Studie: CDC Brøt Føderal Lov Ved Å Manipulere COVID-19 Dødsstatistikk

4. Februar 2021

av Brian Shilhavy

En studie publisert i tidsskriftet Science, Public Health Policy & the Law hevder nylig at CDC brøt føderal lov ved å blåse opp dødsstatistikk.

Studien heter ” COVID-19 Data Collection, Comorbidity & Federal Law: A Historical Retrospective .”

Fra sammendraget:

Studer Cdc brøt føderal lov ved å manipulere Covid Death Statistics

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC) 23. august 2020, “For 6% av dødsfallene var COVID-19 den eneste nevnte årsaken. For med forhold eller årsaker i tillegg til COVID-19 var det i gjennomsnitt 2,6 tilleggsbetingelser eller årsaker per død. “

For en nasjon plaget av restriktiv folkehelsepolitikk som er mandat for sunne enkeltpersoner og små bedrifter, er dette den viktigste statistiske avsløringen av denne krisen. Denne åpenbaringen har betydelig innvirkning på antallet publiserte omkomne på grunn av COVID-19.

Enda viktigere, det avslører store problemer med prosessen der CDC var i stand til å generere unøyaktige data under en krise.

CDC har gått inn for sosial isolasjon, sosial distansering og personlig verneutstyr som primære avbøtningsstrategier som svar på COVID-19-krisen, samtidig som de nekter å erkjenne løftet om billig farmasøytisk og naturlig behandling.

Disse avbøtningsstrategiene ble i stor grad fremmet som svar på prognoser for dødsfall for projeksjonsmodeller som har vist seg å være vesentlig unøyaktige.

Videre undersøkelse av lovligheten av metodene som ble brukt til å lage disse strategiene, ga ytterligere bekymringer og spørsmål.

Hvorfor skulle CDC bestemme seg for å bruke et system for datainnsamling og rapportering de forfattet, og som har vært i bruk landsdekkende i 17 år uten hendelser, til fordel for et uprøvd og uprøvd system eksklusivt for COVID-19 uten diskusjon og fagfellevurdering?

Brøt CDCs beslutning om å forlate et kjent og bevist effektivt system også flere føderale lover som sikrer datanøyaktighet og integritet?

Endret CDC bevisst regler for rapportering av dødsårsak i nærvær av komorbiditet utelukkende for COVID-19? I så fall, hvorfor? ( Full studie )

Patrick Howley, som skrev for National File , rapporterte:

Den banebrytende fagfellevurderte forskningen … hevder at CDC med vilje brøt flere føderale lover, inkludert informasjonskvalitetsloven, papirarbeidsreduksjonsloven og administrasjonsprosedyreloven. (Publishing Journal – Institute for Pure and Applied Knowledge / Public Health Policy Initiative)

“Spesielt vedtok CDC ulovlig nye regler for datainnsamling og rapportering utelukkende for COVID-19 som resulterte i en på 1.600% av dagens COVID-19-dødsfall,” erklærte vakthundgruppen Alle bekymrede borgere i en uttalelse til NATIONAL FILE , med henvisning til Institute for Pure and Applied Knowledge study.

Forskningen viser at CDC unnlot å søke om obligatorisk føderalt tilsyn og ikke klarte å åpne en obligatorisk periode for offentlig vitenskapelig kommentar i begge tilfeller som kreves av føderal lov før de vedtok nye regler for datainnsamling og rapportering.

“CDC er pålagt å være i full overensstemmelse med alle føderale lover, selv i nødssituasjoner. Forskningen hevder at CDC forsettlig kompromitterte nøyaktigheten og integriteten til alle COVID-19-saksdata og dødsfallsdata fra begynnelsen av denne krisen for å falske oppblåse saks- og dødsdata, uttalte All Concerned Citizens.

Den 24. mars publiserte CDC NVSS COVID-19 Alert No. 2-dokumentet som instruerte medisinske undersøkere, koroner og leger om å understreke underliggende dødsårsaker, også referert til som eksisterende tilstander eller komorbiditeter, ved å registrere dem i del II i stedet for del Jeg om dødsattester som “… den underliggende dødsårsaken forventes å resultere i at COVID-19 oftere enn ikke er den underliggende dødsårsaken.”

