Den Komplette Historien Til ‘House Of Rothschild’

AvatarAlexander Light3. Juli 2013

Kontrollfreaks – Rothschilds har hatt kontroll over verden i veldig lang tid, deres tentakler strekker seg inn i mange aspekter av vårt daglige liv, som det er dokumentert i følgende artikkel.  

Men før vi hopper til tidslinjen, la oss lese denne uvurderlige introduksjonen som vil hjelpe oss å forstå tydelig hvem Rothschilds er i motsetning til hvem de hevder å være.

Definisjon av sionisme:  en organisasjon av såkalte jøder som har som mål å skape en nasjon for jøder. 

Definisjon av jødedom:  Jøder kollektivt som praktiserer en religion basert på Torah og Talmud. 

Bare en av et mangfold av Rothschild-palasser

Khazarian Ashkenazis
Rothschilds “hevder” at de er jødiske, mens de faktisk er kazarer. De kommer fra et land som heter Khazaria, som okkuperte landet låst mellom Svartehavet og det Kaspiske hav som nå overveiende er okkupert av Georgia.  Årsaken til at Rothschilds hevder å være jødiske er at khazarene under instruksjon fra kongen, konverterte til den jødiske troen i (eller omkring 740 e.Kr.), men selvfølgelig inkluderte det ikke konvertering av deres asiatiske mongolske gener til gener fra de jødiske mennesker. 

Den trettende stamme 85 – 90% av jødene er khazarer. Du vil oppdage at omtrent 85 – 90% av alle mennesker i verden i dag som kaller seg jøder, faktisk er khazarer, eller som de liker å bli kjent, Ashkenazi-jøder. 


Disse menneskene lyver bevisst for verden med sine påstander om at Israels land er deres ved førstefødselsrett, mens deres virkelige hjemland faktisk er over 800 miles unna i Georgia. La oss late som vi er det valgte folket! Så neste gang du hører en israelsk statsminister som blåser om den såkalte forfølgelsen av jødene, bør du vurdere dette; hver statsminister i Israel har vært en askenasisk jøde.  Derfor, når alle disse statsministrene har skildret gunst fra Vesten for deres gjenopprettelse av et jødisk hjemland, har de bevisst og bevisst løyet for deg, ettersom de aldri var fra den regionen, og de vet det godt, for det er de som kaller seg Ashkenazi-jøder. Satans synagoge: Den hemmelige historien om jødisk verdensherredømme






Åpenbaringsboken , kapittel 2, vers 9, sier følgende som ser ut til å handle om disse Ashkenazi-jødene:“Jeg kjenner dine gjerninger og trengsel og fattigdom, (men du er rik) og jeg kjenner blasfemien til dem som sier de er jøder og er ikke, men er synagogen til Satan. ” Den mest velstående blodlinjen i verden, uten barnehager, og lederen av de askenaziske jødene i verden i dag, er Rothschild-familien. Som du vil se på tidslinjen, har Rothschilds fått denne stillingen gjennom løgner, manipulasjon og drap.  Deres blodlinje strekker seg inn i de kongelige familiene i Europa, og følgende familienavn:





 


Dette er imidlertid ikke de eneste blodlinjene å bekymre seg for. 

Disse 13 familiene styrer verden: Skyggekreftene bak NWO

Du er sannsynligvis klar over den århundrer gamle praksisen som ble utført av mange Ashkenazi-jøder, der de ville endre navn, slik at de kunne vises som en del av den dominerende rase i landet de bodde i, slik at de kunne få innflytelsesrike posisjoner i det landet , som de deretter ville utnytte for å tjene sine virkelige mestere andre steder.  

Det er mange bevis for at Rothschilds fortsetter den villedende tradisjonen. Videre er det kjent at Rothschilds hevder mange barn i hemmelighet at de kan sette i maktposisjoner når det er nødvendig.  Dette startet med den aller første mannen som tok navnet Rothschild, som hadde en hemmelig sjette sønn.  Til slutt, husk at verden er et mangfoldig sted, jeg kunne hvis jeg ønsket å endre navnet mitt til Rothschild, eller noen av navnene som er oppført ovenfor, og det ville ikke gjøre meg til en del av denne familien lenger enn å konvertere til jødedommen i 740 e.Kr. vil gjøre disse Ashkenazis jødiske. Ikke døm en bok etter “cover alene”!









Vær derfor ikke automatisk antatt at noen du ser med navnet Rothschild eller at noen av navnene som er oppført ovenfor er en del av Rothschild kriminelle nettverk. Videre og viktigst av alt, er flertallet av Ashkenazi-jødene uskyldige og ikke en del av dette nettverket.  Sjekk ut fakta først, denne artikkelen er designet for å informere folk som fienden er, ikke utpeke mennesker av et bestemt løp eller personer med et bestemt etternavn, som kanskje ikke har noe å gjøre med dette Rothschild kriminelle nettverket. 



Mayer Amschel Bauer

Det røde hexagrammet

1743:  Mayer Amschel Bauer, en Ashkenazi-jøde, er født i Frankfurt, Tyskland, sønn av Moses Amschel Bauer, en utlåner og innehaver av et tellende hus. Moses Amschel Bauer setter et rødt skilt over inngangsdøren til hans tellende hus. Dette tegnet er et rødt heksagram (som geometrisk og numerisk oversettes til tallet 666) som under Rothschild-instruksjon vil havne på det israelske flagget to århundrer senere. 1753:  Gutle Schnaper, en Ashkenazi-jøde (fremtidig kone til Mayer Amschel Bauer), født til respektert kjøpmann, Wolf Salomon Schnaper. General von Estorff 1760:  I løpet av dette tiåret jobber Mayer Amschel Bauer for en bank eid av Oppenheimers i Hannover, Tyskland.  









Han har stor suksess og blir juniorpartner. Mens han jobbet i banken blir han kjent med general von Estorff. RØDT SKILT Etter farens død returnerer Bauer til Frankfurt for å overta farens virksomhet. Bauer anerkjenner betydningen av det røde heksagrammet og endrer navnet fra Bauer til Rothschild, etter at det røde heksagrammet eller skiltet som betyr 666 henger over inngangsdøren (“Rot” er tysk for, “Rødt”, “Schild” er tysk for , “S skjold ”). Hessiske soldater








Nå Mayer Amschel Rothschild, oppdager han at general von Estorff nå er tilknyttet hoffet til prins William IX av Hessen-Hanau, et av de rikeste kongehusene i Europa, som fikk sin rikdom ved utleie av hessiske soldater til fremmede land for enorme fortjenester (en praksis som fortsetter i dag i form av eksport, “fredsbevaring”, tropper over hele verden). Han gjør derfor generalens bekjentskap under påskudd av å selge ham verdifulle mynter og pyntegjenstander til nedsatte priser. Som han planlegger, blir Rothschild deretter introdusert for prins William selv, som er mer enn fornøyd med rabatterte priser han tar for sine sjeldne mynter og pyntegjenstander, og Rothschild tilbyr ham en bonus for alle andre virksomheter som prinsen kan lede sin vei. 



Rothschild blir deretter nære medarbeidere med prins William, og ender med å gjøre forretninger med ham og medlemmer av retten. Han oppdager snart at å låne penger til regjeringer og royalty er mer lønnsomt enn å låne til enkeltpersoner, ettersom lånene er større og er sikret av landets skatter. 1769:   Mayer Amschel Rothschild får tillatelse av prins William til å henge et skilt på forsiden av sine forretningslokaler som erklærer at han er, “MA Rothschild, etter avtale domstol faktor til hans rolige høyhet, prins William av Hanau.” 1770:   Mayer Amschel Rothschild utarbeider planer for opprettelsen av Illuminati og overlater Ashkenazi-jøden, Adam Weishaupt, en kryptijøde som var utad romersk-katolsk, med sin organisasjon og utvikling.  




Amschel Mayer Rothschild

Illuminati skal være basert på læren til Talmud, som igjen er læren fra rabbinske jøder. Det skulle kalles Illuminati, ettersom dette er en lusiferiansk betegnelse som betyr lysets bevarere. Mayer Amschel Rothschild gifter seg med Gutle Schnaper. Amschel Mayer Rothschild er født. 1773:  Amschel Mayer Rothschild født, den første av Mayer Amschel Rothschilds sønner. Han vil som alle brødrene hans som følger ham, komme inn i familiebedriften i en alder av 12 år. 






Salomon Mayer Rothschild

1774:  Salomon Mayer Rothschild blir født. 1776:   Adam Weishaupt fullfører offisielt organisasjonen av Illuminati 1. mai i år.  Formålet med Illuminati er å dele goyim (alle ikke-jøder) gjennom politiske, økonomiske, sosiale og religiøse måter.  Motstridende sider skulle være bevæpnet og hendelser skulle skaffes for at de skulle: kjempe seg imellom; ødelegge nasjonale myndigheter; ødelegge religiøse institusjoner; og til slutt ødelegge hverandre. 







Samme år infiltrerer Weishaupt snart den kontinentale frimurernes orden med denne Illuminati-doktrinen og etablerer hytter i Grand Orient for å være deres hemmelige hovedkvarter. Dette var alt under ordre og økonomi fra Mayer Amschel Rothschild, og konseptet har spredt seg og følges innen Masonic Lodges over hele verden til i dag. Weishaupt rekrutterer også 2000 betalte tilhengere, inkludert de mest intelligente mennene innen kunst og brev, utdanning, vitenskap, økonomi og industri. De ble bedt om å følge følgende metoder for å kontrollere mennesker. OVERVENDIGE REGJERINGER 1) Bruk monetær og sexbestikkelse for å få kontroll over menn som allerede befinner seg på høye steder, på forskjellige nivåer i alle regjeringer og andre innsatsfelt. 






Når innflytelsesrike personer hadde falt for løgnene, bedragene og fristelsene til Illuminati, skulle de holdes i trelldom ved å anvende politiske og andre former for utpressing, trusler om økonomisk ødeleggelse, offentlig eksponering og skattemessig skade, til og med død for seg selv og elsket familiemedlemmer. SUBVERT UTDANNING 2) Høgskolene og universitetene skulle dyrke studenter som hadde eksepsjonell mental evne som tilhører veloppdratte familier med internasjonal forankring, og anbefale dem til spesialopplæring i internasjonalisme, eller rettere sagt tanken om at bare en verdensregjering kan sette en slutt på gjentatte kriger og strid. Slik opplæring skulle gis ved å gi stipend til de som ble valgt av Illuminati. 





SUBVERT ETIKK, POLITIKK, TILTAK, RELIGIONER, REGJERINGER OG BANKER 3) Alle innflytelsesrike mennesker fanget i å komme under kontroll av Illuminati, pluss studentene som hadde blitt spesialutdannet og trent, skulle brukes som agenter og plasseres bak kulissene til alle regjeringer som eksperter og spesialister.  

Dette var slik at de ville råde toppledere til å vedta politikk som på sikt ville tjene de hemmelige planene for Illuminati-enverdenens konspirasjon og føre til ødeleggelse av regjeringene og religionene de ble valgt eller utnevnt til å tjene. SUBVERSJON AV PRESSEN 4) For å oppnå absolutt kontroll over pressen, på det tidspunktet det eneste massekommunikasjonsmediet som distribuerte informasjon til publikum, slik at alle nyheter og informasjon kunne skråstilles for å få massene til å tro at en verdensstyret er den eneste løsningen på våre mange og varierte problemer.


Nathan Mayer Rothschild

1777:   Nathan Mayer Rothschild (en annen parasitt) blir født. 1784:   Adam Weishaupt utsteder sin ordre om at den franske revolusjonen skal startes av Maximilien Robespierre i bokform. Denne boka ble skrevet av en av Weishaupt-medarbeidere, Xavier Zwack, og sendt med bud fra Frankfurt til Paris. 

Men underveis dit blir kureren slått av lyn, boken som beskriver denne planen ble oppdaget av politiet, og overlevert til de bayerske myndighetene. Som en konsekvens pålegger den bayerske regjeringen politiet å raid Weishaupt's frimurerloger i Grand Orient, og hjemmene til hans mest innflytelsesrike medarbeidere.  De bayerske myndighetene var tydeligvis overbevist om at boken som ble oppdaget var en veldig reell trussel fra en privat gruppe innflytelsesrike mennesker om å bruke kriger og revolusjoner for å oppnå sine politiske mål. 1785:   Den bayerske regjeringen forbyr Illuminati og stenger alle de bayerske logene i Grand Orient. 






I 1785 flytter Mayer Amschel Rothschild familiens hjem til et fem-etasjers hus i Frankfurt som han deler med Schiff-familien. 1786:   Den bayerske regjeringen publiserer detaljene i Illuminati-handlingen i et dokument med tittelen “The Original Writings of The Order and Sect of the Illuminati.” De sender deretter dette dokumentet til alle lederne for kirker og stater i hele Europa, men dessverre ignoreres advarselen. 


Carl Mayer Rothschild

1788:  Kalmann (Carl) Mayer Rothschild (en annen parasitt) er født  1789:   På grunn av den europeiske uvitenheten om den bayerske regjeringens advarsel lyktes Illuminatis plan for en fransk revolusjon fra i år til 1793. Denne revolusjonen var en bankers drøm, den etablerte en ny grunnlov og vedtok lover som forbød den romerske kirken å innføre tiende (skatt) og fjernet også fritaket for beskatning. 1790:  Mayer Amschel Rothschild uttaler: “La meg utstede og kontrollere nasjonens penger, og jeg bryr meg ikke hvem som skriver lovene.” 1791:







 Rothschilds får “kontroll over nasjonens penger” gjennom Alexander Hamilton (deres agent i George Washingtons kabinett) da de opprettet en sentralbank i USA kalt First Bank of the United States. Dette er etablert med et 20 års charter. 

Jacob Mayer Rothschild

1792:  Jacob (James) Mayer Rothschild (en annen ubrukelig parasitt) blir født. 1796:  Amschel Mayer Rothschild gifter seg med Eva Hanau. 1798:  John Robison utgir en bok med tittelen ” Bevis for en sammensvergelse mot alle religioner og regjeringer i Europa som føres på hemmelige møter for frimurere, Illuminati og lesesamfunn .”  I denne boken ga professor Robison fra University of Edinburgh, en av de ledende intellektene i sin tid, som i 1783 ble valgt til generalsekretær for Royal Society of Edinburgh, detaljer om hele Rothschild Illuminati- handlingen. 







Han fortalte hvordan han hadde vært en høy grad murere i den skotske frimureriets ritual, og hadde blitt invitert av Adam Weishaupt til Europa, hvor han hadde fått en revidert kopi av Weishaupts konspirasjon.  

Imidlertid, selv om han later til å gå sammen med det, var ikke professor Robison enig i det, og derfor publiserte han sin informasjonsbok med detaljer om de bayerske regjeringens undersøkelser av Illuminati og den franske revolusjonen.


Samme år 19. juli foreleste David Pappen, president ved Harvard University, eksamensklassen om innflytelsen illuminisme hadde på amerikansk politikk og religion. I en alder av 21 forlater Nathan Mayer Rothschild Frankfurt til England, hvor han med en stor sum penger gitt til ham av faren, oppretter et bankhus i London.


1800:  Salomon Mayer Rothschild gifter seg med Caroline Stern. 

Nathan Mayer Rothschild 

1806:   Napolean sier at det er hans, “objekt å fjerne huset til Hess-Cassel fra herskeriet og å streke det ut av makten.” Etter å ha hørt dette, flyr prins William IX av Hessen-Hanau fra Tyskland, drar til Danmark og overlater sin formue verdt til $ 3,000,000 på den tiden til Mayer Amschel Rothschild for oppbevaring. I dette året 1806 gifter Nathan Mayer Rothschild seg med Hannah Barent Cohen datteren til en velstående London-kjøpmann. 





Lionel Nathan de Rothschild

1808:  Nathan Mayer Rothschild har sin første sønn født Lionel Nathan de Rothschild. 1810:  Sir Francis Baring og Abraham Goldsmid dør. Salomon Mayer Rothschild drar til Wien, Østerrike og setter opp banken, M. von Rothschild und Söhne. 1811:  Charteret for Rothschilds Bank of the USA løper ut og Kongressen stemmer mot fornyelsen.  Nathan Mayer Rothschild er ikke moret og han sier: “Enten blir søknaden om fornyelse av charteret innvilget, ellers vil USA finne seg involvert i en mest katastrofale krig.” Imidlertid står USA fast og Charteret fornyes ikke, noe som får Nathan Mayer Rothschild til å utstede en ny trussel, 











“Lær de frekke amerikanerne en leksjon. Ta dem tilbake til kolonistatus. ” 1812:  Støttet av Rothschilds penger, og Nathan Mayer Rothschilds ordrer, erklærer britene krig mot USA. Rothschilds plan var å få USA til å bygge opp en slik gjeld i å kjempe denne krigen at de måtte overgi seg til Rothschilds og la charteret for Rothschild-eide First Bank of the United States bli fornyet. Mayer Amschel Rothschild dør.





