British Army to Begin Testing and Bar-coding Children at School This Week Without Parental Consent

Bildekilde .

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Da tusenvis av mennesker i Storbritannia den siste helgen protesterte mot nye COVID-lockdowns , planlegger den britiske hæren å lansere et massivt nytt COVID-testinitiativ i byen Liverpool denne uken, og søker å teste en halv million mennesker i et program som vil bli rullet ut til hele nasjonen hvis det lykkes.

Som en del av dette initiativet ble det sendt ut et brev til foreldrene til barna som deltok på Broadgreen International School , hvor de ble fortalt at deres barn ville bli testet av militæret selv uten deres samtykke.

Kit Knightly, skriver for Off-Guardian, rapporterer :

Den Liverpool-baserte Broadgreen International School er i den “privilegerte posisjonen” for å kjøre en pilotordning med Public Health England som vil:

  • Få militæret til å kjøre Covid19-tester.
  • Test barn uten å få foreldrenes samtykke først.
  • Identifiser hver enkelt med en “unik strekkode”.
  • “Isoler” og “sikr” alle som tester positive.

Det hele er ganske dyster lesning.

Og vi foreslår at du laster ned en kopi , i tilfelle de prøver å trekke den inn.

Dette er en ordning på en skole foreløpig, men det er ingen grunn til å anta at den vil forbli slik. Den eneste måten å garantere at den ikke sprer seg er å fordømme det høyt. ( Kilde .)

Vil foreldre og borgere overholde dette?

Det amerikanske militæret forbereder seg også på å distribuere nye COVID-vaksiner i USA som en del av finansieringen fra “Operation Warp Speed”, så du kan være sikker på at den amerikanske regjeringen og regjeringer over hele verden følger nøye med på Liverpool (hjemmet til Beatles) denne uken å se hvor ettergivende publikum vil være for å overgi sine friheter til medisinske tyranner.

OPPDATERING 11/9/2020 :

Tilsynelatende etter mye negative tilbakemeldinger fra foreldre og publikum, har skolen støttet seg og nå uttalt at de bare vil teste elever som har foreldres samtykke. Et nytt brev ble publisert søndag 8. november 2020 for å erstatte brevet som ble publisert her som ble utgitt fredag ​​6. november.

Fra skolens hjemmeside :

Oppdatering 8.11.20

13.30 Vennligst klikk  her  for et brev til foreldre fra Liverpool byråd og et samtykkeskjema angående den planlagte testen for Covid-19 i Liverpool-skoler. Alle studenter  vil motta en papirkopi i morgen. Vær oppmerksom på at dette brevet erstatter det som ble offentliggjort sist fredag

Motstand er IKKE nytteløst!

Angående bomullspinneprøven de bruker, som de hevder “ikke er skadelig”, se:

Er COVID-testene en måte å smitte eller implantere mennesker på?

Har du problemer med å motta nyhetsbrev? Se:

Hvordan slå internettsensur og lage din egen nyhetsmating

Publisert 8. november 2020Merkelapper: Broadgreen International School , liverpool

Del denne historien, velg plattform!

5 kommentarer

  1. Otis 9. november 2020 klokka 08:30 – SvarDet er brevet som foreldre fra Brit fikk? DETTE ER KRIG, MENNESKER!
  2. Harold 9. november 2020 klokka 08:21 – SvarDette er det jeg tror kommer til å skje. De vil få folk til å falle døde via 5G. De vil kunngjøre at Covid gjorde det. Da vil folk kreve vaksine. Når du kommer dit for vaksinen, vil de fortelle deg at du må gi avkall på Gud og signere den på den stiplede linjen. Hvis du ikke fordømmer Gud som din frelser. Ingen skudd. De vil la deg tro at du vil dø uten vaksinen. Når det faktisk er selve skuddet som vil drepe deg. I mellomtiden har du fordømt Gud og mottatt skuddet, betyr at du vil dø i løpet av få minutter etter å ha mottatt drapsskuddet du fortjente for å ha fordømt Gud. Dette er bare min mening. Dumme mennesker vil ta skuddet hvis de ser at folk faller døde på tv eller på gaten (fra 5G). De vil ikke få beskjed om at det er 5G som gjorde det. De vil få beskjed om at det er Covid-viruset (det eksisterer ikke engang, og har aldri eksistert). Denne gangen vil du være dum å drepe deg.
  3. anitasez 9. november 2020 klokka 08:03 – SvarSkolen er for utdanning, ikke vaksinasjon!
  4. catt49 9. november 2020 klokken 07.47 – SvarDette er muligens en annen vei for å kidnappe barn.
  5. Grace Green 9. november 2020 klokka 06:13 – SvarJeg merker at nesten hver setning i rektorens brev er ikke-grammatisk til det tull. (Den uhyggelige betydningen antydes imidlertid sterkt.) Etter min erfaring bruker tjenestemenn og advokater dette knepet for å unngå ansvar i tilfelle eventuelle fremtidige rettssaker. Jeg håper foreldrene holder nervene og nekter testen (som er kjent for å være ubrukelig), og holder barna hjemme om nødvendig til hæren har trukket seg tilbake.

Legg igjen en kommentar