Covid ‘Cases’ Er Medisinsk Meningsløse (Men De Brukes Til Å Rettferdiggjøre Lockdowns Og Ødelegge Verden)

HAF23. August 2020

Legg merke til hvordan mainstream media har sluttet å snakke om coronavirus “” og skiftet til coronavirus “saker?” Det er fordi begrepet “saker” er en feilnummer.

Enhver som tester positivt for anses nå som en “sak.” Etter hvert som flere tester gjennomføres, dukker det opp flere “saker”. Men jeg har nyheter for den korrupte medisinske virksomheten: Å teste positivt for et skaper ikke et “tilfelle” av sykdom.

Som enhver lege og virolog vet, etableres en “sak” bare når en person har:

Covid 'saker' er medisinsk meningsløse (men de brukes til å rettferdiggjøre lockdowns og ødelegge verden)

1) Et symptomatisk uttrykk for sykdom
2) Tilstedeværelsen av et identifisert patogen som er kjent for å forårsake slike

Bare å bære et virus er ikke et “tilfelle.” Hvis det var sant, ville det store flertallet av amerikanere akkurat nå bli diagnostisert med “tilfeller” av influensa, og vi ville være i en media-erklært influensapandemi panikk.

Bare Å Bære Et Virus Uten Å Vise Sykdomssymptomer, Gjør Ikke En “Sak”

De viralstammene som mennesker har uten symptomer spiller ingen rolle, viser det seg. De fleste transportører er ikke smittsomme, og de fleste patogener er ufarlige eller latente med mindre transportøren plutselig opplever immunundertrykkelse (fra noe som det ekstreme stresset for å miste jobben, for eksempel eller å være innelåst i sine egne hjem).

Å løpe rundt i landet med -tester og finne flere og flere mennesker som bærer viruset uten symptomer, er ikke legitim medisin.

Det er en svindel. Eller en ” svindel ” for å være mer presis.

Det gjør ingenting for folkehelsen og blir først og fremst brukt av det korrupte industrikomplekset Big Pharma for å svindle milliarder av dollar ut av skattebetalerne ved å late som om alle trenger å bli sprøytet med høye gevinstvaksiner.

Det var en tid, i midten av april, da det våpnede coronavirus drepte 1 av 10 personer det smittet, men ettersom viruset mistet mange av sine “gevinst av funksjon” -egenskaper, ble det langt mindre dødelig. Dette kalles “vertsadaptasjon” og det er et kjent fenomen innen virologi.

Nå er koronaviruset sannsynligvis minst to størrelsesordrer mindre dødelig, noe som betyr at de fleste som bærer det ikke blir skadet av det.

De aller fleste vil ikke engang være symptomatiske.

Koronaviruset som sirkulerer i naturen nærmer seg raskt influensalignende nivåer av sameksistens med menneskelige verter. Og det betyr at å teste asymptomatiske mennesker for virusets tilstedeværelse ikke oppnår annet enn å spre irrasjonell panikk om en sykdom som ikke lenger er en stor trussel for massene.

(Men ikke legg det forbi onde globalister til å frigjøre en helt ny belastning som er våpenvåpen på en helt ny måte, da det ser ut til å være deres modell for global dominans og folkemord på mennesker.)

Det var en tid, tidlig i pandemien, da testing av alle ga mening. Det var nødvendig å identifisere “asymptomatiske bærere” som var i stand til å gi patogenet til andre.

Vi så såkalte “superspredere” tidlig i 2020, inkludert mennesker i Sør-Korea som smittet hundrevis av andre uten engang å vite det.

Men ettersom dødeligheten av viruset nå har falt, har begrunnelsen for å teste asymptomatiske mennesker for virusets virkelighet fordampet.

Det er ikke lenger medisinsk forsvarlig å gjennomføre slike tester med mindre en person viser åpenbare sykdomssymptomer.

CDC Velger Alltid Hva Slags Tiltak Som Tjener Mest Penger For Vaksinefirmaer

Jeg synes det er interessant at når asymptomatisk testing var nødvendig, motsatte CDC det, og argumenterte med at bare symptomatiske personer skulle testes. Dette førte til en eksplosjon i antall smittede i februar, mars og april.

Men nå som asymptomatisk testing ikke lenger er nødvendig, ønsker CDC at alle skal testes, for å forevige de svindelforsøkene “case” -tallene og generere større etterspørsel etter vaksiner med høy fortjeneste .

Med andre ord kan CDC alltid stole på å iverksette tiltak som fremmer spredning av pandemien og fremmer derfor de økonomiske interessene til vaksineprodusenter.

Den enkle sannheten i alt dette er at CDC og Big Pharma er kriminelle karteller som utnytter denne konstruerte “plandemien” for å slavebi menneskeheten og hente ut vanvittige overskudd fra skattebetalerne.

Det er det dette alltid har handlet om helt fra starten. Derfor trenger du også å se den nye dokumentarfilmen “Plandemic II: inDOCTORnation.”

https://www.brighteon.com/embed/d6412bff-0421-4190-a7bf-3e5e1f52559d

Betrakt denne filmen som en “må-se” -dokumentar som absolutt vil blåse deg i tankene og for alltid endre din forståelse av den totale korrupsjonen i “vitenskap” -etablissementet og det medisinske systemet.

I hovedsak bygde en gruppe onde mennesker dette viruset og ga det ut i verden slik at de kunne knuse menneskeheten og tjene milliarder i fortjeneste. Enda mer sjokkerende er det ikke første gang de har prøvd dette.

Kilder: Clearnewswire.com ; Brlghteon.com

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.