I testamentet legger han ut spesifikke lover som House of Rothschild skulle følge: alle nøkkelposisjoner i familiebedriften skulle bare innehes av familiemedlemmer; bare mannlige familiemedlemmer fikk delta i familiebedriften, dette inkluderte en rapportert sjette hemmelige bastardsønn (Det er viktig å merke seg at Mayer Amschel Rothschild også har fem døtre, så i dag spredte Rothschild sionistiske dynasti uten Rothschild navnet er vidt og bredt, og jødene mener at det blandede avkommet til en jødisk mor bare er jødisk). Familien skulle gifte seg med sine første og andre fettere for å bevare familiens formue (av de 18 ekteskapene av Mayer Amschel Rothschilds barnebarn, var 16 mellom første fettere

– en praksis som i dag er kjent som innavl); ingen offentlig oversikt over eiendommen hans skulle offentliggjøres; ingen rettslige skritt skulle iverksettes med tanke på verdien av arven; den eldste sønnen til den eldste sønnen skulle bli familiens hode (denne tilstanden kunne bare omgjøres når flertallet av familien ble enige om noe annet). Dette var straks tilfelle, og Nathan Mayer Rothschild ble valgt til familieleder etter faren, Mayer Amschel Rothschilds død. Jacob (James) Mayer Rothschild drar til Paris, Frankrike for å sette opp banken, de Rothschild Frères. 




Nathaniel de Rothschild

Nathaniel de Rothschild, svigersønnen til Jacob (James) Mayer Rothschild (en annen forræder) er født. 1814:  Når det gjelder $ 3.000.000, hadde prins William IX av Hessen-Hanau betrodd Mayer Amschel Rothschild for oppbevaring. For en redegjørelse for hva som skjedde neste, vender vi oss til Jewish Encyclopedia, 1905-utgave, bind 10, side 494, som sier:  “ Ifølge legenden ble disse pengene gjemt bort i vinfat, og da de slapp fra letingen etter Napoleons soldater da de kom inn i Frankfurt, ble de restaurert intakte i de samme fatene i 1814, da velgerne (prins William IX av Hessen-Hanau) kom tilbake til velgerne (Tyskland). Fakta er noe mindre romantiske og mer forretningsmessige. ”





Denne siste linjen indikerer at pengene aldri ble returnert av Rothschild til prins William IX av Hessen-Hanau. Leksikonet fortsetter med å si:  “Nathan Mayer Rothschild investerte disse $ 3,000,000 i gull fra Øst-India-kompaniet og visste at det ville være nødvendig for Wellingtons halvøyakampanje.” På de stjålne pengene Nathan tjente, “ikke mindre enn fire overskudd: Jeg) På salget av Wellingtons papir som han kjøpte til 50 cent på dollaren og samlet til pålydende; II) om salg av gull til Wellington; III) på tilbakekjøpet; og  IV) om å videresende den til Portugal. ” FINANSIERING BEGGE KRIGSIDENE 1815: 












De fem Rothschild-brødrene jobber med å levere gull til både Wellingtons hær (gjennom Nathan i England) og Napoleons hær (gjennom Jacob i Frankrike), og begynner sin politikk for å finansiere begge sider i kriger. Rothschilds elsker kriger fordi de er massive generatorer av risikofri gjeld. Dette er fordi de er garantert av et lands regjering, og derfor innsatsen til befolkningen i det landet, og det spiller ingen rolle om landet mister krigen fordi lånene er gitt på garantien for at seieren vil ære de beseiretes gjeld. Mens Rothschilds finansierer begge sider i denne krigen, bruker de bankene de har spredt over hele Europa for å gi dem muligheten til å opprette et uovertruffen posttjenestenettverk av hemmelige ruter og raske kurerer.  





Innlegget disse budene hadde, skulle åpnes av disse budene og deres detaljer ble gitt til Rothschilds, slik at de alltid var et skritt foran aktuelle hendelser. Videre var disse Rothschild-budene de eneste kjøpmennene som fikk passere gjennom de engelske og franske blokkadene. Det var disse kurerer som også holdt Nathan Mayer Rothschild oppdatert om hvordan krigen gikk, slik at han kunne bruke den etterretningen til å kjøpe og selge fra sin posisjon på børsen i samsvar med den etterretningen. En av kurirene til Rothschild var en mann som het Rothworth. Da utfallet av slaget ved Waterloo ble vunnet av britene, tok Rothworth avgang til kanalen og var i stand til å levere denne nyheten til Nathan Mayer Rothschild, hele 24 timer før Wellingtons egen kurer. 





På den tiden ble britiske obligasjoner kalt konsuler og de ble handlet på børsgulvet. Nathan Mayer Rothschild ba alle sine arbeidere på gulvet om å begynne å selge konsuler. Dette fikk alle de andre handelsmennene til å tro at britene hadde tapt krigen, så de begynte å selge hektisk. Derfor falt konsulene i verdi, det var da Nathan Mayer Rothschild diskret ba sine arbeidere om å kjøpe alle konsulene de kunne legge hendene på. Da nyheten kom gjennom at britene faktisk hadde vunnet krigen, gikk konsulene opp til et nivå som var enda høyere enn før krigen endte, og etterlot Nathan Mayer Rothschild med en avkastning på omtrent 20 til 1 på investeringen. 







Dette ga Rothschild-familien full kontroll over den britiske økonomien, nå verdens finansielle sentrum etter Napoleans nederlag, og tvang England til å opprette en ny Bank of England, som Nathan Mayer Rothschild kontrollerte. Interessant, 100 år senere ville New York Times kjøre en historie om at Nathan Mayer Rothschilds barnebarn hadde forsøkt å sikre en rettskjennelse for å undertrykke utgivelsen av en bok som hadde denne historien om innsidehandel. Rothschild-familien hevdet historien var usann og ærekrenkende, men retten nektet Rothschilds-anmodningen og påla familien å betale alle saksomkostninger. Tilbake til 1815 er dette året Nathan Mayer Rothschild kommer med sin berømte uttalelse,


”Jeg bryr meg ikke hvilken dukke som plasseres på Englands trone for å styre imperiet som solen aldri setter på. Mannen som kontrollerer Storbritannias pengemengde kontrollerer det britiske imperiet, og jeg kontrollerer den britiske pengemengden. ” Han ville gå inn for å skryte av at han i de 17 årene han hadde vært i England hadde økt aksjen på 20.000 pund gitt av faren, 2500 ganger til 50 millioner pund. Rothschilds bruker også sin kontroll over Bank of England for å erstatte metoden for frakt av gull fra land til land, og i stedet brukte de fem bankene spredt over hele Europa for å sette opp et system med papirgjeld og kreditter, dagens banksystem. 





Mot slutten av dette århundret, en periode som ble kjent som “Rothschilds-alderen”, anslås det at Rothschild-familien kontrollerte halvparten av verdens rikdom. Imidlertid var noe som ikke gikk bra for Rothschilds i år Wienerkongressen, som startet i september 1814 og avsluttet i juni i år. Årsaken til denne Wien-kongressen var at Rothschilds opprettet en form for verdensregjering, for å gi dem fullstendig politisk kontroll over mye av den siviliserte verden. Mange av de europeiske regjeringene var i gjeld til Rothschilds, så de skjønte at de kunne bruke det som et forhandlingsverktøy. 


Imidlertid ville tsaren Alexander I fra Russland, som ikke hadde gitt etter for en Rothschild-sentralbank, ikke følge planen, så Rothschilds verdensregjeringsplan mislyktes. Opprørt over dette sverget Nathan Mayer Rothschild at han eller hans etterkommere en dag ville ødelegge tsaren Alexander 1.s hele familien og etterkommerne. Dessverre var han tro mot sitt ord, og 102 år senere finansierte Rothschild bolsjevikker i henhold til dette løftet. Interessant nok gjorde verdens regjeringsfanatiker og Ashkenazi-jøde, Henry Kissinger, doktoravhandlingen sin om Wien-kongressen. 





1816:  Den amerikanske kongressen vedtar et lovforslag som tillater enda en Rothschild-dominert sentralbank, som gir Rothschilds kontroll over den amerikanske pengemengden igjen. 

Dette kalles den andre banken i USA og gis en tjue års charter. Den britiske krigen mot Amerika ender derfor med tusenvis av britiske og amerikanske soldater, men Rothschilds får sin bank. 1818:  Etter at franskmennene sikret seg massive lån i 1817 for å hjelpe til med å gjenoppbygge etter deres katastrofale nederlag i Waterloo, kjøpte Rothschild-agenter store mengder franske statsobligasjoner som fikk verdien til å øke. 5. november dumpet de partiet på det åpne markedet, noe som fikk verdien til å stupe og Frankrike gikk i økonomisk panikk. Rothschilds gikk da inn for å ta kontroll over den franske pengemengden. Dette var samme året Rothschilds var i stand til å låne £ 5.000.000 til den preussiske regjeringen. 




1821:  Kalmann (Carl) Mayer Rothschild ble sendt til Napoli, Italia. Han ville ende opp med å gjøre mye forretninger med Vatikanet og pave Gregor XVI senere overga ham St. George-ordenen. Når paven mottok Kalmann, ga han ham heller hånden enn den vanlige tåen å kysse, noe som viste omfanget av Kalmanns makt over Vatikanet. 1822:  Keiseren av Østerrike gjorde de fem Rothschild-brødrene til baroner. Nathan Mayer Rothschild valgte å ikke ta tittelen. 1823:  Rothschilds overtar den økonomiske driften av den katolske kirken, over hele verden. 1827:







 Sir Walter Scott utgir sitt ni bind sett, The life of Napoleon. I bind to sier han at den franske revolusjonen var planlagt av Illuminati (Adam Weishaupt) og ble finansiert av vekslerne i Europa (The Rothschilds). 1832:   President Andrew Jackson (USAs 7. president fra 1829 til 1837) kjører kampanjen for sin andre periode i emnet under slagordet “Jackson And No Bank!”  Dette er med henvisning til hans plan om å ta kontrollen over det amerikanske pengesystemet til fordel for det amerikanske folket, ikke for fortjenesten til Rothschilds. 1833: 




 President Andrew Jackson begynner å fjerne regjeringens innskudd fra de Rothschild-kontrollerte andre bankene i USA og i stedet sette dem inn i banker ledet av demokratiske bankfolk. Dette får Rothschilds til å få panikk, og så gjør de det de gjør best, kontraherer pengemengden og forårsaker depresjon. President Jackson vet hva de holder på med og sier senere:  “Du er en hule av tyverormer, og jeg har til hensikt å utrydde deg, og av den evige Gud vil jeg utrydde deg.”

Guiseppe Mazzini

1834:   Den italienske revolusjonære lederen, Guiseppe Mazzini, blir valgt av Illuminati til å lede deres revolusjonerende program over hele verden og vil tjene i den egenskapen til han døde i 1872.  1835:   Den 30. januar prøver en snikmorder å skyte president Jackson, men på mirakuløst vis begge snikmorderens pistoler feil. President Jackson vil senere hevde at han visste at Rothschilds var ansvarlige for det drapsforsøket.  Han er ikke den eneste, snikmorderen, Richard Lawrence, som ble funnet uskyldig på grunn av galskap, skrøt senere av at mektige mennesker i Europa hadde ansatt ham og lovet å beskytte ham hvis han ble tatt. 





Rothschilds skaffer seg rettighetene i Almadén kvikksølvgruver i Spania. Dette var den gang den største konsesjonen i verden, og da kviksølv var en viktig komponent i raffinering av gull eller sølv, ga dette Rothschilds et virtuelt verdensmonopol. 1836:   Etter hans mange år med kamp mot Rothschilds og deres sentralbank i Amerika, lykkes president Andrew Jackson endelig å kaste Rothschilds sentralbank ut av Amerika, når bankens charter ikke fornyes. Det ville ikke være før i 1913 at Rothschilds ville være i stand til å opprette sin tredje sentralbank i Amerika, Federal Reserve, og for å sikre at det ikke blir gjort noen feil, vil de denne gangen sette en av sin egen blodlinje, Jacob Schiff, som leder av prosjektet. 



Nathan Mayer Rothschild dør, og kontrollen over banken sin, NM Rothschild & Sons, overføres til sin yngre bror, James Mayer Rothschild. 1837:   Rothschilds sender en av sine egne, August Belmont, en Ashkenazi-jøde, til Amerika for å redde sine bankinteresser beseiret av president Andrew Jackson. 1840:  Rothschilds blir Bank of Englands bullionmeglere. De opprettet byråer i California og Australia. 1841:  President John Tyler (USAs 10. president fra 1841 til 1845) nedla veto mot handlingen om å fornye charteret for Bank of the United States. Han mottar hundrevis av brev som truer ham med attentat. 1844:







 Salomon Mayer Rothschild kjøper United Coal Mines of Vítkovice og Austro-Hungarian Blast Furnace Company som vil fortsette å være en av de ti største globale industrielle bekymringene. Benjamin Disraeli, en Ashkenazi-jøde (som fortsetter å bli britisk statsminister to ganger – den eneste innrømmede Ashkenazi-jøden som gjør det) publiserer Coningsby, der han karakteriserer Nathan Mayer Rothschild som, 

“Herren og Mester over pengemarkedene i verden, og selvfølgelig praktisk talt Herre og Mester over alt annet. Han holdt bokstavelig talt inntektene til Sør-Italia i pant, og monarker og ministre i alle land ga rett til hans råd og ble ledet av hans forslag. ”

7. amerikanske president, 
Andrew Jackson

“Jeg drepte banken!” 1845:  The Great American Patriot, Andrew Jackson (7. president i USA) dør. Før han døde blir han spurt om hva han anså for hans største prestasjon. Han svarer uten å nøle,  “I Killed The Bank,” Dette er med henvisning til det faktum at han forviste Rothschilds andre bank i USA i 1836.  Jacob (James) Mayer Rothschild (som nå hadde giftet seg med sin niese, Betty, Salomon Mayer Rothschilds datter), nå kjent som Baron James de Rothschild, vinner kontrakten om å bygge den første store jernbanelinjen over hele landet. 











Dette ble kalt Chemin De Fer Du Nord og løp først fra Paris til Valenciennes og sluttet seg deretter til det østerrikske jernbanenettet bygget av broren (og konens far – alt høres litt sordid ut, ikke sant) Salomon Mayer Rothschild. 1847:  Lionel De Rothschild nå gift med datteren til onkelen hans, Kalmann (Carl) Mayer Rothschild, blir valgt til parlamentarisk sete for City of London. 



Et krav for å komme inn i parlamentet var å avlegge ed i sann kristen tro. Lionel De Rothschild nektet å gjøre dette ettersom han var jødisk og hans sete i parlamentet forble tomt i 11 år til nye eder ble tillatt. Han må ha vært en uvurderlig representant for sin valgkrets, med tanke på at han aldri kunne stemme på noe lovforslag da han aldri kom inn i parlamentet! Jeg lurer på hvordan han klarte å beholde sitt parlamentariske sete i 11 år? 1848:  Karl Marx, en askenasisk jøde, utgir “Det kommunistiske manifestet.”  Interessant samtidig som han jobber med dette, skrev Karl Ritter fra Frankfurt Universitet motsatsen som skulle danne grunnlaget for Freidrich Wilhelm Nietzsches, “Nietzscheanism.”  





Denne Nietzecheanism ble senere utviklet til fascisme og deretter til nazisme og ble brukt til å forme den første og andre verdenskrig. Marx, Ritter og Nietzsche ble alle finansiert og under instruksjon fra Rothschilds. Tanken var at de som leder den samlede konspirasjonen, kunne bruke forskjellene i de to såkalte ideologiene for å gjøre det mulig for dem å dele større og større fraksjoner av menneskeheten i motsatte leire, slik at de kunne bli bevæpnet og deretter hjernevasket til å kjempe og ødelegge. hverandre, og spesielt for å ødelegge alle politiske og religiøse institusjoner. Den samme planen som ble fremsatt av Weishaupt i 1776.  Eva Hanau, Amschel Mayer Rothschilds kone dør. 1849:





 Gutle Schnaper, Mayer Amschel Rothschilds kone dør. Før hun døde, ville hun konstatere, 

“Hvis sønnene mine ikke ønsket kriger, ville det ikke være noen.” 1850:  Byggingen begynner dette tiåret på herregårdene Mentmore i England og Ferrières i Frankrike, flere Rothschilds herregårder vil følge over hele verden, alle fylt med kunstverk. Jacob (James) Rothschild i Frankrike sies å være verdt 600 millioner franc, som den gang var 150 millioner franc mer enn alle andre bankfolk i Frankrike satt sammen. 1852:  NM Rothschild & Sons begynner å raffinere gull og sølv til Royal Mint og Bank of England og andre internasjonale kunder. 1853:  Nathaniel de Rothschild, svigersønnen til Jacob (James) Mayer Rothschild, kjøper Château Brane Mouton, Bordeaux-vingården i Mouton, og omdøper den Château Mouton Rothschild. 









1854:  Caroline Stern, Salomon Mayer Rothschilds kone, dør.

