BREAKING: Etterretningsekspert Steve Pieczenik hevder at valget i 2020 var en “sofistikert stingoperasjon” som har fanget demokratene i historiens mest massive kriminelle valgsvindel … OPPDATERT

Som gjest på InfoWars ‘War Room med Owen Shroyer i dag, erklærte etterretningsekspert Steve Pieczenik at valget i 2020 ble satt opp av Trumps folk som en “sofistikert stingoperasjon” for å fange demokratene og Biden-kriminalitetsfamilien i ugjendrivelig kriminell svindel. Den opprinnelige videoen finnes på denne Banned.video-lenken . Det har også blitt lagt ut på Brighteon.com (se nedenfor).

Pieczenik jobber ikke for den føderale regjeringen, forklarer han, og det han beskriver etterlater mange spørsmål og reiser noen tvil, for eksempel spørsmålet om hvordan en så stor operasjon kunne ha vært hemmelig for demokratene hele denne tiden. Likevel, hvis dette er sant, betyr det at Owen Shroyer, InfoWars og Steve Pieczenik nettopp brøt det som uten tvil er den største nyhetshistorien på minst et århundre, og dverger betydningen av alt fra Washington Post og Nixon-administrasjonen.

Ansvarsfraskrivelse: Vi har ennå ikke vært i stand til å uavhengig bekrefte påstandene du ser nedenfor. Vi rapporterer bare om hva Dr. Pieczenik sier, ettersom disse påstandene er nyhetsverdige og utrolig viktige. Vi er i ferd med å undersøke nærmere.

OPPDATERING: InfoWars-verten David Knight kaller nå Steve Pieczenik en “CIA-shill” og hevder at Pieczenik kommer på show for å “fange” verter som Owen Shroyer i desinformasjons honningpotter. I hovedsak sier Knight at Pieczenik er en løgner som fabrikerer hele denne tingen. Se videoen her, fra den offisielle David Knight Show- kanalen på Brighteon.com :

https://www.brighteon.com/embed/b0e8e64c-f7c6-40e2-b4f7-12fb4f0fd9ac

Originalhistorien fortsetter:

Blant de tilsynelatende utrolige påstandene fra Pieczenik inkluderer følgende:

 • Stemmeseddelen som ble brukt ved valget ble trykt av Department of Homeland Security.
 • Hver legitime avstemning over hele Amerika ble vannmerket med QFS-krypteringskodekoder.
 • Trump var fullstendig klar over stikkoperasjonen og lar fortsatt Dems grave seg dypere inn i valgsvindelen.
 • Den sofistikerte stikkaksjonen var ment å fange og avsløre demokratens massive stemmesvindel.
 • Alt du ser akkurat nå med valgsvindelen ble fullstendig forventet av Trumps folk.
 • “Tusenvis og tusenvis av nasjonalgarden [tropper]” er sendt til 12 stater akkurat nå, for å hjelpe til med å sikre legitime stemmesedler og kaste ut falske stemmesedler som er skrevet ut av demokrater som en del av deres bedrageri.
 • Dette stikket vil avsløre hele Biden-familien og få dem alle dømt og sendt i fengsel.
 • “Vi vannmerket alle stemmesedlene med QFS blockchain,” og sendte 20 000 eller flere nasjonalgardtropper til stemmesentrene.
 • De få mediemedlemmene som fikk lov til å bli lest inn på denne operasjonen klarte å holde det hemmelig hele denne tiden, og Pieczenik takker dem for at de gjorde det.
 • “Dette har blitt satt opp av Trump i lang, lang tid,” sier han. “Dette er vårt motkupp mot Bidens.”
 • Arrestasjoner kommer med en gang. “Fra og med i morgen,” sier han, og det vil fortsette i lang tid fremover.
 • “Dette er den største stikkoperasjonen” i Amerikas historie.

Se intervjuet på Brighteon.com her:

Brighteon.com/0fda65dc-cdd0-4a22-94c6-8cd95885f7ed

https://www.brighteon.com/embed/0fda65dc-cdd0-4a22-94c6-8cd95885f7ed

Ikke glem at Joe Biden nylig innrømmet, på kamera, at demokratene har “den mest omfattende organisasjonen for valgsvindel” i historien til amerikansk politikk. Du kan se ham innrømme dette her:

https://www.brighteon.com/embed/b9594116-7d7f-45f6-852c-b63b780c3738

Akkurat der innrømmet Joe Biden åpent den landsomfattende stemmesvindelen, akkurat som han også åpent innrømmet å holde tilbake en milliard dollar fra Ukraina for å få påtalemyndighetene sparket som så på Burisma-skandaler som involverte tilbakeslag til sønnen Hunter.

Sjokkerende synes Joe Biden demokrater er så urørlige at han offentlig kan innrømme nesten enhver forestillbar kriminalitet , inkludert landsdekkende stemmesvindel.

Ved videre undersøkelse av denne historien kom vi over et annet stykke av dette ryktet som må vurderes. Det er ennå ikke autentisert, og det kan ikke være annet enn rykter eller spekulasjoner, men forskjellige online-kilder hevder å ha tilgang bak kulissene til pressemeldinger som ennå ikke er tilgjengelige for publikum. Ifølge et rykte, vist nedenfor, har DHS i hemmelighet kunngjort et “valgrevisjon” som hevder “80% av stemmeseddelen har mislyktes.”

Når du leser dette, vær oppmerksom på at vi ikke kunne godkjenne dette dokumentet eller dets kilde , og vi plasserer det for øyeblikket bare i kategorien “rykte”. Det kan være desinformasjon som kastes rundt nettet for å skjule valgresultatet og gi patrioter falskt håp:

Støtting av muligheten for alt dette er en historie fra november 2019 fra TheHill.com med tittelen, “DHS cyber agency investerer i valgrevisjonsverktøy for å sikre 2020-valg.” Denne historien, som ble lest av nesten ingen før nå, forklarer:

Department of Homeland Security (DHS) cybersecurity agency kunngjorde torsdag at de vil samarbeide med valgansatte og private sektorgrupper for å utvikle et valgrevisjonsverktøy som kan brukes til å sikre nøyaktigheten av stemmene i 2020.

Det høres slående ut som Steve Pieczenik beskriver i sitt videointervju med Owen Shroyer.

I relaterte nyheter henvendte Trump seg til nasjonen tidligere i dag og redegjorde for noen av de enorme stemmesvindlene som hittil har vært vitne til over hele landet:

https://www.brighteon.com/embed/70da5c99-4d37-438d-83dd-714c595b4598

Poenget: Hvis Pieczenik er riktig, er vi i ferd med å se Dems fullstendig ødelagt og kastet i fengsel i lang, lang tid. La oss håpe han har rett, for hvis dette ikke går ut, vil mange patrioter være ekstremt sinte på å bli villedet om denne “sting-operasjonen.”

Se også denne rapporten fra Real Deal Media:

https://www.brighteon.com/embed/0e9959b8-cb6b-4639-9c47-a6bf9559a467

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.