Ultimate Proof: Covid-19 Ble Planlagt Til Å Innlede Den Nye Verdensorden

1. Leger Erklærer At Pandemien Var Planlagt

En gruppe på over 500 leger i Tyskland kalt ‘Doctors for Information’ kom med en sjokkerende uttalelse under en nasjonal pressekonferanse : (1)

‘Corona-panikken er et skuespill. Det er en svindel. En svindel. Det er på høy tid at vi forstår at vi er midt i en global kriminalitet. ‘

Covid 19 Coronavirus New World Order

Denne store gruppen medisinske eksperter publiserer en medisinsk avis på 500 000 eksemplarer hver uke for å informere publikum om den massive feilinformasjonen i vanlige medier .

De organiserer også masseprotester i Europa, som den 29. august 2020 hvor 12 millioner mennesker meldte seg og flere millioner faktisk møtte opp.

Hvorfor sier disse 500+ legene at pandemien er en global forbrytelse? Hva vet de, som vi ikke gjør?Planlagt pandemisk protest i Berlin 1

En av mange protester mot “plandemien” som du ikke vil se i vanlige medier

2. Hundrevis Av Spanske Leger Sier At Pandemien Er Planlagt

I Spania kom en gruppe på 600 leger kalt ‘Doctors for Truth’, med en lignende uttalelse under en pressekonferanse.Leger for sannheten Spania pandemi planlagt

Leger for sannheten, Spania

‘Covid-19 er en falsk pandemi opprettet for politiske formål. Dette er et verdensdiktatur med en sanitær unnskyldning. Vi oppfordrer leger, media og politiske myndigheter til å stoppe denne kriminelle operasjonen ved å spre sannheten. ‘ (2)

Tyskland og Spania er bare to eksempler. Lignende store grupper på hundrevis av medisinske eksperter finnes i land over hele verden.

I USA støttes en dokumentar kalt PLANDEMIC , som avslører COVID-19 som en kriminell operasjon, av over 27 000 leger!

Hvorfor sier disse tusenvis av medisinske fagpersoner over hele verden at pandemien er en forbrytelse? Hvilken informasjon har de tilgang til, som vi ikke får fra vanlige medier?

Jeg inviterer deg til å se på følgende fakta med et åpent sinn og deretter komme til dine egne konklusjoner …

3. I 2015 Ble En Testmetode Patentert For … COVID-19

I 2015 ble et ‘System and Method for Testing for COVID-19’ patentert av Richard Rothschild , med en nederlandsk regjeringsorganisasjon.

Fikk du det? I 2015 –  fire år før sykdommen til og med eksisterte  – ble det utviklet en testmetode for COVID-19. (2B)

Rothschild Patent Covid 19

Pust dypt og la den synke inn en stund …

4. Millioner Av COVID-19 Testsett Solgt I 2017 Og 2018

Som vi vet dukket den nye COVID-19 sykdommen opp i Kina mot slutten av 2019. Derfor ble den kalt COVID-19 som er et akronym for Corona Virus Disease 2019 .

Data fra World Integrated Trade Solution viser imidlertid noe forbløffende:

“I 2017 og 2018 – to år før COVID-19 – ble det distribuert hundrevis av millioner testsett for COVID-19 over hele verden.”

Covid 19 testsett eksporteres over hele verden
Covid 19 testsett eksporterer over hele verden 2

‘Rask! Gjem Det!!’

Disse forvirrende dataene ble oppdaget av noen 5. september 2020, som la dem ut på sosiale medier. Dagen etter gikk det viral over hele verden.

6. september endret WITS plutselig den opprinnelige betegnelsen ‘COVID-19’ til den vage ‘Medical Test Kits’.

Dette er ikke tillatt i handel, fordi du alltid må være spesifikk. Det finnes mange typer testsett for forskjellige sykdommer.

Det faktum at de fjernet spesifikasjonen ‘COVID-19’, etter at disse dataene ble kjent over hele verden, beviser at de ikke vil at noen skal vite om det.

De glemte imidlertid å slette en detalj: produktkoden for disse ‘medisinske testsettene’ er 300215, noe som betyr: ‘COVID-19 testsett’.

Covid19 produktkode

Dekselet deres kom for sent: denne kritiske informasjonen ble avdekket og blir avslørt av millioner over hele verden. Du kan laste ned en PDF som viser originaldataene til dette nettstedet .

To år før utbruddet av COVID-19 begynte USA, EU, Kina og nasjoner over hele verden å eksportere millioner av diagnostiske testinstrumenter for … COVID-19, en sykdom som angivelig ikke engang eksisterte den gang.

6. COVID-19-Prosjektet Er Planlagt Til 2025

Verdensbanken viser at COVID-19 er et prosjekt som er planlagt å fortsette til … slutten av mars 2025! Så intensjonen er å fortsette den i fem år til . (2C)

Covid-programmet 2025 1

7. Anthony Fauci Garanterte En Pandemi I Løpet Av De Neste To Årene

I 2017 gjorde Anthony Fauci en veldig merkelig spådom, med en enda merkeligere sikkerhet.

Med full tillit kunngjorde Fauci at det i løpet av president Trumps første periode sikkert vil komme et overraskende utbrudd av en smittsom sykdom.

Dette er hva han sa: (3)

“Det er INGEN SPØRSMÅL det kommer til å være en utfordring for den kommende administrasjonen på arenaen for smittsomme sykdommer.