1855:  Amschel Mayer Rothschild dør. Salomon Mayer Rothschild dør. Kalmann (Carl) Mayer Rothschild dør. 1858:  Lionel De Rothschild tar endelig plass i parlamentet når kravet om å avlegge ed i sann kristen tro utvides til å omfatte andre eder. Han blir det første jødiske medlemmet av det britiske parlamentet. 1861:  President Abraham Lincoln (16. president i USA fra 1860 til hans attentat i 1865) nærmer seg de store bankene i New York for å prøve å skaffe lån til å den pågående amerikanske borgerkrigen. Ettersom disse store bankene var sterkt under innflytelse fra Rothschilds, tilbyr de ham en avtale de vet han ikke kan godta, 24% til 36% rente på alle lånte penger. 









Lincoln er veldig sint på dette høye rentenivået, og derfor skriver han ut sine egne gjeldsfrie penger og informerer publikum om at dette nå er lovlig betalingsmiddel for både offentlig og privat gjeld. 1862:  I april er $ 449,338,902 verdt Lincolns gjeldsfrie penger skrevet ut og distribuert. Han sier om dette:  “Vi ga folket i denne republikken den største velsignelsen de noensinne har hatt, deres egne papirpenger for å betale sin egen gjeld.” Samme år publiserer The Times of London en historie som inneholder følgende uttalelse, 







“Hvis den rampete finanspolitikken, som hadde sitt utspring i Nord-Amerikanske republikk, skulle bli foruroliget ned til et fast inventar, så vil regjeringen stille med sine egne penger uten kostnad. Det vil betale gjeld og være uten gjeld. Den vil ha alle pengene som er nødvendige for å drive sin handel. Det vil bli velstående utover presedens i historien til siviliserte regjeringer i verden. Hjernen og rikdommen til alle land vil gå til Nord-Amerika. Denne regjeringen må ødelegges, ellers vil den ødelegge ethvert monarki på kloden. ” 1863:



 President Abraham Lincoln oppdager at tsaren i Russland, Alexander II (1855 – 1881), hadde problemer med Rothschilds, i tillegg til at han nektet deres kontinuerlige forsøk på å opprette en sentralbank i Russland. Tsaren gir deretter president Lincoln litt uventet hjelp. Tsaren ga ordre om at hvis enten England eller Frankrike aktivt grep inn i den amerikanske borgerkrigen, og hjelper Sør, ville Russland betrakte en slik handling som en krigserklæring, og ta seg av president Lincoln. For å vise at han ikke rotet seg, sendte han en del av Stillehavsflåten til havn i San Francisco og en annen del til New York. 



Rothschild-bankhuset i Napoli, Italia, CM de Rothschild e figli, stenger etter foreningen av Italia. Rothschilds bruker en av sine egne i Amerika, John D. Rockefeller, til å danne en oljevirksomhet kalt Standard Oil som til slutt overtar all sin konkurranse. 1864:  Rothschild, August Belmont, som nå er Det demokratiske partiets nasjonale styreleder, støtter general George McClellan som den demokratiske kandidaten til å stille opp mot president Abraham Lincoln i årets valg. President Lincoln vinner valget til mye for sin vrede. 1865:  I en uttalelse til kongressen sier president Abraham Lincoln, 





“Jeg har to store fiender, den sørlige hæren foran meg, og finansinstitusjonene bak. Av de to er den bakerst som er min største fiende. ” Senere samme år, 14. april, blir president Lincoln myrdet, mindre enn to måneder før slutten av den amerikanske borgerkrigen. Etter en kort opplæringsperiode i Rothschilds London Bank, ankom Jacob Schiff, en Rothschild, født i huset deres i Frankfurt, 18 år gammel til Amerika, med instruksjoner og finansiering som er nødvendig for å kjøpe seg inn i et bankhus der. Hensikten med dette var å utføre følgende oppgaver. 1. Få kontroll over Amerikas pengesystem gjennom etablering av en sentralbank.







2. Finn ønskelige menn, som for en pris ville være villige til å tjene som stooges for Illuminati og fremme dem til høye steder i den føderale regjeringen, Kongressen, Høyesterett og alle de føderale byråene. 3. Opprett minoritetsgruppestrid gjennom nasjonene, spesielt målrettet mot hvite og svarte. 4. Lag en bevegelse for å ødelegge religion i USA, med kristendommen som hovedmål. Nathaniel de Rothschild blir parlamentsmedlem for Aylesbury i Buckinghamshire. 1868:  Jacob (James) Mayer Rothschild dør, kort tid etter å ha kjøpt Château Lafite, en av de fire største fremste storbyene i Frankrike. Han er den siste av Mayer Amschel Rothschilds sønner som dør. 1870:









 Nathaniel de Rothschild dør. La oss alle ta ut serviettene våre !!!   

33. graders murer, Albert Pike

1871:   En amerikansk general, Albert Pike, som hadde blitt lokket inn i Illuminati av Guissepe Mazzini, fullfører sin militære plan for tre verdenskrig og forskjellige revolusjoner over hele verden, som kulminerte med å flytte denne store konspirasjonen til sin siste fase. Den første verdenskrig skal kjempes for å ødelegge tsaren (tsaren) i Russland, som Nathan Mayer Rothschild lovet i 1815.  Tsaren skal erstattes med kommunisme som skal brukes til å angripe religioner, overveiende kristendom. Forskjellene mellom det britiske og det tyske imperiet skal brukes til å fremme denne krigen. 



Den andre verdenskrig skal brukes til å fremme kontroversen mellom fascisme og politisk sionisme med slaktingen av jødene i Tyskland, en lynchpin for å bringe hat mot det tyske folket.  Dette er designet for å ødelegge fascismen (som Rothschilds skapte) og øke makten til politisk sionisme. Denne krigen er også utformet for å øke kommunismens makt til det nivået den tilsvarer den forente kristenheten. Den tredje verdenskrig skal spilles ut ved å røre opp hat mot den muslimske verden med det formål å spille den islamske verden og de politiske sionistene mot hverandre. Mens dette pågår, vil de gjenværende nasjonene bli tvunget til å kjempe seg selv i en tilstand av mental, fysisk, åndelig og økonomisk utmattelse. 





Den 15. august 1871 skriver Albert Pike et brev (nå katalogisert i British Museum) til Guiseppe Mazzini der han sier følgende:  ”Vi skal slippe løs nihilistene og ateistene, og vi skal provosere til en stor sosial katastrofe som i all sin gru vil tydelig vise alle nasjoner effekten av absolutt ateisme; opprinnelsen til villskap og mest blodige uro.



Så overalt vil folket bli tvunget til å forsvare seg mot verdensminoriteten til verdensrevolusjonærene og vil utrydde de ødeleggerne av sivilisasjonen og folkemengdene desillusjonert av kristendommen hvis ånd vil være fra det øyeblikket uten retning og ledelse og ivrig etter et ideal, men uten kunnskap hvor de skal sende sin tilbedelse, vil motta det sanne lyset gjennom den universelle manifestasjonen av den rene læren om Lucifer endelig brakt ut i offentligheten.

Illuminatis religion er satanisme
En manifestasjon som vil følge av en generell reaksjonær bevegelse som vil følge ødeleggelsen av kristendom og ateisme; både erobret og utryddet samtidig. ” Pike, som ble valgt som suveræn overkommanderende for den skotske riten for frimureriets sørlige jurisdiksjon i 1859, var den mektigste frimureren i Amerika. Han ville beholde dette innlegget i 32 år til han døde i 1891.   Han ga også ut en bok om emnet i 1872 med tittelen ” Morals and Dogma of the Ancient and Accepted Scottish Rite of Freemasonry “, der han oppriktig uttalte følgende, 


“LUCIFER, lysbæreren! Merkelig og mystisk navn å gi til Darkness Spirit! Lucifer, morgensønnen! Er det han som bærer lyset og med sin prakt utålelige persienner svake, sensuelle eller egoistiske sjeler? Tviler ikke på det! ” (Les mer om dette emnet  HER ). 1873:  Tapet som skaper kobbergruver i Rio Tinto i Spania, blir kjøpt av en gruppe utenlandske finansfolk inkludert Rothschilds. Disse gruvene representerte Europas største kobberkilde. 1875:





 1. januar i år tar Jacob Schiff, nå svigersønnen til Salomo, etter å ha giftet seg med datteren Teresa, kontroll over bankhuset Kuhn, Loeb og Co. Han fortsetter med å finansiere John D. Rockefellers Standard Oil Company, Edward R. Harrimans Railroad Empire, og Andrew Carnegies Steel Empire. Dette er alt med Rothschild-penger. Deretter identifiserer han de andre største bankfolkene i Amerika på den tiden. Det er JP Morgan som kontrollerer Wall Street og Drexels og Biddles of Philadelphia. Alle de andre finansmennene, store og små, danset til musikken til de tre husene. 

Schiff får deretter de europeiske Rothschilds til å etablere europeiske filialer av disse tre store bankene med den forståelse at Schiff, og derfor Rothschild, skal være sjefen for bankvirksomhet i New York og derfor Amerika. NM Rothschild & Sons foretar en emisjon for å skaffe kapital til det første kanaltunnelprosjektet som knytter Frankrike til England, hvor halvparten av kapitalen kommer fra det Rothschild-eide Compagnie du Chemin de Fer du Nord. I år låner Lionel De Rothschild også statsminister Benjamin Disraeli finansieringen til den britiske regjeringen for å kjøpe aksjene i Suez-kanalen fra Khedive Said i Egypt. 


Dette ble gjort da Rothschilds trengte denne tilgangsveien for å bli holdt av en regjering de kontrollerte, slik at de kunne bruke regjeringens militær for å beskytte sine enorme forretningsinteresser i Midtøsten. 

Otto von Bismarck


1876:  Otto von Bismarck uttaler:  ”Delingen av USA i to føderasjoner med lik styrke ble bestemt lenge før borgerkrigen av den høye økonomiske makten i Europa. Disse bankfolk var redde for at USA, hvis de forble i en blokk og som en nasjon, ville oppnå økonomisk og økonomisk uavhengighet, noe som ville forstyrre deres økonomiske dominans over hele verden. Rothschilds-stemmen dominerte. De forutså det enorme byttet hvis de kunne erstatte to svake demokratier, gjeld til finansmennene, den kraftige republikken, selvsikker og selvforsynende. Derfor startet de sine utsendinger for å utnytte slaveriet og dermed grave en avgrunn mellom de to delene av republikken. ” 1879:  Lionel de Rothschild dør. 







1880:   Rothschild-agenter begynner å oppmuntre en serie pogromer overveiende i Russland, men også i Polen, Bulgaria og Romania. Disse pogromene resulterte i slaktingen av tusenvis av uskyldige jøder, og fikk ca 2 millioner til å flykte, hovedsakelig til New York, men også til Chicago, Philadelphia, Boston og Los Angeles. Årsaken til at disse pogromene ble initiert, var å skape en stor jødisk base i Amerika, som da de ankom, ville bli utdannet til å registrere seg som demokratiske velgere. 

Rundt tjue år senere ville dette resultere i en massiv demokratisk maktbase i USA og bli brukt til å velge Rothschild-frontmenn som Woodrow Wilson, til presidentskapet for å utføre budene fra Rothschilds. 1881:  President James A. Garfield (den 20. presidenten i USA som bare varte i 100 dager) sier to uker før han blir myrdet,  “Den som kontrollerer pengevolumet i vårt land er absolutt mester i all industri og handel … og når du innser at hele systemet veldig enkelt styres, på en eller annen måte, av noen få mektige menn på toppen, og du trenger ikke å bli fortalt hvordan perioder med inflasjon og depresjon har sin opprinnelse. ”


Edmond James de Rothschild

Edmond James de Rothschild har sønnen Maurice de Rothschild. 1883:  Etter 6000 meter tunnel i kanaltunnelprosjektet som ble gravd ut, stopper den britiske regjeringen prosjektet med henvisning til at det ville være en trussel mot Storbritannias sikkerhet. 1885:  Nathaniel Rothschild, sønn av Lionel De Rothschild, blir den første jødiske jevnaldrende og tar tittelen Lord Rothschild. 1886:  Den franske Rothschild-banken, de Rothschild Frères, får betydelige mengder av Russlands oljefelt og danner Petroleumsselskapet Kaspiske og Svartehavet, som raskt blir verdens nest største oljeprodusent. 1887: 







Opiumsmugler i , Edward Albert Sassoon, gifter seg med Aline Caroline de Rothschild, barnebarnet til Jacob (James) Mayer Rothschild.  Aline Carolines far, Gustave, overtok sammen med sin bror, Alphonse, Rothschilds franske arm etter faren Jacobs død. Rothschilds finansierer sammenslåingen av diamantgruvene i Kimberley i Sør-. De blir deretter de største aksjonærene i dette selskapet, De Beers, og mine edelstener i Afrika og India. 1888:  Noémie Halphen, fremtidig kone til Maurice de Rothschild født. 1891:  Den britiske arbeidsleder kommer med følgende uttalelse om temaet Rothschilds, 









“Dette blodsugende mannskapet har vært årsaken til utallige ulykker og elendighet i Europa i løpet av inneværende århundre, og har samlet sin enorme rikdom hovedsakelig gjennom krig mellom stater som aldri burde ha kranglet. Hver gang det er problemer i Europa, uansett hvor rykter om krig sirkulerer og menns sinn er forvirret av frykt for forandring og ulykke, kan du være sikker på at en krok-neset Rothschild er på lekene sine et sted nær regionen for forstyrrelsen. Kommentarer som dette bekymrer Rothschilds, og mot slutten av 1800-tallet kjøper de Reuters nyhetsbyrå slik at de kan ha litt kontroll over media. 





Hver gang det er problemer i Europa, uansett hvor rykter om krig sirkulerer og menns sinn er forvirret av frykt for forandring og ulykke, kan du være sikker på at en krok-neset Rothschild er på lekene sine et sted nær regionen for forstyrrelsen. Kommentarer som dette bekymrer Rothschilds, og mot slutten av 1800-tallet kjøper de Reuters nyhetsbyrå slik at de kan ha litt kontroll over media. 1895:  Edmond James de Rothschild, den yngste sønnen til Jacob (James) Mayer Rothschild besøker Palestina og forsyner deretter midlene til å grunnlegge de første jødiske koloniene der, dette er for å fremme deres langsiktige mål om å skape et Rothschild-eid land. 1897:





 Rothschilds fant den sionistiske kongressen for å fremme sionismen (en politisk bevegelse med det eneste målet å flytte alle jødene til en enestående jødisk nasjonalstat) og arrangere sitt første møte i München. På grunn av ekstrem motstand fra lokale jøder, som er ganske fornøyd der de er, må dette møtet flyttes til Basel, Sveits, og finner sted 29. august. 

Theodor Herzl

Møtet ledes av Ashkenazi-jøden, Theodor Herzl, som i dagbøkene vil si:  “Det er viktig at jødenes lidelser … blir verre … dette vil hjelpe til med å realisere planene våre … Jeg har en utmerket idé … Jeg skal indusere anti -Semitter for å avvikle jødisk rikdom … Antisemittene vil hjelpe oss derved ved at de vil styrke forfølgelsen og undertrykkelsen av jødene. Antisemittene skal være våre beste venner. ” Herzl blir deretter valgt til president for den sionistiske organisasjonen som vedtar “Rothschild Red Hexagram or Sign”, som det sionistiske flagget som 51 år senere vil ende som Israels flagg. Edward Henry Harriman blir direktør for Union Pacific Railroad og fortsetter å ta kontroll over Southern Pacific Railroad. Dette er alt finansiert av Rothschilds. 







1898:  Ferdinand de Rothschild dør. 1901:  Jødene fra koloniene opprettet i Palestina av Edmond James de Rothschild, send en delegasjon til ham som sier til ham:  “Hvis du ønsker å redde Yishuv (den jødiske bosetningen), ta først hendene dine fra den, og … for en gangs tillate kolonistene å ha muligheten til å korrigere for seg selv det som må korrigeres. ” Edmond James de Rothschild er veldig sint på dette og sier:  ”Jeg skapte Yishuv, jeg alene. Derfor har ingen menn, verken kolonister eller organisasjoner rett til å blande seg inn i planene mine. ” Rothschild-bankhuset i Frankfurt, Tyskland, MA von Rothschild und Söhne, stenger da det ikke er noen mannlig Rothschild-arving som tar det på seg. 










