindustrien, og det er dem som er korrupte. Og noen leger får betalt av farmasøytisk industri for å holde foredrag. Slik blir leger påvirket. Ikke fordi de selv er korrupte. Jeg vet også at det fungerer annerledes i forskjellige land. Jeg er lege i Nederland og snakker hvordan det er her borte.SAL MARTINGANO19. september 2020 klokken 13:08SVARE

Bernadette … Ikke mye mer å si … Siden leger ikke lenger er uavhengige for å åpne et kontor på egenhånd, og overleve ……, blir de tvunget til å bli med i konserngrupper. En gang i gruppen blir inntektene rimelig stabile, men de blir tvunget inn i en boks. Uavhengig tenkning i praksis erstattes av bedriftsprotokoller og endeløse krav. De fleste av legevennene mine uttrykker avsky for kompromissene de må inngå.TIM CARRASCO29. desember 2020 klokken 03:56SVARE

Du er en blind person som fører mennesker på avveie … Jeg har ikke noe problem med anti-vax-sentiment … vaksinasjoner dreper mennesker og reduserer helsen og levestandarden vår! Hvis du ønsker å presse vaksinasjoner, gjør det med din egen familie og venner sir! Gjør leksene dine før du sladrer om at andre sprer propaganda … det er tydelig at du er blitt offer for vaksinepropaganda, og det fungerte! En vaksine jeg skulle ønske de ville komme med, er en for dumhet og uvitenhet som er sesongmessig pandemi!ANTON JELISEJEVS31. mai 2020 klokken 07:41SVARE

Takk for god informasjon om denne boka og forskningen. Vi burde virkelig komme tilbake til å studere publiserte verk av mennesker som har levd gjennom faktiske hendelser i stedet for å få informasjon fra halvrivne internettinnlegg av ukompetente myndigheter eller noen ganger til og med AI-generert.SAL MARTINGANO25. juni 2020 klokken 02.45SVARE

Anton, takk for de gode ordene. Internett er en velsignelse og en forbannelse når det gjelder nøyaktig informasjon og forskning. Husk også at plattformer som google og twitter KAN implementere retningslinjene for hva de vil tillate på deres plattform. Resultatet er fullstendig skjevhet. Godt undersøkte bøker, som du nevnte, er de eneste virkelige garantiene vi har. Ikke sikker på om du leser en av bøkene mine eller ikke, men så lenge du leser … utmerket. Mine bøker og mange blogger finner du på http://www.salmartingano.comJACQUI BUTTERWORTH31. mai 2020 klokka 14:02SVARE

Virkelig fryktelig hva forskere og regjeringer gjør mot innbyggerne sine. FAKTORPORTER BOR LADES MED DØDENE.C VRECKO31. mai 2020 kl 20:38SVARE

Takk for at du bekreftet det mange har mistenkt. Trist at det er så mange får. Når du nekter ferie, vær forberedt på å få navnet ditt revet i filler. Min mann og jeg nektet influensaskudd i år, og på grunn av standen vår har vi ikke vært i stand til å se og holde vårt nyfødte oldebarn født i januar. Hver stand koster!SAL MARTINGANO25. juni 2020 klokka 2:38SVARE

Christie, det er veldig opprørende å høre historier som din. Ikke sikker på hvordan influensaskuddet påvirket å holde barnebarnet ditt, bortsett fra om det var foreldrenes eller sykehuspersonalets stand. Hvis annet enn de som er nevnt, er den eneste lovlige måten å unngå vaksiner, influensa eller annet, på religiøst unntak. Hvis du ønsker å spørre om fremtidig referanse, kan du slå opp Congration of Universal Wisdom http://cuwisdom.org/
Husk også at PRIVATE institusjoner har rett til å kreve hva de vil, bortsett fra hvis det bryter med statlig eller føderal lov .SAL MARTINGANO25. juni 2020 klokka 03:02SVARE

Christie, det er veldig opprørende å høre historier som din. Ikke sikker på hvordan influensaskuddet påvirket å holde barnebarnet ditt, bortsett fra om det var foreldrenes eller sykehuspersonalets stand. Hvis annet enn de som er nevnt, er den eneste lovlige måten å unngå vaksiner, influensa eller annet, på religiøst unntak. Hvis du ønsker å spørre om fremtidig referanse, kan du slå opp Congration of Universal Wisdom http://cuwisdom.org/ Husk også at PRIVATE institusjoner har rett til å kreve hva de vil, bortsett fra hvis det bryter med statlig eller føderal lov .ELIZABETH PIPER31. mai 2020 kl 23:41SVARE

enkel tull drittSAL MARTINGANO1. juni 2020 kl 17:04SVARE

Elizabeth … Kan du sende meg informasjon du har som beviser at jeg har blitt villedet? Jeg har gitt mange års personlig forskningserfaring og historisk dokumentasjon for å sikkerhetskopiere hvert ord. Jeg respekterer absolutt din mening, men min hensikt er å utdanne, men å gjøre det trenger jeg nøyaktig informasjon. Takk på forhånd for din hjelpBECKY MCDONALD15. juni 2020 kl 20:57SVARE

Jeg vil aldri ta en vaksine fra Bill Gates. Hans rekord suger, han handler om avfolking. Jeg håper virkelig Europa henger ham fra det høyeste treet, etter det han hadde gjort mot barn og gjort kvinner i Afrika ufruktbare. Her kan Terry det på sin egen familieJAMES CAIRNS2. juni 2020 kl 10:32SVARE

Denne informasjonen er virkelig mildt sagt veldig urovekkende. Jeg har alltid sagt at hvis noen oppdaget en kur mot si kreft, ville de store apotekfirmaene sitte på den, og det ville aldri se dagens lys! Fordi de ville være ute av drift. Hele målet med big pharma er å bare “kontrollere” sykdommen IKKE utrydde den, hvor er pengene i det !! Ditto the Covid 19. Det store apoteket er overlykkelig, her er det nok en mulighet til å tjene store penger ut av regjeringen. La oss prøve alle “vaksiner” eller medikamenter vi kan, fra anti-malaria til ebola, hva med talidomid, vi har mange ting som sitter på et lager, vi vil bare endre navnet og merke det på nytt. Hevder at vi har oppdaget en mirakelkur! Ikke le dette er en reell mulighet, tross alt er kontanter langt, viktigere enn folks liv!SAL MARTINGANO2. juni 2020 kl 19:33SVARE

James … Dessverre har du rett. I mine år med forskning er det alltid det samme … EN BEDRE ELLER NY BEHANDLINGSMODELL …. Kuren er alltid gulrot som aldri oppnås.SAMAR MISRA7. juni 2020 kl 22:07SVARE

James er det sikkert. Hvor triste og uheldige ‘legemidler' er dypt villedende og to-ansikt i store livssaker å alltid tjene på bekostning av mennesker og ha medisiner eller vaksinasjoner med alvorlige bivirkninger og kjemikalier. Gitt, noen medisiner kan være nyttige, men vanligvis ikke alltid pene.

Jeg er så heldig å ikke jobbe for et legemiddel, og jeg ser dem alltid som å gjøre verden til et verre sted på en måte.SAL MARTINGANO25. juni 2020 klokka 12:02SVARE

Samar, husk at narkotika for noen kan være livreddende, for andre kan det være livets slutt. Fokuset mitt i denne bloggen var spesielt på massevaksinasjoner og hvor lik Covid-19-vaksineoppdraget er i 1918. “Må ha dem til å redde oss” … med unntak av produkter som kan gjøre det samme uten farlige effekter eller koster bøtter med penger. PENGESNAKKER!PHILIP18. juni 2020 klokken 14:23SVARE

For å legge til James ‘kommentar, men i en annen skråstilling (“…. Jeg har alltid sagt at hvis noen oppdaget en kur for å si kreft, ville de store farmasøytiske selskapene sitte på den …”), gjorde bilindustrien den fornuftige saken med Tucker. bil, og det er historier om motorer med høye MPG-evner, hvis oppfinnere ble “kjøpt ut” av enten olje- eller bilfirmaer.

Jeg tror denne “pandemien” dessverre har påvirket mange som ellers ikke hadde vært. skadet – tap av arbeidsplasser, virksomheter, fremtid, mental helse og hvem vet hva mer vi vil oppdage i årene som kommer.SAL MARTINGANO23. juni 2020 kl 20:50SVARE

Phillip, dine ord taler for mange som ønsker å være stille, men ikke oppmerksomme. BTW..som var tilfellet med Wankel-motoren, det var en motor med 3 fliker som ga utrolig kjørelengde og ingen slitasje. det ble kalt en “evig bevegelse” -maskin. Chevrolet kjøpte patentet for å sette inn sin nye “Chevy Vega” fra 1974. En prototype ble bygget og begravde umiddelbart, for aldri å bli sett igjen.SAL MARTINGANO24. juni 2020 klokken 15:15SVARE

Phillip, dine ord taler for mange som ønsker å være stille, men ikke oppmerksomme. BTW..som var tilfellet med Wankel-motoren, det var en motor med 3 fliker som ga utrolig kjørelengde og ingen slitasje. det ble kalt en “evig bevegelse” -maskin. Chevrolet kjøpte patentet for å sette inn sin nye “Chevy Vega” fra 1974. En prototype ble bygget og begravde umiddelbart, for aldri å bli sett igjen.GRAHAM HILL7. juni 2020 klokken 17.05SVARE

Du kan være interessert i Lynne Thyer, som nå råtner i et fengsel i Frankrike, og David Noakes, som nå igjen råtner i et fengsel i England, i påvente av deportasjon til Frankrike. Forbrytelsene begått, herding av kreft, tydeligvis kalte de medisinske proteksjonistene det ikke det, men hva ville du forvente.GK ADAMSON8. juni 2020 klokken 4:15SVARE

James – Det vil aldri være noen kur mot noen form for kreft, fordi, som du sier, hvor vil de få pengene? Ikke bare det, men hva ville de gjort med alle de labteknikerne, forskerne, bygninger etc. etc.? Det samme gjelder enhver annen sykdom. Det er en gjenoppblomstring av en rekke tidligere utryddede sykdommer som gjør en komme tilbake. Var dette ved hjelp av storapotek å være grådig? Jeg har ikke gitt noen av disse såkalte organisasjonene penger til deres “FORSKNING” på mange år! Jeg vil ikke hjelpe og forhindre svindel!MANUEL TRINDADE8. juni 2020 kl 10:33SVARE

Kjære James Cairns, du berører et veldig viktig punkt, men etter at du virker ganske forvirret. Hydroksyklorokin, et kjent medisin mot malaria, er ikke lenger patenterbart, er billig, effektivt og med lite bivirkninger. Derfor betalte det store apoteket store penger for The Lancet og New England Journal for å publisere falske vitenskap, søppelpapirer som avkledde hydroksyklorokin. Heldigvis reagerte det vitenskapelige samfunnet med en gang, og de måtte trekke tilbake de falske papirene, men i mellomtiden døde tusenvis av mennesker på grunn av at de ikke hadde tilgang til en kur som storapotek ikke vil høre om …SAL MARTINGANO24. juni 2020 kl. 21:16SVARE

Manuel, jeg vet at du skrev til James, men jeg måtte si … Du er sir !!MICHAEL.16. juni 2020 kl 17:08SVARE

James, morsomt du bør nevne kreft, sjekk ut David Noakes og Lyn Thyre-saken.DAVID4. juni 2020 kl 23:40SVARE

flott lesning, bekrefter mye for meg. TakkSAL MARTINGANO25. juni 2020 kl 02:09SVARE

David, du er velkommenHARLEY JONES5. juni 2020 kl 14:54SVARE

Så hvordan forklarer du alle dødsfallene i resten av verden hvor det ikke var vaksinasjoner.SAL MARTINGANO25. juni 2020 klokka 02:06SVARE

Harley, Ahhh, men det var vaksinasjon i de fleste land som var involvert i WW1. Husk at jeg ga masse dokumentasjon i selve bloggen som går i detalj om andre land og deres erfaringer med vaksinene. Viktigst er det faktum at Rockefeller-stiftelsen finansierte produksjonen av millioner av doser av vaksinene uten å vite helt nøyaktig hva FLU VIRUS var, eller til og med om den faktisk eksisterte. Det var ingen tilfeldighet. Denne informasjonen var MÅTT involvert for å legge inn en blogg, derav dokumentasjonene.TERRY COOK7. juni 2020 klokken 12:25SVARE

For en måned siden ble jeg spurt på KAOS Crew Radio With Larry Levine, “Terry Cook hva synes du om viruset?” Mitt svar, “Jeg tror det kommer flere ganger mer bra enn det som er dårlig.” For eksemplene erklærer Fracking-selskaper , tusenvis av ganger flere mennesker vasker nå hendene i minst 20 sekunder, alle butikker tørker ned handlekurver, et stort antall tørker ned alt de berører med desinfiserende kluter, mange mennesker lærer så mye som de tenker lite på eller ikke gjør som aldri bruker håndtørkere, rekordmange hunder og katter blir adoptert fra rednings- og menneskelige samfunnshytter uten tegn til at folk gir opp kjæledyrene sine på grunn av å miste jobb, det har tjent å oppnå det som virket umulig før, som å vekke folk til å avslutte den enorme mengden innbyggere som lever i et selvtilfreds tankesett, langt mindre fossilt brensel blir brukt og bringe renere luft, lettelsesstimuleringspakken for å gi de vanligste menneskene en sjekk på $ 1200, mens de fleste av oss vet at denne pakken er bedriftens & store bankredninger, planlagt og satt på plass et år før viruset kom til byen, og ga et stort incitament til å forberede seg på eksklusjonen i krigen for å overleve fra verdens herskere, 99% mindre Chem-stier , forurenser ikke stort antall kommersielle jetflyfartøyer luften vi puster inn. Nå for det dårlige for oss, står vi overfor de neste trinnene i kammeratene som setter på plass det som var planlagt mange tiår før, som testing, obligatorisk vaksine med sjetonger installert, Rockefeller-riket av rikdom og grådighet American Medical Associations bilking av våre skattebetalers penger til dem ved hjelp av en sjekk på $ 13 000 til alle innlagt på sykehus med $ 39 000,00 hvis en ventilator brukes. Med 1,2 millioner gitt til 43.000 millionærer økningen på 2.3 billioner til 6.2 billioner kommer i nær fremtid. Citizens Committee For A Restructured Government CCRG.info “thetopcatplan.comRichard Romine Foundation Economy: GoJNN.com GoAVA.US redaktør PiN-Progressive uavhengig News OhioSAL MARTINGANO25. juni 2020 klokken 01:59SVARE

Terry, du dekket de fremtredende punktene veldig bra. Du kan være interessert i å ta en titt på noen av mine tidligere blogger og absolutt de som kommer opp og dele de du føler er aktuelle. Alt dette og mer har blitt dekket. Det er bra å se andre snakke samme språk. Før eller siden vil de uinformerte måtte forene deres tankegang når de ser løgnene og halve sannhetene blir spottet av de såkalte ekspertene. Fortsett det gode arbeidetBRIAN KANAGARATNAM7. juni 2020 klokken 15:48SVARE

Jeg vil stole på mitt GUD-gitt immunsystem mot den kommende røyksvaksinen. sunn livsstil er veien videre … altfor mange medisinske fagfolk holder opp det røde flagget på dette. Jeg foreslår at du ser dokumentarer av Robert Kennedy, en amerikansk advokat for grundig informasjon om dette emnet. dusinvis mer å få …SAL MARTINGANO25. juni 2020 klokka 1:46SVARE

Brian, instinktene dine er riktige. Jeg har sett hver video og skrevet ord av Robert Kennedy. Det kan være lurt å gjøre det samme for Dr. Buttar, “Center for Advanced Medicine & Clinical Research”, som bokstavelig talt har blåst toppen av Covid -19-utgaven.NATHEN7. juli 2020 klokka 05:54SVARE

Jeg er helt enig med deg Brian.
Medisinske institusjoner utdanner ikke hvordan vi kan styrke immunforsvaret vårt. De gir oss narkotika.
De naturlige patiske legene lærer oss om det viktigste for å holde immunforsvaret sterkt, er den rette balansen mellom bakterieflora i tarmen og hjelper oss å oppnå det. MD, s ikke.
Robert Kennedy vant nylig en høyesterettsdom som beseiret WHO og prøvde å gjøre vaksinasjoner obligatoriske for alle. Han vant fordi de i løpet av de siste 30 årene ikke kunne bevise at noen av de vaksinene som er utviklet er trygge!SANSOME7. juni 2020 kl 17:01SVARE

Hei,
interessant artikkel. Min bekymring er at hvis ikke vaksinerte mennesker ikke ble berørt (som du sier i artikkelen), er det bevis for at 50 til 100 millioner mennesker faktisk ble vaksinert med denne vaksinen?SAL MARTINGANO25. juni 2020 klokka 1:40SVARE

Sansome, svaret er JA. du må gå inn i dokumentasjonen jeg har levert for å finne ut detaljene. Alt for mye til å dekke i en blogg. Det er det som gjør hele historien så utrolig … 20 millioner døde (estimater går til 100 millioner), men ingen vet sikkert. Det vi vet er at friske mennesker døde etter å ha blitt vaksinert FØR de ble utsatt for tilbakevendende WW1-soldater. JA … det var masse pandamonium for å komme til et anlegg for å bli vaksinert. Husk at ingen faktisk hadde peiling på hva denne “influensa” var før de laget vaksinene (tenk på det). Videre ble dette planlagt arrangement av Rockefeller Foundation LANGT i forkant av bekymring, for å få laget så mange vaksiner på forhånd. Du kan glemme alle tidligere tester … ..MANDY PAUL7. juni 2020 kl 18:36SVARE

Hei jeg heter Mandy

Jeg har nettopp lest artikkelen din
om spansk influensa.

