Statskuppet- og hvem som stod bak

Landsforræderne får seg topp-stillinger i staten

Det er i dag ikke politisk korrekt (PK) å snakke om Norge og vår Grunnlov, jfr våre “bortreiste” på Stortinget.

Der har siden 30. mai 1949- sittet en gruppe individer på Stortinget under navnet Europabevegelsen. Denne Europabevegelsen har sitt opphav, utspring fra Nygaardsvolds tid som landsforræder i Norge, hvor han kuppet makten og nettopp derfor bidro til landsforræderi- i 1938 da de endret stortingsperioden uten å følge , jfr. Straffelovens § 83. (landsforræderriparagrafen) § 83 sier hva som skjer om man bidrar å legge Norge under fremmed herredømme.-

Einar Gerhardsen benåder straffedømte

Nå var flere av Quislings medarbeidere blitt dømt til lange fengselsstraffer, men etter bare knapt et år, (9 mnd) ble disse tatt ut av fengslet av Einar Gerhardsen, hvor dem fikk seg toppstillinger i vår statsadministrasjon, departementene. Dette er et lukket kapittel i vårt landssvikoppgjør, og de fleste vet ikke at dette er sannheten om den såkalte “landsfaderen”, som heretter må betegnes som det motsatte, landsforræderen. Og Krigsseilerne som han lovte å hjelpe, dem spyttet han i ansiktet og Nortrhashipfondet stjal de fra Krigsseilerne, (AP).

Skrevet av taperne, i Norge

Etterkrigshistorien i Norge er skrevet av taperne, nazistene ikke seierherrerne, som det så pent hevdes. Etter at Quisling ble henrettet- da var liksom alle “nazister ” og Norge var blitt stuerent? Ja, dette er løgnen, nazistene satt med makten i dette landet i hele etterkrigstiden og trixet med faktum- frem til i dag. Hvordan vi vet det? Jo, fordi frimurerlosjene er nazi ideens vugge- på linje med katolikkene, jesuittene og Vatikanet, hvor hemmelighetskremmeri, kameraderi og skjult agenda er dagsorden, En verden.no hvor du finner Torbjørn Jagland m.f. landsvikere.

I norsk ordbok finner du hva en jesuitt er for noe. Djevelen selv vil ha det til å likne på noe vi tillegger kristus, men nei -det motsatte er hva det står for.
Definisjon på en jesuitt:
 medlem av jesuitterordenen, et katolsk brorskap stiftet av Ignatius Loyola (d. 1556) og stadfestet av paven i 1540 person som gjerne bruker moralsk forkastelige midler for å nå et mål

Statskupp ble utført til hurrarop og norske flagg
Under frigjøringsrusen og hurrarop- ble det i 1945 utført et statskupp mot vårt kjære Fedreland og norske folk. Det ble utført et mytteri. Norges Grunnlov ble satt ut av kraft av et lite kobbel av politikere, jesuitter og penge-jøder- som arbeidet i det skjulte, imot vår konstitusjon. De lot Kong Haakon den Vll undertegne et dokument som beviser at Grunnloven ble lagt til side i strid med vår konstitusjon og demokrati. Her har også landsforræderen Einar Gerhardsen og O. Tostrup undertegnet. Dette kan du lese om her.
Her kan du lese mer om bakgrunnen. Grunnlovsendringer.


Dokumentasjon på dette finner du i bøkene til Erik Rudstrøm (84 år). Her beskrives frimureriet i Norge opp og ned hvordan de arbeider for å legge ned velferdsstaten, bedrifter osv for å lykkes i sitt illegale arbeide. Altfor mange “klossmajorer” er med i denne lugubre “forening” for innbyrdes beundring, hvorpå vårt lands forsvar på det nærmeste er “lagt ned”. Hvem husker ikke nazisten Hanna Kvanmo i SV, som fikk redusert vårt lands luftforsvar?