Philippe de Rothschild

1902:  Philippe de Rothschild født. 1905: En gruppe Rothschild støttet sionistiske jøder ledet av Georgi Apollonovich Gapon forsøk på å styrte tsaren i Russland i et kommunistisk kupp. De mislykkes og blir tvunget til å flykte fra Russland bare for å få tilflukt i Tyskland. The Jewish Encyclopaedia (Vol. 2, s. 497) sier:  “Det er en noe nysgjerrig oppfølger til forsøket på å sette opp en katolsk konkurrent til Rothschilds at for tiden er sistnevnte voktere av pavens skatt.” 1906:  Rothschilds hevder at på grunn av voksende ustabilitet i regionen og økende konkurranse fra Rockefeller ( Rockefeller-familien er Rothschild-etterkommere gjennom en kvinnelig blodlinje









) eide Standard Oil, dette er grunnen til at de selger sitt Caspian and Black Sea Petroleum Company til Royal Dutch og Shell. Dette er et annet eksempel på at Rothschilds prøver å skjule sin sanne rikdom. 1907:  Rothschild, Jacob Schiff, leder for Kuhn, Loeb og Co., advarer i en tale til New York Chamber of Commerce om at  “Med mindre vi har en sentralbank med tilstrekkelig kontroll med kredittressurser, vil dette landet gjennomgå den mest alvorlige og vidtrekkende pengepanikken i sin historie. ” Plutselig befinner Amerika seg midt i et annet typisk løp av møllen Rothschild konstruerte finanskrisen, som ødelegger som vanlig ødelegger livet til millioner av uskyldige mennesker i hele Amerika og tjener milliarder for Rothschilds. 1909: 







Jacob Schiff grunnla National Advancement for Association of the Colored People (NAACP). Dette ble gjort for å oppmuntre svarte mennesker til roiting, plyndring og andre former for forstyrrelser, for å forårsake et brudd mellom de svarte og hvite samfunnene. Den jødiske historikeren Howard Sachar uttaler følgende i sin bok, ” En historie om jødene i Amerika “,  “I 1914 ble professor emeritus Joel Spingarn fra Columbia University styreleder for NAACP og rekrutterte til styret slike jødiske ledere som Jacob Schiff , Jacob Billikopf, og Rabbi Stephen Wise. ” Andre medstiftere av Ashkenazi-jødene inkluderte Julius Rosenthal, Lillian Wald og Rabbi Emil G. Hirsch. Først i 1920 utnevnte NAACP sin første svarte president, James Weldon Johnson. 





Maurice de Rothschild gifter seg med Ashkenazi-jøden, Noémie Halphen. 1911:   Werner Sombart uttalte i sin bok ” Jødene og den moderne kapitalismen ” at fra 1820 var det  “Age of the Rothschild”, og konkluderte med at det var “Bare en makt i Europa, og det er Rothschild. ” 1912:   I desemberutgaven av magasinet “Truth” uttaler George R. Conroy om bankmannen Jacob Schiff:  “Mr Schiff er sjef for det store private bankhuset i Kuhn, Loeb og co, som representerer Rothschilds interesser på dette siden av Atlanterhavet. Han har blitt beskrevet som finansstrateg og har i årevis vært finansminister for den store upersonlige makten kjent som Standard Oil.









Han var hånd i hanske med Harrimans, Goulds og Rockefellers i alle sine jernbanevirksomheter og har blitt den dominerende makten i Amerika's jernbane- og økonomiske makt. ” 1913:  4. mars blir Woodrow Wilson valgt til den 28. presidenten i USA. Kort tid etter at han ble innviet, blir han besøkt i Det hvite hus av Ashkenazi-jøden, Samuel Untermyer, fra advokatfirmaet, Guggenheim, Untermyer og Marshall, som prøver å utpresse ham for summen av $ 40 000 i forhold til en affære Wilson hadde mens han var professor ved Princeton University, med kona til en professor. 



President Wilson har ikke pengene, så Untermyer frivillige til å betale 40.000 dollar ut av sin egen lomme til kvinnen Wilson hadde hatt affære med, under forutsetning av at Wilson lover å utnevne den første ledige stillingen i USAs høyesterett til en kandidat å bli anbefalt til president Wilson av Untermyer. Wilson er enig i dette. Jacob Schiff oppretter Anti Defamation League (ADL) i USA. Denne organisasjonen er dannet for å baktale alle som stiller spørsmål ved eller utfordrer den globale Rothschild-konspirasjonen som “antisemittisk.” Merkelig nok, samme år som de gjør dette, satte de også opp sin siste og nåværende sentralbank i Amerika, Federal Reserve. Kongressmedlem Charles Lindbergh uttalte etter vedtakelsen av Federal Reserve Act 23. desember 1913. 





Kongressmedlem Charles Lindbergh uttalte: “Loven etablerer den mest gigantiske tilliten på jorden. Når presidenten undertegner dette lovforslaget, vil den usynlige regjeringen med den monetære makten bli legalisert … Den største forbrytelsen i tidene utføres av denne bank- og valutaregningen. ” Det er viktig å merke seg at Federal Reserve er et privat selskap, det er verken Federal eller har noen Reserve. Det anslås konservativt at fortjenesten overstiger $ 150 milliarder dollar per år, og Federal Reserve har aldri en gang i sin historie publisert regnskap. 1914: Starten på første verdenskrig  I denne krigen låner tyske Rothschilds penger til tyskerne, britiske Rothschilds låner penger til britene, og franske Rothschilds låner penger til franskmenn.







Videre har Rothschilds kontroll over de tre europeiske nyhetsbyråene, Wolff (est. 1849) i Tyskland, Reuters (est. 1851) i England og Havas (est. 1835) i Frankrike. Rothschilds bruker Wolff for å manipulere det tyske folket til en glød for krig. Rundt denne tiden rapporteres sjelden Rothschilds i media fordi de eier media. 1916:   4. juni blir Ashkenazi-jøde, Louis Dembitz Brandeis utnevnt til høyesterett i USA av president Wilson i henhold til hans avtalt utpressing til Samuel Untermyer noen tre år tidligere. Justice Brandeis er også valgt leder for Executive Committee for Zionist Affairs, en stilling han har hatt siden 1914. 





Midt i første verdenskrig vant Tyskland krigen da de ble finansiert av Rothschilds i større grad enn Frankrike, Italia og England, fordi Rothschilds ikke ønsket å støtte tsaren i Russland, og selvfølgelig var Russland på samme side som Frankrike, Italia og England. Så skjedde en betydelig hendelse. Tyskland, selv om de vant krigen og ikke en utenlandsk soldat hadde satt foten på jorden, tilbød våpenhvile til Storbritannia uten krav om oppreisning. Rothschilds var ivrige etter å sørge for at dette ikke skjedde, ettersom de forventet å tjene mye mer penger på denne krigen, så de spilte et annet kort de hadde i ermet. 



Mens britene vurderte Tysklands tilbud, sender Rothschild-agent Louis Brandeis en sionistisk delegasjon fra Amerika til Storbritannia for å love å bringe Amerika inn i krigen på britisk side, forutsatt at britene godtar å gi Palestina til Rothschilds. Rothschilds ønsket Palestina av følgende grunn. De hadde store forretningsinteresser i Østen og ønsket sin egen stat i det området sammen med sitt eget militær som de kunne bruke som en angriper for enhver stat som truet disse interessene. På en eller annen måte de hjemlandet rundt 800 miles i Georgia. 



Britene ble deretter enige om avtalen for Palestina, og sionistene i London kontakter sine kolleger i Amerika og informerer dem om dette. Plutselig vendte alle de store avisene i Amerika som hittil hadde vært pro-tysk, på at Tyskland kjørte propagandabiter som: tyske soldater drepte Røde Kors sykepleiere; Tyske soldater kuttet av babyens hender osv. For å manipulere den amerikanske offentligheten mot tyskerne.  HELT IKKE IKKE AV DENNE KRAVENE. Samme år kjørte president Woodrow Wilson en gjenvalgskampanje under slagordet, “Gjenvelg mannen som vil holde dine sønner utenfor krigen.” 12. desember tilbyr Tyskland og hennes allierte fredsvilkår for å avslutte krigen. 1917: 







 Som et resultat av Tysklands tilbud om fred går Rothschild-krigsmaskinen i overkjøring i Amerika og sprer propaganda som fører til president Wilson under instruksjoner fra den amerikanske sionistiske lederen og høyesterettsdommer, Louis Dembitz Brandeis, og fornekter sitt løfte til velgerne og tar Amerika inn i den første verdenskrig 6. april.  I følge Rothschild sionistiske løfte til britene om å ta Amerika inn i krigen, bestemmer de seg for at de vil ha noe skriftlig fra britene for å bevise at de vil opprettholde sin side av handelen. Den britiske utenriksminister Arthur James Balfour utarbeider derfor et brev som er kjent som “Balfour Declaration”:  Foreign Office  2. november 1917  Kjære Lord Rothschild, 






Jeg har stor glede av å formidle deg på vegne av hans majestets regjering følgende erklæring om sympati med jødiske sionistiske ambisjoner som er blitt forelagt og godkjent av kabinettet. Hans Majestets regjeringssyn med favør etablering i Palestina av et nasjonalt hjem for det jødiske folk, og vil gjøre sitt ytterste for å lette oppnåelsen av dette objektet, idet det er klart forstått at ingenting skal gjøres som kan skade de sivile og religiøse rettighetene av eksisterende ikke-jødiske samfunn i Palestina, eller rettighetene og den politiske statusen som jødene hadde i noe annet land. Jeg ville være takknemlig hvis du ville bringe denne erklæringen til den sionistiske føderasjonens kunnskap. Med vennlig hilsen  Arthur James Balfour





Rothschilds pålegger henrettelsen av bolsjevikene de kontrollerer, og drapet på tsar Nicholas II og hele hans familie i Russland, selv om tsaren allerede hadde abdisert i mars.

Tsar Nicholas II og familie – myrdet av Rothschilds

2. Dette er både for å få kontroll over landet og en hevnaksjon for Tsar Alexander I blokkere deres verdensregjering plan i 1815 ved Wienerkongressen, og tsar Alexander II parti med president Abraham Lincoln i 1864.  Det er svært viktig for dem til å slakte hele familien, inkludert kvinner og barn, for å oppfylle løftet om å gjøre det av Nathan Mayer Rothschild i 1815. Det er designet for å vise verden hva som skjer hvis du noen gang prøver å krysse Rothschilds. 


JP Morgan

USAs kongressmedlem Oscar Callaway informerer Kongressen om at JP Morgan er en Rothschild-front og har tatt kontroll over den amerikanske medieindustrien.  Han uttaler:  ”I mars 1915 samlet JP Morgan-interessene, stål-, skipsbyggings- og pulverinteressen, og deres underorganisasjoner, 12 menn høyt oppe i avisverdenen og ansatt dem til å velge de mest innflytelsesrike avisene i USA. Stater og tilstrekkelig antall av dem til generelt å kontrollere dagspressens politikk … De fant at det bare var nødvendig å kjøpe kontrollen over 25 av de største papirene … Enighet ble nådd. 





Avisenes politikk ble kjøpt, for å bli betalt for måneden, og en redaktør ble innredet for hver avis for å overvåke og redigere informasjon om spørsmålene om beredskap, militarisme, finanspolitikk og andre ting av nasjonal og internasjonal karakter som anses viktig. til kjøpernes interesser. ” 1919:   I januar blir Ashkenazi-jøder, Karl Liebknecht og Rosa Luxemburg drept da de prøver å lede et annet Rothschild-finansiert kommunistisk kupp, denne gangen i Berlin, Tyskland. Fredskonferansen i Versailles avholdes for å avgjøre erstatninger som tyskerne trenger å betale til seierherrene etter slutten av den første verdenskrig. 


En delegasjon på 117 sionister ledet av Ashkenazi jøde, Bernard Baruch, tok opp emnet for løftet om Palestina for dem. På dette tidspunktet skjønte tyskerne hvorfor Amerika hadde slått på dem og under hvis innflytelse Rothschilds. Tyskerne følte naturligvis at de hadde blitt forrådt av sionistene. Da Rothschilds inngikk avtalen med Storbritannia for Palestina, i bytte for å bringe Amerika inn i krigen, var Tyskland det mest vennlige landet i verden overfor jødene. alle sivile rettigheter som tyskere hadde. 



Dessuten var Tyskland det eneste landet i Europa som ikke la restriksjoner på jødene, og til og med ga dem tilflukt da de måtte flykte fra Russland etter at deres første forsøk på kommunistkupp mislyktes der i 1905.  Likevel hadde Rothschilds holdt opp sin side av forhandle om å kaste blod fra millioner av uskyldige, og som et resultat blir Palestina bekreftet som et jødisk hjemland, og mens overleveringen til Rothschilds finner sted, er det å forbli under kontroll av Storbritannia mens Rothschilds kontrollerer Storbritannia. 

På den tiden var mindre enn en prosent av befolkningen i Palestina jødisk. Interessant nok er verten for Versailles fredskonferanse sjefen, baron Edmond de Rothschild. 29. mars rapporterer The Times of London om bolsjevikene i Russland:  “Et av de merkelige trekkene ved bolsjevistbevegelsen er den høye andelen ikke-russiske elementer blant sine ledere. Av de tjue eller tretti kommissærene, eller lederne, som sørger for den sentrale maskinen til den bolsjevistiske bevegelsen, var ikke mindre enn 75% jøder. ” Det rapporteres at Rothschilds var sinte på russerne fordi de ikke var forberedt på å la dem danne en sentralbank i nasjonen. 




De samlet derfor grupper av jødiske spioner og sendte dem inn i Russland for å tromme opp en revolusjon til fordel for den vanlige mannen, som faktisk var en overtakelse av Russland av en Rothschild-kontrollert satanisk elite. Disse jødiske spionene ble i eldgamle villedende Ashkenazi-tradisjon gitt russiske navn, for eksempel var Trotsky medlem av den første gruppen og hans opprinnelige navn var Bronstein. Disse gruppene ble sendt til områder i hele Russland for å stimulere til opptøyer og opprør. Jewish Post International Edition, uken som avsluttet 24. januar 1991, bekrefter Vladimir Lenin var jødisk. Lenin er også registrert som at han sa:  “Etableringen av en sentralbank er 90% av kommuniseringen av en nasjon.”







Disse jødiske, Rothschild-finansierte bolsjevikene ville i løpet av historien fortsette å slakte 60 millioner kristne og ikke-jøder i sovjetkontrollert territorium. Faktisk bekrefter forfatteren Aleksandr Solzhenitsyn i sitt arbeid, ” Gulag Archipelago , Vol 2″, at sionistiske jøder opprettet og administrerte det organiserte sovjetiske konsentrasjonsleirsystemet der disse titalls millioner kristne og ikke-jøder døde. På side 79 i denne boken kaller han til og med administratorene for denne den største drapsmaskinen i verdens historie. De er Aron Solts, Yakov Rappoport, Lazar Kogan, Matvei Berman, Genrikh Yagoda og Naftaly Frenkel. Alle seks er sionistiske jøder. I 1970 ble Solzhenitsyn tildelt Nobels fredspris for litteratur. 



NM Rothschild & Sons får en fast rolle for å fastsette verdens daglige gullpris. Dette foregår på City of London-kontorene, daglig klokka 1100, i samme rom frem til 2004. 

1920:  Winston Churchill (hvis mor, Jenny (Jacobson) Jerome, var jødisk – noe som betyr at han er jødisk under Ashkenazis lov da han ble født av en jødisk mor)  skriver i en artikkel i Illustrated Sunday Herald, datert 8. februar,  “Fra dager av Illuminati-leder Weishaupt, til de av Karl Marx, til de av Trotsky, har denne verdensomspennende konspirasjonen vokst jevnt og trutt. Og endelig har dette bandet med ekstraordinære personligheter fra underverdenen til de store byene i Europa og Amerika grepet det russiske folket med hårhodet og blitt de ubestridte mestrene i det enorme imperiet. ” 1921: 



 Etter ordre fra Jacob Schiff ble Council on Foreign Relations (CFR) grunnlagt av Ashkenazi-jøder, Bernard Baruch og oberst Edward Mandell House. Schiff ga ordre før han døde i 1920, ettersom han visste at det måtte opprettes en organisasjon i Amerika for å velge for å fortsette Rothschild-konspirasjonen, og dannelsen av CFR ble faktisk avtalt i et møte 30. mai 1919 på Hotel Majestic i Paris, Frankrike. 



CFR-medlemskapet ved starten var omtrent 1000 mennesker i USA. Dette medlemskapet omfattet hodene til praktisk talt alle industrielle imperier i Amerika, alle de amerikanskbaserte internasjonale bankirene og hodene til alle deres skattefrie stiftelser. I hovedsak alle de menneskene som ville skaffe den nødvendige kapitalen for alle som ønsket å stille til kongressen, senatet eller presidentskapet. Styring av pressen Den første jobben til CFR var å få kontroll over pressen. Denne oppgaven ble gitt til John D. Rockefeller som opprettet en rekke nasjonale nyhetsmagasiner som Life og Time. 


