Respektert Lege Som Studerte Biovåpen Mener Covid-19 Jabs Er En Form For ‘Våpenmedisin’

4. Februar 2021

av Phillip Schneider, Waking Times

En prisbelønt ryggkirurg og tidligere president for Association of American Physicians and Surgeons mener at dagens koronavirus “” er farlige biovåpen som blir distribuert mot folket.Dr. Lee Merritt White Coat Summit 2

Dr. Lee Merritt på White Coat Summit 2

Dr. Lee Merritt , som tidligere studerte biovåpen mens han fungerte som ortopedisk kirurg i den amerikanske marinen i 9 år, satt i styret for Arizona Medical Association, og har publisert en rekke fagfellevurderte papirer, mener at mRNA-endrende koronavirus-jabs som for tiden distribueres i USA, omskriver vår genetiske kode for å gjøre oss sårbare for et nytt senere:

“Jeg trodde tidlig i februar at dette var et biologisk manipulert biovåpen fordi det øyeblikket noen dukket opp med data som antydet at de ble sensurert ,” sa hun i et intervju forrige måned med The New America.

Moderna innrømmer: mRNA Jabs er et ‘operativsystem' designet for å programmere mennesker

Basert på tiden hun brukte på biovåpenforskning, mener Dr. Merritt at vi lever i en tid med “femte generasjonskrigføring” der skjulte biologiske agenter, økonomisk krigføring og propaganda er mest effektive i stedet for å bruke våpen på slagmarken. tabeller med makt mellom nasjoner.

“Vi hadde mange biovåpen gjennom årene, og den jeg var veldig bekymret for var kopper. Men de fleste av disse biovåpnene var enten vanskelig å distribuere, eller det var behandling for dem, ”sa hun.

“Jeg tror at det er en rekke bevis som viser at koronavirus er et naturlig forekommende veldig godartet virus som ikke engang gir folk flest forkjølelse, men i det høyeste vil det gi deg forkjølelse.”

Vaksiner er mest effektive når de brukes mot et ubehandlet og dødelig virus, sier hun.

Mens sykdommer som kopper og polio effektivt ble behandlet med vaksinasjoner, har forskere oppdaget lovende behandlinger for koronavirus siden pandemien startet, slik som hydroksyklorokin og intravenøs C-vitamin .

“Hvis vi er på biogarn akkurat nå som en del av denne flerdimensjonale krigføringen, hvis du har en behandling i baklommen, kan de ikke terrorisere deg med virus, og det er viktig fordi … [vaksinen] ikke forhindrer overføring av seg selv adgang.” – Dr. Lee Merritt

Selv om forebygging og behandling reduserer behovet for en , blir slik informasjon rutinemessig sensurert av selskaper i sosiale medier og demonisert av de vanlige mediene .

Selv Sharyl Attkisson, en tidligere tidligere CBS-journalist , hadde fjernet en av rapportene sine fra YouTube for å videreformidle informasjon som stred mot den offisielle stillingen til Verdens helseorganisasjon (WHO).

“Vi har vaksiner fordi vi ikke hadde behandling for kopper, og det var en veldig dødelig sykdom. Det var fornuftig å ha en vaksine. Vi hadde ikke behandling for polio, så det var fornuftig å ha en vaksine, men dette? Selv uten å gjøre noe, har denne sykdommen en 99,991% sjanse for å overleve … i motsetning til en standard viral influensasesong er den 99,992%. ” – Dr. Lee Merritt

Coronavirus-tallene er mye omstridt, men mange leger og forskere har snakket i det meste av året om den uforholdsmessige mengden skade som er forårsaket av låsing og tvungen maskebruk .

En kanadisk forsker anslår at de langsiktige kostnadene ved låsing ned vil overstige kostnadene for selve viruset med så mye som ti ganger .

Merritt forklarer forskjellen mellom koronavirusvaksiner og vanlige vaksiner:

“[Coronavirus-vaksiner] gir deg ikke et patogen … det de gjør er å programmere mRNA. mRNA er som DNA, men det er messenger RNA. Det er det som gjør proteiner i kroppen. Det er som en datamaskinbrikke du legger i en 3D-skriver, og deretter forteller du hva du vil at den skal lage, og den skriver den ut. Vi har det innen ingeniørfag, og dette er den biologiske ekvivalenten. Vel, i dette tilfellet har de laget et stykke av dette mRNA for å skape, i hver celle i kroppen din, det piggproteinet (eller i det minste en del av det), og du lager faktisk patogenet i kroppen din. ” – Dr. Lee Merritt

Når du går for å få koronavirusvaksinen din, får du faktisk ikke en vaksine slik vi alltid har kjent dem.