“Det vil komme en overraskelsesutbrudd.  Det er INGEN tvil i noen tanker om dette. ”

Hvordan kunne Fauci garantere at et overraskende utbrudd skulle skje i løpet av Trump-administrasjonens første periode? Hva visste han, som vi ikke gjør?

Anthony Fauci sitat - koronavirus prediksjon

8. Bill Og Melinda Gates Garanterte En Overhengende Global Pandemi

I 2018 kunngjorde Bill Gates offentlig at en global pandemi var på vei som kunne utslette 30 millioner mennesker. Han sa at dette sannsynligvis ville skje i løpet av det neste tiåret. (4)

Melinda Gates la til at et konstruert virus er humanioraens største trussel, og forsikret også om at dette ville ramme menneskeheten i de kommende årene. (5)

‘En global pandemi er PÅ DEN MÅTE. ENGINEERED VIRUS er humanioraens største trussel. Dette vil skje i NESTE DEKADE. ‘ – BILL GATES, i 2018

Bill Gates om coronavirus i 2018

La ordvalget deres rase i tankene dine et øyeblikk …

De hevder at den tette befolkningen i verden garanterer denne forestående globale pandemien.

Men la oss være ærlige: det meste av jorden er ubebodd . Bare fly over Amerika i et fly og se ut av vinduet. Du ser tom plass mesteparten av tiden, med noen få byer her og der. De fleste av USA er fremdeles vidåpne og tomme .

Det samme gjelder for resten av verden.

Australia, Russland, India, Kina, Amerika, Afrika … det er for det meste villmark . Planeten vår er ikke så populær som Bill Gates vil at vi skal tro. Dette verdenskartet viser det tydelig …

Tom jord

Det meste av jorden er fullstendig annullert fra menneskelig nærvær. Så ideen om at verden er enormt overbefolket og derfor vil gi opphav til en overhengende global pandemi, er en løgn.

[Maktene som ikke burde være, bruker også denne unnskyldningen for å rettferdiggjøre en reduksjon i verdens befolkning – dvs. avfolking .]

The Gates hevdet også at flyreiser sikkert ville skape en global pandemi. Men utallige mennesker har reist i fly det siste århundret.

Har det ført til stadige utbrudd av globale pandemier? Selvfølgelig ikke!

Argumentene deres for at de garanterte en global pandemi de neste årene er løgner. Så hva er deres virkelige grunnlag for å komme med slike garanterte spådommer?

9. Øve På En Pandemi

Noen måneder før utbruddet organiserte Bill Gates – verdens nr. 1 vaksinehandler – et arrangement i New York City. Gjett hva arrangementet handlet om? Det var en ‘coronavirus-pandemiøvelse’.

Ja, du leste riktig:

Bill Gates organiserte en koronaviruspandemi, rett før det skjedde!

Event201 Planlagt pandemi

På den store utstillingen i auditoriet ser du teksten som er skrevet ut: ‘Vi må forberede oss på arrangementet som blir en pandemi.’ Denne pandemiøvelsen ble kalt Event201 og fant sted i oktober 2019, bokstavelig talt rett før utbruddet.https://www.youtube.com/embed/mx8xKcQMTRs?feature=oembed

Konklusjonen deres var at hele menneskeheten må vaksineres …

Hendelse 201 coronavirus

10. Spenning Om Salg Av Vaksiner Det Neste Året

Kort etter denne ‘øvelsen for en koronaviruspandemi’ tvitret Bill Gates:

“Jeg er spesielt spent på hva neste år kan bety for en av de beste kjøpene innen global helse: vaksiner.” – Bill Gates, 19. desember 2019

Tweet Bill Gates Single

Tenk på dette: verdens nr. 1 vaksineforhandler garanterer at det oppstår en global pandemi de neste årene, og hans kone sa at vi alle skulle frykte et konstruert virus som er “på vei”. Så organiserer de en øvelse for en forestående global pandemi og sier at vaksiner vil være den eneste løsningen. Neste tweeter bill Gates hvor spent han er på å selge vaksiner det neste året. Umiddelbart etter det bryter den kunngjørte pandemien ut.

Faktisk kunngjør Bill Gates med en gang at den eneste løsningen for menneskeheten er å kjøpe vaksiner …

11. Koronaviruspandemi I 2020 Spådd I 2013

Tilbake i 2013 skrev en musiker en sang som heter PANDEMIC. I tekstene hans beskrev han en global pandemi som dreper millioner, stenger økonomier og gir opptøyer.

Sangen hans beskrev bokstavelig talt i detalj det vi ser i vår verden i dag, syv år senere.

Han nevnte til og med det nøyaktige året for pandemien: 2020, og den spesifikke typen virus: et koronavirus. (6)

Dette er en linje i tekstene hans fra 2013:

‘2020 kombinert med CoronaVirus, kropps stabling.’

Denne sangen spådde også opptøyene som nå herjer over hele Amerika:

‘Staten bråker og bruker gaten utenfor. Det kommer til vinduene dine. ‘

Hvordan kunne denne musikeren ha visst i 2013 at en koronaviruspandemi ville bryte ut i 2020, og at under denne pandemien ville opptøyer bryte ut? Han forklarer:

‘Jeg undersøkte tilbake i 2012, og leste de såkalte “konspirasjonsteoriene”. Du vet, de undersøkelsene media ikke vil at vi skal se på. I følge disse teoriene måtte pandemier skje i tiåret 2020 – 2030. Så jeg skrev sangen Pandemic om det. ‘

12. Global Preparedness Monitoring Board I September 2019: ‘Gjør Deg Klar For En Global Koronaviruspandemi’

I september 2019 – også rett før utbruddet – ga Global Preparedness Monitoring Board ut en rapport med tittelen ‘A World At Risk’.