Du kommer ikke til å tro meg, men jeg forteller deg uansett!
Jeg diskuterte spansk influensa i dag med en av mine medarbeidere i dag, som er en postgraduate student.

Hun fortalte meg om spansk influensa, dødsfall osv … Jeg spurte henne og sa tror du det?

Hennes tanker var vel det er skrevet …
Da sa hun at det må ha vært …
Jeg sa hvor mange som kan dø så raskt på så kort tid …!

Hennes tanker var sanitering … men så igjen .. på et sykehus….

Jeg er med deg på dette ..
“vaksinen er viruset”

Drap unødvendig for politisk gevinst og penger …
Det er mildt sagt sjokkerende for menneskeheten.
Vi må avsløre sannheten.

Vennlig hilsen
Mandy Paul.
Mandy.paul@live.co.uk .SAL MARTINGANO25. juni 2020 klokka 1:23SVARE

Mandy, flott historie og så glad for at du delte den med meg. Vel … benytt anledningen til å diskutere den spanske influensa videre med vennen din, bare denne gangen med litt dokumentert informasjon. Det kan være lurt å dele bloggen med andre også. Jeg er sikker på at bare noen få dyrebare kjenner den virkelige historien.BERNADETTE BRIDGET WARD7. juni 2020 kl 20:14SVARE

En veldig godt produsert artikkel og bekrefter mange andre ting jeg har lest om emnet på Rockerfellers Pharmaceuticals fra 1913 og forbindelser gjennom ww2. Jeg er ikke sikker på hvorfor artikler som dette, som er godt undersøkt og presentert, utløser mange mennesker. Det handler ikke om anti-vax, det handler om anti-uvitenhet. Hvis du hadde sett partneren din falle kaldt på gulvet og leppene ble blå foran øynene dine, ville du sette spørsmålstegn ved det. Mange som jobber i bransjen er ikke anti vax, men de stiller spørsmål ved Big Pharma og penger på helse og sannhet. Tror noen mennesker er for redde til å stille spørsmål, og vil helst bare le av andre.SAL MARTINGANO25. juni 2020 klokka 1:16SVARE

Bernadette, jeg synes du uttalte saken veldig bra. Frykt er en stor motivator, spesielt når den frykten er motivert av enheter som er mindre enn selve livet, men kan ha ødeleggende konsekvenser. Mens landet kjemper for riktig vaksine, er menneskekroppen opptatt med å kategorisere viruset og utvikle det riktige antistoffet FØR viruset kan feste seg til cellene i kroppen din ……… .. for å gi kroppen sjansen. Etter min mening er skjuling fra viruset i strid med hvordan kroppen fungerer for å beskytte deg og utvikle et fullstendig immunsystem. Det folk flest ikke forstår at hvis kroppen ikke har riktig antistoff til disposisjon, MÅ kroppen infiseres av viruset. Det er det som får folk til å krype … FAKTA: å bli “syk” er den eneste måten å bli “sunn”. vi har gjort det i århundrer,ANN PETERSEN7. juni 2020 klokken 20.43SVARE

Sal, jeg forpliktet meg for lenge siden til å være villig til å se på ubehagelig sannhet. Jeg får de samme emosjonelle, refleksive nedturene fra noen av vennene mine. De behandler vaksiner som en religion og er ikke villige til å se på data eller andre verifiserbare kilder. Det er en virkelig naiv tillit fra vanlige medier og statlige organer. Jeg setter pris på arbeidet du har gjort her. Det er rasjonelle mennesker der ute!SAL MARTINGANO25. juni 2020 klokka 01.05SVARE

Ann, det er et sant ordtak om situasjoner som dette … “Noen vil, noen vil ikke, så hva, gå videre”. Prøv alltid ditt beste for å presentere den beste “dokumenterte” informasjonen du kan … meninger er et krone et dusin. Hvis det ikke er verdt å miste en venn eller slektning over … bare la det gå, det er mange mennesker som vil lytte. Jeg skriver disse bloggene ikke for å få venner, men for å presentere informasjon basert på mange års studier, for å utdanne ikke fremmedgjøre.LEIGH ROWELL7. juni 2020 kl 20:55SVARE

Jeg planlegger ikke å ta noen vaksine mot Covid-19 når de er tilgjengeligeSAL MARTINGANO25. juni 2020 klokka 12:59SVARE

Leigh, gjetningen din er like god som min. Dr. Fauci antydet sent i november. Jeg tviler på det fordi det INGEN MÅTE er legitim, grundig testing av vaksinen kan gjøres innen den gang uten KORTTAK og FORTAK.KLAPP7. juni 2020 klokken 21:11SVARE

Jeg er forvirret av denne bloggen.
For det første sier du at dette ikke er en anti-vaks blogg, men så har du nesten ingenting som er oppført som pro-vaksine, noe som tilskynder din erklærte uttalelse og gir en veldig skjev lesning.
For det andre, hvis ikke alle “vaksinene” som ble gitt ut var fullt utviklet, var det tester, ikke faktiske vaksinasjoner.
Det er trist at de brukte soldater og allmennheten som testpersoner, men på det tidspunktet i historien hadde de heller ikke de vitenskapelige fremskrittene til å studere før menneskelige testpersoner slik de gjør nå.
Å hevde at en vaksine drepte dem er dermed feil, og bare legge til feilinformasjonen du har forsøkt å advare andre om.
For det tredje, hvis du har kunnskapen om at vaksiner er ment å forebygge og redusere risikoen for de som mest sannsynlig vil lide av sykdomseffektene, er vaksinen ment å stoppe, så vil du også ha samme forståelse for at bare fordi det er mindre smittsomme mennesker som viser tegn før en vaksine tas i bruk, betyr ikke at den ble opprettet for bestråling.
De fleste helsepersonell som er nødvendige for oppgravende kropper trenger vaksine mot miltbrann, ikke fordi miltbrann løper voldsomt, men fordi det er stor risiko for at en person som har vært død i flere tiår kan ha det, og at det aktuelle viruset kan overleve i hundrevis av år og fremdeles være aktiv.
Kanskje det er nødvendig å lese en redaktør for å hjelpe deg.SAL MARTINGANO25. juni 2020 klokka 12:55SVARE

Pat, la meg prøve å forstå spørsmålene dine og svare kort ………. For det første: denne bloggen er ikke ment å være en anti- eller pro-vaksine. Hensikten var å utdanne ikke fremmedgjøre… ..Andre: ikke sikker på hva du mener, men de fleste av disse vaksinene var eksperimentelle (ikke fullt utviklet) på den tiden, dvs. å være brukt i desperasjon for å stoppe en oppfattet pandemi. Tredje: Beklager å si at praksisen med å bruke soldater som forsøkspersoner ER og har vært i evighet. Hver militærperson får et batteri med vaksiner og blir ikke fortalt hva de er eller hva de er for … soldater har ikke frihet til å velge, de eies av regjeringen. Fjerde: Ingen har noen gang bevist at det var et spansk influensavirus i utgangspunktet. Man fryktet at WW1-soldater som kjemper i skyttergraver og foraktelige, skitne forhold, helt sikkert ville komme hjem med en slags sykdomsprosess. Derfor skulle vaksinene gis til de hjemkomstsoldatene og ikke sivile, MEN krigen endte raskt og det ble besluttet å beskytte sivile i stedet. Resultatet var at hele befolkningen var blind, men giftige stoffer uten naturlig forsvar … derav STOR mengde dødsfall via lungebetennelse (resultatet av INFLAMMASJON forårsaket av giftstoffer i kroppen. Jeg har ingen kjennskap til antrax-uttalelsen din. Husk der er MANGE hentede dokumentasjoner jeg har gitt, som går inn i detaljene jeg ikke kan gjøre i en blogg. Du reiser legitime spørsmål, svarene på det er komplekse og krever grundig kunnskap om tiden.SHARON7. juni 2020 klokka 23.05SVARE

Takk for den omfattende undersøkelsen du har gjort. Det stemmer overens med de mange timene jeg har brukt på å høre på leger, forskere, filmskapere og foreldres vitnesbyrd. Det skremmer meg å se hvor vellykket vanlige medier har vært med å undertrykke og skjule denne informasjonen. Det skremmer meg å se folks standhaftige motstand mot å selv vurdere tanken om at noe av dette kan være sant.SAL MARTINGANO24. juni 2020 kl 23:54SVARE

Sharon, Det skremmer meg også å vite at smarte, velutdannede mennesker for det meste kan svinges så lett. Så igjen må du ta i betraktning at vanlige medier … alle unntatt Fox, får sine “snakkepunkter” av bedriftseierne, som sammen er ansvarlige for å kontrollere massene etter deres synspunkt og annonsørers behov. Den gjennomsnittlige personen vil se og høre den samme retorikken uansett hvilken nyhetskanal de ser på. Hvis du er for opptatt til å grave alene, blir du offer for undertrykt informasjon. Derfor skriver jeg disse bloggene. Del gjerne med venner og familie.URSULA8. juni 2020 klokka 12.04SVARE

Hvorfor ser bildet av barn som blir avbildet vaksinert ut som på 50-tallet?SAL MARTINGANO24. juni 2020 kl 23:38SVARE

Ursula, god observasjon …. Det var få “lager” -bilder av massevaksinasjoner tilbake i 1918. Bildet av barn som blir vaksinert, tror jeg var et “lager” -foto under massepolio-vaksineprogrammene som fant sted i alle barneskoler. Bildet fikk ideen om “massevaksine” -programmetESKIMO-MANN8. juni 2020 klokka 12:19SVARE

Jeg har lignende informasjon, men litt annerledes. Kan du fortelle meg hva du synes er galt med informasjonen min?

Flere soldater døde av sykdom enn kuler under første verdenskrig.
Den spanske influensa var verken spansk eller influensa. I følge en studie fra 2008 av US National Institute of Health, var den “dominerende” drapsmannen i 1918-19 bakteriell lungebetennelse, og de første tilfellene var ikke i Spania.
Første utbrudd kan spores til amerikanske militærbaser. Et bakterievaksineeksperiment på soldater i Fort Riley, Kansas er et av de militære episodene i epidemien.
Serum, antitoksiner og vaksiner som ble brukt på soldater ble laget i hester på Rockefeller Institute i New York (og i NJ). De samme hestene ble brukt “til fremstilling av difteri, tetanus antitoxin og antimeningococcus serum.” Samme hester, flere patogener.
Da WW1 endte 11. november 1918, kom soldatene tilbake til hjemlandet og koloniale utposter, og spredte morderbakteriell lungebetennelse over hele verden.
I løpet av første verdenskrig sendte Rockefeller Institute også lignende partier av antimeningococcus-serumet som ble brukt i Fort Riley til England, Frankrike, Belgia, Italia og andre land.
Vaksineeksperimenter som WWI-eksperimenter på soldater i første verdenskrig hører ikke fortiden til.SAL MARTINGANO24. juni 2020 kl 22:31SVARE

Eskimo Man: Informasjonen er saklig, og soldater i dag er fortsatt utsatt for MASS-vaksintesteksperimenter fra Big Pharma. Når du er i , har du ingen reell valgfrihet.JO8. juni 2020 klokken 02.42SVARE

Takk skal du ha. Jo mer jeg leser, jo mer mistenkelig blir jeg over alt vi blir fortalt. Big pharma har bare øyne på pengene, det har ingenting å gjøre med helsen til folket.SAL MARTINGANO24. juni 2020 kl 22:14SVARE

Jo, det er absolutt en frekk oppvåkning, men det er det dokumentert informasjon handler om … forandring av ideer og godt forankret tanke. Gi informasjonen videre til venner og familieANDY SCHULGASSER8. juni 2020 klokka 06:06SVARE

Spektakulær info! Tusen takk for alt dette. Det skremmende som skjer i dagens verden er at dette bokstavelig talt er en krig mot alle borgere, og de som støtter vaksinebevegelsen i dagens verden, støtter tyranni som dreper oss.

Hvis folk tror så mye og vaksinering, selv om jeg vet at det vil føre til deres død, tror jeg det burde være deres valg. I dagens galskap nazistregimet / Bill Gates, det nye Hitler, ønsker de å tvinge vaksinasjonene sine, mikrochip på alle, kontaktsporing, i håp om både å drepe mennesker og kontrollere balansen som overlever og holde dem i fattigdom.

Hvis de som virkelig trodde på vaksinasjoner ville bruke hjernen deres, ville de innse at av vaksinasjoner som faktisk virket, ville de ikke trenge å tvinge dem og andre som ikke vil ha dem.

Vi lever i en skremmende tid. Bill Gates sier bokstavelig talt, selv i sin Ted-tale, at hans ønske er å avfolke verden. Jeg har blitt blåst bort at det ser ut til at flertallet av verden kan høre hva han og det medisinske institusjonen sier, men det registreres ikke i hjernen deres. Det er som om de allerede har fått fjernet hjernen før de ble vaksinert og mikrochipet.

Jeg har prøvd å snakke fornuftig til en venn, men sannsynligvis vil vennskapet vårt ende på grunn av dette. Jeg har fortalt henne om hundrevis av leger og forskere som blir sensurert på Facebook og YouTube fordi de snakker om hva som egentlig skjer. Jeg har fortalt henne så mange ganger at standardmedier eies av big Pharma og deres annonser.