Einar Gerhardsen stod på under krigen og lovte våre “gull og grønne skoger”, bare han ble Statsminister etter at krigen var slutt. Dette er dokumentert i boken til Jendal Antonsen, “Vår ukjente krigshistorie” en meget detaljert beskrivelse av krigen i Narvik og hva som hendte på GRINI, i Bærum. Den kunne fåes hos Frydenlund i Narvik, men den butikken er nå nedlagt. Grini var den fangeleiren hvor Jendal Antonsen også ufrivillig blant mange andre gode nordmenn var innesperret, mens Einar Gerhardsen pratet “mye støv” om hvor flott våre krigsseilere skulle bli ivaretatt bare han ble valgt til Statsminister. Alle fangene var helt lamslått over at en slik mann kunne stå å fortelle et slikt eventyr inne på et sted hvor man fikk piskeslag bare ved å drømme om den norske regjering? Flere av fangene forlot dette sirkuset og ble kvalm av det de hørte fra Gerhardsen. Nygaardsvoll som var Statsminister ble riktig fremstillt for ikke å ha sørget for at Norge hadde et forsvar i hevd, j.f.r. det brukne geværs taktikk. Men spørmålet begynner å bli interessant, hvem var det egentlig som birdo til dette? Det er en annen manns “klokskap” som hindret at kong Haakon ble tatt av Tyskerne, det var Hambro- men det var svikerne som rømte til England.

Fangene på Grini skjønte at EG var en overløper. Han var ikke en sann nordmann. Beviset for dette fikk krigsseilerne bittert erfare etter at krigen var over. De ble liggende i Oslos gater “for lut og kaldt vann”. De var skadet av bombingen og led grusomme kvaler i krigsnerver etter torpederinger og uutholdelige pinsler for Norges frihet som dem trodde på.

Enkelte av dem som klarte det, ble sendt til Jæren for å passe griser. Denne grusomme handlingen kan også kanonkommandør Inge Brekke berette om., klikk her! VI som er barn av krigens menn blir lamslåtte av denne grusomme sannheten. Vi blir ikke blidere når vi også får høre at Statsminister Einar Gerhardsen slapp nazister inn i vårt “aller helligste” til toppstillinger i staten. Dette viser oss at Europabevegelsen har sittet inne i vårt “kremmerhus” og tatt seg til rette i alle årene etter krigen. Disse “menn” startet i Norge opp denne Europabevegelsen i 1949. I 1969 startet dem opp den ulovlige stortingsgruppen inne på vårt Storting. Nå er ringen sluttet og alle som leser dette vet hvor nazistene sitter i dag. Gode nordmenn er i media blitt beskyldt for å være nazister og rasister, men dem som har hevdet dette var nazistene selv. De har med andre ord løyet og bedratt det norske folket på det groveste. Sannheten tåler ikke dagens lys, men den må fram i dagen. Nå har det norske folket en anledning til å snu den negative trenden som har foregått i vårt Fedreland i alle disse år. VI må stemme inn NYTT mannskap på Stortinget. For å lykkes, må denne sannheten alt folket i hende.

Europabevegelsen og CCCP- EU.

Denne gruppen er av oss “vanlige nordmenn” å betrakte som landssvikere, j.f.r. hvor dem stadig har bidratt til å undergrave vår Grunnlov og statsforfatning, ved stadige bidrag å endre den- “bak vår rygg” for å legge Norge under en fremmed stat. (EU)

Den første endringen (tillegget) skjedde i 1962 i § 93 hvor det ble flettet inn at; “vi måtte kunne avgi suverenitet på et avgrenset saklig grunnlag”. Denne paragrafen er det ERNA SOLBERG nå vil gjøre endringer i, for lettere å få oss inn i EU. Nemlig ved å endre ordlyden 3/4 til 2/3 ‘s flertall. Som om ikke dette var nok, prøvde de seg igjen den 10. januar 2008. Men det gikk ikke denne gangen heller, det ble nedstemt.

EØS innført imot folkeviljen
Nå er det meget viktig at det norske folket er seg bevisst de partier som stemmer NEI til EU ved neste valg. IKKE stem på JA-partiene!! Karl I Hagen er en klikk her“vinglepetter” og må ikke tas seriøst. Beviser for at Hagen er en vinglepetter har han selv skylden for, fordi han sier at han er nei-mann, men voterte for Eøs-avtalen i 1992. Det var kun 2 stk i FRP som stemte nei, og det var Vidar Kleppe og Karl Sørmo. Dette førte til at det var 2 stemmer for lite til å innføre EØS-avtalen. Klikk her! I følge rettningslinjene i Norges Grunnlov om flertall ved votering.