Det understreket behovet for å være forberedt på … et koronavirusutbrudd!

Forbereder pandemi

På forsiden av rapporten er bildet av et coronavirus og personer som har ansiktsmasker.

I rapporten leste vi følgende interessante avsnitt:

‘De forente nasjoner (inkludert WHO) gjennomfører minst to systemomfattende trenings- og simuleringsøvelser, inkludert en for å dekke bevisst frigjøring av et dødelig respiratorisk patogen .’

Fikk du det?

De har øvd på en bevisst frigjøring av et dødelig respiratorisk patogen.

13. Utbrudd Fra Kina Kunngjort

Pandemisimulering

I 2018 laget Institutt for sykdomsmodellering en video der de viser et influensavirus med opprinnelse i Kina, fra området Wuhan, og som spredte seg over hele verden og drepte millioner . De kalte det ‘En simulering for en global influensapandemi.’ Det var akkurat det som skjedde to år senere.

Hvorfor sa de at det ville komme fra Kina? Hvorfor ikke Afrika, hvor langt flere sykdommer er tilstede? Eller hvorfor ikke Sør-Amerika? Eller India? Hvordan kunne de vite at det ville komme et influensavirus fra Kina og til og med vise Wuhan som det opprinnelige området, som ville infisere hele verden?

Ble Dette Coronavirus Konstruert ?

Hvor kom viruset fra? En av verdens ledende eksperter innen biovåpen er Dr. Francis Boyle. Han er overbevist om at den stammer fra et biovåpenlaboratorium i Wuhan, Bio Safety Lab nivå 4.

Dette anlegget er spesialisert i utvikling av … koronavirus!

De tar eksisterende virus og ‘våpner’ dem, noe som betyr at de gjør dem langt farligere for å bli brukt som et biologisk våpen.

I det påfølgende to minutters videoklippet ser du en talsperson for Trump-administrasjonen, biovåpenekspert Dr. Francis Boyle og president Trump snakke om hvordan dette viruset kom fra laboratoriet i Wuhan.

Li-Meng Yan, en kinesisk virolog (MD, PhD) flyktet fra landet, forlot jobben sin ved et prestisjefylt universitet i Hong Kong og ble varsleren. Hun dukket opp på britisk TV der hun hevdet at SARS-CoV-2, viruset som forårsaker COVID-19, ble opprettet av kinesiske forskere i et laboratorium – og hun ga bevis for å støtte sine påstander. Du kan lese mer om emnet HER .

Nå kommer den mest interessante delen:

14. I 2015 Ga Anthony Fauci Dette Laboratoriet 3,7 Millioner Dollar.

Figur dette: den samme mannen som garanterte et overraskende utbrudd av et virus de neste to årene, ga nesten 4 millioner dollar til et laboratorium som utvikler koronavirus.

I det korte klippet nedenfor kan du se en journalist spør president Trump om dette tilskuddet som Fauci ga til Wuhan-laboratoriet.

Det er imidlertid flere alternativer i Wuhan hvor dette viruset kan stamme fra. Noen mener det kom fra Wuhan Virology Institute, hvor de også jobber med å våpenlegge koronavirus.

15. Kinesiske Biologiske Eksperimenter For Å Infisere Mennesker Med Coronavirus Eksponert I 2015 Av Italienske Statsmedier

For fem år siden avslørte italiensk statlig medieselskap, RAI – Radiotelevisione Italiana, mørk innsats fra Kina mot virus.

Den videoen, som ble sendt i november 2015 , viste hvordan kinesiske forskere gjorde biologiske eksperimenter på en SARS koblet virus antas å være coronavirus, som stammer fra flaggermus og mus, spør om det var verdt risikoen for å være i stand til å endre virus for kompatibilitet med menneskelige organismer.

Nedenfor er en transkripsjon av den italienske sendingen oversatt til engelsk:

Kinesiske biologiske eksperimenter

Kinesiske forskere har laget et lungesupervirus fra flaggermus og mus bare av studieårsaker, men det er mange tvilsomme aspekter ved dette. Er det verdt risikoen? Det er et eksperiment, selvfølgelig, men det er bekymringsfullt.

Det bekymrer mange forskere: Det er en gruppe kinesiske forskere som fester et protein hentet fra flaggermus til SARS-viruset, Akutt lungebetennelse, avledet fra mus.

Produksjonen er et super coronavirus som kan påvirke mennesker. – ( Kilde her , hvis du kan lese mer)https://www.youtube.com/embed/uwyU5P5AuMk?feature=oembed

16. Filmer Spådde Koronaviruspandemien

Prediktiv programmering er prosessen med å informere befolkningen om hendelser som snart vil inntreffe.

De siste årene ble det produsert flere filmer og TV-serier, om … en global koronaviruspandemi!

Filmen ‘ Dead Plague’ skildrer en global pandemi med et coronavirus og nevner til og med hydroksyklorokin som kur.

En annen film kalt ‘ Contagion ‘ viser hvordan et coronavirus sprer seg globalt med sosial distansering, ansiktsmasker, lock-down, håndvask osv. Som et resultat.

Bokstavelig talt er alt vi ser nå, spådd i detalj i disse filmene.

17. Pandemi Avbildet Under OL-Sommerspill I 2012

Snakker om prediktiv programmering: under åpningsshowet til Sommer-OL i 2012 ble en coronaviruspandemi spilt ut for øynene til hele verden.