Det blåser i tankene mine at folk bare vil ha en kilde til informasjon, i stedet for å høre alle kildene og så komme til sin egen konklusjon. I stedet velger de å bli hjernevasket.SAL MARTINGANO24. juni 2020 kl 22:09SVARE

Andy, Det tar mye kontroll og ekspertise å tilby motinformasjon eller informasjon som BUCKS etableringen. Det er en måte å trøste med å gå med flyten, selv om du vet dypt inne at det sannsynligvis ikke er riktig. Du emasculerer en befolkning ved skremsel, frykt og pøbelstyring. Det tause flertallet byr vanligvis på sin tid og svarer i viktige øyeblikk. Det er min frykt, som det er din, at mens vi venter på at vår tid skal komme, har organiserte enheter som ANTIFA og BLM blitt godt finansiert og organisert streik til enhver tid … slik vi ser nå. Dette er ikke nytt, ALLE TYRANTER gjennom historien har praktisert denne spillplanen med stor suksess. Det er et gammelt ordtak Andy, … du snakker ikke religion eller politikk med de du elsker eller beundrer. På den andre siden,RJ8. juni 2020 klokken 07:13SVARE

Med trillioner dollar av inntekter som står på spill, er det bare en tosk eller en konspirator som uttaler en verden der ingen skjevhet og bare altruisme eksisterer. En slik verden har aldri eksistert, og det vil den heller ikke gjøre når vi så lett omfavner slaveri, krig og drap i så mange andre områder. La oss for en gangs skyld ikke være selvmord og undersøke menneskets natur nøyaktig.SAL MARTINGANO24. juni 2020 kl. 21:53SVARE

RJ, takk for de godt uttalte ordene. Dessverre ser det ut til at det er krefter i samfunnet vårt (blant annet Rockefeller and Gates Foundations) som har funnet rikdom i menneskelig lidelse. Bill Gates uttalte tydelig på live TV at hans hensikt er å redusere verdensbefolkningen (unyttige spisere … mine ord) med 15% av vaksiner. I den sanne historien om den spanske influensa fra 1918, vil du oppdage at det var de Rockefeller-sponsede vaksinene som ble brukt og eliminert over 20.000.000 mennesker, selvfølgelig alt i navnet for å bidra til å beskytte verdens befolkninger mot hva WW1-soldater (KAN) bringe tilbake til sine kjære….ELI COHEN8. juni 2020 klokken 07:59SVARE

Min onkel Dr. Dan Cohen fra Ben Gurion University var en kreftforsker og forsker hele livet.
Som barn husker jeg at han lot meg se gjennom sitt enorme mikroskop og telle avbryte celler …!
År 1985 fikk han et skikkelig gjennombrudd! Han fant en kur mot kvinnekreft!
Den aller neste tingen han fikk, var et brev som sa mer eller mindre denne teksten:
Vi beklager, men vi kan ikke lenger støtte din forskning og laboratorium, der for deg blir sparket og laboratoriet ditt vil være stengt.
Han sendte sekretæren sin for å gjøre ham kasse og skjøt ham selv i hodet … ????
På gravsteinen hans skrev de: “En utrettelig forsker og forsker.”SAL MARTINGANO24. juni 2020 kl. 21:41SVARE

Eli, WOW … utrolig historie, men åh så sant !!!! Jeg hadde også en legevenn som oppdaget et stoff i vaksiner som faktisk hindret kroppen i å produsere et naturlig stoff som blokkerer dannelsen av visse kreftformer. Han var i ferd med å publisere sine funn, men ble i stedet funnet flytende med forsiden ned i en lokal elv fra et tilsynelatende selvpåført skuddsår. Organisert medisin handler ikke om helsetjenester, men spredning av sykdom og sykdomsomsorg … sponset utelukkende av BIG PHARMA. Til dags dato har det vært 94 leger som møtte altfor tidlige dødsfall fordi de våget å vinne systemet. Du vil ikke se dette på CNN, så “Wake up America”DENNIS R HOLT8. juni 2020 kl 09:46SVARE

Veldig sant! Hvis folk kunne vite at det er mye arbeid å undersøke fakta. Folk vil ha øyeblikkelig tilfredsstillelse, medisiner som endrer symptomer og den hypnotiske spinnet til hovedmediene, alle betalt av big pharma. De er for stolte til å innrømme at de har blitt lurt hele livet. Men gjett hva, det er ingen tosk som en gammel tosk. Ta ansvar for din egen helse. De kloke vil forstå og løse mysteriet bak plandemipandemoniet.SAL MARTINGANO24. juni 2020 kl. 21:23SVARE

Dennis, veldig godt uttalt!SAL MARTINGANO25. juni 2020 klokka 12:14SVARE

Dennis, veldig godt uttaltCHRISTINE8. juni 2020 kl 12:57SVARE

Det er interessant at folk som har kommentert negativt om informasjonen her, ikke har tilbudt noe solid for å underbygge deres påstand, spesielt med kommentarer som ‘bull crap'. Jeg har lest mange alternative synspunkter utenfor vanlige medier, og alt gir mye mening. Jeg liker å stille spørsmål og tenke utenfor det vi får mat, og denne artikkelen bekrefter mye av det jeg allerede har hørt, men det er utrolig hvordan folk bare ikke vil se. Takk for artikkelen din, veldig informativ for de av oss som ikke er sauer.SAL MARTINGANO24. juni 2020 kl. 21:12SVARE

Christine: Jeg setter pris på de negative kommentarene fordi de som er virkelig interesserte, DIREKT gir bevis for sin motsatte mening. De som er imot, men ikke har noe ønske om å lære noe, bare gjemmer seg bak, tror på navn og FB-poster. Det du uttalte er normen. Ikke svar med nedsettende ord eller bemerkninger, bare ønske dem lykke til og be dem om å gi dokumentasjon for uttalelsene. Du hører vanligvis ”” til gjengjeld. Hvis du liker det du leser, kan du gi det videre til andre. Takk skal du haSAL MARTINGANO25. juni 2020 klokka 12:12SVARE

Elian, gracias por su respuesta honorable y espero que otros esten escuchando e investigando.MEW8. juni 2020 klokken 14:31SVARE

Stor melding med gode undersøkte dataSAL MARTINGANO24. juni 2020 kl 20:56SVARE

Mew, takk. Del den med andreJEFF FORSSELL9. juni 2020 klokken 04:51SVARE

Jeg lurer på kilder for å uttale uttalelsen om “bare de vaksinerte døde”. Kan du gi kilder til det?

Jeg hadde hørt en lignende ting som sa at Hellas ikke vaksinerte, og de ble ikke rammet av spansk influensa, men har sett forskjellige detaljerte historiske beretninger om spansk influensaepidemi med spansk influensa der.

En ting jeg har sjekket og føler meg ganske sikker på er at mange (selv om jeg ikke vet%) av “dødsfallet av spansk influensa” sannsynligvis var forårsaket av altfor høye doser av det relativt nye legemidlet Aspirin som ble anbefalt og brukt på den tiden. (Jeg vet heller ikke hvor vanlig aspirin var i mange forskjellige land)SAL MARTINGANO24. juni 2020 kl 20:23SVARE

Jeff, med hensyn til kildene jeg brukte for denne artikkelen, se tilbake til selve artikkelen som inneholder mange kilder (i rødt) i teksten. Bare svev over den røde teksten, så blir du bedt om å åpne koblingene. Godt spørsmål om aspirin .. Fra hva jeg kan huske, ble aspirin patentert av “Bayer” rundt 1900 og kunne ha blitt brukt i løpet av 1918 spanske influensa, men jeg har egentlig ingen dokumentasjon for å sikkerhetskopiere detSAL MARTINGANO25. juni 2020 klokka 12:10SVARE

Jeff, med hensyn til kildene jeg brukte for denne artikkelen, se tilbake til selve artikkelen som inneholder mange kilder (i rødt) i teksten. Bare svev over den røde teksten, så blir du bedt om å åpne koblingene. Godt spørsmål om aspirin. Etter hva jeg kan huske, ble aspirin patentert av “Bayer” rundt 1900 og kunne ha blitt brukt under spansk influensa i 1918, men jeg har egentlig ingen dokumentasjon for å sikkerhetskopiere det.ALINE9. juni 2020 klokka 5:10SVARE

Takk, Dr. Martingano, for denne utmerkede artikkelen. Jeg skal dele den med alle jeg kjenner. For de som er skeptiske, trenger du bare å sjekke ut VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) som har betalt ut $ 4,2 milliarder dollar (kun i USA) i vaksineskader, og det er bare for 1% av rapporterte ugunstige vaksineeffekter. Jeg har grundig undersøkt vaksiner og har nylig nylig begynt å stille spørsmål ved noe foreldrene mine aldri helt kunne forklare om de plutselige dødene til familiemedlemmene sine mellom 1919 og 1925 som tidligere var veldig sunne. Alt peker meg nå i retning av vaksiner som den eneste vanlige faktoren. Min far mistet to brødre og farens første kone (som var 35 år gammel). Min mor mistet en bror (8 år gammel), søster (12 år gammel) & hennes far (34 år gammel en veldig sunn mann)! Hun hadde vært det yngste barnet og hadde vært for ung til å bli vaksinert til 1930-tallet da hun fikk koppevaksinen. Alle de voksne jeg nevner her døde av ‘lungebetennelse'. De tidligere sunne barna bare ‘falt død'. På begge sider av familien min kom de fra høye sosioøkonomiske , så vi kan ikke skylde på kulde, hygiene, kosthold, vannbårne infeksjoner osv. Faren min fikk lungebetennelse i 1934 og døde nesten; lungene forble dårlig redd resten av livet (han hadde aldri vært syk i livet til det tidspunktet). Han sa at det var den gangen han fikk koppevaksinen (han husket ikke om det var gitt noen annen vaksine). Det hele gir mye mening nå! Faktisk begynte han å få influensavaksine hvert år (4 år før han døde) og nesten umiddelbart etter skuddet kom han ned med (det første året og dag etter voksen utviklet han alvorlig urtikaria (han sa at han følte at huden hans var i brann og rippet på den som en gal. Det var så skremmende å se på). Andre året utviklet han helvetesild i ansiktet og så ut som en spedalsk (også veldig skremmende utseende). 3. året gikk bena tilbake, men karkirurgen kunne finne noen vaskulære blokkeringer. Fjerde året ble han anorektisk og vekten falt til 42 kg (ca. 92 kg og han var en høy mann). Dessverre innrettet fastlegen ham på sykehus, som ble til et mareritt, og han gikk bort på grunn av (det jeg kaller) ‘dødshjelp'. 3. året gikk bena tilbake, men karkirurgen kunne finne noen vaskulære blokkeringer. Fjerde året ble han anorektisk og vekten falt til 42 kg (ca. 92 kg og han var en høy mann). Dessverre innrettet fastlegen ham på sykehus, som ble til et mareritt, og han gikk bort på grunn av (det jeg kaller) ‘dødshjelp'. 3. året gikk bena tilbake, men karkirurgen kunne finne noen vaskulære blokkeringer. Fjerde året ble han anorektisk og vekten falt til 42 kg (ca. 92 kg og han var en høy mann). Dessverre innrettet fastlegen ham på sykehus, som ble til et mareritt, og han gikk bort på grunn av (det jeg kaller) ‘dødshjelp'.SAL MARTINGANO24. juni 2020 kl 20:07SVARE

Aline, WOW … utrolig historie og dessverre sant. Jeg prøver å ikke “overbevise” skeptikerne .. bare gi informasjonen slik at de kan bestemme seg. Jeg holder mye på offentlige taler, og historien din forteller alt. Takk for at du delte historien din og viljen din til å dele denne bloggen med andre. Jeg håper andre leser det også.JOHN9. juni 2020 kl 10:55SVARE

Utmerket presentasjon, takk. Din diplomatiske og ydmyke reaksjon på de aggressive pro-vaxx-trollene er prisverdig. Også interessant og fortellende at de ikke svarer på din forespørsel om å bekrefte protestene sine med fakta, som jeg sa ovenfor, tydeligvis troll.SAL MARTINGANO24. juni 2020 klokken 19:57SVARE

John, kort sagt … YEP!KAREN V10. juni 2020 kl 23:50SVARE

Takk for denne artikkelen. Dessverre overrasker det meg ikke. Det ser ut til at det ikke er noen grense for grådighetsinspirerte umenneskelighet hos pHarma og regjeringer.

Det er interessant at motstanderne dine nekter å komme tilbake med fakta for å sikkerhetskopiere saudyrretorikken!SAL MARTINGANO24. juni 2020 kl 18:09SVARE

Takk Karen, det vil alltid være motstandere, det er en del av det unike i landet vårt. Du kan alltid skille sannhetssøkere fra agitatorene; enten er de nært mot natur eller har til hensikt å forstyrre samfunnet. Uansett er det mye flamboyant snakk, beskyldninger og navnekall, men til slutt er de et tomt fartøy. Jeg svarer alltid høflig, men de vet alltid hvor jeg står !!DAVID SIMPSON11. juni 2020 kl 16:54SVARE

Dr. Judy Mikovits er hvor det nøyaktige bildet er avgrenset … hun er antivaksine … og jeg er enig.SAL MARTINGANO24. juni 2020 kl 17:57SVARE

David, her er hvor Dr. Fauci viste sine sanne farger. Han måtte sette opp Mitovits og stille henne med en gag-ordre for å holde alliansen med Gates-stiftelsen og WHO hemmelig. Fauci sa at hun stjal sensitive, konfidensielle dokumenter og fikk sparken. TOTALT FABRIKASJON… Fauci har gitt råd til 6 presidenter og har ligget i seng med STOR PHARMA i over 30 år. Ingen stiller spørsmål ved ham fordi han er eksperten … og du spør ikke eksperter! Vel, hvis du merker at han er forsvunnet fra media fordi svindelen er kjent. Mitkovitz har det riktig og ble eliminert på grunn av det. BTW: i en fremtidig blogg eksponerer jeg Fauci (EKSPERT ELLER MEDKONSIRATOR) med lyddokumentasjon … den vil snart bli publisert.BARRY COONEY8. januar 2021 klokka 06:18SVARE

Som noen som har stilt spørsmål ved “vitenskapen er avgjort” om vaksiner og de sanne motivene bak big Pharma (botemidler mot fortjeneste) i mange år nå, etter å ha funnet denne bloggen på en Facebook-artikkel – fant jeg ut at jeg ikke kunne slutte å lese . Jeg heier på deg Sal Martingano.
Som kanadier har vi vår egen “Chief Public Health Officer of Canada” – Dr. Theresa Tam, som selv har dype bånd med “Verdens helseorganisasjon” og oftere enn ikke har gitt uttrykk for deres retningslinjer.
Når det er sagt, synes jeg USAs Dr. Falsie er ganske spennende, og jeg sier det ikke på en god måte!
Som du har nevnt Dr. Fauci ovenfor, kunne jeg ikke unngå å huske en video laget av “Amazing Poly” på Dr. Fauci, som var ganske øyeåpneren.
Jeg håper jeg ikke er ute av linjen ved å legge til lenken. Jeg tror alle vil finne det ganske interessant.
https://www.bitchute.com/video/jkYen0g4TRU/SAL MARTINGANO8. januar 2021 klokken 14:21SVARE

Barry … ..Takk for de gode ordene. Som du kanskje har lagt merke til, prøver jeg å ikke snakke eller skrive uten å gi dokumentasjon. Jeg har skrevet blogger i ganske lang tid om emner av interesse og kontrovers. Dessverre har FaceBook-politiet bestemt at SANNHET ikke betyr så mye som sensur. Hvis du ønsker å lese mine mange andre blogger som er sensurert, kan du gå til forfatterens nettsted http://www.salmartingano.comog klikk på blogger. Takk for lenken. Å være utenfor linjen spiller inn når en agenda blir presset. Informasjon er der for alle som er interessert å se. Hvis noen ikke liker temaet, kan du gå videre, men ikke sensurere det. Vi har alle falt i den sosiale mediefellen, og nå når “de” alle dataene de trenger og muligheten til å kontrollere informasjonen via algoritmer, er det opp til folket å kjempe tilbake. Det siste eksemplet er PARLER, en usensurert plattform for sosiale medier for å motsette seg DEEP STATE. Vær frisk.ALEX13. juni 2020 klokken 12:42SVARE

Den skjeve regjeringen vil bruke Guds hånd i livet vårt. Han er vår Skaper ikke dem. Fin artikkelSAL MARTINGANO24. juni 2020 kl 17:48SVARE

Takk Alex, bare totalitære, kommunistiske, sosialistiske, marxistiske regjeringer stiger over Guds hånd (eller så tror de). Vårt ble satt opp for å leve INNEN for naturlovene, og GUD og sier like mye i vår grunnlov. Jeg skriver for ikke å pisse den “skjeve” av, men for å opplyse de som fremdeles kan tenke klart.MAKSIMUM13. juni 2020 klokken 16.29SVARE