Han finansierte Samuel Newhouse for å kjøpe opp og etablere en aviskjede over hele landet, og Eugene Meyer også som fortsatte med å kjøpe opp mange publikasjoner som Post, Newsweek, og The Weekly Magazine. CFR trengte også å få kontroll over radio, TV og filmindustrien. Denne oppgaven ble delt mellom de internasjonale bankfolkene fra Kuhn Loeb, Goldman Sachs, Warburgs og Lehmanns. 1925:   Årets jødiske leksikon, sier at det eksisterer Ashkenazi-jøder (som representerer omtrent 90% av den såkalte verdensjødedommen), med den oppsiktsvekkende innrømmelsen at den såkalte jødens fiende, Esau (også kjent som Edom, se Genesis) 36: 1), representerer nå faktisk det jødiske løpet, når det står på side 42 i bind V, 





“Edom er i moderne jødedom.” Så det de i utgangspunktet sier er at disse Ashkenazi-jødene, som representerer 90% av den såkalte jødiske befolkningen, faktisk er hedninger eller goyim selv. 1926:  NM Rothschild & Sons refinansierer Underground Electric Railways Company of London Ltd som har kontrollerende eierandel i hele London Underground transportsystem. Maurice de Rothschild har en sønn, Edmond de Rothschild. 






1929 Økonomisk krasj

1929:   Rothschilds krasjer USAs økonomi ved å trekke inn pengemengden. 1930:   Den første Rothschild-verdensbanken, “Bank for International Settlements (BIS)”, blir etablert i Basle, Sveits. Det samme stedet som der 33 år tidligere ble den første verdenssionistiske kongressen holdt. 1933:  30. januar blir Adolf Hitler kansler for Tyskland. Han driver jøder, hvorav mange var kommunistiske, ut av regjeringsposisjoner i Tyskland. Som et resultat av dette holdt jødene i juli en verdenskonferanse i Amsterdam der de krever at Hitler gjeninnfører hver jøde til sin tidligere stilling. 







Hitler nekter, og som et resultat av dette, returnerer Samuel Untermyer, den askenaziske jøden som utpresset president Wilson, og nå er leder for den amerikanske delegasjonen og presidenten for hele konferansen, til USA og holder en tale på radio som ble transkribert i From the New York Times, mandag 7. august 1933.   I talen kom han med følgende uttalelser, 



“… jødene er verdens aristokrater … Vår kampanje er … den økonomiske boikotten mot alle tyske varer, skipsfart og tjenester … Det vi foreslår … er å tiltale en rent defensiv økonomisk boikott som vil undergrave Hitler-regimet og bringe tyskeren mennesker til fornuft ved å ødelegge deres eksporthandel som deres eksistens avhenger av … Hver av dere, både jøder og hedninger … må nekte å håndtere enhver handelsmann eller butikkinnehaver som selger tyskproduserte varer eller som beskytter tyske skip eller skipsfart. ” Ettersom to tredjedeler av Tysklands matforsyning måtte importeres, og bare kunne importeres med inntektene fra det de eksporterte, hvis Tyskland ikke kunne eksportere, ville to tredjedeler av Tysklands befolkning sulte, da det ikke ville være nok mat til mer enn en tredjedel av befolkningen. 



Som et resultat av denne boikotten ville jøder i hele Amerika protestere utenfor og skade alle butikker der de fant noen produkter der, med “Made in Germany”, trykt på dem, og føre til at butikker måtte dumpe disse produktene eller risikere konkurs. Når effekten av denne boikotten begynte å bli kjent i Tyskland, begynte tyskerne, som ikke hadde vist vold mot jødene fram til dette tidspunktet, rett og slett å boikotte jødiske butikker på samme måte som jødene hadde gjort mot butikker som solgte tyske produkter i Amerika. Rothschild finansierte IBM, leverer maskiner til nazistene som produserer stempelkort for å hjelpe til med å organisere og administrere den første identifikasjonen og sosiale utvisningen av jøder, inndragning av deres eiendom og deres utryddelse. 





16. november anerkjenner president Roosevelt det sionistiske regimet til Stalin i Russland uten konsultasjon med kongressen, selv når 8000 ukrainere marsjerer i protest i New York. Også i år beordrer president Roosevelt, født av en jødisk mor, som derfor tilfredsstiller Ashkenazis regler for å være jødisk, det alt synende blikket på alle nye dollarsedler sammen med mottoet, “Novus Ordo Seclorum.” Dette er latin for “A New Order of the Ages.” 1934:  Sveitsiske bankhemmelighetslover blir reformert, og det blir en lovbrudd som resulterer i fengsel for enhver bankansatt å bryte bankhemmeligheten. Dette er alt som forberedelse til Rothschild-konstruerte andre verdenskrig der de som vanlig vil finansiere begge sider. Edmond de Rothschild dør. 1936:







  Når det gjelder økningen i antisemittisme i Tyskland, uttaler Samuel Landman (den gang sekretær for Verdens sionistiske organisasjon) i sin bok fra 1936, Storbritannia, jødene og Palestina, følgende av USAs inntreden i verden Krig 1:  Det faktum at det var jødisk hjelp som førte USA inn i krigen på siden av de allierte har ranglet helt siden tysk – spesielt nazistisk – sinn, og har i liten grad bidratt til den fremtredende antisemittismen okkuperer i naziprogrammet. ” 1938:  Den 7. november myrdet en jøde, Herschel Grynszpan, Ernst vom Rath, en mindre tjenestemann ved den tyske ambassaden i Paris. Som et resultat av denne tyske fiendskapen mot jødene i Tyskland begynte å bli voldelig. 





Det østerrikske bankhuset Rothschilds i Wien, SM von Rothschild und Söhne, stenger etter den nazistiske okkupasjonen av Østerrike. 1939:  IG Farben, den ledende produsenten av kjemikalier i verden, og den største tyske produsenten av stål øker produksjonen dramatisk. Denne økte produksjonen blir nesten utelukkende brukt til å bevæpne Tyskland for andre verdenskrig. Dette selskapet ble kontrollert av Rothschilds og fortsatte med å bruke jøder og andre misfornøyde folk som slavearbeid i konsentrasjonsleirene. IG Farben skapte også den dødelige Zyklon B-gassen som ble brukt til å utrydde jødene? 



1. september 1939 starter andre verdenskrig når Tyskland invaderer Polen. Dette var fordi den tyske ledelsen var en kristen ledelse, som forsto at Sovjet-Russland ble ledet av Rothschild-finansierte kommunister, og de fryktet at når Sovjetunionen vokste i styrke, ville disse jødiske kommunistene invadere og tørke alle de kristne av kartet. 1940:  Hansjurgen Koehler i sin bok ” Inside The Gestapo “, sier følgende av Maria Anna Schicklgruber, Adolf Hitlers bestemor,  “En liten tjenestepike … kom til Wien og ble husmann … på Rothschild-herskapshuset … og Hitlers ukjente Det er sannsynlig at man må lete etter bestefar i dette fantastiske huset. ”





Dette er støttet av Walter Langer i boken ” The Mind Of Hitler “, der han sier:  “Adolfs far, Alois Hitler, var den uekte sønnen til Maria Anna Schicklgruber … Maria Anna Schicklgruber bodde i Wien på det tidspunktet hun unnfanget. På den tiden var hun ansatt som tjener hjemme hos baron Rothschild. Så snart familien oppdaget graviditeten hennes, ble hun sendt hjem … der Alois ble født. ” På overflaten ser det ut til at Hitler var usannsynlig å være en Rothschild, men når du oppdager fordelene som Rothschilds fikk ut av denne krigen, både økonomisk og politisk, virker en Rothschild-forbindelse ikke så outlandish som den opprinnelig kan synes. (Les mer om dette emnet  HER ). 1941:  







President Roosevelt tar Amerika med i andre verdenskrig ved å nekte å selge Japan mer stålskrot eller olje. Japan var midt i en krig mot Kina og uten det skrapstål og olje ville Japan ikke være i stand til å fortsette den krigen.

Japan var helt avhengig av USA for både stålskrap og olje. Roosevelt visste at denne handlingen ville provosere japanerne til å angripe Amerika, noe de senere gjorde i Pearl Harbor. 

1942:  Prescott Bush, far til fremtidige amerikanske presidenters George Herbert Walker og George W, har beslaglagt sitt selskap i henhold til “Trading With The Enemy” -loven. Han finansierte Hitler fra Amerika, mens amerikanske soldater ble drept av tyske soldater. Jødene blir også slaktet av de samme soldatene. Interessant nok kritiserer ADL aldri noen av buskene for dette. 1943:  18. februar sier sionisten, Izaak Greenbaum, leder for redningskomiteen for jødiske byråer, i en tale til det sionistiske utøvende rådet:  ”Hvis jeg blir spurt, kan du gi fra UJA (United Jewish Appeal) penger for å redde jøder Jeg sier nei, og jeg sier igjen nei! ” Han ville gå til staten,  “En ku i Palestina er verdt mer enn alle jødene i Polen!”









Dette er ikke en overraskelse, hele ideen om sionistisk støtte til slakting av uskyldige jøder var å skremme de overlevende til å tro at deres eneste sikkerhetssted var Israel.  

Hvordan tror du sionistene ellers kunne sikre at jødene forlater de vakre europeiske byene de bor i, for å bosette seg i en ørken? 1944:   6. november ble Lord Moyne, britisk statsråd bosatt i Midtøsten, myrdet i Kairo av to medlemmer av den jødiske terrorgruppen, Stern Gang, ledet av den fremtidige Israels statsministeren, Yitzhak Shamir. Han er også ansvarlig for et attentat mot Harold MacMichael, høykommissær for det britiske mandatet i Palestina, samme år. 



Interessant nok masterminerer han også et nytt vellykket attentat i år mot FNs representant i Midtøsten, grev Folke Bernadotte, som, selv om han hadde sikret løslatelsen av 21.000 fanger fra tyske leirer under andre verdenskrig, ble sett av Yitzak Shamir og hans terrorist-samarbeidspartnere. som en antisionist. 

IMF og Verdensbanken = Private Rothschild Banks

I Bretton Woods, , opprettes ytterligere to Rothschild-verdensbanker. Det internasjonale pengefondet (IMF) og Verdensbanken. 

Visste du at IRS og Fed er private selskaper i IMF? 1945:  Slutten av andre verdenskrig. Det rapporteres at IG Farben-anlegg ikke var spesifikt målrettet mot bombeangrepene mot Tyskland. 

Interessant på slutten av krigen ble det funnet at de bare hadde påført 15% skade. Tribunalene som ble holdt på slutten av andre verdenskrig, for å etterforske nazistiske krigsforbrytelser, sensurerte alt materiale som registrerte vestlig hjelp til Hitler. Rothschilds tar et gigantisk skritt mot sitt mål om verdensherredømme da den andre, “Folkeforbundet”, kalt “FN”, ble godkjent i år. 1946: 



 Den 22. juli beordrer den fremtidige statsministeren i Israel, Ashkenazi Jew, David Ben-Gurion, en annen fremtidig statsminister for Israel, Ashkenazi Jew, Menachem Begin, til å utføre et terrorangrep på King David Hotel i Palestina, for å prøve å kjøre ut britene. Som et resultat av dette ble 91 mennesker drept, de fleste av dem sivile: 28 britiske, 41 arabere, 17 jøder og 5 andre. Rundt 45 personer er skadet. Menachem Begin fortsatte stolt å utrope seg selv som “faren til moderne terrorisme.” Bare for å sette alvorlighetsgraden av angrepet på King David Hotel i perspektiv, var det på det tidspunktet den største dødstallet som et resultat av en enkelt terrorhandling noensinne, og ble først overgått over førti år senere av bombingen av Pan Am-fly 103 over Lockerbie. 1947:


 Britene som før 2. verdenskrig erklærte at det ikke lenger ville være innvandring av jøder til Palestina for å beskytte palestinerne mot deres terrorhandlinger mot både dem og britiske soldater, overførte kontrollen over Palestina til FN. De forente nasjoner beslutter å ha Palestina delt i to stater, en sionistisk og en arabisk, med Jerusalem for å forbli som en internasjonal sone som alle religiøse trosretninger har glede av. Denne overføringen var planlagt å finne sted 15. mai 1948. De forente nasjoner hadde ingen rett til å gi arabisk eiendom til noen, ettersom de til og med trodde jødene eide 6% av Palestina på den tiden, ga resolusjon 181 jødene 57% av land etterlot araberne som på den tiden hadde 94% med bare 43%. 



Informasjon samlet inn av ADL i spionoperasjonene om amerikanske borgere brukes av House Select Committee on Unamerican Activities. Underkomiteens formann Clare Hoffman avviser ADLs rapporter om mistenkte kommunister som “hørselshør”. 1948:  Våren i år bestikker Rothschilds president Harry S. Truman (33. president i USA 1945 – 1953) for å anerkjenne Israel (Rothschild eide sionistisk og ikke jødisk territorium) som en suveren stat med $ 2.000.000 som de gir til ham på kampanjetoget hans. Deretter erklærte de Israel for å være en suveren jødisk stat i Palestina, og innen en halv time erklærte president Truman USA som den første utenlandske nasjonen som anerkjente det. 





Israels flagg blir avduket. Til tross for enorm motstand er emblemet på flagget en blåfarget versjon av Rothschild, “Red Hexagram or Sign.” Dette opprører mange jøder som innser at dette hexagrammet ble brukt i de eldgamle mysteriereligionene som symbolet på “Moloch” (beskrevet som en demon av uvillig offer og er også interessant navnet på steinugle eliten tilbedelse i Bohemian Grove), og “Astaroth” (beskrevet som Lord Treasurer of Hell). Hexagram ble også brukt til å representere Saturn, som har blitt identifisert som det esoteriske navnet på, “Satan.” Dette indikerer at alle som blir drept i Israels navn, faktisk er et offer til Satan. 





Disse avvikende jødene mener “Menorah”, det eldste jødiske symbolet, bør brukes og påpekte at Hexagram ikke engang er et jødisk symbol, men selvfølgelig, som Rothschild-sionistene bruker det, er det som ender på Rothschild, jeg mener Sionistisk, jeg mener israelsk flagg. I de tidlige timene 19. april 132 132 jødiske terrorister fra Irgun-gjengen, ledet av den fremtidige israelske statsministeren Menachem Begin, og Stern-gjengen, ledet av den fremtidige israelske statsministeren Yitzhak Shamir, massakrer 200 menn, kvinner og barn brutalt slik de er sover fredelig i den arabiske landsbyen Deir Yassin. 



Etter FNs overføring av Palestina til en uavhengig jødisk stat og en uavhengig arabisk stat 15. mai, startet israelerne et militært angrep på araberne med blærende høyttalere på lastebilene sine og informerte araberne om at hvis de ikke flykte umiddelbart, ville de være slaktet. 800 000 arabere med det nylige minnet om Deir Yassin-massakren i forkant av deres sinn, flyktet i panikk. De ba om hjelp fra nærliggende arabiske stater, men disse statene ble ikke involvert, ettersom de ikke samsvarte med israelerne hvis oppdaterte militære maskinvare hadde blitt levert av det jødiske stalinistregimet i Russland.  

Etter dette angrepet kontrollerte jødene nå 78% av det tidligere Palestina som motstandere av de 57% som ble gitt dem ulovlig av FN. Palestinerne, mange av dem kristne, ble aldri betalt kompensasjon for sine hjem, eiendom og virksomheter som ble stjålet fra dem under dette ulovlige jødiske angrepet, og disse menneskene havnet i telt for flyktningbyer i slum. Videre etterlot minst halvparten av palestinerne å flykte og la fødselsattestene være igjen. 

Staten Israel vedtok da en lov om at bare de som kunne bevise statsborgerskap fikk komme tilbake til Israel, og dermed betydde at disse 400 000 palestinerne ikke kunne komme tilbake og mistet all sin eiendom de hadde igjen der. Ashkenazi-jøden David Ben-Gurion, en av farstifterne av Israel og den første statsministeren, beskriver ærlig sionistiske mål i sin dagbok (21. mai 1948) som følger:  ”Akilleshælen til den arabiske koalisjonen er Libanon. Muslimsk overherredømme i dette landet er kunstig og kan lett styrtes. Det burde opprettes en kristen stat der, med den sørlige grensen ved elven Litani. 





