Politiet Tar Reisende Kvinne Til Obligatorisk COVID-Isolasjon I Canada – Vil Ikke Fortelle Familien Hvor De Holder Henne

31. Januar 2021

En pastor i Calgary sier at hans kone ble satt i obligatorisk karantene i Canada etter at flyet hennes ankom Calgary. Tjenestemenn sa til Nikki Mathis at hun ville være pålagt karantene i to uker. Og myndighetene vil ikke opplyse om hvor de tok kvinnen.

Kort tid etter at historien brøt at Nikki Mathis ble transportert under politiovervåking til et ukjent sted for karantene fra Calgary lufthavn (til tross for at hun hadde testet negativt før flyet hennes), kunngjorde justissenteret sin intensjon om å sende inn et brev til den føderale regjeringen og kalte dette handlingslinje ukonstitusjonell og krevde henne øyeblikkelig løslatelse.Politiet tar reisende kvinne til obligatorisk covid isolasjon i Canada - vil ikke fortelle familien hvor de holder henne

Chris og Nikki Mathis

Western Standard rapporterte :

En pastor i Edmonton kan ha funnet ut den harde veien torsdag kveld om statsminister Justin Trudeaus nye reisebegrensninger under COVID-19-pandemien.

Trudeau kunngjorde fredag ​​morgen alle hjemreisende reisende til landet må gå til et isolasjonssenter der en ny COVID-19-test vil bli tatt. Hvis en passasjer tester negativt, får de lov til å komme hjem i strengt håndhevede ytterligere 11 dager. De som tester positive vil bli ført til et annet myndighetsanlegg for resten av deres 14-dagers karantene.

Trudeau sa at det vil koste hver reisende rundt $ 2000 for kostnadene for testen, overnatting og mat.

De nye reglene ble ikke engang kunngjort torsdag kveld, men det ser ut til at tjenestemenn ved YYC var klare.

Justice League Letter

Les også: portugisiske dommere opprettholdt en underrettsavgjørelse om at tvangskarantene for fire tyske turister etter at en ble testet “positiv” for Covid-19, var ulovlig fordi PCR-testen iboende er bedragersk .

“(Min kone Nikki) ankom Calgary i kveld, og da hun kom dit ble hun møtt av en politibetjent og en AHS-tjenestemann,” skrev pastor Chris Mathis på sin Facebook-side .

“De avviste resultatene hennes og fortalte henne at hun måtte gå umiddelbart til et isolasjonsanlegg. Hun ble fortalt at hvis hun motsto henne, ville hun bli arrestert. Hun ringte meg, og jeg ba umiddelbart om å snakke med betjenten. Jeg snakket med både en politibetjent og AHS-tjenestemannen, de gjentok det hun hadde sagt til meg. Jeg ba om adressen til hvor hun ville være, de sa at de ikke kunne gi meg lokasjonsadressen, da den var konfidensiell.

“Jeg ba om navnene deres, igjen ville de ikke gi meg noen informasjon eller navnene deres. Jeg presset, jeg spurte, jeg prøvde å kjempe, men de sa at de ville arrestere henne hvis hun motsto. De ga meg ingen informasjon om hvor de tok kona mi.

Via TheGatewayPundit.comJapan Krever Innenlandske Kliniske Studier Før COVID Gir Jab Det Grønne LysetForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Japan krever innenlandske kliniske studier før Covid Jabs gir grønt lys

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

Japan Krever Innenlandske Kliniske Studier Før COVID Gir Jab Det Grønne Lyset

HAFHAF31. Januar 2021

Us Rep Stephen Lynch (d Ma) har kunngjort at han testet positivt for Covid 19 etter å ha mottatt begge doser av Pfizer Covid Vaccine

KORONAVIRUSVAKSINER

Vaksinert Kongressleder Tester Positivt For COVID

HAFHAF31. Januar 2021

Helsefrihet tar til orde for å føre informert samtykke søksmål for å frita alle personer fra obligatorisk vaksinasjon

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Health Freedom Talsmenn Arkiverer Informert Samtykke Søksmål For Å Frita Alle Personer Fra Obligatorisk Vaksinasjon

HAFHAF31. Januar 2021

Cdc 329 Registrerte dødsfall så langt etter eksperimentelle Covid Mrna-injeksjoner i USA

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

CDC: 329 Registrerte Dødsfall Så Langt Etter Eksperimentelle COVID MRNA-Injeksjoner I USA

HAFHAF30. Januar 202

Legg igjen en kommentar