Takk for alt hardt arbeid Sal !! På 60-tallet og jeg synes det alltid er interessant å lese innlegg. Når folk presser seg tilbake, er det vanligvis klart at de ikke vil vurdere en alternativ sannhet. Nasjonen og verden blir vist mer av “sannheten” i den nåværende latterlige planDEMic, sammen med hovedstrøm-nyhetsmeldere, ikke så åpenbare løgnere. Det forbløffer meg fortsatt hvordan noen unge mennesker kan høre noe og ta bort at det betyr noe helt annet enn det som ble sagt. Kalles det ikke sunn fornuft?SAL MARTINGANO24. juni 2020 kl 17:16SVARE

Maksimum, jeg er eldre enn deg, men jeg kan huske 1960-tallets opprørsgenerasjon. Jeg gikk glipp av Woodstock, men jeg var heldig å henge med en mengde som ikke fulgte massene, men som tenkte for seg selv og betalte prisen hvis vi tok feil avgjørelser. BTW: boken min “Boys of Brooklyn … A Time When Life NEVER Sucked” (www.salmartingano.com) forteller hele historien og mye mer. Synd at visdommen som finnes på disse sidene, aldri vil komme til ørene til de som sårt trenger en “kontroll fra halsen opp”. Hold deg sterk !!CONNY LUNDBERG14. juni 2020 kl 18:40SVARE

Takk, Sal, for denne informasjonen !!! Mange av oss som har forsket på regjeringer og hemmelige samfunn osv., Vet sannheten når vi ser den. Andre har fortsatt noen studier å gjøre.SAL MARTINGANO24. juni 2020 klokken 16:53SVARE

Conny, ideen er å gjøre ditt beste for å utsette andre, som ennå ikke er klare for sannheten, for fakta uten press. Selv om du vil få motstand, er de nysgjerrige og vil lytte i sin egen tid og sin tid. Sannhet som ikke blir avslørt, er å gi etter for mørket.ROSE14. juni 2020 kl. 21:12SVARE

Les vaksineinnsatsene!SAL MARTINGANO24. juni 2020 klokken 16.47SVARE

Rose, innleggene må oppgi alt som FDA og CDC krever for å oppfylle MINIMAL sikkerhetsforskrifter. Innleggene trenger ikke å opplyse ADJUVANTS (tilsetningsstoffer), konserveringsmidler som formaldehyd, aluminium, etylenglykol, (anti-fryserivat) … osv. Jeg foreslår å få et forsterket forstørrelsesglass og lese det på tom mage !!!SUNI15. juni 2020 klokka 09:08SVARE

Takk for din vilje til å dele. Selv med fare for sensur. Jeg fikk sparken fra jobben som rn for å nekte svineinfluensaen vax. Som senere viste seg å være en enorm sprøytenarkoman. Jeg personlig tror ikke på Vax-programmet slik det ser ut med sine mange tilsetningsstoffer. Faktisk, hvis man ser på resultatene ser ut som det er designet for å gjøre folk syke og svake. En tilfeldighet eller ??????? …… ..SAL MARTINGANO24. juni 2020 klokken 16:26SVARE

Suni, Beklager at du mistet jobben din. Du er veldig fast fordi du er direkte ansvarlig for medisinske retningslinjer, ønsker og ønsker og den overveldende kraften i legemiddelindustrien som holder ALLE medisinskoler og sykehus i virksomhet. Litt som det som skjer med Google og Twitter …. de kan sensurere innholdet deres fordi det er deres plattform. Jeg gjør et 90 min-seminar (også på DVD), kalt “The Vaccine Forum” som forteller alt. Når det gjelder din endelige kommentar … En sunn verden er dødsønsket til BIG PHARMA. Vi har ikke et helsevesen, vi har et sykdoms- og sykdomsomsorgssystem. Hold deg sterk!JUDY LINDALL15. juni 2020 klokka 15:01SVARE

Takk for at du snakker sant. Vi må søke det som er best for oss og ikke falle i fellen der ute. Mennesker, det er på tide å våkne og ta kontroll over livet ditt.SAL MARTINGANO24. juni 2020 klokken 15:23SVARE

Judy, det er den virkelige meldingen. Vi blir ledet rundt som sauer på grunn av sosial og politisk korrekthet. Dette er imidlertid ikke en forbigående kjepphest, vi ser på vårt fremtidige torg i øynene. Enten vaksiner, protesterende eller utallige livsendrende hendelser vi er vitne til i dag, kan INGEN eksistere uten overholdelse. Det er ikke vold som vil vinne dagen … dens manglende overholdelseTAETSKE GUILLAUME15. juni 2020 klokken 16:15SVARE

God ettermiddag Dr. Martingano,

Takk for denne gode artikkelen. Jeg synes det passer perfekt til det splitter nye nettstedet mitt.

Hilsen
Taetske GuillaumeGARETH15. juni 2020 kl 18:46SVARE

Interessant blogg, så du hevdet at sivile i USA fikk de mange overskuddsvaksinene som ikke lenger var nødvendige for soldatene, ettersom krigen hadde kommet til en slutt før, og dermed resulterte i titalls millioner sivile dødsfall i USA, ved en vaksineoperasjon ledet av Rockefeller som er greit. Men hvordan forklarer du da millioner av sivile antatt spanske influensadødsfall i mange andre land på den tiden? Jubel.SAL MARTINGANO24. juni 2020 klokken 15:21SVARE

Gareth, GODT spørsmål !! Du må huske på at Rockefeller-innflytelsen var verdensomspennende og ikke bare i USA. Jeg har ikke fast dokumentasjon på nøyaktig hvordan vaksinene ble håndtert i andre land, men jeg vet at når krigen endte, ble det samme ” frykt for soldater fra andre land som kom hjem og smittet befolkningen var faktisk tilfelle. Jeg vet at de samme vaksinene ble gitt i andre land, men i hvilken grad eller til hvilket resultat vet jeg ikke.GARETH15. juni 2020 kl 18:48SVARE

Interessant blogg, så du hevdet at sivile i USA fikk de mange overskuddsvaksinene som ikke lenger var nødvendige for soldatene, ettersom krigen hadde kommet til en slutt før, og dermed resulterte i titalls millioner sivile dødsfall i USA, ved en vaksineoperasjon ledet av Rockefeller som er greit. Men hvordan forklarer du da millioner av sivile antatt spanske influensadødsfall i mange andre land på den tiden? Jubel.SAL MARTINGANO23. juni 2020 kl 22:39SVARE

Gareth, GODT spørsmål !! Du må huske på at Rockefeller-innflytelsen var verdensomspennende og ikke bare i USA. Jeg har ikke fast dokumentasjon på nøyaktig hvordan vaksinene ble håndtert i andre land, men jeg vet at når krigen endte, ble det samme ” frykt for soldater fra andre land som kom hjem og smittet befolkningen var faktisk tilfelle. Jeg vet at de samme vaksinene ble gitt i andre land, men i hvilken grad eller til hvilket resultat vet jeg ikke.ALEX16. juni 2020 klokka 12:12SVARE

Fint innhold!
Er du kjent med dr Stefan Lanka?
Han snakker om kimteori-hoax.
Hva tror du skjer nå med “covid19”?
Tror du den eksisterer?SAL MARTINGANO23. juni 2020 kl 22:28SVARE

Alex, nei. Jeg er ikke kjent med Dr. Lanka, men det er mange leger som nå kommer ut og snakker sant som aldri før. En slik lege er Dr. Buttar https://www.drbuttar.com FANTASTISK !! Mine tidligere blogger dekket COVID-19 ganske bra, fra den mistenkte opprinnelsen i Wuhan, Kina til kontantkua den presenterer for å være hvis Gates og Fauci lykkes med å overbevise Covid kan stoppes uten vaksine.STRÅLE16. juni 2020 klokka 1:26SVARE

Takk for god informasjon. Jeg hadde aldri sett influensa fra 1918 på denne måten. På en sidemerknad, alle som har problemer med denne informasjonen, bør virkelig se på et helt stort rødt flagg med vaksiner. Det røde flagget er at hvis du blir skadet av en vaksine, kan du ikke saksøke legemiddelfirmaet. Det er den eneste bransjen som er unntatt fra å bli saksøkt, men la oss ikke stille spørsmål ved det. Det er så rart hvordan folk ikke vil stille spørsmål ved ting. Vaksiner bør settes i tvil, og hvis de holder på med avhørene, styrker det bare sannheten de selger, men de unngår spørsmålstegn. Hvorfor sammenlignes ikke mennesker som aldri har blitt vaksinert med mennesker som er det? Det er sant vitenskapelig sammenligning, men farmasøytiske selskaper gjør det aldri. De sammenligner vaksiner med andre vaksiner eller doseringsmengder av en vaksine. Still spørsmål, søk motiver.SAL MARTINGANO23. juni 2020 kl 22:15SVARE

Ray, godt uttalt !! Årsaken til at farmasøytiske selskaper ikke kan saksøkes, og heller ikke legene som gir vaksinene, er fordi de Tvingte regjeringen til å gi beskyttelse mot søksmål, ellers ville de ikke gi vaksiner. Visste du at leger mottar betydelige stipend fra farmasøytiske selskaper og forsikringsselskaper som Blue Cross / Blue Shield? For hvert fullvaksinert barn mottar de $ 400, men mister belønningen hvis 65% av praksis ikke er fullvaksinert. IKKE EN DÅRLIG GIG !! https://wellnessandequality.com/2016/06/20/how-much-money-do-pTHOMAS16. juni 2020 klokka 08:03SVARE

Hei
folkens , min siste vaksinasjon var i Eckerds Drugstore i Miami Beach rundt 1994. Siden moren min var sykepleier, vaksinerte hun meg selvfølgelig mot alt som var på markedet på 60-tallet. I tenårene hadde jeg så mange allergier at det var en fryktelig barndom. Så flyttet vi til Canada, og ALLE allergier var borte!
En dag eller så etter 1995-vaksinasjonen følte jeg meg veldig syk i flere dager! Jeg VISSTE at noe var galt, men nesten ikke internett kunne jeg ikke undersøke vaksiner eller vaksinasjon, slik det er mulig i dag. Så takk for det veldig interessante innlegget ditt, og som et resultat av mange år med min egen forskning tidligere, fikk jeg min egen datter IKKE vaksinert. Som tidligere fotojournalist vet jeg at 95% av tingene på vanlige medier er falske! SANNHETEN blir ikke publisert lenger. Vi lever i en vakker, men dessverre korrupt verden der penger kan kjøpe hva som helst og hvem som helst!SAL MARTINGANO23. juni 2020 kl 22:01SVARE

Thomas, veloppgitt !! For de som tror noe annet, er vaksiner ditt valg, da de er mine. Informasjonen min kommer fra et sted med dype undersøkelser, ikke internettinnlegg. Hvis bloggen min i det minste fanget oppmerksomheten til mange … det var min hensikt!CHRISTOS KOLOVOS19. juni 2020 kl 22:26SVARE

Jeg fant bloggen din ved et uhell, og jeg har vært målløs. Jeg har aldri kommet opp med denne årsaken til “spansk” influensa. Jeg beundrer virkelig motet ditt til å bringe kunnskapen videre. Jeg skal bestille boken din. Takk skal du ha!SAL MARTINGANO23. juni 2020 kl 20:24SVARE

Christos, takk for de gode ordene. Hensikten min er å utdanne ikke fremmedgjøre. Jeg har kilder som ikke blir funnet på internett. Husk at GOOGLE har blitt en “sensur” for informasjon. Måten å kontrollere massene er å presse opp informasjon som er i motsetning til DYPSTATUSEN. Ja, det kreves litt mot for å snakke mot vanlig tankegang, men dette landet var grunnlagt på nettopp slik mot. Bare husk at ordene mine er støttet av dokumentasjon som folk kan se gjennom. Jeg er åpen for alle med gyldig dokumentasjon i motsetning til det jeg har skrevetSAL MARTINGANO24. juni 2020 klokken 15:13SVARE

Christos, takk for de gode ordene. Hensikten min er å utdanne ikke fremmedgjøre. Jeg har kilder som ikke blir funnet på internett. Husk at GOOGLE har blitt en “sensur” for informasjon. Måten å kontrollere massene på er å presse opp informasjon som er i strid med DYPSTATUSEN. Ja, det kreves litt mot for å snakke mot vanlig tankegang, men dette landet var grunnlagt på nettopp slik mot. Bare husk at ordene mine er støttet av dokumentasjon som folk kan se gjennom. Jeg er åpen for alle med gyldig dokumentasjon i motsetning til det jeg har skrevetSANDRA21. juni 2020 klokka 01.04SVARE

Jeg forstår ikke hvordan folk ikke kan se det store bildet seriøst – vet de ikke om folk som venner eller slektninger som kjente mennesker i første verdenskrig som nektet vaksinen og overlevde uansett?
Jeg setter stor pris på å komme over bloggen din Sal – veldig interessant å lese.
Moren min ble født den første dagen i andre verdenskrig i Holland – noen av tingene vi leser om det nå – det er forbløffende – vil ikke vite noe om den nederlandske kongefamilien lenger – de var alle involvert i det – prøv å fortelle folk – de synes du er sprø …
Takk Gud for at mamma alltid skrev brev til skolen når det var vaksinetid, og nektet meg å ha min – jeg er så glad nå, selv om alle vennene mine trodde jeg var gal – den eneste som ikke hadde det. Moren min sørget for at hun gjorde sitt beste for at vi alle hadde et sunt immunforsvar – jeg fikk vannkopper og meslinger fra mine brødre og søstre, men er egentlig ikke sånn som ‘flokkimmunitet' – men jeg er ikke enig med alle de andre vaksinasjonene slik som røde hunder og HPV osv. osv. Men egentlig har du rett i å velge bør ikke tas bort…. og noen av oss har gått bort fra godt betalte jobber fordi vi blir nektet influensavaksinering.
Nå må søstrene mine tåle at barna deres er de eneste på skolen som ikke har det … ja hvis du nekter at du er en spøk, men dessverre er de alle tatt inn. Fortsett med det gode arbeidet.SAL MARTINGANO23. juni 2020 klokken 20:15SVARE

Sandra, I min 90-minutters DVD “Vaccine Forum” -presentasjon, går jeg inn i en detalj om hvordan vaksiner kom i gang, hva som er lagt til vaksinene som absolutt INGENTING har å gjøre med vaksinens formål og hvordan deres effektivitet har blitt feilaktig fremstilt. Kort sagt, HVER Vaksine har blitt introdusert ETTER at sykdomsforløpet hadde hatt en naturlig tilbakegang. Kartene vi ser er nedgangen etter at vaksinen ble introdusert, men når du ser på diagrammet i sin helhet, kan du tydelig se at nedgangen er den samme før og etter vaksinen. Lang og stygg historie, men følg med på fremtidige blogger jeg skal skrive om vaksiner.SAL MARTINGANO24. juni 2020 klokka 15:12SVARE

Sandra, I min 90-minutters DVD “Vaccine Forum” -presentasjon, går jeg inn i en detalj om hvordan vaksiner kom i gang, hva som er lagt til vaksinene som absolutt INGENTING har å gjøre med vaksinens formål og hvordan deres effektivitet har blitt feilaktig fremstilt. Kort sagt, HVER Vaksine har blitt introdusert ETTER at sykdomsforløpet hadde hatt en naturlig tilbakegang. Kartene vi ser er nedgangen etter at vaksinen ble introdusert, men når du ser på diagrammet i sin helhet, kan du tydelig se at nedgangen er den samme før og etter vaksinen. Lang og stygg historie, men følg med på fremtidige blogger jeg skal skrive om vaksiner.JILL23. juni 2020 klokken 15:58SVARE

Virkelig interessant og øyeåpning. Jeg har brukt mesteparten av låsing på å lære om vaksiner og korrupsjon rundt data og studier. Så denne informasjonen kommer ikke som noen overraskelse for meg. Jeg synes det er veldig interessant at de som sier at denne bloggen er BS, faktisk ikke gir noen informasjon for å støtte sine påstander. Jeg kan forestille meg at de er betalte troll eller bare ikke veldig lyse. Takk skal du ha. Jeg skal dele.SAL MARTINGANO23. juni 2020 kl 19:35SVARE