Dette var en viktig regelendring for dødsattestrapportering fra CDCs 2003 Coroners ‘Handbook on Death Registration and Fetal Death Reporting and Physicians' Handbook on Medical Certification of Death, som har instruert dødsrapporterende fagfolk landsdekkende om å rapportere underliggende forhold i del I for tidligere 17 år.

Denne eneste endringen resulterte i en betydelig inflasjon av COVID-19-dødsfall ved å instruere at COVID-19 skulle være oppført i del I av dødsattester som en endelig dødsårsak uavhengig av bekreftende bevis, snarere enn å være oppført i del II som en bidragsyter til døden i tilstedeværelsen av eksisterende forhold, slik det ville blitt gjort ved hjelp av retningslinjene for 2003.

“Forskningen gjør oppmerksom på dette viktige skillet ettersom det har ført til en betydelig inflasjon i COVID-dødsfallet. Etter forskerens estimater ble COVID-19 registrerte dødsfall blåst opp hele landet med så mye som 1600% over hva de ville vært hvis CDC hadde brukt 2003-håndbøkene , ”uttalte All Concerned Citizens.

14. april vedtok CDC ytterligere regler eksklusivt for COVID-19 i strid med føderal lov ved å outsource utvikling av datainnsamlingsregler til Council of State and Territorial Epidemiologists (CSTE), en ideell enhet, igjen uten å søke om tilsyn og åpningsmulighet for offentlig vitenskapelig gjennomgang.

5. april publiserte CSTE en posisjonspapir Standardisert overvåkingsdefinisjon og nasjonal melding for romanen coronavirus sykdom (COVID-19) med liste over 5 CDC-ansatte som fageksperter.

“Dette nøkkeldokumentet skapte nye regler for å telle sannsynlige tilfeller som faktiske tilfeller uten endelig bevis på infeksjon (seksjon VII.A1 – side 4 og 5), nye regler for kontaktsporing som tillater kontaktsporere å praktisere medisin uten lisens (avsnitt VII.A3 – side 5), og likevel nektet å definere nye regler for å sikre at den samme personen ikke kunne telles flere ganger som en ny sak (seksjon VII.B – side 7), ”uttalte All Concerned Citizens.

Ved å vedta disse nye reglene eksklusivt for COVID-19 i strid med føderal lov, hevder forskningen at CDC betydelig oppblåste data som har blitt brukt av og folkehelsepersonell, i forbindelse med uprøvde projeksjonsmodeller fra Institute for Health Metrics og Evaluering (IHME), for å rettferdiggjøre utvidede nedleggelser for skoler, gudstjenester, underholdning og små bedrifter som fører til enestående følelsesmessige og økonomiske vanskeligheter over hele landet.

“En formell begjæring er sendt til Justisdepartementet så vel som alle amerikanske advokater som søker en umiddelbar storjuryundersøkelse av disse påstandene,” uttalte alle bekymrede borgere.

Les hele artikkelen her .

Hvor Er Influensastatistikken For 2020-2021? “Influensa Har Blitt Omdøpt Til COVID” Ifølge Epidemiolog

Youtube sensurepidemiolog Knut Wittkowski for å motsette seg låsing

Epidemiolog Dr. Knut Wittkowski. Bildekilde .

Daniel Payne, som skrev for Just the News , intervjuet epidemiolog Dr. Knut Wittkowski angående forsvinnende influensastatistikk i år.

Dr. Knut Wittkowski er tidligere leder for biostatistikk, epidemiologi og forskningsdesign ved Rockefeller University. Han har to doktorgrader innen informatikk og medisinsk biometri, og en av videoene hans på YouTube i fjor hadde samlet over 1 million visninger før YouTube tok den ned, fordi han var kritisk til lockdown og dens ineffektivitet når det gjaldt å stoppe spredningen av COVID-19. .