Dusinvis av sykehussenger, et stort antall sykepleiere som ble marionetter i et kontrollerende system, døden lurte rundt, en demonisk gigant som reiste seg over hele verden, og hele teatret ble tent opp på en slik måte at sett fra himmelen så det ut som et coronavirus .

Coronaviru Solympics 2012
OL Sommerspill i 2012. 2
OL Sommerspill i 2012

Hvorfor viste de olympiske leker en koronaviruspandemi i åpningsshowet?https://www.youtube.com/embed/F4AzTVegOy8?feature=oembed

18. Verdensomspennende Lockdown Spådd I 2008

Robin coronacrisis

Forfatteren og etterforskeren Robin de Ruiter spådde i 2008 at det ville komme en global låsing.

Han sa at formålet med dette ville være å skape en ny verden av autoritær kontroll.

Fordi mye av det han skrev tilbake i 2008 nå skjer rett foran øynene våre, har denne boka blitt publisert på nytt .

19. Journalister Spådde Planlagt Pandemi

I 2014 spådde etterforskningsjournalisten Harry Vox en planlagt global pandemi og sa hvorfor den ‘herskende klassen’ ville gjøre slike ting:

‘De vil stoppe ved ingenting for å fullføre kontrollverktøyet sitt. En av tingene som manglet i verktøysettet er karantene og portforbud. Planen er å få hundretusenvis av mennesker smittet med det og skape neste fase av kontroll . ‘ (7)

coronavirus nwo

20. ‘Scenario For Fremtiden’

Denne anerkjente forskeren refererer til et kjent dokument fra Rockefeller Foundation der alt vi ser skjer nå er bokstavelig talt spådd i detalj: den globale pandemien, låsingene, økonomiens kollaps og innføringen av autoritær kontroll.

Alt er beskrevet med skremmende nøyaktighet … ti år før det skjedde !

Rockefeller-dokument 2010

Dokumentet har tittelen ‘Scenario for the Future of Technology and International Development’. (9)

Det sier alt: et scenario for fremtiden. Den har et kapittel kalt ‘LockStep’ der en global pandemi rapporteres som om den skjedde tidligere, men som tydeligvis er ment som en repetisjon for fremtiden.

scenario for den fremtidige -rockefeller

Rockefeller-stiftelsens operasjon Lockstep: ‘Under dekke av en pandemi, vil vi skape en fengselsstat’https://www.youtube.com/embed/x4Wo1XZQV2A?feature=oembed

‘Scenario for the Future’ fortsetter med å sammenligne to forskjellige responser til deres forventede pandemi: USA bare ‘frarådet’ folk å fly, mens Kina håndhevet obligatorisk karantene for alle borgere.

Den første responsen blir beskyldt for å spre viruset enda mer, mens innføringen av en kvelende låsing blir hyllet. Deretter fortsetter det med å beskrive implementeringen av totalitær kontroll:

“I løpet av pandemien bøyde nasjonale ledere over hele verden sin autoritet og innførte lufttette regler og begrensninger, fra obligatorisk bruk av ansiktsmasker til kroppstemperaturkontroller ved inngangene til fellesområder som togstasjoner og supermarkeder.”

Det er tydelig at ønsket om å bøye myndighet. Men det blir verre, ifølge dette ‘Fremtidens scenario’:

‘Selv etter at pandemien bleknet, ble denne mer autoritære kontrollen og tilsynet med innbyggerne og deres aktiviteter fast og til og med intensivert .’

‘I utviklede land hadde denne økte tilsynet mange former: for eksempel biometriske ID-er for alle borgere, og strengere regulering av viktige næringer hvis stabilitet ble ansett som avgjørende for nasjonale interesser.’

Rockefeller Foundation - coronavirus NWO

Håndbok For Global Kontroll

Nå som den kunngjørte pandemien faktisk er her, kom den samme Rockefeller Foundation frem med trinn to: en håndbok om hvordan man implementerer nye kontrollsystemer under denne pandemien . Først når alle nødvendige kontrollnettverk er på plass, kan verden åpne seg igjen.

Rockefeller Document Covid 1

Når du kombinerer de to Rockefeller-dokumentene, ser du planen:

1) Først kunngjør de en global pandemi med et koronavirus og sier hva det skal føre til: et helt nytt nivå av autoritær kontroll.
2) For det andre gir de praktiske trinn for hvordan du bruker dette kontrollsystemet.

Dette er illustrasjoner og sitater fra guiden deres:

Global kontroll

‘Digitale apper og personvernbeskyttet sporingsprogramvare bør brukes mye for å muliggjøre mer fullstendig kontaktsporing.’

‘For å kunne kontrollere Covid-19-epidemien fullt ut, må vi teste flertallet av befolkningen ukentlig .’

Digital ID

I følge ‘Fremtidens scenario’ skal hele verdensbefolkningen få en digital ID som indikerer hvem som har mottatt alle vaksinene. Uten tilstrekkelig vaksinasjon vil tilgang til skoler, konserter, kirker, offentlig transport etc. nektes.

Nå i 2020 er det akkurat det Bill Gates og mange regjeringer etterlyser.

21. Bill Gates Forhandlet $ 100 Milliarder Kontaktsporingsavtale Med Demokratisk Kongressmedlem Sponsor Av Regningen Seks Måneder FØR Coronavirus-Pandemi

De sjokkerende avsløringene ble avduket på Thomas Paine Podcast og Moore Paine Show på Patreon av de to etterforskerne.

ni måneder etter møtene med Gates Foundation i Rwanda – Bobby L. Rush, en demokrat fra Illinois, introduserte $ 100 MILLIONER HR 6666 , COVID-19 Testing, Reaching and Contacting Everyone (TRACE) Act .

