United Airlines CEO: MANDATORY Vaccines ‘Will Become What Most Companies Do’

3. Februar 2021

Dette flyselskapet han leder er det verste flyselskapet i USA som bedriver spraying av . Dette selskapet sprayer også i ….også .

av Steve Watson

I en tale til bedriftsledere i Chicago sa United Airlines-sjef Scott Kirby at han forventer at virksomhet krever at ansatte blir vaksinert, og at folk vil akseptere det akkurat slik de har akseptert å ha på seg masker . [Som MK-Ultra offer, har Cathy O'Brien forklart, masker er en tankekontroll psy-op ].United Airlines-sjef Scott Kirby

United Airlines-sjef Scott Kirby – Chip Somodevilla / Getty Images

Kirby opptrådte på Economic Club i Chicago på tirsdag og presset obligatoriske vaksiner for ansatte og sa: “Det vil bare bli det som forventes og hva de fleste selskaper gjør.”

“Når ballen først ruller, vil den rulle helt til bunns,” erklærte han og la til at “en stor andre bølge” av selskaper vil gi i en snøballeffekt.

”Jeg er realistisk nok, selv om jeg synes det er riktig å gjøre, å vite at United Airlines alene ikke kan gjøre det og ha det fast. Det trenger ikke være massevis av andre, men det må være andre, ”oppfordret Kirby.

Kirby påpekte videre at selskaper kan kreve at arbeidstakere får vaksinen under en kjennelse fra The Equal Employment Opportunity Commission.

Kirby sa også at han støtter innføringen av vaksinepass ikke bare for flyreiser, men for hverdagslige aktiviteter som å delta på konserter eller å gå på kino.

“Det gir folk et ganske sterkt insentiv, for det er slik de kan få livet tilbake,” utroper Kirby og legger til “Vi synes det er en nøkkel til å åpne ikke bare internasjonale grenser og luftfart, men økonomien.” …

[Husk: Til slutt er det vi folk som bestemmer hva som er akseptabelt og hva som ikke er.]Forskere Advarer Om At COVID Reduserer Fruktbarheten: Sædkonsentrasjonen Redusert Med 516%, Mobiliteten Med 209% Og Celleformen Endret Med 400%Forrige InnleggHva Skjedde Med Influensasesongen? Epidemiolog Sier Influensa Er Omklassifisert Som COVID-19Neste Innlegg

Relaterte Artikler

Influensasesammenligning 2019 2020 Covid 19

KORONAVIRUSNYHETER

Hva Skjedde Med Influensasesongen? Epidemiolog Sier Influensa Er Omklassifisert Som COVID-19

HAFHAF4. Februar 2021

Skjult Coronavirus-utbrudd i sperma.  3d gjengir.

KORONAVIRUSAVFOLKNINGNYHETER

Forskere Advarer Om At COVID Reduserer Fruktbarheten: Sædkonsentrasjonen Redusert Med 516%, Mobiliteten Med 209% Og Celleformen Endret Med 400%

HAFHAF3. Februar 2021

Bill Evanina 60 minutter oss etterretningstjenestemenn sier at kinesisk stat samler amerikanernes DNA

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

60 Minutter: Amerikanske Etterretningstjenestemenn Sier At Kinesisk Stat Samler Inn Amerikanernes DNA

HAFHAF3. Februar 2021

Covid Cult

KORONAVIRUSTANKEKONTROLLNWOTYRANNI

COVID-Kulten Og De Ti Trinnene Med Folkemord

HAFHAF3. Februar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.