Bare News rapporterer :

Centers for Disease Control and Prevention ukentlige influensaovervåkningssporere rapporterer at den kumulative positive influensatesten fra slutten av september til uken 19. desember ligger på 0,2% målt ved kliniske laboratorier. Det er sammenlignet med kumulative 8,7% fra året før .

De ukentlige sammenligningene er enda sterkere: Denne uken for ett år siden var den positive kliniske frekvensen 22%, hvor den nå ligger på 0,1%.

Disse lave tallene fortsetter trender som ble observert tidligere i år der influensa har holdt seg på nesten null nivåer. Trenden er ikke begrenset til USA over hele verden, helsemyndighetene har alle rapportert kraftig reduserte influensanivåer gjennom det som normalt er høyspensesesongen på den nordlige halvkule. Priser på den sørlige halvkule var også lave i år.

Hvor har alle influensasakene gått?

Epidemiolog Knut Wittkowski tror han kan svare på gåten :

“Influensa har blitt omdøpt til COVID for en stor del,” sa den tidligere lederen for biostatistikk, epidemiologi og forskningsdesign ved Rockefeller University.

“Det kan være ganske mange influensatilfeller inkludert i kategorien” antatt COVID “av personer som har COVID- (som influensasymptomer kan forveksles med), men som ikke er testet for SARS RNA,” sa Wittkowski til Just the News torsdag. .

Disse pasientene, hevdet han, “kan også ha noe SARS-RNA sittende i nesen mens de ble smittet med influensa, i hvilket tilfelle influensa ville bli” bekreftet “til å være KOL.” ( Les hele artikkelen )

Skjuler Og Manipulerer CDC Data Om Totale Dødsfall For 2020?

30. des 2020 Cdc All Deaths.last

Da vi nærmet oss slutten av 2020, rapporterte vi om noen analyseprosjeksjoner for 2020 som utviklet seg til å ha omtrent like mange totale dødsfall for året som tidligere år, basert på CDCs egen statistikk.

En abonnent på Health Impact News sendte meg nylig noen skjermbilder som hun angivelig lagret i slutten av desember 2020 fra CDC-nettstedet, inkludert en side som angivelig var tilgjengelig i løpet av det meste av 2020 for å spore COVID dødsfall og dødsfall på grunn av alle årsaker ( se ovenfor ).

Denne siden hadde angivelig tidligere denne URL: CDC.gov

Når du går på denne siden nå, får du imidlertid denne meldingen:

Ressurs ikke tilgjengelig
“Siden du ba om, kan ikke bli funnet på dette tidspunktet. Det kan være midlertidig utilgjengelig, eller det kan ha blitt fjernet eller flyttet. “

Dette er IKKE standard 404 feilkode som du får hvis du skriver inn en sideadresse feil, fordi 404 feilkoden på CDC-nettstedet ser slik ut:

Cdc 404 feil

Så dette er en side som pleide å eksistere, og ifølge skjermbildet som denne brukeren sendte til meg, den 30. desember 2020 uttalte denne siden at det totale antallet dødsfall fra alle årsaker i 2020 var 2.902.664.

Her er en kopi av side 9 i National Vital Statistics Reports, Vol. 68, nr. 6, 24. juni 2019, som viser totale dødsfall for 2016 og 2017:

2018 Vital Stats Report

Det var 2744248 registrerte dødsfall fra alle årsaker i 2016, og 2813503 registrerte dødsfall fra alle årsaker i 2017, ifølge CDC.

Så hvis de påståtte CDC-tallene for dødsfall fra alle årsaker i skjermbildet fra 30. desember 2020 er korrekte, med 2.902.664 30. desember, er det riktig i tråd med hva vi forventer, uten de ekstra dødsfallene som angivelig tilskrives COVID-19 .

Den eneste måten dette tallet for totale dødsfall kunne være nøyaktig, sammen med dødsfallene som tilskrives COVID, ville være hvis dødsfall på grunn av alle andre årsaker som ikke var COVID, drastisk reduserte. Er det mulig at dødsfall på grunn av hjertesykdom, kreft, etc. – alt redusert slik at de totale dødsfallene ville være på nivå med hva som forventes hvis det ikke var noen Coronavirus-pandemi?