Vi vil undertegne en allianseavtale med denne staten. Når vi altså har brutt styrken til den arabiske legionen og bombet Amman, kunne vi utslette Trans-Jordan, etter at Syria ville falle. Og hvis Egypt fortsatt våget å føre krig mot oss, ville vi bombe Port Said, Alexandria og Kairo. Vi skulle altså avslutte krigen og ville bare ha betalt til Egypt, Assyria og Chaldea på vegne av våre forfedre. ”

Mao Zedong

1949:   1. oktober erklærer Mao Tse-tung (Zedong) grunnleggelsen av Folkerepublikken Kina på Himmelske freds plass, Beijing. Han er finansiert av Rothschild opprettet kommunisme i Russland og også følgende Rothschild-agenter: Solomon Adler, en tidligere amerikansk statskontor som var en sovjetisk spion; Israel Epstein, sønn av en jødisk bolsjevik fengslet av tsaren i Russland for å prøve å fremme en revolusjon der; og Frank Coe, en ledende tjenestemann i Rothschild-eide IMF. 1950:

 Israel vedtar sin returlov og garanterer enhver jøde over hele verden retten til å bo i staten Israel, men palestinerne ble nektet den retten, selv om de hadde bodd der i 1300 år. John Davitt, tidligere sjef for justisdepartementets interne sikkerhetsseksjon, bemerker at den israelske etterretningstjenesten er den nest mest aktive i USA etter at sovjeterne og selvfølgelig både Israel og Sovjetunionen drives av en jødisk ledelse fra Ashkenazi. 1951:  1. april dannes det israelske hemmelige etterretningsbyrået Mossad, som vil terrorisere verden. Mottoet til Mossad er trolig det mest motbydelige mottoet for hemmelig tjeneste i verden, det er  “By Way of Deception, You Shalt Do War.” 1953:





 NM Rothschild & Sons fant British Newfoundland Corporation Limited for å utvikle 60.000 kvadratkilometer land i Newfoundland, Canada, som besto av en kraftstasjon for å utnytte kraften til Hamilton (senere omdøpt til Churchill) Falls. På det tidspunktet var dette det største byggeprosjektet noensinne som ble gjennomført av et privat selskap. 1954:  “The Lavon Affair.” Israelske agenter rekrutterer egyptiske borgere av jødisk avstamming for å bombe vestlige mål i Egypt, og planter bevis for å ramme araberne, i et tilsynelatende forsøk på å forstyrre amerikanske / egyptiske forhold. Den israelske forsvarsministeren, Ashkenazi-jøden, Pinhas Lavon blir til slutt fjernet fra embetet, selv om mange mener at det reelle ansvaret ligger hos David Ben-Gurion. 



En skjult mikrofon plantet av israelerne blir oppdaget på kontoret til den amerikanske ambassadøren i Tel Aviv. 1955:  Edmond de Rothschild grunnlegger Compagnie Financiere, Paris. 1956:  Telefonkraner blir funnet koblet til to telefoner i boligen til den amerikanske militærattachéen i Tel Aviv. 1957:  James de Rothschild dør, og det rapporteres (av Rothschild-eide medier) at han testamenterer en stor sum penger til staten Israel for å betale for byggingen av parlamentets bygning, Knesset. Han sier at Knesset skal være, 





“Et symbol, i øynene til alle mennesker, på varigheten av staten Israel.” På side 219 i boken hans, “ Tales of the British Aristocracy ,” sier LG Pine, redaktøren for Burke's Peerage, at jødene  “har gjort seg så nært knyttet til den britiske peerage at det er lite sannsynlig at de to klassene vil lide tap som er ikke gjensidig. Så nært knyttet er jødene og herrene at et slag mot jødene i dette landet ikke ville være mulig uten å skade aristokratiet også. ” Maurice de Rothschild dør i Paris. 1962:  de Rothschild Frères etablerer Imétal som et paraplyfirma for alle mineralinteressene. Frederic Morton gir ut sin bok, The Rothschilds , der han sier: 











“Selv om de kontrollerer antall industrielle, kommersielle, gruve- og turistbedrifter, er det ikke noen som bærer navnet Rothschild. Å være private partnerskap trenger familiehusene aldri, og trenger aldri, å publisere en offentlig offentlig balanse eller annen rapport om deres økonomiske tilstand. ” Denne holdningen avslører Rothschilds ‘sanne mål, å eliminere all konkurranse og skape sitt eget verdensomspennende monopol. 


President John F. Kennedy
og hans kone, Jacqueline

1963:  Den 4. juni undertegner president John F. Kennedy (den 35. presidenten i USA 1961 – 1963) Executive Order 11110 som returnerte til den amerikanske regjeringen makten til å utstede valuta, uten å gå gjennom Rosthchilds-eide Federal Reserve. Mindre enn 6 måneder senere, 22. november, blir president Kennedy myrdet av Rothschilds av samme grunn som de myrdet president Abraham Lincoln i 1865, han ønsket å trykke amerikanske penger til det amerikanske folket, som motsatte seg til fordel for en pengegrep. krigshandling utenlandsk elite. 



Denne utøvende ordenen 11110 oppheves av president Lyndon Baines Johnson (den 36. president i USA 1963 til 1969) på Air Force One fra Dallas til Washington, samme dag som president Kennedy ble myrdet. En annen, og sannsynligvis den primære, årsaken til Kennedys drap er imidlertid det faktum at han gjorde det ganske klart for Israels statsminister David Ben-Gurion at han under ingen omstendigheter ville godta at Israel skulle bli en atomstat.  Den israelske avisen Ha'aretz 5. februar 1999, i en gjennomgang av Avner Cohens bok, ” Israel og bomben ,” sier følgende, 



”Drapet på den amerikanske presidenten John F. Kennedy brakte brått slutt på det enorme presset som ble utøvd av den amerikanske administrasjonen på Israels regjering for å avvikle atomprogrammet … Boken antydet at hvis Kennedy hadde holdt seg i live, er det tvilsomt om Israel ville i dag ha et atomalternativ. ” Edmond de Rothschild etablerer La Compagnie Financière Edmond de Rothschild (LCF), i Sveits, som et venturekapitalhus. Dette utvikler seg senere til en investeringsbank og et kapitalforvaltningsselskap med mange tilknyttede selskaper. Han gifter seg også med sin kone Nadine, og de har en sønn, Benjamin de Rothschild. 1965:  Israel får ulovlig anriket uran fra NUMEC (Nuclear Materials and Equipment Corporation). 1967: 





Behandlingen av palestinerne av de sionistiske jødene antenner til slutt nok sinne i den arabiske verden til at Egypt, Jordan og Syria kan mobilisere på Israels grenser. Alle disse tre landene blir plutselig angrepet av Israel, og som et resultat ble Sinai som inkluderte Gaza stjålet fra Egypt, og Vestbredden og Jordan-elven stjålet fra Jordan. 

USS Liberty Aftermath

Som et resultat av dette, 8. juni, startet israelerne et angrep på USS Liberty med israelske fly og motor-torpedobåter, i et forsøk på å skylde på Egypt, for å bringe Amerika inn i krigen på deres side, og selvfølgelig følge til punkt og prikke, deres Mossad-motto, “By Way of Deception, You Shal Do War.” Som et resultat av angrepet ble 34 amerikanske soldater drept og 174 såret. Israel lyver som vanlig og hevder at de forvekslet dette krigsskipet som førte et stort amerikansk flagg, for en eldgammel egyptisk hestebærer El Quseir, som var 180 fot kortere. De hevder også at skipet befant seg i krigssonen, da det faktisk var i internasjonalt farvann, langt fra enhver kamp. 





Israelsk angrep på dette krigsskipet varer i 75 minutter, i løpet av den tiden skyter de opp et av USAs flagg, noe som resulterer i at seilerne desperat løfter en annen. 


I etterkant av dette angrepet advares de amerikanske sjømennene som overlevde av USAs militær om ikke å diskutere saken med noen på grunn av “nasjonal sikkerhet”. Denne historien får ingen fremtredende rolle i de Rothschild-kontrollerte vanlige mediene, og som vanlig blir Israel ikke engang irettesatt for deres forbrytelser av deres underdanige land Amerika. Dagen etter, 9. juni, okkuperer Israel ulovlig Golanhøydene som det beslaglegger fra Syria. Dette området fortsetter å gi Israel en tredjedel av ferskvannet. Israelsk general Matityahu Peled, siteres i Ha'aretz (19. mars 1972) med følgende uttalelse, 







”Avhandlingen om at faren for folkemord hang over oss i juni 1967 og at Israel kjempet for sin fysiske eksistens, er bare , som ble født og utviklet etter krigen.”  

Nok en kvalmende og villedende uttalelse, men i det minste er han i samsvar med Mossad-mottoet “By Way of Deception, Thou Shalt Do War.” De Rothschild Frères blir omdøpt til Banque Rothschild. 1968:  Noémie Halphen, kone til Maurice de Rothschild dør. 1970:  Mens han jobber for senator Henry “Scoop” Jackson, Ashkenazi-jøde, blir Richard Perle fanget av FBI som gir klassifisert informasjon til Israel. Ingenting blir gjort. Britisk statsminister Edward Heath gjør Lord Victor Rothschild til sjef for sin politiske enhet. Mens han er i den rollen, kommer Storbritannia inn i Det europeiske fellesskap. 










1973:  I sin bok, None Dare Call It Conspiracy , uttaler Gary Allen:  “En viktig årsak til den historiske mørkleggingen av de internasjonale bankfolkens rolle i politisk historie er at Rothschilds var jødiske … De jødiske medlemmene av konspirasjonen har brukt en organisasjon kalt The Anti-Defamation League (ADL) som et instrument for å prøve å overbevise alle om at enhver omtale av Rothschilds og deres allierte er et angrep på alle jøder. På denne måten har de kvalt nesten alt ærlig stipend på internasjonale bankfolk og gjort emnet til tabu innen universitetene. 





Enhver person eller bok som utforsker dette emnet blir umiddelbart angrepet av hundrevis av ADL-samfunn over hele landet. ADL har aldri latt sannheten eller logikken forstyrre sine høyt profesjonelle smørejobber … Egentlig har ingen rett til å være mer sint på Rothschild-klikken enn deres jødekolleger … Rothschild-imperiet bidro til å finansiere Adolf Hitler. ”


George J. Laurer, ansatt i Rothschilds-kontrollerte IBM, oppfinner UPC (Universal Product Code) strekkode som til slutt vil bli plassert på hver vare som handles over hele verden og bærer tallet 666. Åpenbaringsboken , kapittel 13, vers 17 til 18 , sier følgende i forhold til dette tallet,  “Og at ingen kan kjøpe eller selge, bortsett fra den som hadde merket, eller dyrets navn eller nummeret på navnet hans. Her er visdom. La den som har forståelse, telle dyrets antall; for det er tallet på et menneske; og hans antall er seks hundre og seks og seks. ” Hele sataniske mål for Rothschilds er nå i full oversikt over verden, alt kjøpt eller solgt bærer dyrets merke, 666.  (Les mer om dette emnet  HER





). NM Rothschild & Sons British Newfoundland Corporation, Churchill Falls-prosjektet i Newfoundland, Canada, er fullført. NM Rothschild & Sons oppretter også en ny kapitalforvaltningsdel av selskapet som handlet over hele verden. Dette ble til slutt, Rothschild Private Management Limited. Edmond de Rothschild, oldebarnet til Jacob (James) Mayer Rothschild, kjøpte den borgerlige borgen Château Clarke i Bordeaux. 1976:   Ashkenazi-jøde, Harold Rosenthal, assistent til Ashkenazi-jøde, senator Jacob Javits, sier:  “De fleste jøder liker ikke å innrømme det, men vår gud er Lucifer.” 1978: 











Ashkenazi-jøden, Stephen Bryen, som da var en ansatt i senatets utenriksforholdskomite, blir overhørt på et hotell i Washington DC som tilbyr konfidensielle dokumenter til de øverste israelske militæransvarlige. Bryen skaffer seg en advokat, Nathan Lewin, og saken leder mot storjuryen, men blir på mystisk vis henlagt. Bryen går senere på jobb for Richard Perle. 1979:  Den egyptisk-israelske fredsavtalen i 1979 ble garantert av USAs bistand som lovet 3 milliarder dollar årlig til Israel fra USAs skattebetalere (ikke engang en dråpe i havet når du vurderer beløpet de tjener ut av Federal Reserve). 




Satanist Anton LaVey

Shin Bet (det israelske sikkerhetsbyrået) prøver å trenge inn i det amerikanske generalkonsulatet i Jerusalem gjennom en “honningfelle” ved å bruke en kontorist som hadde en affære med en jente i Jerusalem. Baron og baronesse Phillipi de Rothschild i et joint venture med Robert Mondavi, begynner byggingen av en pyramide i Napa Valley, California, der leder / grunnlegger av Church of Satan, Ashkenazi Jew, Anton LaVey, var basert. Dette er kjent som Opus 1 (som betyr det første verket), og fronten for dette tempelet er at det er en vingård. 1980:  Det globale fenomenet privatisering starter. Rothschilds står bak dette helt fra begynnelsen for å ta kontroll over alle offentlig eide eiendeler over hele verden. 1981:





 Banque Rothschild er nasjonalisert av den franske regjeringen. Den nye banken heter Compagnie Européenne de Banque. Rothschilds opprettet deretter en etterfølger til denne franske banken, Rothschild & Cie Banque (RCB), som fortsetter å bli et ledende fransk investeringshus. 1982:   Fra 16. til 18. september orkestrerer fremtidig statsminister i Israel og deretter forsvarsminister, Ashkenazi-jøde, Ariel Sharon, Israels invasjon i Libanon, som ga Ariel-belysning for å lette drapet på mellom 1000 og 2000 menn, kvinner og barn i massakrene i Sabra og Shatila. 1985:  Eustace Mullins publiserer “Who Owns The TV Networks”, der han avslører at Rothschilds har kontroll over alle de tre store amerikanske nettverkene, som er: NBC; CBS; og ABC. 







New York Times rapporterer at FBI er kjent med minst et dusin hendelser der amerikanske tjenestemenn overførte klassifisert informasjon til israelerne, sitert (tidligere assisterende direktør for FBI) ​​Raymond Wannal. Justisdepartementet tiltaler ikke. Richard Smyth, eieren av MILCO, er tiltalt for anklager for å ha smuglet atominnretninger til Israel. NM Rothschild & Sons råder den britiske regjeringen om privatisering av British Gas. De gir deretter den britiske regjeringen råd om praktisk talt alle deres andre privatiseringer av statlige eiendeler, inkludert: British Steel; Britisk kull; alle de britiske regionale strømstyrene; og alle de britiske regionale vannstyrene. 





En britisk parlamentariker som er sterkt involvert i disse privatiseringene, er fremtidens finansminister Norman Lamont, en tidligere bankmann i Rothschild. 1986:  Mordechai Vanunu, en tekniker ved Dimona, Israels atominstallasjon, fra 1976 til 1985, oppdager at anlegget i hemmelighet produserte atomvåpen. Hans samvittighet fikk ham til å si fra og i 1986 ga han London Sunday Times fakta og bilder de brukte for å fortelle verden om Israels atomvåpenprogram. Hans bevis viste at Israel hadde samlet opp til 200 kjernefysiske stridshoder, uten debatt eller autorisasjon fra egne borgere. 30. september 1986 ble Vanunu lokket fra London til Roma. Der ble han kidnappet, dopet og sendt til Israel. 







Etter en hemmelig rettssak ble han dømt til 18 år for “forræderi” og “spionasje” (noe Israel er veldig kjent med), selv om han ikke hadde mottatt betaling og ikke hadde kommunisert uten utenlandsk makt. Han blir fortsatt holdt i fullstendig isolasjon i 11 år, bare tillatt sporadiske besøk fra familien, advokaten og en prest gjennom en metallskjerm. Selv om han fullfører straffen, fortsetter den israelske regjeringen å holde ham mot sin vilje. 1987:  Edmond de Rothschild oppretter Verdensbevaringsbanken som er designet for å overføre gjeld fra tredjelandsland til denne banken, og til gjengjeld vil disse landene gi land til denne banken. Dette er designet slik at Rothschilds kan få kontroll over den tredje verden som representerer 30% av jordoverflaten på jorden. 





Den 24. april avslører Wall Street Journal: “Israels rolle i Iran-Contra-skandalen vil ikke bli utforsket i detalj av paneler.” 1988:  ADL innleder en landsomfattende konkurranse for jusstudenter om å utarbeide anti-hatlovgivning for minoritetsgrupper. Den konkurransen blir vunnet av en mann som heter Joseph Ribakoff, hvis avhandling foreslår at ikke bare hatet motivert vold skal forbys, men også alle ord som stimulerer: supiscion; friksjon; hat; og mulig vold, må disse også kriminaliseres. Dette prisbelønte ADL-dokumentet antyder at ikke bare statlige byråer bør overvåke og begrense ytringsfriheten generelt, men de bør også sensurere alle filmer som kritiserer identifiserbare grupper. 





Videre, selv om personen som kommer med uttalelsen kan rettferdiggjøre den, for eksempel kristne som kritiserer homofili fordi bibelen uttrykkelig forbyr det, hevder Ribakoff at sannheten er å ikke være noe forsvar i retten. Det eneste beviset en domstol trenger for å sikre en overbevisning om hatytringer er at noe er blitt sagt, og en minoritetsgruppe eller et medlem av en slik gruppe har følt seg følelsesmessig skadet som et resultat av slik kritikk. Derfor, under disse forslagene som ADL vil ha tvunget til lov over hele verden mindre enn 15 år senere, ville Jesus Kristus blitt arrestert som hatkriminell. Denne loven er utformet for å beskytte Rothschild-konspirasjonen mot å bli avslørt ved at hvis du kritiserer Rothschilds kriminelle kabal, vil du bli målrettet som antisemittisk, og dermed risikere fengsel. 





Philippe de Rothschild dør. 1989:  Mange av satellittstatene i Øst-Europa, gjennom innflytelse fra Glasnost, blir mer åpne i sine krav om frihet fra kommunistisk styring i deres republikker. Mange revolusjoner skjedde i 1989, de fleste involverte styrtet av deres respektive kommunistiske regjeringer og erstatning av dem med republikker. Dermed blir holdet kommunistene hadde over Øst-Europa (jernteppet) veldig svakt. Til slutt, som et resultat av Perestroika og Glasnost, kollapser kommunismen, ikke bare i Sovjetunionen, men også i Øst-Europa. 