Alles Kontakter Må Kontrolleres

I en lekket regjeringsvideo (10) ser vi en samtale mellom tidligere amerikanske president Bill Clinton og Andrew Cuomo, guvernøren i staten New York.

De diskuterer hvordan man setter opp et stort kontrollsystem for å teste hele befolkningen og sjekke alle kontaktene deres. De diskuterer hvordan man bygger en hær for å gjennomføre dette kontrollsystemet.

Anthony Fauci og Cuomo

Et Helt Nytt Nivå Av Global Kontroll

Bill Gates gjorde det også klart at bare personer som har blitt vaksinert mot Covid-19, skulle få reise, gå på skole, delta på møter og jobbe. (11)

Digitale vaksine-ID-er er allerede under utvikling (12) og Gates har patent på teknologien som gjør det mulig å spore kroppen til et individ hvor som helst. Denne teknologien kalles WO2020-060606 (13).

Også veldig interessant å merke seg: Et enzym kalt LUCIFERASE er det som gjør Bill Gates til implanterbart vaksinearbeid

I tillegg ønsker Gates å opprette et globalt overvåkingsnettverk, som vil spore alle som kom i kontakt med Covid-19 (14).

Planen: Injiser Menneskene Med DNA-Endrende Vaksine

Den berømte etterforskningsjournalisten Anthony Patch gjorde mange års undersøkelser angående planene om å kontrollere verden ved hjelp av skapte pandemier og obligatoriske vaksiner. Under et intervju i 2014 spådde denne forskeren følgende:

‘De vil frigjøre et menneskeskapt koronavirus. Som et resultat vil folket kreve en vaksine for å beskytte dem. Denne vaksinen vil tilsette en tredje DNA-stamme til en persons kropp, og i hovedsak gjøre dem til en hybrid.

‘Når en person er blitt injisert, gjennomgår DNA-en deres umiddelbart en transformasjon. Denne genetiske endringen vil føre til at folk mister muligheten til å tenke selv, uten at de engang er klar over at dette skjedde. Dermed kan de kontrolleres lettere, for å bli slaver for eliten. ‘

Selvfølgelig høres det vanvittig ut og det er vanvittig. Likevel må vi være klar over at denne profesjonelle etterforskeren ikke er noe lure. Han har gjort mange år med forskning, og dette er hva han oppdaget gjennom årene.

Vi må være forsiktige med å avvise god kunnskap, basert på mange års forskning, bare på grunn av vår egen mangel på innsikt i disse emnene.

20 Års Forskning Sier: Vaksinen Vil Forandre Vårt DNA

Lege Carrie Madej ledet to store klinikker i Georgia, før hun dro til Den Dominikanske republikk for å gjøre humanitært arbeid. Hun studerte DNA og vaksiner de siste tjue årene og laget en presserende video der hun advarer om at det er en plan å injisere menneskeheten med svært farlige vaksiner for Covid-19.

Formålet med disse nye vaksinene vil være todelt:

1) Omprogrammer vårt DNA og gjør oss til hybrider som er lettere å kontrollere.

2) koble oss til kunstig intelligens gjennom en digital vaksine-ID, som også vil åpne et helt nytt rike for kontroll.

Denne medisinske eksperten sier at hun har observert flere ganger hvordan sykdommer ble spredt over populasjoner med luftfartøy. På grunn av dårlige grunner er hun ikke i stand til å dele mer informasjon om dette offentlig.

Folk Jorden Ved Hjelp Av Organiserte Epidemier

Dr. John Coleman er en kjent etterretningsoffiser fra CIA som skrev en bok med tittelen ‘ The Committee of 300 ‘.

I det forklarer han hvordan hemmelige samfunn manipulerer regjeringer, helsevesen, matindustri, media og så videre. Denne boka finner du på CIAs nettsider. (15)

Et av de primære målene for de mange hemmelige samfunn, som kontrollerer regjeringer og media, er å avfolke jorden.

Du finner en liste over 32 ‘eliter’ som støtter og fremmer (etter eget krav) avfolking HER .

DR.  JOHN COLEMAN, CIA INTELLIGENCE OFFICER

Dr. Coleman sier følgende om deres strategi:

‘Minst 4 milliarder ubrukelige spisere skal elimineres innen 2050 ved hjelp av begrensede kriger og organiserte epidemier av dødelige hurtigvirkende sykdommer …’ – DR. JOHN COLEMAN, CIA INTELLIGENCE OFFICER

Oppretthold Menneskeheten Under 500.000.000

I 1980 ble det reist et granittmonument i Georgia, kalt Guidestones . Et sett med ti retningslinjer er skrevet inn på strukturen på åtte moderne språk, og en kortere melding er innskrevet øverst i strukturen i fire eldgamle språkmanuskripter.

Guidestones i Georgia

Den første retningslinjen går som følger:

1. Opprettholde menneskeheten under 500 000 000 i evig balanse med naturen.

CIA-offiser Dr. Coleman avslørte at en av metodene deres for å ‘opprettholde menneskeheten’ er å forårsake ‘organiserte epidemier av dødelige hurtigvirkende sykdommer’.