Jill, fortsett å forske fordi informasjon som dette ALDRI blir lagt ut noe sted på internett. Denne informasjonen er skrubbet. Selvfølgelig klarer de som kaller det BS at de ikke åpner dokumentasjonen jeg gir, eller ikke tror det de leserMICHERISY7. juli 2020 klokka 08:23SVARE

Dine egne kilder sikkerhetskopierer ikke påstandene dine … Ikke fortell meg å lese noe og forvent ikke at jeg også … Du rotet opp … dine egne kilder støtter ikke deg fyr …

Du lager dritt for å få de dumme menneskene til å følge deg og kjøpe boken din ..SAL MARTINGANO7. juli 2020 klokka 11:34SVARE

Micherisy, Hver blogg er støttet av referanser som sjekkes og kontrolleres på nytt for nøyaktighet og upartisk dokumentasjon av meg selv og utgiveren. Jeg ber alltid folk som leser bloggene om å gi meg beskjed om hvor det er feil, slik at jeg kan gjøre riktige rettelser. Det er STOR forskjell mellom feil i dokumentasjon og lesere som ikke tror eller godkjenner det dokumentasjonen avslører. Så vær konstruktiv … ta noen minutter og kommenter hvor mine kilder ikke støtter påstandene mine. BTW … Hvis jeg gjorde en feil, vil jeg innrømme det fritt, men jeg får aldri svar på forespørselen min om hjelp, jeg lurer på hvorfor ??RACHEL15. desember 2020 klokka 03:06

Sal,
Tusen takk for at du tok deg tid til å samle og dele denne informasjonen .. Jeg liker også å dele informasjon om farmasøytiske selskaper og det som er fascinerende for meg, når jeg leser mange av svarene du mottar her .. er at noen av dem er nesten ord for ord de samme svarene jeg også har fått. Jeg har også oppdaget at mange av menneskene som svarer blir betalt av legemiddelindustriene selv for å motvirke de som stiller spørsmål ved de tradisjonelle fortellingene, og de blir lært visse snakkepunkter å kaste ut og å ikke trekke seg tilbake fra dem. Spesielt favoritten “du gadd ikke å lese din egen kilde. Det strider mot poenget ditt. ”Men jeg har funnet ut at når det blir presset videre, kan det ikke gjøres noe om det. Mange forskjellige individer gir det samme … til tider, ord for ord-svar ..SAL MARTINGANO15. desember 2020 klokken 04:25

Rachel …. Ja, jeg merker det samme. Den store løsningen fra dette er at folk ikke helt har fått tak i FAKTA at ytringsfrihet alltid vil høres bra ut som konstitusjonell rett, vi amerikanere alle har, MEN realiteten er at når RETTEN uttrykkes gjennom mangfoldet av sosiale medier plattformer som er privat eid, er TALFRIHETEN DIN KUN GRATIS HVIS DET BETALER TIL STANDARDENE. Dessverre, siden det å snakke fritt med naboen din fremdeles er GRATIS, må det å snakke med en gruppe eller organisasjon som facebook, twitter eller Reddit passere WORD POLICE….SUSAN P24. juni 2020 kl 19:11SVARE

Takk for at du ga oss sannheten på en organisert måte. Har du referanser til bare den vaksinerte døde, i tilfelle noen ber om det?DAVID A HOWARD25. juni 2020 klokken 05:53SVARE

Covid 19 Fakta: Viruset kan reise 6 ′, det kan ikke reise 6'1 eller større, det kan leve på alle overflater bortsett fra alt som kommer i posten fra Amazon, det bor ikke i Target, Walmart, Home Depot, Lowe's eller hvilken som helst matbutikk, er det bare dødelig i barer, restauranter, små bedrifter, frisørsalonger og spesielt kirker, og det kan ikke leve av maten din så lenge du får den til å gå.SAL MARTINGANO7. juli 2020 klokka 12:00SVARE

Jepp … det er et smart virus. BTW .. WHO innrømmet nettopp at COVID-19 reiser i luften (aerosol) og kan smitte mennesker på lukkede steder. Dette betyr at Lockdown også betyr TRAPPED VIRUSES som kan infisere alt i fangenskapet. Løsningen deres … ikke motvirke låsing … bare få folk til å bruke masker HELE TIDEN I HJEMMENE og minimere A / C sirkulasjon. Du enkle kan ikke skjule den skjulte agendaen til disse EKSPERTER.ANG7925. juni 2020 kl 10:42SVARE

Jeg tror ikke dette handler om penger i det hele tatt. Jeg tror det handler om avfolking og kontroll over de som overlever. Disse selskapene og barnofrende satanistene trenger ikke penger, med alle “filantropene” som finansierer arbeidet sitt … som vanligvis er det samme. Dette er ondskapsfullt.SAL MARTINGANO10. juli 2020 kl 20:55SVARE

Ang79 … Bedrifter kontrollerer verdenspolitikken ved å bruke pengene sine til å påvirke. Hvis du husker valgsyklusen i 2016, hadde alle på den primære debattfasen bånd til CORPORATE-støtte. Da spørsmålet ble tøft, hadde kandidatene ikke noe annet valg enn å tute “partilinjen”. Trump (i dette tilfellet) var frittalende fordi han ikke hadde bagasje å bære. Du har imidlertid helt rett i forbindelse med avfolking. Jeg har nylig levert dokumentasjon om vaksineingredienser som inkluderte SPERMICIDER som en del av formuleringen …. og du kan være sikker på at det ikke var i formuleringen for å drepe mannlige eller kvinnelige virus !!!! Bill Gates uttalte i sin TED TALK-tale at vaksiner produseres og distribueres i tredje verdens land for å redusere befolkningen med 15%. Pretty Sick og dette er ikke en ANTI-VAXX holdning fra min side.NALANI26. juni 2020 klokka 2:49SVARE

Se på CDC-nettstedet. De ber gravide om å få influensavaksiner! og hvis mor blir testet positiv når babyen er født for å bære en maske og holde seg 6 meter unna babyen WTF? Er det virkelig folk der ute som vil lytte til dette tullet?SAL MARTINGANO30. juni 2020 klokka 18:12SVARE

Beklager å si, men det er … Husk at tidligere CDC-uttalelser motsatte seg influensavaksiner for barn og under graviditet. De ombestemte seg fordi fordi det kritiske antallet influensavaksiner som var nødvendig for fortjenestemarginene til farmasøytiske investorer, stadig falt. Folk skjønte også at det ikke gjorde noen nevneverdig forskjell med eller uten influensaskudd … med mange som fikk influensa direkte fra skuddet. Det farmasøytiske svaret var å HYPE hver kommende influensasesong SOM DEN VERSTE I HISTORIEN, GJØR DET VESENTLIG FOR BARN OG GRAVIDE KVINNER Å FÅ DINE SKUTTER. For å hindre folk i å få influensa fra skuddet begynte vaksineprodusentene å bruke DEAD eller ATTENUATED (kjemisk inaktive) virus i vaksinene. På denne måten kan du ikke få influensa fra skuddet MEN DØDE VIRUS KAN IKKE INDUSERE ANTIKROPPER. Husk,LINCOLN6. juli 2020 klokka 23:04SVARE

https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_virology
Jeg spår at denne lenken til aldri blir lagt ut på nettstedet ditt, blir presset til bunns eller på annen måte skjult.
Smittsom vitenskap før WWI var like grov som stipendiet ditt.
Dette er et typisk anti-vax-nettsted.SAL MARTINGANO6. juli 2020 kl 23:46SVARE

Lincoln, takk for kommentaren din. Jeg bruker også Wikipedia for informasjon, men husk at Wikipedia er en samling av artikler skrevet av alle som har informasjon av verdi, MEN SKAL IKKE BRUKES SOM DEFINITIV KILDE. Visste du at Wikipedia sier: “Påliteligheten til Wikipedia gjelder validiteten, verifiserbarheten og nøyaktigheten til Wikipedia og dens brukergenererte redigeringsmodell, spesielt dens engelskspråklige utgave. Wikipedia er skrevet av frivillige redaktører som genererer innhold med redaksjonelt tilsyn gitt av andre frivillige redaktører i form av selvhåndhevede og samfunnsgenererte retningslinjer og retningslinjer. ” Derfor bruker jeg sjelden Wikipedia SOM KILDE. Jeg har dusinvis av fagfellevurderte kilder på Virology som jeg bruker og BTW … INGEN er fra Anti-Vaxx-nettstedet.SEAN7. juli 2020 kl 20:16SVARE

Ok. Kiropraktorer vet enorme mengder informasjon som jeg som biokjemiker ikke forstår. Jeg, som biokjemiker, vet en enorm mengde ting som en kiropraktor ikke gjør. Inkludert i tingene jeg forstår i detalj, er immunologi. Den “spanske influensa” var virkelig influensa. Det var H1N1 for å være nøyaktig. Akkurat som 2009-skremmen. Hemaggluttin 1 Neuraminidase 1, for å være nøyaktig. Hvorfor er det aktuelt kan du spørre? Vaksinen mot H1N1 er ikke kompleks, alt den gjør er å hemme “Sa” -regionen på Hemaggluttin av det spanske influensaviruset. Den samme vaksinen brukes for 2009 H1N1. Vaksiner er ikke skumle. Vaksiner inneholder ikke noe som kan skade oss i mer konsentrasjon enn det som finnes naturlig i maten vi spiser. Det er ingen antivaksinemyte som jeg personlig ikke kan avkrefte. Ikke en eneste.SAL MARTINGANO10. juli 2020 kl. 21:35SVARE

Sean … Du gjør et godt poeng, og jeg respekterer kunnskapen om biokjemikere. Jeg er ikke en ANTI VAXXer, men mitt ekspertiseområde, i tillegg til selve kiropraktikken, er immunologi. Vær så snill … dette er ikke en smekk på det du sa om debunking, men jeg vil gjerne presentere deg fakta som jeg har som ville være ganske vanskelig å avkrefte siden informasjonen kom fra respekterte medisinske og farmasøytiske kilder. Faktisk gjør jeg en 90 min live presentasjon kalt “The Vaccine Forum” som jeg har på DVD, der all denne informasjonen blir presentert. Jeg ser på dette som en intellektuell utveksling av fakta og ideer. Som jeg har uttalt mange ganger, er jeg alltid åpen for kritikk hvis tilstrekkelig bevis blir presentert.PEPE13. august 2020 kl 17:29SVARE

“Vaksiner inneholder ikke noe som kan skade oss i mer konsentrasjon enn det som finnes naturlig i maten vi spiser.” Så vi må anta at du injiserer mat i blodårene? Eller du er en vampyr, ok, hvis det er den slags rebbutaler du har, tror jeg deg når du sier at du kan kaste bort noe!HUBERT VERHAGEN7. juli 2020 kl 23:48SVARE

takk for alt det gode arbeidet du har lagt ned. Kritisk tenkning er nøkkelen.SAL MARTINGANO10. juli 2020 klokken 21:37SVARE

Hubert..Kritisk tenkning er nøkkelen. Følg med, det kommer snart en blogg som tar for seg utviklingen av kritisk tenkning som jeg vet du vil likeLISA8. juli 2020 klokka 12:53SVARE

Takk for artikkelen din, den er ekstremt opplysende. Barna mine snakket bare om spansk influensa i går, og jeg kunne ikke gi dem et definitivt svar på vaksinen som ble brukt i løpet av denne tidsperioden. Nå kan jeg.
Gud velsigne deg
Takk❤SAL MARTINGANO10. juli 2020 kl. 21:38SVARE

Lisa … Takk … timing er alt!SHULA EDELKIND9. juli 2020 klokka 12:52SVARE

sal, jeg kan ikke motstå å komplimentere deg for visdommen, uklarheten og tålmodigheten i svarene dine til de som kaster stein mot deg. Jeg vet hvor veldig vanskelig det er å unngå å komme inn i en pissekonkurranse.SAL MARTINGANO10. juli 2020 klokken 21.43SVARE

Shula … Jeg har lært gjennom mange år med offentlige taler og veiledning at å komme inn i en “pissing contest” bare stryker egoet, men gjør lite for å styrke sannhetenJOHN9. juli 2020 klokka 1:14SVARE

Fint arbeid SalSAL MARTINGANO10. juli 2020 klokken 20:21SVARE

John … TakkINGE-MO HARALDH14. juli 2020 klokka 11:07SVARE

Bekjempelse av den spanske influensa
I motsetning til i dag var det ingen effektive vaksiner eller antivirale midler, medisiner som behandler influensa. (Den første lisensierte influensavaksinen dukket opp i Amerika på 1940-tallet. I løpet av det neste tiåret kunne vaksineprodusenter rutinemessig produsere vaksiner som ville bidra til å kontrollere og forhindre fremtidige pandemier.) 12. okt. 2010. https://www.history.com/topics/world-war-i/1918-flu-pandemicSAL MARTINGANO16. juli 2020 klokken 14:23SVARE

Inge-Mo Haraldh .. Veldig sant, men husk at bruk av nye vaksiner krevde frivillige forsøkspersoner … i dette tilfellet ble hele populasjoner frivillige forsøkspersoner, siden døden neppe var en negativ faktor under omstendighetene. Husk også at produksjonen av en NY vaksine ALLTID skjer godt etter at influensaviruset har gått sin gang. Det tar opptil 18 måneder å gå gjennom testsyklusen for nye vaksineprotokoller, så den antatte fordelen er hovedsakelig for FREMTIDENDE lignende virusinfeksjoner. Publikum får beskjed om at vaksinen kontrollerer virusinfeksjonen, men hvis du ser på den faktiske grafen over infeksjonssyklusen til ALLE influensainfeksjoner, vises innføringen av vaksinen på den nedre 1/3 av nedgangen til det naturlige løpet av infeksjon. VI SE ALDRI DE TABELLENE. Dette er ikke en antivaks uttalelse, det er rett og slett en saklig uttalelse.JOHN BUSCHMAN18. juli 2020 klokken 02:56SVARE

https://www.medscape.com/viewarticle/812621

Influensaviruset ble først isolert i 1933, og det tok til 1942 å utvikle en vaksine. Hele nettstedet ditt er ikke annet enn frykt for å miste feilinformasjon.SAL MARTINGANO18. juli 2020 klokken 3:39SVARE

John … Egentlig leste jeg denne artikkelen som en del av å gjøre undersøkelsene mine. Essensen av artikkelen dreier seg om hva som menes med “LIVE ATTENUATED” -vaksiner … bare sagt at det betyr at viruspatogenet delvis ble drept før det ble en del av vaksinen. Louis Pastures “kimteori” ble bevist unøyaktig av professor Antoine Bechamp fordi Pasture ikke redegjorde for det faktum at “bakterier” dvs. bakterier og virus, MUTATE som endrer selve vaksinens natur og sikkerhet. Moderne vaksiner bruker bare delvise DNA-fragmenter med sterkt svekkede viruskulturer, for ikke å produsere mulige voldelige og dødelige reaksjoner. Bloggen min ble skrevet for å introdusere fakta (les dokumentasjonen) som aldri er nevnt på medisinske nettsteder som WebMed eller Medscape. Jeg er ikke en antivakser, jeg er lærer og forsker.PEGGY19. juli 2020 klokken 21:54SVARE

Jeg antar at ingen av dere har lest vaksineinnsatsen ??? Jeg har, og jeg har undersøkt hver ingrediens og hvordan de reagerer individuelt i kroppen, og det er ikke engang så ille som de er sammen. Inntil du undersøker, har du ikke et ben å stå på med retorikken som er spydt fra det medisinske systemet og media.SAL MARTINGANO20. juli 2020 klokken 14:53SVARE