Men tror dere at Gro H Brundtland brydde seg om at hun brøt demokratiske spilleregler?
Hagen har til og med sparket ut Nei-folk ifra FRP. Denne “nei til EU”- kampen, skal vi vinne atter en gang. Vi må få “kastet” disse Europabevegelsens representanter ut av Stortinget, som har brutt vår GRUNNLOV siden 1969 inne på vårt Storting. “Kjeltringer” i slips, er ikke noe bedre enn andre kjeltringer! White collar CRIME.

Norge under administrasjon.
 Grunnloven vår kan ikke endres til å lemme oss inn under EU, mener en dansk jusprofessor som har studert dette.

Internasjonalt nei til EU. En mengde land i er ikke glad for “sykdommen og kreftsvulsten”, CCCP-EU.

Denne Europabevegelsen's og deres “lakeier” er individer av et velstands Norges besteborgere, med toppstillinger innen regjeringen, finans og media. Disse er medlemmer av hemmelige organisasjoner som arbeider bevisst for å bekle stillinger der avgjørelser tas. Det er dommere, bankdirektører, bedriftsledere og politisjefer. Hermod Skånland er en kjent “figur” i disse kretser. De er medlemmer i diverse losjer i tillegg. Frimuere er også å finne blant prestene i Norge. De står for det serimonielle innen disse losjene. De arbeider for antikrist, rettere sagt midt imot ærlige hensikter. De oppfordres til å lyve i en norsk rett, å bedrive mened. Dette blir de oppfordret til i eden som de må avlegge i losjene. Havner de i en rettssal er det bare mord som gjør at de kan “sladre” på “sin bror”. Ellers dekker de hverandre. Det er kort og godt “alt som er galt” disse driver med. Kong Harald er medlem i en av disse losjene. Tiedemann også. Bilderbergerne startet sin aktivitet i Vest Tyskland i 1955.

Flere eksempler kan nevnes Kåre Willoch, Gro H. Brundtland, Lars Jacob Krogh, Rieber Mohn og høyesterettsjust. Terje Wold som hadde et bierverv, nemlig formann i denne “lugubre” Europabevegelsen i Norge fra 1958 til 1965. Listen er lang og du kan lese mer her: Medlemmer.

Videre vil og hans “prester” legge under seg hele EUROPA til et nytt stor CCCP- atter en gang. Dette er sannheten bak fasaden med løgner og bedragerier mot det norske folk. NÅ er det på tide at folket i Norge får se “sannheten i øynene” om globalistene i den norske regjeringen.

1. Europabevegelsens Stortingsgruppe ble dannet ved et konstituerende møte- onsdag den 7. mai 1969, i stortingsbygningen. Det viser kjære leser at disse ikke skydde noen midler for å forråde sitt eget folk og land. Og hvis du overfor disse “prestene” spør hvilken religiøs retning dem har, da får du til svar at dette ikke handler om religion. Men faktum er at samtlige av disse er KATOLIKKER akkurat som f.h.v. Statsadvokat Rieber Mohn, som nektet å ta opp anmeldelsen mot GRO H. Brundtland etter at hun hadde forbrutt seg mot Grundloven ved å innføre den vanvittige lovstridige Eøs avtalen. Således har denne ulovlige stortingsgruppen til Europabebegelsen undergravet våre nasjonale rettigheter i strid med Grunnlovens paragrafer 1 og 112, hvor illojale representanter rammes av STRAFFELOVENS § 83, som sier at “Den som rettsstridig søger at bevirke eller at medvirke til, at Norge eller nogen del av riget bringes under fremmed herredømme eller innlemmes i anden stat, eller at nogen del av riget løsrives, straffes med hefte i minst 8 år eller med fengsel fra 8 år inntil 21 år”.