Så hva skjedde med denne siden på CDC-nettstedet?

Hva rapporterer CDC nå som det totale dødsfallet for 2020 her i 2021?

Hvis du går til: CDC.gov – og går ned til tabell 1, og klikker på “Årlig”, vil det gi dette diagrammet som viser 3 320 435 dødsfall for 2020:

Alle dødsfall 2020 Revidert

Så hvilken versjon er riktig?

Bare CDC ville vite svaret på det spørsmålet, siden de kontrollerer alle dataene.

Er CDC Pålitelig?

Gottlieb Fda Pfizer Warp Speed ​​Covid Vaccine

Jeg har publisert denne informasjonen i flere artikler de siste ukene, men den gjentas tydeligvis i denne artikkelen, siden CDC skal levere nøyaktig informasjon og statistikk, spesielt nå med hensyn til de nye ikke-FDA-godkjente eksperimentelle COVID mRNA-injeksjonene. .

The CDC er den største kjøperen av vaksiner i verden , fordele over $ 5 milliarder i sitt budsjett (levert av amerikanske skattebetalere) hvert år for å kjøpe og distribuere vaksiner fra Big Pharma.

For det andre eier CDC over 56 patenter på , og mange av forskerne deres tjener royalty ved salg av vaksiner. ( Kilde )

Les også: CDC eier over 20 vaksinepatenter og handler $ 4.1B i vaksiner årlig

Tror du dette kan være en interessekonflikt?

Cdc svindelkorrupsjon

CDC har en lang historie med korrupsjon, og i løpet av årene har mange av deres egne forskere prøvd å blåse fløyten på denne korrupsjonen bare for å bli taus.

Dr Scott Gottlieb var tidligere Food and Drug Administration (FDA) kommisjonær. Han ble med i styret i , Inc. – verdens største farmasøytiske selskap og nest største produsent av vaksiner, i 2019 like etter at han forlot FDA. Pfizer, som hadde en total omsetning på $ 53,7 milliarder dollar i 2018, kunngjorde Dr. Gottliebs valg til styret 27. juni 2019.

22. juli 2020 tildelte president Trumps “Operation Warp Speed ” -prosjekt 1,95 MILLIONER dollar til Pfizer og BioNTech for 100 millioner doser av deres mRNA-baserte COVID-19.

Så hva tror du? Kan vi stole på CDC og FDA? Er de faktisk bekymret for folkehelsen, eller prøver de rett og slett markedsføringsgrenene til Big Pharma å beskytte produktene sine?Respektert Lege Som Studerte Biovåpen Mener Covid-19 Jabs Er En Form For ‘Våpenmedisin'Forrige InnleggHva Med Guttene Og Jentene Som Selges For Sex Under COVID-19 Og Super Bowl?Neste Innlegg

Relaterte Artikler

Dr. Lee Merritt White Coat Summit 2

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Respektert Lege Som Studerte Biovåpen Mener Covid-19 Jabs Er En Form For ‘Våpenmedisin'

HAFHAF4. Februar 2021

Influensasesammenligning 2019 2020 Covid 19

KORONAVIRUSNYHETER

Hva Skjedde Med Influensasesongen? Epidemiolog Sier Influensa Er Omklassifisert Som COVID-19

HAFHAF4. Februar 2021

United Airlines-sjef Scott Kirby

KORONAVIRUSIMMUNITETSPASSNYHETERVAKSINER

United Airlines CEO: MANDATORY Vaccines ‘Will Become What Most Companies Do'

HAFHAF3. Februar 2021

Skjult Coronavirus-utbrudd i sperma.  3d gjengir.

KORONAVIRUSAVFOLKNINGNYHETER

Forskere Advarer Om COVID Reduserer Fruktbarhet: Spermakonsentrasjon Redusert Med 516%, Mobilitet Med 209% Og Celleform Endret Med 400%

HAFHAF3. Februar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.