Bruke Vaksiner For Å Redusere Menneskeheten

Under en TED-samtale gjentok Bill Gates dette målet, da han bokstavelig talt sa at nye vaksiner kan brukes til å redusere verdens befolkning med 10 – 15%! (16)

Bill porter - avfolkning og vaksinehandler

‘Det er nå 6,7 milliarder mennesker på jorden, og snart vil det være 9 milliarder. Vi kan imidlertid redusere dette tallet med ti til femten prosent hvis vi gjør en god jobb med nye vaksiner, helsevesen og prevensjon. ‘ – BILL PORTER, VAKSINHANDELER

Covid19 Vaksine For Populasjonskontroll?

Mike Adams er en publisert matforsker, forfatter av den populære vitenskapelige boka Food Forensics og grunnlegger av ISO-akkrediterte CWC Labs.

For mange år siden sa han følgende:

“Et konstruert biovåpen vil bli frigitt i befolkningssentrene. Det vil være krav om massiv offentlig finansiering for vaksineindustrien for å komme opp med en vaksine. Mirakuløst vil de få en vaksine utviklet på rekordtid. Alle vil være pålagt å stille opp og ta dette vaksineskuddet. ”

Det er faktisk utgivelse av et konstruert biovåpen, etterfulgt av et vaksinemandat, massiv statlig finansiering for vaksineindustrien og en vaksine som utvikles på rekordtid.

Resten av budskapet hans er at denne vaksinen sakte vil begynne å drepe millioner – om ikke milliarder – mennesker i løpet av noen år. Det vil være en drepebryter-vaksine, designet for å redusere verdens befolkning.

SAMMENDRAG: BLE PANDEMIEN PLANLAGT?

Tusenvis av leger kaller pandemien en global forbrytelse, og et verdensdiktatur med en sanitær unnskyldning.

To år før Covid-19 kom til den globale scenen, begynte EU, USA, Kina og andre nasjoner plutselig å eksportere titalls millioner testpakker til Covid-19.

I 2013 forutsier en musiker en global pandemi med koronavirus og sier at dette vil skje i 2020. Han visste dette på grunn av personlig etterforskning av såkalte ‘konspirasjonsteorier’.

I 2017 garanterte Anthony Fauci et overraskende utbrudd av en smittsom sykdom i løpet av Trump-administrasjonens første periode.

Rett før utbruddet av en koronaviruspandemi organiserte Bill Gates en global koronaviruspandemiøvelse: Event201.

Rett før utbruddet ba Global Preparedness Monitoring Board verdenen om å være klar for en koronaviruspandemi.

I 2018 kunngjorde Institute for Disease Modellering en global pandemi med influensavirus, med opprinnelse i Kina i området Wuhan.

I 2018 kunngjorde Bill og Melinda Gates at det i de kommende årene vil være en global pandemi av et konstruert virus.

Coronavirus SARS-CoV-2 ble opprettet i Bio Safety Lab Level 4 i Wuhan, som mottok millioner av dollar fra Anthony Fauci.

Flere filmer avbildet coronaviruspandemien med stor detalj, og nevner til og med hydroksyklorokin som kur.

Sommer-OL i 2012 spilte en pandemi av et coronavirus under åpningsshowet.

Den etterforskende journalisten Harry Vox spådde i 2014 at en global pandemi ville bli forårsaket, så den ‘herskende klassen’ kunne implementere et høyere nivå av autoritær kontroll.

Den etterforskende journalisten Anthony Patch spådde en global pandemi med et menneskeskapt virus, som ville bli brukt til å tvinge en DNA-endrende vaksine mot menneskeheten.

Dr. Carrie Madej studerte DNA og vaksiner i flere tiår og sier at planen er å bruke Covid-19-vaksinen for å starte prosessen med transhumanisme: omprogrammering av menneskelig DNA.

CIA-offiser Dr. John Coleman studerte hemmelige samfunn og sier at deres mål er å avfolke jorden ved hjelp av organiserte pandemier av dødelige hurtigvirkende sykdommer.

I delstaten Georgia ble det reist et stort monument i 1980 med ti retningslinjer for menneskeheten, på åtte språk. Det første av disse ‘ti bud’ er at menneskeheten må reduseres til en halv milliard mennesker.

Bill Gates sa under en TED-samtale at nye vaksiner kan brukes til å redusere verdens befolkning med 10-15%.

‘Health ranger’ Mike Adams forutslo for mange år siden det vi ser skje nå: utgivelsen av et konstruert biovåpen, etterfulgt av et vaksinemandat, massiv statlig finansiering for vaksineindustrien og en vaksine som utvikles på rekordtid. Han spådde også at denne vaksinen vil drepe utallige mennesker i løpet av et par år.

I 2010 publiserte Rockefeller Foundation ‘Scenario for the future …’ der de beskriver en kommende global pandemi, som skulle resultere i implementering av autoritær kontroll over folket, som deretter vil intensivere etter pandemien.

I 2020 utgir de en håndbok om hvordan du kan skape denne kontrollverdenen, med en trinnvis veiledning. De sier at livet ikke kan gå tilbake til det normale før verden har blitt ‘Locked Down’ med denne ovenfra og ned-kontrollen fra autoritære regjeringer.

Vi ser faktisk at Bill Gates og mange andre over hele verden med en gang tar kontrollen på enestående måter, med å håndheve vaksine-ID-er, mikrochips som vil bli implantert i mennesker, og som krever bruk av ansiktsmasker, sosial distansering, tvungne lock-downs, ekstrem kontaktsporing , og så videre.

En del av denne kontrollen ovenfra og ned er ekstrem sensurering av hver eneste stemme fra leger, forskere eller andre eksperter som kritiserer det som skjer.