I Russland tar Boris Jeltsin (hvis kone er datteren til Joseph Stalins ekteskap med Rosa Kaganovich) og den republikanske regjeringen skritt for å avslutte makten til kommunistpartiet ved å suspendere og forby partiet og ta beslag på all deres eiendom. Dette symboliserte kommunismens fall i Russland, og resulterte i starten på en massevandring av 700.000 jøder fra det tidligere Sovjetunionen til Israel. I Israeli Journal, Hotam (24. november 1989), er det en rapport om en tale som den daværende Israels viseadministrerende utenriksminister, Ashkenazi-jøde, Binyamin Netanyahu, holdt til studenter ved Bar Ilan University der han sier:  “Israel burde ha utnyttet undertrykkelse av demonstrasjonene i Kina, når verdens oppmerksomhet fokuserte på det landet, for å utføre masseutvisninger blant araberne i territoriene. ”







London og Paris Rothschilds kunngjør lanseringen av et nytt datterselskap, Rothschild GmbH, i Frankfurt, Tyskland. 1991:   Etter den irakiske invasjonen av Kuwait 2. august 1990, 16. januar i år, startet USA og Storbritannia en luftbombekampanje for mål i Irak. 24. februar startet bakkekampanjen som skulle vare 100 timer til 28. februar da det skjedde en fryktelig krigsforbrytelse. Denne forbrytelsen var slakting av 150.000 irakiske tropper med drivstoffluftbomber. Disse irakerne flyktet på en overfylt motorvei fra Kuwait til Basra. President George Herbert Walker Bush beordret fly og bakkenheter til å drepe disse overgivende troppene, de ble deretter bulldozen i masse umerkede graver i ørkenen, noen fremdeles i live. 






Irak, 1990 – Highway Bombing, Aftermath Scene

President Bush beordret deretter å stoppe fiendtlighetene. Hva var betydningen av denne slaktingen og president Bush erklærte krigen på denne dagen? Vel, det var dagen “Purimens dag” falt på i år. Denne dagen feirer jødene seieren over det gamle Babylon, nå basert innenfor Iraks grenser, og en dag da jødene oppfordres til å få blodig hevn mot sine oppfattede fiender. 


David Rockefeller

På Bilderberg-konferansen 6. til 9. juni i år, i Baden-Baden, Tyskland, kom David Rockefeller (en Rothschild) med følgende uttalelse:

“Vi er takknemlige for Washington Post, New York Times, Time Magazine og andre flotte publikasjoner hvis regissører har deltatt på møtene våre og respektert deres løfter om skjønn i nesten 40 år. Det ville ha vært umulig for oss å utvikle planen vår for verden hvis vi hadde blitt utsatt for reklamelys i løpet av de årene. Men verden er nå mer sofistikert og forberedt på å marsjere mot en verdensregjering. Den supernasjonale suvereniteten til en intellektuell elite og verdensbankere er absolutt å foretrekke fremfor den nasjonale selvbestemmelsen som ble praktisert de siste århundrene. ” 1992:  I mars ble tidligere styreleder for Federal Reserve, Paul A. Volker styreleder for det europeiske bankselskapet, J. Rothschild, Wolfensohn og Co. 







Stephen Bryen, fanget med å tilby konfidensielle dokumenter til Israel i 1978, tjener om bord i det pro-israelske jødiske instituttet for nasjonale sikkerhetsanliggender mens han fortsetter som en betalt konsulent, med sikkerhetsklarering, på eksport av sensitiv amerikansk teknologi. “The Samson Option,” av Seymour M. Hersh rapporterer,  “Ulovlig oppnådd etterretning fløy så voluminøst fra LAKAM (en hemmelig israelsk etterretningsenhet, et hebraisk akronym for Scientific Liaison Bureau) til israelsk etterretning at et spesielt kodenavn, JUMBO, var lagt til sikkerhetsmarkeringene som allerede er på dokumentene. Det var strenge ordrer, minnet Ari Ben-Menashe, “Alt merket JUMBO skulle ikke bli diskutert med dine amerikanske kolleger.”







Wall Street Journal rapporterer at israelske agenter tilsynelatende prøvde å stjele Recon Optical Incs topphemmelige luftbårne spionkamera-system. 16. september kollapser Storbritannias pund når valutaspekulanter ledet av Rothschild-agenten, Ashkenazi-jøden, George Soros George Soros, låner pund og selger dem for Deutsche Marks, i forventning om å kunne betale tilbake lånet i devaluert valuta og å sette differansen i lommen. Dette resulterer i at den britiske rikskansleren, Norman Lamont, kunngjorde en økning i rentenivået på 5% på en dag, og som et resultat driver Storbritannia inn i en lavkonjunktur som varer i mange år da et stort antall bedrifter mislykkes og boligmarkedet krasjer. 





Etter at de hadde privatisert Storbritannias statseide eiendeler i løpet av 1980-tallet, drev aksjekursen opp, og kollapset deretter markedene slik at de kunne kjøpe dem opp for øre på pundet, en karbonkopi av det Nathan. Mayer Rothschild gjorde det mot den britiske økonomien 180 år før, i 1812.  Det kan ikke overdrives at statsministeren på den tiden, Norman Lamont, før han ble MP, var handelsbankmann med NM Rothschild og Sons, som han ble med i. etter å ha lest Economics at Cambridge. 1993:  Norman Lamont forlater den britiske regjeringen for å returnere til NM Rothschild og Sons som regissør, etter at hans oppdrag å kollapse den britiske økonomien for å tjene Rothschilds er fullført. 




Tidligere kongressmedlem, Paul Findley, utgir sin seminalbok, Deliberate Deceptions: Facing the Facts About the US Israeli Relationship . I denne boka lister han opp 65 FN-medlemsresolusjoner mot Israel fra perioden 1955 til 1992, og de 30 amerikanske vetoene på Israels vegne, som ikke hadde gjort at Israel hadde 95 resolusjoner mot dem på dette tidspunktet. Uansett, selv med Israels marionett, som USA hjelper dem med å terrorisere andre, er de 65 resolusjonene som ble vedtatt mot Israel mer enn alle resolusjonene som ble vedtatt mot alle andre land til sammen. 





Ikke at Israel bryr seg for mye om FNs synspunkter når du tenker på at mindre enn to uker etter Israels angrep på USS Liberty (et angrep designet for å senke Liberty og klandre det for Egypt som førte til USA i en krig med Egypt på på vegne av israelske løgner, husk Mossad-mottoet “Ved bedrag, du skal gjøre krig”) uttalte den israelske utenriksministeren, Aba Eban, fra FN,  “Hvis generalforsamlingen skulle stemme med 121 stemmer mot 1 til fordel for at “Israel”, å vende tilbake til våpenhvilen (grensene før juni 1967), “Israel”, ville nekte å etterkomme avgjørelsen, ” New York Times – 19. juni 1967. FN er ganske enkelt nok en Rothschild FRONT for International Jødedom.





New York Times – 19. juni 1967. ADL blir tatt for å drive en massiv spionaksjon mot kritikere av Israel, arabisk-amerikanere, San Francisco Labour Council, ILWU Local 10, Oakland Educational Association, NAACP, Irish Northern Aid, International Indian Treaty Council , Asian Law Caucus og San Francisco Police. Data samlet ble sendt til Israel og i noen tilfeller til Sør-Afrika. Press fra jødiske organisasjoner tvinger byen til å oppheve straffesaken, men ADL avgjør et sivilt søksmål for en uopplyst sum av kontanter. 1995:  Tidligere atomenergiforsker, Dr. Kitty Little, hevder at Rothschilds nå kontrollerer 80% av verdens uranforsyninger, noe som gir dem monopol på kjernekraft. “Israel samler aggressivt (USA) militær og industriell teknologi.”







Rapporten uttalte at Israel innhenter informasjon ved bruk av  “etnisk målretting, økonomisk oppgradering, og identifisering og utnyttelse av individuelle svakheter” av amerikanske borgere. 1996:  En rapport fra General Accounting Office, “Defense Industrial Security: Weaknesses in US Security Arrangements with Foreign-Owned Defense Contractors,” fant at ifølge etterretningskilder, “Country A,” (identifisert av etterretningskilder som Israel, Washington Times, 22 Februar 1996),  “gjennomfører den mest aggressive spionasjeoperasjonen mot USA av enhver amerikansk alliert.” 







Rapporten beskrev: “En spionasjeoperasjon drevet av etterretningsorganisasjonen som er ansvarlig for å samle inn vitenskapelig og teknologisk informasjon for (Israel) betalte en amerikansk statsansatt for å innhente amerikanske klassifiserte militære etterretningsdokumenter.” Jerusalem Post (30. august 1996) siterte rapporten:  “Klassifisert militær informasjon og sensitiv militær teknologi er høyt prioriterte mål for etterretningsbyråene i dette landet.” Washington-rapporten om saker i Midt-Østen (Shawn L. Twing, april 1996) bemerket at dette var,  “en referanse til 1985-arrestasjonen av Jonathan Pollard, en sivil amerikansk marineinformasjonsanalytiker som ga Israels LAKAM-spionasjebyrå anslagsvis 800 000 sider klassifisert. USAs etterretningsinformasjon. ” 









GAO-rapporten bemerket også at “Flere borgere i (Israel) ble fanget i USA og stjal sensitiv teknologi som ble brukt i produksjon av artilleripistolrør.” Et Office of Naval Intelligence-dokument, “Worldwide Challenges to Naval Strike Warfare”, rapporterte at  “USAs teknologi er blitt ervervet (av Kina) gjennom Israel i form av Lavi-jagerfly og muligens SAM (overflate-to-air) missilteknologi. ” Jane's Defense Weekly (28. februar 1996) bemerket at “til nå har etterretningssamfunnet ikke åpent bekreftet overføringen av amerikansk teknologi (via Israel) til Kina.” Rapporten bemerket at dette “representerer et dramatisk skritt fremover for kinesisk militær luftfart.” (Flight International, 13. mars 1996). 







Amschel Rothschild, 41, er kvalt med den tunge ledningen til sin egen håndklekåpe på hotellrommet i Paris. Den franske statsministeren pålegger det franske politiet å avslutte etterforskningen, og Rupert Murdoch, født av en jødisk mor og altså jøde etter Ashkenazi-standard, instruerer sine redaktører og nyhetsledere over hele verden om å rapportere det som et hjerteinfarkt, hvis de trenger å rapportere det i det hele tatt. 12. mai ble FNs ambassadør og Ashkenazi-jøde, Madeleine Albright, spurt følgende av korrespondent Lesley Stahl, med henvisning til USAs år førte økonomiske sanksjoner mot Irak:  ”Vi har hørt at en halv million barn har dødd. Jeg mener, det er flere barn enn døde i Hiroshima. Og, vet du, er prisen verdt det? “





Ambassadør Albright svarte:  “Jeg tror det er et veldig vanskelig valg, men prisen, tror vi, er prisen verdt det.” Kommentarene hennes forårsaker ikke noe offentlig skrik. Faktisk er holocaust for en halv million irakiske barn positivt beundret av USAs regjering når du vurderer mindre enn 8 måneder senere, utnevnte president Clinton Albright til utenriksminister. Mens hun dukket opp for Senatskomiteen, som vurderte hennes utnevnelse, taper Albright bokstavelig talt for blodet fra flere irakiske barn, og hun sier:  “Vi vil insistere på å opprettholde tøffe FN-sanksjoner mot Irak med mindre og til det regimet overholder relevante Sikkerhetsrådets vedtak. ” 1997: 







En maskiningeniør fra hæren, Ashkenazi-jøde, David A. Tenenbaum, “utilsiktet” gir klassifisert militær informasjon om missilsystemer og pansrede kjøretøyer til israelske tjenestemenn (New York Times, 20. februar 1997). Washington Post rapporterer at amerikansk etterretning har avlyttet en samtale der to israelske tjenestemenn hadde diskutert muligheten for å få et konfidensielt brev som daværende utenriksminister Warren Christopher hadde skrevet til den palestinske lederen Yasser Arafat. En av israelerne, bare identifisert som “Dov”, hadde kommentert at de kan få brevet fra “Mega”, kodenavnet for Israels toppagent i USA. USAs ambassadør i Israel, Martin Indyk, klager privat til den israelske regjeringen over tunghendt overvåking av israelske etterretningsagenter. 







Israelske agenter legger et trykk på Ashkenazi-jøden og datteren til en rabbiner, Monica Lewinsky, ved å ringe på Watergate og ta opp telefonseksjoner mellom henne og president Bill Clinton. Ken Starr-rapporten bekrefter at Clinton advarte Lewinsky om at samtalene deres ble tatt opp og avsluttet forholdet. Interessant, samtidig blir FBIs jakt på “Mega” avlyst. 29. oktober dør Edmond de Rothschild i Genève. Interessant akkurat den dagen Anton Szandor LaVey, grunnleggeren av Satans kirke, dør også, som i sin bok, ” Satan snakker ,” sier han i forhold til The Protocols Of The Elders Of Zion, 


“Første gang jeg leste protokollene til de eldste i Sion, var min instinktive reaksjon: Så hva er galt med DET? Er det ikke slik noen hovedplan skal fungere? Fortjener ikke publikum – nei, krev – slik despotisme? ” Kofi Annan blir generalsekretær for FN. Han er gift med Nane Lagergren, en Rothschild, som han giftet seg i 1984.  1998:  Den europeiske sentralbanken ble opprettet i Frankfurt, byen som Rothschilds stammer fra. 2000:  George W. Bush blir valgt (slik de forteller meg) til USAs president. Bush og hans familie hevder å være etterkommere av Plantagenet-huset som stammer fra Royal House of Judah. 






9/11 var nok en Rothschild-tomt

2001:  11. september arrangeres angrepet på World Trade Center av Israel med medvirkning fra Storbritannia og Amerika, under ordre fra Rothschilds som påskudd for å fjerne friheten til mennesker over hele verden i bytte for sikkerhet, akkurat som det skjedde med Riksdagsbrann i Tyskland hvor innbyggerne ble løyet for å gi opp friheten for sikkerhet. De vil også bruke angrepene for å få kontroll over de få nasjonene i verden som ikke tillater Rothschild-sentralbankene, og så mindre enn en måned etter disse angrepene angriper amerikanske styrker Afghanistan, en av bare 7 nasjoner i verden som ikke gjør det. Jeg har ikke en Rothschild-kontrollert sentralbank. 



Mindre enn en uke før 9.-11-angrepet 5. september gjorde den såkalte ledekapreren Mohamed Atta og flere andre kaprere et fortsatt uforklarlig besøk ombord på en av den israelske lobbyisten Pro, Ashkenazi Jew, Jack Abramoffs kasinobåter. Det blir ikke utført noen etterforskning av hva de gjorde der. Det oppdages at amerikanske medikamentagenters kommunikasjon har blitt gjennomboret. 

Mistanken faller på to selskaper, AMDOCS og Comverse Infosys, begge eid av israelere. AMDOCS genererer faktureringsdata for de fleste amerikanske telefonselskaper og er i stand til å gi detaljerte logger over hvem som snakker med hvem. Comverse Infosys bygger avlyttingsutstyret som brukes av rettshåndhevelse for å avlytte alle amerikanske telefonsamtaler, men mistanke om at Comverse Infosys, som får halvparten av sitt forsknings- og utviklingsbudsjett fra den israelske regjeringen, har bygget en bakdør inn i systemet som er under utnyttet av israelsk etterretning og at informasjonen hentet i USAs narkotikamisbruk, finner veien til narkotikasmuglere. 



FBIs etterforskning fører til eksponering av den største utenlandske spionringen som noensinne er avdekket i USA, drevet av Israel. Halvparten av de mistenkte spionene er arrestert når 9-11 skjer. 9.-11 arresteres 5 israelere for dans og heie mens World Trade Towers kollapser. Angivelig ansatt av Urban Moving Systems, blir israelerne fanget med flere pass og mye penger. To av dem avsløres senere å være Mossad. Etter hvert som vitnerapporter sporer israelernes aktivitet, viser det seg at de ble sett på Liberty Park på tidspunktet for den første innvirkningen, noe som antydet en forkunnskap om hva som skulle komme. Israelerne blir forhørt, og deretter til slutt sendt tilbake til Israel. 





Eieren av flyttefirmaet som brukes som et deksel av Mossad-agentene, forlater virksomheten og flykter til Israel. Den amerikanske regjeringen klassifiserer deretter alle bevisene knyttet til de israelske agentene og deres forbindelser til 9-11. Alt dette rapporteres til publikum via en fire-delers historie på Fox News av Carl Cameron. Press fra jødiske grupper, først og fremst AIPAC, tvinger Fox News til å fjerne historien fra nettstedet deres. To timer før angrepene 9-11 får Odigo, et israelsk selskap med kontorer bare noen kvartaler fra World Trade Towers, en forhåndsvarsel via internett. 