Peggy .. Jeg vet at du reagerer på John, men stikkordene for å slå opp separat er konserveringsmidler, hjelpestoffer, hjelpestoffer. Disse kan du finne til og med på Wikipedia eller på et hvilket som helst vaksinens nettsted. Disse ingrediensene er ALDRI nevnt av MDs eller Big Pharma fordi de fleste ALDRI har blitt testet for sikkerhet, enn si på de mange variantene hos mennesker. Det er til og med sæddrepende midler som Polysorbate 80, Octoxynol 10 og Triton X-100 funnet i alle DPT, HepB, Gardasil, lungebetennelser og ALLE influensaskudd. spørsmålet er HVORFOR !!ROBIN18. juli 2020 klokka 14:36SVARE

Vennligst oppgi lenke til informasjon som viser at de vaksinerte mot influensa i 19-tenårene. De visste ikke om årsaken da. Først på 1940-tallet utviklet teknologien seg for å VEKSE viruset utenfor kroppen for å skaffe nok prøver til å lage en vaksine. Helvete, de visste ikke engang at det var en VIRUS som forårsaket influensa i 1918.SAL MARTINGANO18. juli 2020 kl 17:57SVARE

Robin…. Det er mange kilder som viser nøyaktig hva du uttalte, men her er en tidslinje over hendelser som har skjedd (fra Johnson & Johnson synspunkt) som vil gi deg litt innsikt. https://www.jnj.com/our-heritage/18-key-moments-in-flu-treatment-and-prevention-history-since-1903 Det er også noen gode kontoer, med dokumentasjon, som snakker spesifikt om Influensa fra 1918 og det som virkelig skjedde som ikke ble rapportert i medisinske tidsskrifter eller i media på den tiden. Her er en av dem. https://freepress.org/article/did-vaccine-experiment-us-soldiers-cause-%E2%80%9Cspanish-flu%E2%80%9DKAYDEE19. juli 2020 klokka 05:23SVARE

https://vaccineimpact.com/2018/did-military-experimental-vaccine-in-1918-kill-50-100-million-people-blamed-as-spanish-fluSAL MARTINGANO20. juli 2020 kl. 15:10SVARE

Kaydee .. Rockefeller Foundation var forløperen til dagens Gate Foundation. Begge presenterte seg som filantroper, og viet hele deres eksistens til fordel for menneskeheten. Det er absolutt noen perler av hjelp som hjelper menneskeheten, men gjør ingen feil … det handler om rikdom, patenter og kontroll over befolkningen. Du kan tilbringe resten av livet med å gjøre et dypdykk i Rockefellers innflytelse i nesten alle bransjer der energi… spesifikt… OLJE er involvert. Når de samlet seg uoverstigelig rikdom … de overtok bokstavelig talt den nyopprettede American Medical Association. I dag eies og finansieres nesten alle medisinskoler av Rockefeller Foundation, inkludert nesten alle forskningssentre for medisiner og vaksiner. Så mye for Uavhengig forskning. Som jeg sa … Jeg håper du har mye tid på hendene dine !!MICHEL LAMINE3. august 2020 kl 10:13SVARE

Tusen takk for denne artikkelen! De siste par månedene ble jeg overrasket over hvor lett folk aksepterte åpenbart feilaktige påstander fra media og til og med WHO. Det er en setning jeg hørte mye i alle diskusjonene mine med “troende” som avviste det jeg hevdet angående vaksinesikkerhet: “Hvis de tillater det på markedet, må jeg være trygg, ikke sant?” (Ofte sagt på en forverret måte)
Dette er det virkelige underliggende problemet … Vi blir opplært fra barnehagen til å akseptere det “lærere” sier til oss, ellers blir vi straffet. Hvis de sier at det er slik, må det være slik. Hvis vi ikke kan reprodusere, mislykkes vi testen. Kritisk tenking og åpenhet er det som kan sikre oss. Ting endrer seg litt tror jeg takket være sosiale medier. Det er derfor SM er under streng sensur for øyeblikket.SAL MARTINGANO4. august 2020 klokken 03:58SVARE

Michel … Observasjonen din er ganske nøyaktig. Publikum blir undervist i å IKKE SPEERE ekspertene. I dagens klima er det ganske åpenbart at ekspertene ikke er så KUNNE som de ønsker at vi skal tro … MEN, når de støttes av lovgivning fra uavhengige guvernører, stater eller borgmester, som … under vår “representative republikk” har rett til å lede sine uttaler som de ønsker, og forårsaker store uoverensstemmelser i regler og protokoller å følge. Bare se på uttalelsene fra Fauci om at hydroksyklorokin ikke er trygt, men det har blitt brukt av hundrevis av medisinske leger med suksess, uten bivirkninger … kutter rett til saken som EKSPERTER, som har interesser i vaksiner, vil heller la folk dø og fordømme en relativt sikker og effektiv midlertidig alternativ behandling for å VENTE PÅ VAKSINER, som kanskje aldri blir utviklet. Jo mer LOV presser mot fornuftige alternativer … … du vet at det står en motstridende agenda på spill. Det er her kritisk tenkning og sivil ulydighet MÅ spille inn, ellers kan du bli en statistikk.REGAN VASCONCELLOS3. august 2020 klokken 17:23SVARE

Hei. Jeg er en veteran og har sammen med mange andre veterinærer hatt mange skudd som ble påkrevd, og jeg er sunn. Jeg har også hatt vaksiner som barn mot meslinger, vannkopper osv., Og jeg har det bra. Jeg lider ikke av noe. Hva er forklaringen på det?
Jeg var intriger av alle sitatene og kildene her, og det tegner et grepbilde, men jeg er redd for at alt som faller bort når du nevner eller antyder at Fox News er mer troverdig når det er Infact, ikke engang en nyhetsforsyning, til og med en grunnleggende student som community college ville sitere.SAL MARTINGANO4. august 2020 klokka 3:38SVARE

Regan … Bortsett fra den tjenesten til vårt land som veteraner som deg selv har gitt, bruker militæret tradisjonelle vaksiner, men er også testområdet for mange av de eksperimentelle vaksinene, som ennå ikke skal leveres til publikum generelt. Tradisjonelt blir ikke tjenestemenn og kvinner informert om hvilke vaksiner de får, men blir statistisk fulgt resten av livet via VA. Teknisk sett eies din tid i tjenesten av myndighetene, og det er ikke noe alternativ å følge ordrer og protokoller. Heldigvis gikk kroppen din bra med alle vaksinene, og for flertallet er det vanligvis tilfelle. Ulempene med tradisjonelle og eksperimentelle vaksiner er at vaksineinnholdet kan endre DNA-struktur, som det kan ta flere tiår å manifestere. En personlig venn forlot militæret etter Vietnam, men 19 år senere utviklet Syringomyelia (ryggmargsvulster), som til slutt drepte ham. VA doc informerte ham om at kroppen hans begynte å bekjempe seg selv ved hjelp av væskefylte cyster over hele kroppen. De fant også at hans DNA hadde blitt endret betydelig av mikrobielle fester. Dette er nøyaktig hva flere bakterielle / virale vaksiner kan forårsake over tid … hvis kroppen ikke kan avverge dem. Beklager det lange svaret, men det er ikke noe lett svar å gi. Faren min mistet fetteren sin da de ble med i marinen under andre verdenskrig. Etter å ha mottatt vaksinasjonen hans, døde fetteren av anafylaktisk sjokk timer senere, av volumet av vaksiner som kroppen hans ikke kunne behandle. VA doc informerte ham om at kroppen hans begynte å bekjempe seg selv ved å bruke væskefylte cyster over hele kroppen. De fant også at hans DNA hadde blitt endret betydelig av mikrobielle fester. Dette er nøyaktig hva flere bakterielle / virale vaksiner kan forårsake over tid … hvis kroppen ikke kan avverge dem. Beklager det lange svaret, men det er ikke noe lett svar å gi. Faren min mistet fetteren sin da de ble med i marinen under andre verdenskrig. Etter å ha mottatt vaksinasjonen hans, døde fetteren av anafylaktisk sjokk timer senere, av volumet av vaksiner som kroppen hans ikke kunne behandle. VA doc informerte ham om at kroppen hans begynte å bekjempe seg selv ved å bruke væskefylte cyster over hele kroppen. De fant også at hans DNA hadde blitt endret betydelig av mikrobielle fester. Dette er nøyaktig hva flere bakterielle / virale vaksiner kan forårsake over tid … hvis kroppen ikke kan avverge dem. Beklager det lange svaret, men det er ikke noe lett svar å gi. Faren min mistet fetteren sin da de ble med i marinen under andre verdenskrig. Etter å ha mottatt vaksinasjonen hans, døde fetteren av anafylaktisk sjokk timer senere, av volumet av vaksiner som kroppen hans ikke kunne behandle. Beklager det lange svaret, men det er ikke noe lett svar å gi. Faren min mistet fetteren sin da de ble med i marinen under andre verdenskrig. Etter å ha mottatt vaksinasjonen hans, døde fetteren av anafylaktisk sjokk timer senere, etter volumet av vaksiner som kroppen ikke kunne behandle. Beklager det lange svaret, men det er ikke noe lett svar å gi. Faren min mistet fetteren sin da de ble med i marinen under andre verdenskrig. Etter å ha mottatt vaksinasjonen hans, døde fetteren av anafylaktisk sjokk timer senere, av volumet av vaksiner som kroppen hans ikke kunne behandle.DR. SANKARAN MANIPUZHA5. august 2020 klokka 06:32SVARE

Med tanke på mange faktorer, la meg kopiere og lime inn her “Forholdsregler som skal tas hvis noen blir kraftig vaksinert eller uskyldig”
Kopi-limt fra Vijai Pawars Face Book Post med påfølgende kommentarer – (02.08.2020)
Vijai Pawar – 18t •
Forholdsregler tatt hvis et individ er kraftig vaksinert eller uskyldt: –
Hvis det imidlertid er nødvendig å vaksinere eller uskylde av et individ, av grunner utenfor hans kontroll, bør vaksinen, serumet eller annet antigent materiale om mulig vaskes med en gang med kaldt vann og vaksinasjonsstedet bør bandasjeres med en våt jordpakke hvis mulig, kan noen saatvic-grønne urtejuicer tilsettes. Dietten bør reduseres til ett lett måltid om dagen. Det vil være mer tilrådelig å fylle ut den dagen.
Hvis det er et tidsforskjell mellom vasking med kaldt vann, er det sannsynlig at skitten har gått inn i systemet. I slike tilfeller vil det være bedre å forlenge fasten (enten på ømt kokosnøttvann eller noen rå grønnsaksjuice i moderat mengde Giftet som ble tvunget inn i systemet tvunget, ville bli eliminert på denne måten i løpet av en uke. Denne meldingen vil være til hjelp i land der det er obligatorisk
6Du, Parameswaran Devasigamani, Graeme Ward og 3 andre
9 Kommentarer
Graeme Ward Vijai Pawar … Jeg vil gjerne vite hvordan den våte jordpakken er laget og hva som er saatvisk grønn urtesaft … ????Som
Vijai Pawar Graeme Ward. Den våte jordpakken er laget ved å tilsette noen si 10 til 20% av mørtsand som brukes til murarbeid til leiren, så legges den på en fin bomullsduk og helles vann for å fukte den. Deretter påført den berørte delen.
2. Saatvic urtejuice er hentet fra stammen av bananen, eller gresset ment som fôr for kyr, bøffel (Bernardo gress i Australia, Europa), eller fra bael blader, eller juice av Ashgourd eller hvitt gresskar. vennligst gi meg beskjed hvis det er behov for en avklaring.
Takk –
Hilsen
Graeme Ward Er mørtelsanden lagt til noe som bentonittleire …
Parameswaran Devasigamani Hvis det blir gitt som tabletter, kan vi enkelt fjerne det fra systemet sir., Altså eksakt kriminelle gir oss gjennom injeksjonene som kommer direkte inn i blodet akkurat som slangegift. DET ER FAKTISK UTROLIG LAG PÅ KROPPEN ET SLIK BIO-TERRORISME. 50 år tilbake, husker jeg tydelig, bare veldig sjelden ble det gitt injeksjoner. Nå har det blitt et viktig verktøy for bioterrorisme, ettersom vi eller doktorene eller sykepleierne til regjeringen ikke vet hva som er inni den.

Hvis det er gjennom munnen, kan vi ta triphala og rydde opp på 4 timer.
Når det er kommet inn i blodstrømmen som slangegift, bør stedet være tett bandasert med tau eller bånd for å unngå at det går til hjertet, og is kan holdes på stedet for å forhindre at det styrter inn i hjertet. Selv om kroppen er svært immun, vil disse giftene de skal gi mye skade og ikke la noen dø i fred …
de vil indusere selvmordsfølelser eller mordfølelser, og folk vil drepe hverandre og dø på slutten. Det er kaliyuga-dramaet vi alle venter på.
Vijai Pawar Parameswaran Devasigamani oppsummerte veldig pent. Veldig sant i en periode med totalt anarki med hensyn til helseproblemene.
Vi natur Curist s er en liten minoritet. vår sindige stemme får ikke noe meningsfylt øre av samfunnet generelt, og derved truer deres helse til det verre
Parameswaran Devasigamani, takk for tipset herr, og det vil være veldig nyttig; deling av
Sankaran Manipuzha Veldig nyttig til riktig tid … Tusen takk for slike fromme innlegg …
Skriv en kommentar …KARL12. august 2020 klokka 16:01SVARE

… med mindre de var heldige nok til å finne en homeopatisk lege. Mindre enn 1% av homeopatiske pasienter døde under den spanske influensa. Postene er fremdeles tilgjengelige.SAL MARTINGANO12. august 2020 klokken 17.05SVARE

Karl … Det er sant. Nøkkelen til å forstå intensjonen med denne bloggen er å understreke at vaksiner ble gitt for å dempe panikken som ble skapt av tanken på WW1-soldater som “bærer alle slags sykdommer”, vil gjenforenes med familien og spre sine “ukjente patogener” til sivilbefolkning. Forstå at panikken ble startet fordi en vaksine, som var ment å bli gitt til ALLE hjemkomstsoldatene. var ikke tilgjengelig siden krigen endte for tidlig. Derfor ble alle eksperimentelle vaksineideer tvunget til å dukke opp og i stedet gitt til sivilbefolkningen som “beskyttelse”, uten å vite hva viruspatogenet var. Den endelige skyldige vaksinen viste seg å være en bakteriell meningokokkvaksine som ikke hadde noe å gjøre med det soldatene KAN faktisk bringe hjem. Resultatet var en SKAPET pandemi som drepte millioner. Forstå at dette bare er en liten bit av mengden eksperimentelle vaksiner som faktisk ble brukt … så hvem vet hva som egentlig skjedde. Det vi vet (40 år senere) er at det var VAKSINBEHANDLINGSPROTOKOLLEN som startet massakren og ikke noe fremmed virus. Homøopatene hadde ikke sjansen til å gjøre alt de kunne på grunn av PANIC som ble skapt av dagens farmasøytiske selskaper og medier.LAURI12. august 2020 kl 22:54SVARE

Takk Sal, for å gjøre det harde arbeidet og legge dette ut for oss. Hvis bare folk ville ta seg tid til å finne ut hele dette hund- og ponnyshowet – for seg selv. Men det har vist seg å være en rørdrøm – og det har vært i årtusener …☮️SAL MARTINGANO13. august 2020 klokka 03:01SVARE

Lauri … takk for de gode ordene. Hunden og ponnyshowet styres av korrupte innflytelsesrike mennesker som Gates som har kjøpt og betalt for alt vi har lov til å høre. Motstridende synspunkter faller ikke inn under våre første endringsrettigheter fordi domstolene avgjør slik de blir fortalt. Korrupsjon har slått verden opp ned, så det å være RETT betyr ingenting om maktene til å si noe annet.LOU MONTER12. august 2020 klokka 23:07SVARE

Takk, det er STOR å se en sannhetsforteller i PRINT. Som du godt vet er Sal det ekstremt vanskelig å se sannheten på trykk i disse dager. Også jeg har skrevet om 1918 og bruker noe av det samme materialet du refererer til. Du kan glede deg over og BRUKE noe av informasjonen min når jeg utforsker mye av de medisinske og ernæringsmessige aspektene fra 1918. Jeg inkluderer også det jeg tror kan være det mest komplette generelle dokumentet om den nåværende påkallingen av “Vaksine Hoax”, den totale utenfor veggen COVID-19.