Alle Spådommer Ble Gjort Kort Før Det Skjedde

Vær oppmerksom på at hver eneste spådom av denne pandemien ble kunngjort noen år eller måneder før den skjedde. Det er viktig.

Gates og Fauci lyver for publikum når de sier ‘historien forteller oss at dette vil skje’, men det er ikke noe historisk grunnlag for å garantere at en global koronaviruspandemi oppstår innen noen få måneder eller år.

Aldri i historien skjedde noe lignende på en slik global skala.

Det faktum at en slik historisk unik hendelse ble spådd i detalj – av filmer, show, etterforskere, leger, de som finansierer laboratorier som utvikler disse virusene, de som tjener milliarder fra disse pandemiene, de som ønsker å skape et helt nytt nivå av kontroll i vår verden osv. – viser at det var planlagt.

Er Det Tegn På At Pandemien Blir Manipulert?

Så langt har vi sett på indikasjoner på at pandemien var planlagt på forhånd. Hvis det virkelig er orkestrert, burde det også være åpenbart under pandemien. En planlagt pandemi er også en kontrollert pandemi.

Planen Om Å Kontrollere Verden

Du har kanskje hørt ordet ‘globalister’ før, men for de som ikke er kjent med det: dette er mennesker over hele verden som planlegger å opprette en global regjering, slik at de kan ha total global kontroll over helse, religion, økonomi – alt.

Hovedaktører i dette er FN , World Economic Forum , Verdens helseorganisasjon, EU, Det internasjonale pengefondet og mange andre.

De kom nylig sammen i et arrangement kalt DAVOS, hvor de ga uttrykk for hvordan pandemien vil bli brukt til å distribuere planene sine.

Her er noen av uttalelsene de ga: (18)

‘Nå er det historiske øyeblikket i tid, ikke bare for å bekjempe viruset, men Å FORME SYSTEMET.
Pandemien representerer et mulighetsvindu for å TILBAKE VÅRE VERDEN.

Verden må handle i fellesskap og raskt for å TILBAKE ALLE ASPEKTER i våre samfunn og økonomier, fra utdanning til sosiale kontakter og arbeidsforhold.

Hvert land, fra USA til Kina, må delta, og enhver industri, fra olje og gass til teknologi, må transformeres. ‘ – Klaus Schwab, Funder i World Economic Forum

En viktig leder for gobalisme er World Economic Forum, grunnlagt av Klaus Schwab. Han opprettet et ‘spinnhjul’ med alle målene. På den kan vi se følgende tre ‘prosjekter’: Covid19 etterfulgt av Global Governance og Internet Governance.

Global tilbakestilling
Global reset - styring av internett

God lesning: Svaret på Coronavirus er den nye verdensorden / Agenda 2030https://www.youtube.com/embed/1JLBXfKDbbI?feature=oembed

Ingen Ønsker Disse Organisasjonene

Ikke et eneste menneske på jorden har stemt på at disse organisasjonene til og med skal eksistere, enn si å ta full kontroll over våre liv, familier, samfunn, jobber, helse, næringer osv. Likevel presenterer de seg selv som våre ‘verdensledere’ som planlegger. hele vår fremtid.

Verdens helseorganisasjon presenterer seg som den globale sjefen over helsen vår, uten at noen av oss har valgt for dem.

De bruker et tyranni i vanlige medier og sosiale medier, der ingen uttrykk for medisinsk eller vitenskapelig ekspertise er tillatt, med mindre det er i tråd med retningslinjene til denne ‘verdens’ organisasjonen.

Titusener av leger og forskere er blitt sensurert over hele verden, av Facebook, Youtube og Twitter. Hvorfor? Fordi disse gigantene på sosiale medier uttaler at KUN det som Verdens helseorganisasjon sier, er sant.

Hele menneskeheten må underordne seg disse menneskene som har posisjonert seg over oss alle, uten å spørre om vår mening eller til og med konsultere andre medisinske eksperter.

Faktisk sensureres hver enkelt medisinsk ekspert som taler imot beslutningene sine.

Dette betyr fullstendig tap av medisinsk frihet, tap av ytringsfrihet, tap av ekte vitenskap, tap av ekte journalistikk og pålegg av diktaturer fra organisasjoner som ingen stemte på, ledet av mennesker ingen ønsket, og likevel griper de rett og slett eierskap til vår verden.

De er den store, fete middelbølla på lekeplassen, som spiller sjef over alle.

Verdens Helseorganisasjon Drives Av En Terrorist

Lederen for Word Health Organization, Tedros Adhanom Ghebreyesus , er medlem av et voldelig revolusjonært kommunistisk parti i Etiopia , Tigray People’s Liberation Front. (19)

Hvem terrorist

Department of Homeland Security sier klart:

“TPLF kvalifiserer som en Tier III terroristorganisasjon … på grunnlag av dens voldelige aktiviteter …”

La dette komme igjennom deg: mannen som leder Verdens helseorganisasjon er bokstavelig talt en kommunistisk terrorist , som har vært involvert i å myrde tusenvis av uskyldige mennesker og forsøkt å påtvinge Etiopia kommunisme.

Og denne mannen mobber hele verden, forteller oss alle hva vi kan og ikke kan, sensurere alle medisinske fagpersoner som har en annen oppfatning, og krever blind lydighet fra hele menneskeheten, samtidig som de pålegger mandater til å bli vaksinert av deres økonomiske sponsor. : Bill Gates .

Er dette verden du vil leve i, fra nå av?

