‘COVID-1984’ Og Den Nye Verdensorden: 13 Måter Vår Verden Vil Endre Seg På

HAF3. April 2020

har fundamentalt endret livet slik vi kjenner det, og det er mer enn sannsynlig at fremtiden vår vil bli en dystopisk, gitt hvordan forskjellige regjeringer allerede har svart på dette virale utbruddet.

Skeptikerne blant oss er redde for at hele denne pandemien er overblåst og blir utnyttet som røykskjerm for å stjele våre friheter, og mens deres holdning til denne sykdommen er tvilsom (og muligens farlig), er deres mistanke om et regjeringsovertakelse av samfunnet berettiget.

Aldri før har regjeringer hatt så mye makt over folket.

Milan Army Streets

Problemet er imidlertid at disse nylig antatte maktene sannsynligvis ikke vil bli frivillig overgitt etter at denne epidemien er over, og det er derfor mange mennesker er så opptatt. De er overbevist om at vi plutselig har gått inn i en periode med globalt diktatur, og det er vanskelig å krangle med dem.

Så mye annet er også i endring, og det er vanskelig å følge med på “COVID World Order” [aka COVID-1984] som har blitt presset på oss, men det som følger er et forsøk på å kort beskrive alt som allerede har funnet sted og forutsi hva vil trolig følge:

1. De-Facto-krigsrett …

Det er ingen annen måte å beskrive både de “anbefalte” og obligatoriske karantene som mange i verden opplever, enn å kalle dem hva de er, en tilstand av de facto krigsrett , som ikke formelt blir erklært for ikke å provosere. noe mer panikk enn det allerede er.

2. … er den “nye normale”

Nå som de facto krigslover i en tilsynelatende ubestemt periode har blitt akseptert av folket (enten det er villig eller motvillig), vil det sannsynligvis bli den ” nye normale “ og implementeres utallige ganger i fremtiden, det være seg som en “overflod” av forsiktighet ”i tilfelle et nytt utbrudd eller under noe annet påskudd.

3. på sosiale medier vil intensivere

” Big Brother ” er allerede her, men han kommer til å bli en større mobber enn noen gang før ved å intensivere sensuren av innlegg på sosiale medier på bakgrunn av at de er “sosialt uansvarlige” (for eksempel å stille spørsmål ved alvoret av denne sykdommen), etter som det “politisk ukorrekte” nettet vil utvide til å omfatte andre temaer også.

4. Reise blir aldri den samme igjen

Innenlandske og internasjonale reiser vil aldri bli de samme igjen, med interne restriksjoner på bevegelse som sannsynligvis blir vanlig og de fleste utenlandske gjester blir pålagt selvkarantene i en periode unntatt under spesielle omstendigheter, og dreper dermed den globale turistnæringen.

5. Grensekontroll vil bli mer robust

Borte er dagene med såkalte “åpne grenser” hvor alle fritt kan bevege seg mellom jurisdiksjoner etter eget ønske (lovlig eller på annen måte), med strengere kontroller som blir satt på plass for å [påstås] beskytte lokalbefolkningen mot utenforstående (inkludert deres egne landsmenn fra andre steder i landet).

6. Obligatoriske kommer

Uansett hva man tenker om vaksiner, er det sannsynligvis ingen måte å forhindre at de blir obligatoriske etter COVID-19-pandemien, med det forutsagt at folk må bevise at de har blitt vaksinert for å gjøre noe i det hele tatt, for eksempel studier , jobbe, reise og motta statlige fordeler.https://www.youtube.com/embed/A50TGg0FOjc?feature=oembed

7. Fjernlæring og arbeid vil øke

Med så mange mennesker som sitter fast hjemme og ikke klarer å dra, bortsett fra å kjøpe viktige varer i de fleste tilfeller, er det forutsigbart at fjernlæring og -arbeid (sistnevnte som selvfølgelig vil være for de som har jobb som tillater dem det) kommende fremtid når samfunnet blir vant til denne måten å gjøre ting på.

8. 5G er uunngåelig

Den enorme økningen av online trafikk fra folk som lærer, jobber eller bare underholder seg online vil kreve rask utrulling av 5G-teknologi til tross for hva noen mennesker mistenker er dens alvorlige helseproblemer .

9. Samfunnet er avhengig av bare noen få jobber for å fungere

Den “nye normalen” med de-facto kamprett har fått mange til å innse at samfunnet egentlig bare er avhengig av noen få jobber for å fortsette å fungere på et minimum, med disse teknologier, dagligvarebutikker og apotekansatte, bankansvarlige, helsetjenester fagpersoner, matservicearbeidere, bønder og lastebilførere.

10. Nasjonalisering kan være nært forestående

På godt og vondt kan regjeringer over hele verden gå på nasjonalisering for å ta kontroll over det de anser som “essensielle næringer” (men om noen av dem virkelig er eller ikke er en annen historie), noe som kan føre til uformell pålegging av enten sosialistiske eller fascistiske økonomiske modeller.

11. “Universell grunninntekt”

Gitt omfanget og omfanget av den globale økonomiske kollapsen som ble katalysert av responsen på COVID-19, er det forutsigbar at regjeringer vil avdekke det som er blitt beskrevet som en ” universell grunninntekt ” for å sikre at deres folk kan fortsette å i det minste kjøpe grunnleggende varer og tjenester.https://www.youtube.com/embed/P33HS9D8Grs?feature=oembed

12. Obligatorisk medisinsk opplæring i bytte mot offentlige fordeler

Medisinsk opplæring er uten tvil viktigere enn militærtjeneste i dag, så staten vil sannsynligvis gjøre det obligatorisk i skolene herfra og utover og for alle som ønsker å motta statlige fordeler, og derved gjøre det mulig for regjeringen å utarbeide dem i fremtiden når det er mangel på helsepersonell.

13. Si farvel til kontanter

Det kontantløse samfunnet kommer , enten det er berettiget av den (ekte, falske eller overdrevne) frykten for at dødelige kan spres med papirvaluta eller som regjeringens foretrukne metode for å spre sin ”universelle grunninntekt” , noe som betyr at myndighetene kan kutte folk når de ønsker det.https://www.youtube.com/embed/1JLBXfKDbbI?feature=oembedVerdien Av Ytringsfrihet Til En Fri NasjonForrige InnleggEr Dette Den Enkleste Måten Å Slå Coronavirus På?Neste Innlegg

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.