Lederen for New York Office gir FBI IP-adressen til avsenderen av meldingen, men FBI følger ikke opp dette. FBI undersøker fem israelske flyttebedrifter som mulige fronter for israelsk etterretning. Det avsløres at det før angrepet ble omsatt millioner av dollar med salgsopsjoner på både American Airlines og United Airlines. FBI har lovet å følge opp kjøperne, men har aldri avslørt sine funn. Det er fordi dette vil føre direkte til Israel, staten bak 911-angrepene. 



Etter World Trade Center-angrepet sendes anonyme brev som inneholder miltbrann til forskjellige politikere og medieledere. I likhet med angrepet 9-11 blir Al-Qaida umiddelbart beskyldt, til det blir oppdaget at miltbrannet som er inneholdt i disse bokstavene, er en spesifikk type våpenmontert miltbrann laget av et amerikansk militærlaboratorium. 


FBI oppdager så at hovedmistenkte for disse miltbrannbokstavene er en askenasisk jøde, Dr. Philip Zack, som flere ganger ble irettesatt av sine arbeidsgivere på grunn av støtende bemerkninger om arabere.

Dr. Philip Zack ble tatt på kameraet inn i lagringsområdet der han jobbet i Fort Detrick, hvor miltbrann ble oppbevart. På dette punktet sluttet både FBI og mainstream-media å komme med noen offentlige kommentarer om saken. Jødisk forsvarsligas leder siden 1985, Ashkenazi-jøde, Irv Rubin, blir fengslet for angivelig å ha planlagt å bombe en moske og kontorene til en arabisk-amerikansk kongressmedlem. Han dør kort tid etter å ha skåret halsen i et selvmordsforsøk, før han kan bringes for retten. En uke før WTC-angrepet flytter Zim Shipping Company ut av sine kontorer i WTC, bryter leiekontrakten og koster selskapet $ 50.000. Det er aldri gitt noen grunn, men Zim Shipping Company eies halvparten av staten Israel (The Rothschilds). 




Eks-israelsk statsminister, Ariel Sharon

Den 3. oktober kommer den israelske statsministeren, Ariel Sharon, med følgende uttalelse til Ashkenazi jøde, Shimon Peres, som rapportert på Kol Yisrael radio: “Hver gang vi gjør noe, sier du til meg at Amerika vil gjøre dette og vil gjøre det … Jeg vil fortelle deg noe veldig klart, ikke bekymre deg for amerikansk press på Israel. Vi, det jødiske folket, kontrollerer Amerika, og amerikanerne vet det. ” 2002:   Webster's Third New International Dictionary (Unabridged), omtrykt i 2002, gir en ny definisjon av antisemittisme som ikke har blitt oppdatert siden 1956. Den lyder:  “Antisemittisme: (1) fiendtlighet mot jøder som religiøs eller raseminoritetsgruppe, ofte ledsaget av sosial, politisk eller økonomisk diskriminering (2) motstand mot sionisme (3) sympati for Israels motstandere. ”







Det var definisjon (2) og (3) som ble lagt til i 2002-utgaven, rett før USA bestemte seg for å invadere Irak under ordre fra staten Rothschild, jeg mener Israel. Også i år bestiller Israels statsminister, krigsforbryter, Ariel Sharon, massakren i Jenin-flyktningeleiren på Vestbredden. Best får denne definisjonen oppdatert for å beskytte disse kriminelle. DEA avgir en rapport om at israelske spioner, som stiller ut som kunststudenter, har prøvd å trenge inn i amerikanske regjeringskontorer. Politiet nær Whidbey Island Naval Air Station i sørlige Washington State stopper en mistenkelig lastebil og arresterer to israelere, hvorav den ene er ulovlig i USA. De to mennene kjørte i høy hastighet i en Ryder-leiebil, som de hevdet var vant til, “å levere møbler.” 



Dagen etter oppdaget politiet spor etter TNT og RDX plasteksplosiver av militær klasse inne i passasjerkabinen og på rattet på kjøretøyet. FBI kunngjør da at testene som viste eksplosiver var “falskt positivt”, av sigarettrøyk, sier en ekspert påstanden er latterlig. Basert på en alibi levert av en kvinne, er saken avsluttet og israelerne blir overlevert til INS for å bli sendt tilbake til Israel. En uke senere forsvinner kvinnen som leverte alibien. 2003:   USA invaderte Irak 19. mars, som i år er den hellige, “Purimdagen”, i den jødiske kalenderen. Denne, “Purimens dag”, er en dag jødene feirer seieren over det gamle Babylon, nå basert innenfor Iraks grenser, hvor interessant. 





Det som også er viktig er at den forrige amerikanske ledede invasjonen av Irak endte på Purimdagen ti år tidligere med slaktingen av 150 000 flyktende irakere under den nåværende presidentens far, George Herbert Walker Bush. Purim er også tiden da jødene oppfordres til å ta blodig hevn mot sine oppfattede fiender. Det gamle Babylon, jeg mener Irak, er nå en av seks nasjoner som er igjen i verden som ikke har en Rothschild-kontrollert sentralbank. Gjør ingen feil med det, dette er den såkalte “Benchmark” som dukken GW Bush refererer til i sine “War on Arab” -taler.  



Denne krigen handler hovedsakelig om folkemord på hele den muslimske verdenen og kjempes med blodet fra det amerikanske militæret som staten Rothschild, jeg mener Israel kontrollerer. Det er den mest umoralske fordærvede skrekkhandlingen som utføres for å bringe den tredje verdenskrig. Israel har alltid kjempet for vann, de måtte stjele Golanhøydene fra Syria, som ga Israel en tredjedel av sitt ferskvann 36 år tidligere, men fremdeles i Israel har vannuttaket overgått erstatning med 2,5 milliarder meter de siste 25 årene. Dette betyr at vannet er langt mer verdifullt for dem enn oljereservene som er den nest største oljereservene på planeten. Malaysias statsminister Mahathir Mohamed uttaler i en tale, 







“Jødene styrer verden etter fullmakt. De får andre til å kjempe og dø for dem. ” Politiets sjef for Cloudcroft stopper en lastebil som kjører gjennom en skolesone. Sjåførene viser seg å være israelere med utløpte pass. Påstanden om å være movers, inneholder lastebilmøbler og flere kasser. Israelerne blir overlevert til innvandring. Innholdet i bokserne avsløres ikke for publikum. Israel setter inn mordtropper i andre land, inkludert USA. Den amerikanske regjeringen protesterer ikke. 2004:







 To år i etterforskning av AIPACs (The American Israel Public Affairs Committee – den største politiske lobbygruppen i USA med over 65 000 medlemmer hvis eneste formål er å bruke USA til Israels formål) som mulig spionfront for Israel, Ashkenazi-jøde, Larry Franklin, en mid-level Pentagon Analyst, blir observert av FBI og gir klassifisert informasjon til to tjenestemenn i AIPAC mistenkt for å være israelske spioner. 

AIPAC ansetter advokat Nathan Lewin til å håndtere deres juridiske forsvar, den samme advokaten som forsvarte den mistenkte israelske spionen Stephen Bryen i 1978. Larry Franklin jobbet i Pentagon Office of Special Plans, drevet av Richard Perle, på den tiden Perle (som ble tatt for å gi klassifisering informasjon til Israel tilbake i 1970) insisterte på at Irak kravlet med masseødeleggelsesvåpen som krevde USA å invadere og erobre Irak. Det var selvfølgelig ingen WMD, og ​​Perle har kastet skylden for “dårlig intelligens” på George Tenet. Men det som er kjent er at Pentagon Office of Special Plans koordinerte med en lignende gruppe i Israel, på Ariel Sharons kontor. 



Med to mistenkte israelske spioner (i det minste) inne på kontoret som løgnene som startet krigen i Irak stammer fra, ser det ut til at folket i USA er ofre for en dødelig hoax, en hoax som startet en krig med blodet og penger til amerikanske borgere i den israelske undertrykkelsen. Lekkasjen av etterforskningen av AIPAC til media 28. august 2004 ga forhåndsvarsel til andre spioner som samarbeider med Franklin. Skaden på FBIs etterforskning ble fullført da USAs justisminister John Ashcroft beordret FBI til å stoppe alle arrestasjoner i saken. I likhet med Stephen Bryen-saken og jakten på “Mega”, virker denne siste spionskandalen bestemt av tjenestemenn som har sine egne hemmelige troskap å beskytte, og utelukker et massivt offentlig skrik. 







Politiet i nærheten av Nuclear Fuel Services-anlegget i Tennessee stopper en lastebil etter en tre mils jakt, der føreren kaster en flaske som inneholder en merkelig væske fra førerhuset. Sjåførene viser seg å være israelere som bruker falske identifikasjoner. FBI nekter å etterforske og israelerne løslates. To israelere prøver å gå inn på Kings Bay Naval Submarine Base, hjemmet til åtte Trident-ubåter. Lastebilen tester positivt for eksplosiver. Den nasjonale direktøren for ADL, Abraham H. Foxman, utgir en bok med tittelen “ Never Again? Trusselen mot den nye antisemittismen



, ”Der han sier at Det nye testamentets“ løgn ”, at de gamle fariseerne var ansvarlige for Kristi død, har vært ansvarlig for antisemittisme gjennom årtusener, og dermed er det nye testamentet i Bibelen“ hatprat ”Og bør sensureres eller forbys. 2005:  20. januar uttalte president Bush følgende uttalelse som en del av sin andre innledende tale: “Da grunnleggerne våre erklærte en ny tidsorden.” Dette er ikke sant. Grunnleggerne erklærte ikke en “ny tidsalder”, gjorde president Roosevelt da han i 1933 satte den latinske oversettelsen “Novus Ordo Seclorum” på dollarregningen. 



7. juli bombes London Underground Network. Israels finansminister, Binyamin Netanyahu, er i London morgenen for angrepene for å delta på en økonomisk konferanse på et hotell over undergrunnsstasjonen der en av eksplosjonene skjedde, men bodde på hotellrommet i stedet etter at han hadde blitt informert av israelsk etterretningstjenesteangrep ble forventet. Det er nå bare 5 nasjoner på verden igjen uten en Rothschild-kontrollert sentralbank: Iran; Nord-Korea; Sudan; Cuba; og Libya. Fysikkprofessor, Stephen E. Jones fra Brigham Young University, publiserer et papir der han viser at World Trade Center-bygningene bare kunne ha blitt brutt ned på den måten de var av eksplosiver. Han får ingen dekning i vanlige medier for sine vitenskapelige og påviselige påstander. 





2006:   Edmond De Rothschild Banque, et datterselskap av Europas Edmond De Rothschild familiebankgruppe i Frankrike, blir den første utenlandske familiebanken som har fått godkjenning av China Banking Regulatory Commission og gikk inn i Kinas finansielle marked. ADL lener seg nådeløst på regjeringer over hele verden for å vedta lovgivning om hatkriminalitet, ettersom de er redde for at den kriminelle kabalen som er Israel og Rothschilds blir eksponert mer og mer på daglig basis, overveiende på internett. Deres jobb er å beskytte dette kriminelle nettverket og hvilken bedre måte å gjøre det på enn ved å vedta lover der alle som avslører en jødisk kriminell blir kriminelle. 



Deres jobb er å beskytte dette kriminelle nettverket og hvilken bedre måte å gjøre det på enn ved å vedta lover der alle som avslører en jødisk kriminell blir kriminelle. David Irving blir dømt til tre års fengsel i Østerrike, for å nekte holocaust. Det er viktig å merke seg at den eneste historiske hendelsen du kan bli arrestert for avhør er holocaust.  

Dette er fordi dette har vært Rothschilds største våpen i hjernevasking av DEG, DUM GOY! er at jødene er så fattige og forfulgt når de faktisk kontrollerer det store flertallet av internasjonal finans og internasjonale selskaper over hele verden. Ikke vær stille, snakk med folk om hva som virkelig skjer, og ta grep ved ikke å støtte noen som støtter det kriminelle nettverket. Start et konspirasjonsparti, ta opp kritiske spørsmål som intelligente mennesker kan komme for å avsløre de virkelige zionistiske kriminelle nettverkene, og med nok folk kan vi jage kriminelle fra broen uten å sprenge broen.

Referanser: Holy Bible – King James versjon  Bevis for en sammensvergelse mot alle religioner og regjeringer i Europa videreført i hemmelige møter med frimurere, Illuminati og lesesamfunn – John Robison – 1798  Napoleans liv – Sir Walter Scott – 1827  Coningsby – Benjamin Disraeli – 1844  Det kommunistiske manifestet – Karl Marx, Friedrich Engels, Martin Malia – 1848  Moral og dogme fra den gamle og aksepterte skotske frimureriet – Albert Pike – 1872  The Rothschilds, Financial Rulers of Nations – John Reeves – 1887  Jødene og Moderne kapitalisme – Werner Sombart – 1911  Storbritannia, jødene og Palestina – Samuel Landman – 1936  Pants i spillet – William Guy Carr – 1937 











Inside Gestapo – Hansjurgen Koehler – 1940 
Barriers Down – Kent Cooper – 1942 
The Mind Of Adolf Hitler – Walter Langer – 1943 
The Empire of the City – EC Knuth – 1946 
The Jewish State – Theodor Herzl – 1946 
The Curious History of the Six- Spissstjerne – G. Scholem – 1949 
Secrets of the Federal Reserve – Eustace Mullins – 1952 
Tales Of The British Aristocracy – LG Pine – 1957 
Red Fog Over America – William Guy Carr – 1958 
A Jewish Defector Warns America (Spoken Word Recording) – Benjamin H. Freedman – 1961 
The Rothschilds – Frederic Morton – 1962 
The Illuminati and the Council on Foreign Relations (Spoken Word Recording) – Myron Fagan – 1967 
Ben-Gurion: The Armed Prophet – Michael Bar-Zohar – 1967 
The Hidden Tyranny – Benjamin Freedman – 1971 
None Dare Call It Conspiracy – Gary Allen – 1972 
The Gulag Archipelago, Vol. 2, del 3 og 4 – Aleksandr Solzhenitsyn – Første engelske oversettelse publisert 1975 
Wall Street And The Rise Of Hitler – Anthony C. Sutton – 1976 
The Rosenthal Document – Walter White, Jr. – 1978 
Two Rothschilds And The Land of Israel – Simon Schama 1978 
The Six Pointed Star – Dr OJ Graham – 1984 
The Last Days In America – Bob Fraley – 1984 
Who Owns the TV Networks – Eustace Mullins – 1985 
The Samson Option: Israels Nuclear Arsenal og American Foreign Policy – Seymour M. Hersh – 1991 
En historie med jødene i Amerika – Howard M. Sachar – 1992 
Bevisste bedrag: Facing Facts About the US Israeli Relationship – Paul Findley – 1993 
Descent Into Slavery – Des Griffin – 1994 
Bloodlines Of The Illuminati – Fritz Springmeier – 1995 
Jewish History, Jewish Religion – Israel Shahak – 1994 
Satan Speaks – Anton Szandor LaVey – 1998 The Elite Serial Killers of Lincoln, JFK, RFK & MLK – Robert Gaylon Ross – 2001 
Never Again? Truselen mot den nye antisemittismen – Abraham H. Foxman – 2004 
Eliten tør ikke la oss fortelle folket – Robert Gaylon Ross – 2004 
Codex Magica – Texe Marrs – 2005

Artikkel av Andrew Hitchcock, www.iamthewitness.com . Re-post fra 9. september 2011. Tillegg av Alexander Light, HumansAreFree.comAmerikanske Og Russiske Astronauter Snakker Om Deres UFO-OpplevelserForrige InnleggMuligens Den Største Protesten I Menneskehetens HistorieNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Joe Bidens kampanje-slagord 'build Back Better' ble faktisk hentet fra Un's New World Order Agenda

NWO

Joe Bidens Kampanje-Slagord “Build Back Better” Ble Faktisk Hentet Fra FNs Nye Verdensordensagenda

HAFHAF2. November 2020

Mobil med immunt digitalt helsepass for Covid 19

STYREKORONAVIRUSPOLITISTATVAKSINER

For Å Reise, Vil Du Snart Bli Tvunget Til Å Bære Et Digitalt Sertifikat Som Gir Bevis På DNA-Vattpinner Og Vaksinasjoner

HAFHAF29. Oktober 2020

Covid 19 veikart 12 trinns plan for å skape en totalitær ny verdensorden

KORONAVIRUSNWO

COVID-19 Veikart: 12-Trinns Plan For Å Skape En Totalitær Ny Verdensorden

HAFHAF29. Oktober 2020

Libria, likevekt Prozium Ii

AGENDA 2030STOREBRORNWO

World Economic Forum-Artikkel Fra 2016: ‘Velkommen Til 2030. Jeg Eier Ingenting, Har Ikke Noe Privatliv, Og Livet Har Aldri Vært Bedre'

HAFHAF28. Oktober 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.