Takk Lou Monter

http://healthyprotocols.com/2_Pandemic%20of%201918.htm

http://healthyprotocols.com/2_corona_virus.htmSAL MARTINGANO13. august 2020 klokka 02:54SVARE

Lou …. takk for de gode ordene, og jeg tar deg med på dokumentasjonen fra 1918. Jeg har også mye mer dokumentasjon som jeg ikke brukte i bloggen. Så langt som Covid-vaksine-hoax … .Gates har blitt defacto science / medisinsk ekspert som har kjøpt og betalt for sin evne til å kontrollere fortellingen og squash eventuelle motstridende fortellinger, selv om det kommer fra REAL science. Som du kanskje vet har det vært over 90 leger og alternative helsepersonell som har begått FRIVILLIG selvmord for å motarbeide eller forsøke å avsløre korrupsjonen som er vaksineindustrien. Å presentere fakta eller bruke tidligere “unntak” vil IKKE være GÅ UT AV VAKSIN-kort lenger. De korrupte maktene legger bokstavelig talt ut falske fortellinger om hvordan man lovlig kan avvise vaksiner, slik at folket blir i samsvar med falsk kunnskap,FRED22. august 2020 kl 19:18SVARE

Tusen takk for at du skrev denne artikkelen om den spanske influensa fra 1918. Jeg setter pris på forskningen du gjorde.

Da jeg var liten, var det omtrent 6 vaksiner jeg måtte ta. I dag er det hva, 30 eller så? Hvorfor har alle eller de fleste av disse vaksinene aborterte fosterceller (DNA), tungmetaller som timerosol eller aluminium? Hvorfor er farmasøytiske selskaper som lager disse vaksinene ganske unntatt fra søksmål hvis noen blir skadet på grunn av en vaksine?

Det blir bare verre. Måten denne “CV-19-vaksinen” kjøres igjennom i varpshastighet i operasjonen er avskyelig. Store trinn er å være dyktige! Det tar ÅR før en vaksine går gjennom produksjonen i en normal situasjon, men nå er det plutselig greit å skynde seg? De har ALDRI laget en effektiv vaksine for NOEN versjon av Coronavirus (og CV i en eller annen form har eksistert siden 2007), men de kommer til å lykkes NÅ?

Og jeg forstår også at noen vil at dette skal være OBLIGATORISK fordi de tilsynelatende frykter for livet. De burde bare bli hjemme!

Takk igjen for undersøkelsen. Jeg setter pris på det og deler denne artikkelen så ofte jeg kan.SAL MARTINGANO24. august 2020 kl. 21:14SVARE

Fred … Du har rett. Jeg har avslørt sannheten om vaksiner i flere tiår og har 90 minutter. DVD-presentasjon kalt “The Vaccine Forum” hvor alt dette og mye mer om vaksiner blir eksponert. Som barn hadde jeg også bare 3 av 5 eller 6 vaksiner tilgjengelig, og har ikke hatt vaksine siden. Ansvaret for vaksiner er enormt. Det har blitt sagt av Glaxo Smith Kline at den eneste vaksinen som er 100% trygg er en som aldri blir gitt !! Vaksineprodusenter krevde og fikk total unntak fra straffeforfølgelse av noe slag på grunn av de store søksmålene de møtte med vaksiner som gikk galt på enkeltpersoner. Vaksineindustrien opprettet et fond der 25 cent av hver solgte vaksine blir satt til side for bivirkninger eller dødsfall forårsaket av vaksinene. Folk kan søke om erstatning HVIS DE KAN bevise uten tvil om at vaksinen forårsaket fysisk skade eller død. Du har større sjanse for å bli truffet av lyn midt i ørkenen enn å bevise saken din. Jeg foreslår at du besøker nettstedet mitthttp://www.salmartingano.com og gjennomgå de mange bloggene jeg har om emnet.CLOTHCAP25. august 2020 klokka 09:07SVARE

G'day Sal, takk for all informasjonen i innlegget og kommentarene dine.
Arthur Firstenberg har også produsert ganske overbevisende bevis, men knytter spredningen av “influensa” immunrespons symptomer (lungebetennelse er en Samson alternativ type immunrespons AFAIK) til radiofrekvent elektromagnetisk stråling i mikrobølgeovnområdet.
Radiationdangers.com/5G har supplert Arthurs forskning med ytterligere bevis som forbinder influensasymptomer med RF EMR. Symptomene for RF EMR har vært knyttet til suksessive økninger i volum og tetthet av RF EMR.
Det er med oss ​​365 dager i året. Om sommeren når vi får rikelig med D vit via solen og trener, takler immunforsvaret skaden. Om vinteren når immunforsvaret er under større belastning på grunn av høyere eksponering for RF EMR, på grunn av lengre tid brukt innendørs, som også gir høyere eksponering for foreldet luft, får vi influensasymptomer. Jeg har ikke fått en injeksjon siden jeg var tenåring for over 50 år siden, men jeg får forkjølelse og influensa.
Annen forskning har identifisert pigginnsatser på exosomer (hevdet å være “influensa”) som hevdes å være fra den naturlige mutasjonen av “virus” (av inerte mikrober?) Som er funnet i kinesiske flaggermus, som er i stand til å fange opp mikrobølgestråling.
To teorier med godt bevis som støtter deres gyldighet.
Det sterkeste beviset for Arthurs teori er at ”influensa” fantes før elektrifisering og vaksiner (med mindre Rockefeller slangeolje den gang inneholdt vaksineingredienser), og datidens forskere koblet den til maksimal magnetisk solaktivitet. Skrev den utbredte pandemien i 1918, det virker som om det som i dag med 5G utrullingsområder som falt sammen med COVID-hotspots, var elektrifiseringstetthet på grunn av innføring av radio.
Mine tanker, en foreningsteori er nødvendig.
Hva sier du sir?
Jeg la ut en stor del av innlegget ditt i dagboken min, jeg håper det er ok med deg.SAL MARTINGANO25. august 2020 kl 20:25SVARE

Clothcap … Takk for informasjonen om Arthur Firstenberg. Jeg hadde ikke lest noe av arbeidet hans, men etter å ha gjennomgått med deg sendt, stemmer arbeidet hans pent med den kunnskapen jeg har om emnet. Jeg gjennomgikk det du skrev, og analysene og kommentarene dine er ganske nøyaktige. Jeg tror du vil like å lese en tidligere omfattende blogg, jeg skrev “5G and the Corona Virus” https://salmartingano.com/2020/06/lets-talk-5g-and-coronavirus/ Kanskje jeg kan legge til din kunnskapsbase med følgende informasjon om virus. Folk tror virus er alltid dårlig for menneskekroppen, men det motsatte er sant. Mikrober generelt er en del av vårt økosystem, og alle spiller en rolle i vår overlevelse hvis de blir funnet riktig. For eksempel ville kroppen ikke kunne rense døde eller døende cellulære rusk uten virus. Virus går inn i celler gjennom cytoplasmaet, hvor det kan filtreres og kategoriseres. Når virus kommer uhensiktsmessig inn i cellene, direkte gjennom defekter i celleveggene, blir kroppen blind og sykdommen følger snart.
Poenget er at 5G har 20 ganger mer gjennomtrengende kraft enn 4G og tusen ganger mer enn analog eller 1G. Trådløs teknologi på 4 og 5G-nivå forårsaker “sprekker” i cellevegger på grunn av de konstante “vibrasjonene”. når en sprekk (sprekk) utvikler det “opportunistiske” viruset som måles i nanometer, har klar tilgang til innsiden av cellen, i hovedsak blindforsvarsmekanismer, noe som fører til sykdom. Bare to måneder etter at 5G ble slått på til de 10.000 tårnene i Wuhan alene, dukket Covid 19 opp. Så Covid-19 er kanskje ikke den eneste årsaken til denne pandemien … .5G-initierende faktorer kan være den direkte årsaken. Husk at det ennå ikke har vært et enkelt komplett virus isolert fra noen vevsprøve, bare fragmenter fra viralt RNA og DNA-tråder. Jeg kan fortsette, men enuf sa for nå.
Takk for at du la ut materialet mitt og leste bloggen jeg nettopp sendte deg når du får sjansen … alle bloggene ligger på http://www.salmartingano.comCLOTHCAP30. august 2020 klokka 09:25SVARE

Og takk for svaret ditt. Jeg vil sjekke ut lenkene så snart jeg får 5. Minutter, ikke G.
Jeg blir med eksosomer som patsy, ettersom de er identiske med de påståtte corona-virusbildene. De produseres av cellene og gjør alt du har beskrevet.
Alexandra hos FKTV satte et videoklipp som avslører en del av svindelen:
Bombshell Bevis for at COVID RNA-basepar er identiske med kromosom 8 menneskelig DNA
https://forbiddenknowledgetv.net/bombshell-evidence-that-covid-rna-base-pairs- er-identisk-med-kromosom-8-human-dna /
kanadiere saksøker regjeringen. La oss håpe det blir fasjonabelt.

Lykke til venn.PATRICK HEATLEY27. august 2020 kl 19:26SVARE

Jeg har aldri hørt dette om spansk influensa før. Fornuftig skjønt. Jeg har lenge vært mistenksom mot vaksinasjoner, spesielt da jeg forsket på den tiden barna mine ble født. Ingen av dem hadde noen av de vanlige barnevaksinene, og de er de største, sterkeste og mest intelligente barna i verden. Jeg har lenge lurt på polio-vaksinen. Dr. Salk er på en sokkel høyere enn Ghandi, Jesus Kristus og Mohammed til sammen. Polio-vaksinen er spioneringen som en absolutt suksesshistorie. Kan du anbefale noen bøker som går i detalj om polio og polio-vaksinen du gjorde her for den spanske influensa?SAL MARTINGANO28. august 2020 klokka 1:16SVARE

Patrick …. Den spanske influensa hadde egentlig ingenting å gjøre med Spania eller hvor influensa oppsto. Spania var det eneste landet den gangen som hadde en GRATIS presse. Spania rapporterte om influensa og ble kalt den spanske influensa. Resten av historien er ganske godt dokumentert i bloggen. Poliohistorien er ganske kompleks. Polio har to former … Aseptisk meningitt, som representerte 90% av poliotilfellene, men ikke var lammende og utgjorde ikke mer enn en vanlig influensa. Polio myelitt representerte 10% av poliotilfellene og var lammende. 1910-50-tallet representerte de mest ødeleggende poliotilfellene, men innen 1954 var Polio myelitt på sitt laveste nivå, FØR vaksinen ble introdusert. Jonas Salk var medisinsk forsker og ble oppfordret av tidligere president FDR (som hadde polio myelitt) til å utvikle en vaksine. I 1954 utviklet Salk en injiserbar DEAD-virusvaksine. Salk forsto at bruk av en levende virusvaksine ville være dødelig, men en død poliovirusvaksine kan ikke indusere immunitet, men vil i det minste ikke forårsake polio myelitt. Han hadde rett … men sannheten er at Salk-vaksinen praktisk talt INGENTING stoppet polio fordi den døde vaksinen ikke kunne gi immunitet. Polio myelitt tilfeller fortsatte å stige, men for å skjule sannheten begynte de å telle alle tilfeller som aseptisk meningitt. Albert Sabin produserte en LIVE oral polio-vaksine. Poliotilfeller steg enda høyere fordi det levende viruset ble ført fra barn til deres pleiere. Salk forsto sannheten og innrømmet på dødsleiet i 1995 at vaksinen hans var verdiløs. Dette er ikke for å nedgradere Salks forskning, men for å påpeke hva publikum aldri vil lære … 75% av alle tilfeller av Polio kom faktisk fra den vaksinerte gruppen. Poliovirus, som alle andre dødelige virus, går sin gang, med eller uten vaksiner.
Jeg holder en presentasjon på 90 minutter kalt “Vaksineforumet” som dekker Polio-historien i sin helhet, men du kan finne massevis av PRO polio-vaksinedokumentasjon bare ved å søke på nettet. Jeg kan vurdere å gjøre en blogg på Polio Vaccine på et eller annet tidspunkt.ELAINE28. august 2020 klokken 07:57SVARE

Meldingen din er god, men ville være enda mer informativ hvis du gikk tilbake til den første vaksinen med britiske Dr. Edward Jenner. Hvordan han inkuberte og replikerte kuopper i levende griser for sin koppevaksine. Variolasjon hadde virket i århundrer i andre land. Hvis jeg ikke husker riktig, døde Jenners egen sønn etter at han fikk vaksinen.
Byen Leicester motsto den obligatoriske vaksinen i 1869-1877 da koppedødsfall økte, men det forble obligatorisk for militæret. Vaksinasjonsagendaen spredte seg til USA, og de inkuberte og replikerte sitt ku-virus hos kyr med mastitt. Det førte senere til pandemien i 1918.SAL MARTINGANO29. august 2020 klokken 18.48SVARE

Elaine … Ja … tidlige vaksinepreparater var farlige siden ingen mennesker reagerer likt på et LIVE viralt preparat uten garantier. Jeg tror gutten som døde av vaksine mot kopper, ikke var sønnen til Jenners, men sønnen til noen nær familien. Når det gjelder den spanske influensa fra 1918, har det vært mange historier og spekulasjoner, men det mest pålitelige jeg har funnet stammer fra skrifter av Elenor Beane, som dokumenterte at hjernehinnebetennelsesvaksinen sammen med en rekke andre eksperimentelle vaksiner som var gitt til soldater og allmennheten, for å beskytte befolkningen mot de sykdommer soldatene brakte hjem fra første verdenskrig. Obduksjon etter krigen beviste at influensa i 1918 IKKE var en “influensa”. Det var forårsaket av tilfeldige doser av en eksperimentell ‘bakteriell hjernehinnebetennelsesvaksine', som etterligner influensalignende symptomer. Det var de MASSIVE flere angrepene på det menneskelige immunforsvaret som utløste hendelsen. Derfor ble KUN VAKSINERTE offer. De som ikke var vaksinert var ikke involvert. Ganske skummel historie uansett hvilken versjon som faktisk er sant.JEAN28. august 2020 klokken 15:24SVARE

https://logicandfacts.com/fauci-did-support-and-fund-creating-potential-bio-weapons-in-china/?fbclid=IwAR1DKL2jP6Mt41XIFAHN7XFfKaWBczp257WTK5iHYngUN7LifagfjMBJ-5Y Det er lett å finne bevis for at Covid 19 viruset oppsto ved University of North Carolina i Chapel Hill. Anthony Fauci støttet og bidro til å finansiere forskningen. Da NIH prøvde å legge ned det farlige prosjektet, fikk Fausi det sendt til et kinesisk laboratorium.TOM SULLIVAN1. september 2020 klokken 16.49SVARE

Å kalle sjarlatanen Neil Ferguson for en forsker er en fornærmelse mot alle virkelige forskere overalt.SAL MARTINGANO1. september 2020 kl 19:32SVARE