I stedet injiseres messenger RNA i kroppen din som deretter endrer den genetiske koden for å begynne å produsere sin egen modifiserte versjon av coronavirus, som immunforsvaret ditt så teoretisk lærer å bekjempe.

Dr. David Martin om eksperimentell MRNA-Dette er IKKE en vaksine! Det er et medisinsk utstyr

Se dette nylig intervjuet med Dr. Lee Merritt og Alex Newman fra The New American her :

Dr. Lee Merritt: I dyrestudier, etter å ha blitt injisert med MRNA-teknologi, døde alle dyr etter reinfeksjon

Les også: Fryktelige latente dødsfall forutsagt blant eldre av genetikkprofessor etter immunisering med RNA-vaksiner

Ifølge Dr.Merritt er ingen langtidsstudier for å verifisere sikkerheten til denne formen for vaksinasjon hos mennesker blitt fullført, og dyreforsøk har resultert i det hun refererer til som ‘antistoffavhengig forbedring' der viruset kommer inn i kroppen uoppdaget. fordi immunforsvaret nå ser på det som tilhører kroppen, og til slutt forårsaker nesten umiddelbar død.

“Vi har aldri gjort det gjennom en dyreforsøk med suksess for denne typen virus. Vi har aldri gjort dette hos mennesker før, sier hun.

“Det lengste de virkelig har fulgt folk etter vaksinen er to måneder. Vel, skjønner, det er ikke nok tid til å vite at vi ikke har det antistoffforbedringsproblemet. ” – Dr. Lee Merritt

Merritt spekulerer i at denne typen prosedyrer er nøyaktig hva en utenlandsk motstander ville brukt hvis de ønsket å drive hemmelig biogarn uten å få prosessen sporet tilbake til dem.

“Dette er et perfekt binært våpen. Det er ingen måte jeg vet nøyaktig hva det mRNA er programmert til, og det gjør du ikke og heller ikke de fleste leger. Legene kan ikke forstå disse dataene. Det er for gutta helt øverst i dette prosjektet …

“Hvis jeg var , og jeg ønsket å ta ned vårt, ville jeg bare lage et mRNA som jeg vet at det ikke eksisterer i naturen, så ingen kommer til å dø av en vaksine, og deretter frigjør jeg to år senere Jeg laget … og det forårsaker denne immunforbedringsdøden. ” – Dr. Lee Merritt

Selv om Dr. Merritt ikke anbefaler om man skal ta vaksinen, gir hun et oppløftende råd.

“Hvis du vil komme deg ut av pandemien akkurat nå, er det veldig enkelt. Du slår av TV-en, tar av deg masken, åpner virksomheten din på nytt, og du lever livet ditt. ”Hva Skjedde Med Influensasesongen? Epidemiolog Sier Influensa Er Omklassifisert Som COVID-19Forrige Innlegg

Relaterte Artikler

Influensasesammenligning 2019 2020 Covid 19

KORONAVIRUSNYHETER

Hva Skjedde Med Influensasesongen? Epidemiolog Sier Influensa Er Omklassifisert Som COVID-19

HAFHAF4. Februar 2021

United Airlines-sjef Scott Kirby

KORONAVIRUSIMMUNITETSPASSNYHETERVAKSINER

United Airlines CEO: MANDATORY Vaccines ‘Will Become What Most Companies Do'

HAFHAF3. Februar 2021

Skjult Coronavirus-utbrudd i sperma.  3d gjengir.

KORONAVIRUSAVFOLKNINGNYHETER

Forskere Advarer Om COVID Reduserer Fruktbarhet: Spermakonsentrasjon Redusert Med 516%, Mobilitet Med 209% Og Celleform Endret Med 400%

HAFHAF3. Februar 2021

Bill Evanina 60 minutter oss etterretningstjenestemenn sier at kinesisk stat samler amerikanernes DNA

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

60 Minutter: Amerikanske Etterretningstjenestemenn Sier At Kinesisk Stat Samler Inn Amerikanernes DNA

HAFHAF3. Februar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.