Flere Og Flere Pandemier, Inntil Menneskeheten Legger Inn

Disse globalistene truer til og med menneskeheten med mer lidelse, hvis vi ikke underordner seg deres totale kontroll. Prins Charles ble nylig med i DAVOS og uttalte offentlig:

“Det vil komme flere og flere pandemier, hvis vi ikke gjør” den store tilbakestillingen “nå.” (18)

Bill Gates kaller allerede denne ‘pandemi’ og snakker om ‘pandemi to og tre’.

Etterforskeren som i 2013 forutsa en koronaviruspandemi i 2020, etterfulgt av opprør, sa at planen er å lage en serie pandemier i løpet av 2020-2030.

Dette tiåret er den valgte tidsrammen for å gjøre verden til en stor bananrepublikk, drevet av gale makthungre menn, som avfolker jorden og treller resten av menneskeheten.

De planlegger å forårsake så mange pandemier som nødvendig, for å bryte ryggen til menneskeheten til alle underordner seg sin globale kontroll.

Begynner du å forstå hvorfor mer enn 500 leger fra Tyskland, 600 leger fra Spania, tusenvis av medisinske eksperter fra USA og mange flere over hele verden kaller denne pandemien for en ‘global’ forbrytelse ‘?

Ledere Av Den Katolske Kirken Advarer Menneskeheten

En erkebiskop og flere kardinaler i den romersk-katolske kirken skrev et brev til menneskeheten for å advare oss om glovaltyranni under dekke av Covid-19.

Dette er en beskrivelse av dette historiske budskapet, som er oversatt på mange språk og ble sendt til ledere over hele verden. (20)

“Vi har grunn til å tro, på grunnlag av offisielle data om forekomsten av epidemien som er relatert til antall dødsfall, at det er makter som er interessert i å skape panikk blant verdens befolkning med det eneste målet å permanent innføre uakseptable former for begrensninger. på friheter, å kontrollere mennesker og å spore deres bevegelser. Innføringen av disse uliberale tiltakene er en urovekkende opptakt til realiseringen av en verdensregjering utenfor all kontroll. “

Er Det Håp? Hva Kan Vi Gjøre?

Er det noe håp for fremtiden vår, eller blir vi overgitt til de nådeløse hendene til disse onde megamilliardærene som ønsker å avfolke jorden og ta total kontroll over menneskeheten?

Håper 1

Ja, det er håp. Fremtiden er lysere enn vi selv kan forestille oss!

Dette er ikke et undergangs- og dysterhetsscenario, men en vekkerkall for menneskeheten til å slutte blindt å tro på mafia-media og perverse politikere, og reise seg som en for en fremtid med frihet.

Jeg inviterer deg til å bli med i en unik og historisk bevegelse av Global Freedom Fighters, som vil føre menneskeheten inn i en ny æra av håp, restaurering og mer frihet enn vi noen gang har kjent.

Kilde: StopWorldControl.com / Referanser:

1: Tysk gruppe leger for informasjon

2: Spansk gruppe leger for sannheten

2B:  Richard Rothshild patenterte en testmetode for COVID-19 i 2015

2C: Verdensbanken viser planlagt sluttdato for prosjekt COVID-19

3: Fauci garanterer et utbrudd de neste to årene.

4: Bill Gates kunngjorde en global pandemi

5: Melinda Gates sier at humanioraens største trussel er et konstruert virus

6: Tekst av 2013-sangen som spådde koronaviruspandemi i 2020

7: Harry Vox spådde den globale pandemien

8: Robin de Ruiter spådde låsning

9: Scenario for fremtiden beskrevet global pandemi

10: Andrew Cuomo snakker med Bill Clinton om autoritær kontroll

11: Bill Gates snakker om en digital ID for å kontrollere folk

12: Koble vaksiner til en digital ID

13: Gates har pattent på teknologi for å spore en kropp hvor som helst

14: Gates ønsker et globalt overvåkingssystem

15: Last ned boken til CIA-offiser Coleman

16: Gates snakker om å redusere verdens befolkning ved hjelp av vaksiner

17:  Titalls millioner Covid-19 testkist ble eksportert av EU, USA, Kina osv. I 2017 og 2018

18:  DAVOS og samlingen av globalistene

19:  Lederen for Verdens helseorganisasjon er medlem av en voldelig terorristgruppe

20: Brev fra erkebiskop og kardinaler til menneskehetenBiologiske Våpenekspert: COVID-19 Er BioterrorismeForrige InnleggSiste CDC-Data: Covid-19 Utgjør Praktisk Talt Ingen Dødsrisiko For Personer Under 50 ÅrNeste Innlegg

Relaterte Artikler

En Darpa-finansiert implanterbar biochip for å oppdage Covid 19 kan treffe markeder innen 2021

KORONAVIRUSIMPLANTAT MED MIKROCHIP

En DARPA-Finansiert Implanterbar Biochip For Å Oppdage COVID-19 Kan Treffe Markeder Innen 2021

HAFHAF29. September 2020

Koronavirus

KORONAVIRUSNWO

COVID-19: Utløser For En Ny Sosial Orden

HAFHAF29. September 2020

Biologiske våpenekspert Covid 19 er bioterrorisme

KORONAVIRUSAVFOLKNINGFALSKE FLAGG

Biologiske Våpenekspert: COVID-19 Er Bioterrorisme

HAFHAF28. September 2020

Matmangel er allerede her. Forsyningskjeden er ødelagt

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETER

Matmangel Er Allerede HER: Forsyningskjeden Er Ødelagt

HAFHAF28. September 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.