Det er bare lovlige registrerte parti som kan opprette en stortingsgruppe på Stortinget. Noe som skal gjenspeile den soleklare demokratiske konstitusjonelle rett vårt folk har krav på gjennom utøvelsen av politisk virksomhet i tråd med Norges Grundlov av 1814 inne på Stortinget.
Dette fordi “folkets røst” gjennom demokratiet skal gjenspeiles i den politikk som utformes inne på Stortinget. Slik det har foregått i full hemmelighet med lobbyvirksomheten til Europabevegelsen er det meget sannsynlig at deres ønsker har kommet foran det norske folks visjoner helt siden dette startet i 1969. Derfor er det viktig at kun politiske partier er representert inne på Stortinget, hvor landsforræderi er utenkelig, j.f.r. Norges Grundlov. EUROPABEVEGELSEN er ikke noe lovlig regisrtrert politisk parti og er derfor i strid med Grundloven. Hvordan kan våre folkevalgte ha sittet på vårt Storting i så mange år uten å ha stoppet dette?

Folket i Norge skal ta dette opp til vurdering opp imot Straffelovens § 83 hvor samtlige på Stortinget som har bedrevet og bidratt til dette spill imot vår konstitusjon, blir stillet til ansvar for sine handlinger, “utro tjenere”.


2. Paven og jesuittene skal vi se nærmere på.
Det viser seg at flere av pavens “drops” er medlemmer av JESUITT-ordenen.

Her kan du lese hva ordboken forteller om jesuitter:Definisjon på en jesuitt: medlem av jesuitterordenen, et katolsk brorskap stiftet av Ignatius Loyola (d. 1556) og stadfestet av paven i 1540 person som gjerne bruker moralsk forkastelige midler for å nå et mål

Går du inn i eden som disse må avgi for å bli tatt opp som medlemmer står det bl.a. “Jeg bekrefter å arbeide for Jesuit-ordens mål uansett hvor jeg er, , Danmark, Finland, Norge, England, Usa eller hvor som helst- å bidra til å UTSLETTE, eliminere protestantene i et hvert kongedømme og stater.” Men det er ikke bare protestanter, nei de utrydder alle som ikke er med i deres vantro menighet, katolisismen. Står du på Bibelens Ord, grunnvollen- da skjønner du at katolikkene også er en villfarelse som som ikke står på Ordet.

Pave Benedicte

Her kan du lese om katolosismen

Paven/VATIKANET/Jesuit

The IluminatiThe CFRInternational bankersThe Mafia
The club of RomeThe Opus deiThe masconsNew Age Movements etc
    

Her er de mørke kreftene samlet i en skjønn forening. Pengene, djevelen og skjøgen “horen” er deres drivkraft. (Babylon)

Dette kjære leser er sannheten om pavens “sorte medarbeidere”. Norge, Finland og Sverige er som kjent under protestantisk religion, hvor der bare er noen få prester igjen.

3. Det er derfor av stor betydning at du forteller dette til alle dine venner om hva som er i ferd med å skje med Norge, skandinavia og Europa. Pavens “politi” fornekter seg ikke. GRO H. B. fikk i 1991 et brev fra “GORBIE” som gikk av som president i USSR. I det brevet ønsket Michael G. GRO lykke til med “arbeidet”- å få til en ny VERDENSORDNING.

4. Nå må det norske folk få fram NORGES LOVER og kreve at samtlige landssvikere på STORTINGET blir stilt til ansvar for sine ugjerninger. Det er i følge Norges Grunnlov “kjeltringer” som sitter på vårt Storting i dag, med unntak av noen få.

5. Den katolske kirke bedriver skjøgens spill og lefler med de mørke kreftene. Det er ikke klenodier, mariafigurer som skal tilbes. Det er bare JESUS som skal opp på pidestallen, han som gav sitt liv på korset fordi alle menneskene på jorden skulle få tilgivelse, frelse og et Evig Liv.