Tom … Neil Ferguson er en epidemiolog, noe som betyr at han studerer sykdommer, mønstre og mulige løsninger. Hvis du graver inn i metodene hans for å ta beslutninger om hvordan man skal håndtere potensielt dødelige sykdommer, studerer han likhetene og lager matematiske, biologiske datamodeller ved hjelp av dataene han samler inn. Høres ut som en rimelig intellektuell tilnærming, men datamodeller kan ikke og kan ikke forutse naturlige hendelser som endrer de faktiske resultatene DRAMATISKT. Et godt eksempel er datamodellene som er opprettet over hele verden, og forutsier orkanbaner. Noen ganger vil du se 20 forskjellige datamodeller, noen motsier helt andre modeller, angivelig basert på de samme dataene. Værkanalene godtar variabelen fordi naturlige hendelser kan endre resultatene. Innen helsevesenet, det er også variabel epidemiologi datamodeller, MEN den som løfter seg til toppen, er støttet av et fremtredende NAVN i felt. Jo mer fremtredende navnet er, jo mer blir modellen presset. Ikke for å utdype poenget, men AL GORE ble plutselig KLIMAENDRINGSGURUEN (uten absolutt legitimasjon i det hele tatt bortsett fra støtten til en politisk agenda). Datamodellen hans forutsa at Florida nå ville være halvparten under vann og livet ville bli forandret for alltid … vel … som Ferguson, tok han feil, bare med Ferguson kommer ENORME konsekvenser. Han uttalte med FULL MYNDIGHET at at Draconian måler som lockdowns, karantene og alt MEN HERD IMMUNITY ville være nødvendig for å stoppe Covid. Med mediahype skremte dette SH_T ut av Joe-publikum, og nå befinner vi oss ledet av politiske agendaer i stedet for faktisk vitenskap. Det samme har skjedd med Fauci … .ekspert legitimasjon, men etter min mening feil i Covid-spørsmålet. BTW: Fergusons datamodell for SWINE FLU spådde 500.000 dødsfall. Det virkelige dødsverktøyet var under 500. Det samme gjaldt hans tidligere virale epidemier … men vi fortsetter å lytte. Real science er et kontroll- og balansesystem basert på “SCIENTIFIC METHOD” og ikke datamodeller… .ENUF SAIDTERRY MC2. september 2020 kl 11:49SVARE

Det er utrolig hvordan billporter (ja, små bokstaver … ingen respekt for demoner) og fauci som kjenner hverandre veldig godt, presser vaksinasjoner. Nei, det er det ikke … de har begge en stor økonomisk eierandel i det. portene trenger ikke mer penger, men her er han, ikke engang en medisinsk fagperson som forteller oss at vi alle må vaksineres. Han vil tjene milliarder og på bekostning av menneskeliv, noe han ikke setter pris på siden han åpent snakker om avfolking. (han burde starte med seg selv og være den første) Her er en rask video … du kan se det hele på youtube, men dette bestemte segmentet skilte seg virkelig ut for meg. Hvis du merker hvordan han sier at hvis du synes denne første bølgen er dårlig, vent til den andre bølgen. Mens han sier dette, humrer han nesten mens han ser på kona, som smiler som om det er en vakker ting. Så de vet med sikkerhet at det kommer en ny bølge. Jeg tror det vil være på grunn av covid19-vaksinen. Jeg tror folk vil begynne å dø av raskt. Kanskje ikke med en gang, men kanskje i tide til agendaen deres 2030. Jeg har også undersøkt at det er veldig mulig at ingrediensene vil ha en effekt på reproduksjonen. Hannene vil bli gitt en som dreper cellene i sædceller som impregnerer kvinnens egg, men ikke dreper sædcellene, og vil ha noe i seg som en gang introdusert for hunnen vil gjøre henne infertil. Kvinner vil få en vaksine som gjør dem infertile. Perfekt måte å avfolke. Det er en forferdelig agenda. Jeg har også undersøkt at det er veldig mulig at ingrediensene vil påvirke reproduksjonen. Hannene vil bli gitt en som dreper cellene i sædceller som impregnerer kvinnens egg, men ikke dreper sædcellene, og vil ha noe i seg som en gang introdusert for hunnen vil gjøre henne infertil. Kvinner vil få en vaksine som gjør dem infertile. Perfekt måte å avfolke. Det er en forferdelig agenda. Jeg har også undersøkt at det er veldig mulig at ingrediensene vil påvirke reproduksjonen. Hannene vil bli gitt en som dreper cellene i sædceller som impregnerer kvinnens egg, men ikke dreper sædcellene, og vil ha noe i seg som en gang introdusert for hunnen vil gjøre henne infertil. Kvinner vil få en vaksine som gjør dem infertile. Perfekt måte å avfolke. Det er en forferdelig agenda. https://www.youtube.com/watch?v=7LkLsbfGeV4&feature=youtu.be Gi meg beskjed om dine tanker.SAL MARTINGANO2. september 2020 klokken 13:53SVARE

Terry …. Dessverre er det mer å vaksinere enn du noen gang vil vite. Jeg sier det med respekt for fordi etter 20 års forskning på vaksineprogrammene fra de tidlige og primitive stadiene av Edward Jenner-vaksineprogrammene, gjennom de eksplosive polio-vaksineprogrammene i 1950, som med nesten absolutt sikkerhet fødte den AIDS og Ebloa-epidemier og videre til i dag “vaksiner for alt” -programmer … den menneskelige arten blir manipulert. Alt dette og mye mer presenteres i seminaret mitt “Vaksineforum” som dekker alt du nevnte, inkludert sæddrepende nå i fire vaksiner. Alt for mye for dette formatet, men vær våken og forstå at Gates og andre er helvete bøyd på befolkningsreduksjon (OVER TIME). NAZI hadde sine primiiitive vaksineeksperimenteringsprogrammer ved bruk av forsøkspersoner som marsvin. Se hva FDA og CDC presser gjennom kongressen: (omskrevet) “Til fordel for menneskeheten generelt har du ikke rett til å sette din nabo i fare ved ikke å bli vaksinert.” OVERSETTELSE: Si farvel med vaksinefritak. Her er et eksempel fra et lysbilde fra presentasjonen min. 1 – Hva har Polysorbate 80, Octoxynol 10 og Triton X-100 til felles? ……… .De er SPERMISIDER som forårsaker infertilitet og er i DPT, Hep “B”, Gardasil, lungebetennelse og ALLE influensa skudd Her er et eksempel fra et lysbilde fra presentasjonen min. 1 – Hva har Polysorbate 80, Octoxynol 10 og Triton X-100 til felles? ……… .De er SPERMISIDER som forårsaker infertilitet og er i DPT, Hep “B”, Gardasil, lungebetennelse og ALLE influensa Her er et eksempel fra et lysbilde fra presentasjonen min. 1 – Hva har Polysorbate 80, Octoxynol 10 og Triton X-100 til felles? ……… .De er SPERMISIDER som forårsaker infertilitet og er i DPT, Hep “B”, Gardasil, lungebetennelse og ALLE influensa skuddRIC4. september 2020 klokken 13:17SVARE

Sal,

Var enig i at enhver lov som strider mot rettighetsfortegnelsen er eller bør være grunnlovsstridig … Spørsmål: Har du hørt om Pleds?SAL MARTINGANO4. september 2020 kl 17:27SVARE

Ric … Ikke sikker på hva påstand betyr i den sammenhengen du uttalte, annet enn å komme med grunner eller mot noe.KRIS18. september 2020 klokken 14:58SVARE

Sal, tusen takk for din forskning og faktiske tilnærming, og for først å oppmuntre hver og en av oss til å gjøre vår egen forskning.

Jeg stolte alltid på at alle “vanlige” vaksinasjoner for barna mine generelt var trygge og effektive. Vi har vært veldig heldige at de generelt er veldig sunne. Selv uten forskning kunne jeg imidlertid aldri godkjenne HPV-vaksinasjon for dem. Noe ved det virket ikke riktig, selv om jeg på det tidspunktet ikke hadde noe å støtte det jeg følte i tarmen som ikke ok. Jeg må fortsatt fortelle dr. Nei. Jeg har aldri fått influensa (og husker ikke å ha fått influensa i livet mitt!), Og sjelden har noen av barna mine fått det. Jeg er ikke militant mot det, men i magen min virker det som et feil valg for meg.

Og diagrammene i artikkelen din som viser at vaksiner ble introdusert under nedgangen for hver av disse sykdommene, det visste jeg aldri. Hvordan vet vi at vaksinene har eller ikke har vært nøkkelen til å holde disse sykdommene i sjakk? Er det påviselig, verifiserbart eller bare anekdotisk og allment omfavnet som sannhet?

Jeg vil være i stand til å svare intelligent med verifiserbare fakta, slik du har forsøkt å gjøre. Svaret ditt på folks kommentarer her har vært like informativ som artikkelen din. Tusen takk.SAL MARTINGANO18. september 2020 kl 22:49SVARE

Takk eller de gode ordene. Jeg nærmer meg ikke temaet vaksiner fra en helt eller ingenting holdning. Oppriktig, vaksiner er ikke og var aldri en del av ‘livets stoff', før BIG PHARMA fikk grønt lys uten å produsere dem uten konsekvenser. Når det skjedde, overdrev virksomheten med vaksiner medisinsk nødvendighet for vaksiner. STORE penger, fra slike som Soros, Gates og Rockefeller-stiftelsene, begynte å strømme inn og bokstavelig talt “kjøpte og betalte for” forskningen som støttet vaksiner … IKKE FRA Uavhengige kilder, men fra vaksinen produserer de selv.
Den eneste statistikken jeg har er at vaksineindustrien ryddet nesten 800 milliarder i 2012 … … finner ikke statistikk over gjeldende tall. Hvis du hørte Gates under TED-foredraget, uttalte han at målet hans var å vaksinere noen som helst person på planeten. Selvfølgelig har Gate ingen medisinsk legitimasjon, bortsett fra hans massive investeringer som vil tjene ham $$$$$$$$$$$.
Det ble innført vaksinefritak for ikke å beskytte folket, men for å gi vaksineprodusenter en lovlig vei ut fra søksmål. men nå som de har total immunitet mot straffeforfølgelse, bare å kalle sykdom for en offentlig nødsituasjon overstyrer ALLE FRITAK. Derfor har du ingen muligheter eller tilgang. Vaksiner vil være knyttet til ting som å fornye førerkortet, fly i et fly eller til og med gå på skole.
Ja … ALLE vaksiner er startet etter at epidemien er over, slik at folket bare ser at tilfellene går ned etter vaksinen. INGEN ber om eller kan de finne sannheten om vaksinens effektivitet.
Jeg kan umulig dekke alt i en blogg, så jeg er avhengig av kommentarer, som gjør at jeg kan utdype til fordel for deg og andre.FRISYRER22. september 2020 kl 17:44SVARE

Takk for den fornuftige kritikken. Jeg og naboen min forberedte oss på å undersøke dette. Vi fikk en bok fra biblioteket vårt, men jeg tror jeg lærte mer av dette innlegget. Jeg er veldig glad for å se slik fantastisk informasjon deles fritt der ute.SAL MARTINGANO22. september 2020 kl 22:36SVARE

Frisyrer..Takk for de snille ordene. Jeg er heldig å ha kontakter og ressurser som ikke er påvirket av vanlige medier, som tillater meg å produsere innhold som det tar litt tid å finne. Du kan se alle mine tidligere blogger på forfatterens nettsted: http://www.salmartingano.com Jeg vil også foreslå at du fortsetter å søke etter informasjon fra alle kilder. Det er den eneste måten å vite hva den “andre siden” gjør. Det er et gammelt ordtak som kommer fra boka skrevet av en stor kinesisk kriger; “THE ART OF WAR” der han uttaler…. ”HOLD DINE VENNER NÆR OG DINE FYNNER NÆRRE” NYT og gi det videre!GREGS27. september 2020 kl. 21.44SVARE

Du kan lese mye (mis-) informasjon før du kommer til den enkle konklusjonen, døden var i nålen. Det kan ha vært den gang og det var for 100 år siden, men i dag har vi andre midler som er langt mer subtile for å få tankene rundt.SAL MARTINGANO28. september 2020 klokka 1:22SVARE

Greg … Riktig !! I dag er det nesten ingen måte å vite sikkert hva som er i sprøyten. For eksempel de fleste influensavaksiner, lungebetennelse, Gardasil, Hep. B- og DPT-skudd har 3 sæddrepende midler inkludert … ikke beskrevet på faktaarkene … Polysorbate 80, Octoxynol 10 og Triton X-100. Hvorfor i all verden ville det være sæddrepende midler i vaksiner? ………… hmmmm… .kan du si FOLKEKONTROLL?STRÅLE2. desember 2020 klokka 08.04SVARE

SAL, du kan se på John D Rockefellers interesse for petroleumsbaserte farmasøytiske produkter. Dette kan være en annen vinkel på denne historien. GSAL MARTINGANO2. desember 2020 kl. 21:56SVARE

Ray … Will Do … txADRIANNE29. september 2020 kl. 21:24SVARE

Informativt innlegg. Leder en til å undersøke hva som ble sagt og se kritisk på det hvis sinnet er åpent altså. Hvis ikke åpnes, vil det bli en fornærmelse uten støtte. Takk for at du tok deg god tid og legger alt ut for å gruble og undersøke. I løpet av undersøkelsen har jeg kommet over noen punkter du har uttalt, men glad for å se noen jeg aldri har kommet over, noe som fører til flere forståelsesvinduer.SAL MARTINGANO30. september 2020 klokken 16:23SVARE

adrianne … Forskning er en uendelig kamp for å finne sannheten. Vanlige medier og de fleste av de sosiale medieplattformene nærmer seg sjelden, om noen gang, sannheten, for hvis de gjorde det og fant ut at de tok feil, ville deres bedriftssponsorer forlate dem. Trist, men det er du og jeg som lider og må finne alternative, pålitelige kilder. FORTSETT DIGGING!LIFESTYLE13. oktober 2020 klokken 12:11SVARE

Hei, pent innlegg. Det er et problem med nettstedet ditt i Internet Explorer, vil du teste dette? IE er fremdeles markedsleder, og en god del mennesker vil savne den fantastiske skrivingen din på grunn av dette problemet.SAL MARTINGANO14. oktober 2020 klokken 02:00SVARE

Det var en feil i hosting, men det er løstLORIE SULLA14. oktober 2020 klokka 08:01SVARE

jeg er enig med degRACHEL15. desember 2020 klokka 3:19SVARE

Jeg liker å dele den faktiske “studien” av Rockefeller-vaksinen fra Fort Riley, Kansas januar 1918 om den eksperimentelle nye hjernehinnebetennelsesvaksinen som ble laget av hester og testet på mennene akkurat der de første tilfellene av “spansk influensa” brøt ut en noen måneder senere. Dette er sannsynligvis allerede på nettstedet ditt et eller annet sted

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2126288/pdf/449.pdfSAL MARTINGANO15. desember 2020 klokken 04:27SVARE

Rachel .. Dette stemmer, og jeg har skrevet mye om dette emnet i bloggene mine og beseglet den spanske influensa. Takk for lenken, jeg vil lese denJAVIER17. desember 2020 klokken 12:35SVARE

Takk for informasjonen.
Å være en spansk person, setter jeg pris på dette. Jeg vet at det ikke bare var spansk, men her antar vi å vite hva som skjedde, og at det ikke er sant.

Den dårligvaskede hjernen her vil si sth som: ohh hvis jeg ikke ser en sertifisering av bokstavene som sier KIA i stedet for vaksinekonsekvenser, vil de ikke tro det.

Behovet for å tro på lederne er så sterkt at de vil lyve for seg selv.

Ta vare og ha fin 2021 så mye som mulig!SAL MARTINGANO17. desember 2020 klokka 04.05SVARE

Javier … Ja, det er mye vi har fått mat som ikke stemmer … det er en del av hva politikk gjør for å manipulere den intetanende publikum. Det er derfor grunnloven ble skrevet på et så eksplisitt språk … og visste at makthaverne vil prøve å misbruke den. Det er opp til folket å stille spørsmål ved hva vi blir bedt om å spyle ut sannheten og å holde makthaverne ansvarlige ved valgurnene. Vi har nettopp vært vitne til hvor lett det er å ødelegge valgprosessen. Selv domstolene våre har agendaer som prøver å oppheve legitime bevis fra folket. Som det ble sagt for mange år siden av engelskmannen, Lord Acton tilbake i 1857 … ”Absolute Power Corrupts Absolutely” Stay strong !!BRUCE TAMULIS © MED ENERETT23. desember 2020 klokka 3:15SVARE

Du må korrigere din politiske status nå. Se http://www.theamericanstatesassembly.net . Anerkjenn deg selv som “landet” og ikke “havet”.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.