Sabbaten

Likeledes har ingen av de lærde skjønt hva som står i Bibelen, jfr- å holde sabbaten. Det er ingen dag i uken som skal holdes. Det står skrevet, “I dag om I hører hans røst, da forherd ikke eders hjerter som ved forbitrelsen” den dag Herren banker på og vil inn til ditt hjerte. “Hvem var det da vel som hørte den og dog forbitret ham? var det ikke alle som gikk ut av Egypt ved Moses?”
Og hvor mange av de som gikk med Moses ble frelst? Hvor mange av de to millioner ble frelst? TO- ja, bare to. Josva og Kaleb. Og hvem var det Herren harmedes på i førti år? Var det ikke på dem som hadde syndet, så deres kropper falt i ørkenen?” Hva er synd? Jo, synd er vantro- Joh. 3,18. “Den som ikke tror er allerede dømt.”

Det er nemlig det som er sabbaten, å komme inn i den lange hvile ved å ha mottatt Evig frelse – å ta imot Jesus i ditt hjerte. (VED TRO) Og bli en pilgrimer her nede på jorden (fremmed) inntil du reiser til den andre siden av floden den dagen Herren har bestemt. Det er sabbaten, ingen søndag, lørdag eller hvilken som helst annen dag. Det er ikke saken. Det er i ånden du er i sabbaten etter å ha mottatt Jesu ORD, DEN Hellige Ånd. Når du har den, da er du i Sabbaten, Amen!
Om de vantro har GUD sagt :Deres vantro har GUD svoret på at ikke skal komme inn til hans hvile. Alle vantro- kommer ikke inn til Guds hvile, sabbaten. De får da ikke den Hellige Ånd. Gud hater alle ismene, de religiøse (organisasjonene) hvor folk hoper seg opp og sier, hvis du ikke er med oss, da tar du feil. Eller, du må være katolsk da blir du… eller pinsevenn…eller adventist…ALT dette er feil, ingen av dem kommer inn til Vår Herre. Men se, de små ringe bedehus, hvor der finnes et ringe folk, der er Herren til stede! Herren høster kun individene som tror, ut av de døde ismene, organisasjonene ender med å bli brent, står det i Hebreerbrevet 6.

De storslåtte katedraler er kalde og tomme, og har ikke Guds tilstedeværelse.

Paven, den katolske Kirke, Staten og EU går sammen om å ha Søndag som EU's nye helligdag, j.f.r. Sjøgen og dyrets merke.
Hvis du har lest om sønnen til Adam, Abel- som hadde et bedre offer enn sin halvbror Kain. Gud hadde ikke behag i Kains offer, fordi han ofret frukt. Mens Abel ofret blod. Og det gjorde Abel etter åpenbaringer fra Gud om at det var blod som måtte ofres. Videre ble Kain misunnelig på sin bror fordi Abel hadde det rette offer. Derfor drepte Kain Abel. For dette merket Gud Kain, står det i Bibelen. Dette merket er alle dem som i dag vandrer i døde organisasjoner og samler penger (mammons trelldom). De tar også imot dette dyrets merke som verdensordenen innfører på mennesket. Merk deg at slangen mistet sine lemmer og måtte åle på sin buk, pga av at han firstet til sex med Eva. Her kom synden inn. Det er hat, misunnelse, sinne, utolmodighet, egoisme, fordømmende, baktale, ufin, stygg, frekk og upålitelig. Slangen er Kains far. Det var ikke frukt som tok oss ut av Edens Have, nei det var blod. Og Abel hadde en åpenbaring om det fra Herren. Set fortsatte dit Abel hadde kommet.

I Usa og i Vatikanet jobbes det på spreng for å få søndagen innført som en felles hviledag, paven og katolismen. Amerika vil være det land som vil lede an til å innføre dyrets merke, strekkoden på mennesket. “Dem som lar seg merke er fortapt”, sier Herren.

Nå kan du kjære leser tenke, er dette sant? Dem som bedriver slikt spill uttaler at motstanderne er overtroiske og at dem ikke vet hva dem snakker om? Men igjen, dem vil slett ikke fortelle bort til oss andre hva det er dem driver på med, men en ting er sikkert -det er ikke Guds Bibel dem handler og lever etter. Ditt liv på jorden skal gjenspeile livet i himmelen.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.