FNs Matsjef Advarer: ‘Hungersnød Etter Bibelske Proporsjoner’ På Grunn Av Covid-19

HAF23. August 2020

Den Covid-19 pandemi kan føre til en katastrofe av episke skala, med millioner overfor sult over hele verden, har lederen for FNs sult-kampene kroppen advart.

David Beasley, administrerende direktør i FNs verdensmatvareprogram (WFP), “alle dataene vi har, inkludert WFP, forutsetter at antallet mennesker som opplever underernæring vil vokse med 80 prosent ved utgangen av året. ), sa.

Vi Risikerer En Hungersnød Med Bibelske Proporsjoner

Un Food Chief advarer 'hungersnød etter bibelske proporsjoner' på grunn av Covid 19

Den raske økningen i antall mennesker som ikke kan mate seg selv, vil bare være et øyeblikkelig resultat av pandemien, som forårsaket en forstyrrelse av matveksten og logistikken over hele verden. Mer langvarig skade vil sannsynligvis komme til å komme i årene fremover.

“Tydeligvis vil sosiale spenninger øke, migrasjonen vil øke, konflikter vil eskalere og sult vil sannsynligvis ramme dem som ikke opplevde det før,” sa tjenestemannen til det russiske nyhetsbyrået TASS.

WFP-anslag sier at latinamerikanske nasjoner står overfor den mest dramatiske endringen i situasjonen, med antallet underernærte som øker med hele 269 prosent, sa Beasley.

Den samme beregningen for land i Øst- og Sentral-Asia utgjør 135 prosent.  sør for Sahara ser kanskje antall sultne nesten dobbelt så høyt.

Global sult er allerede høy , advarte Beasley. Med mindre det er iverksatt dristige tiltak nå, ” vil mange dø, barn vil lide av konsekvensene av underernæring i mange år, og verden vil miste all fremgang som er gjort i kampen mot sult det siste tiåret ,” sa han.

Avfolking gjennom sult forårsaket av lockdowns? Globale lockdowns som skal stupe 100 millioner i ekstrem fattigdom, og FN sier hundrevis av tusenvis av barn vil dø i 2020 på grunn av økonomisk depresjon .

Prisen på passivitet vil være utrolig høy.

I år er rundt 138 millioner mennesker i 83 land avhengige av WFP for deres matforsyning, sa tjenestemannen. For mange av dem er FNs humanitære organ “det siste håpet for å overleve”.

I Sør-Sudan ble 1,6 millioner mennesker i år lagt til de 5 millionene som allerede trenger hjelp. I Yemen mater WFP 13 millioner.

Situasjonen i Libanon ble spesielt dyster etter en ødeleggende eksplosjon for to uker siden i Beirut. Eksplosjonen ødela ikke bare lagre med korn, men kuttet også forsyningskjeder fordi den skadede havnen ble brukt til å levere rundt 85 prosent av maten Libanon trenger.

Beasley ba internasjonale givere gi ytterligere finansiering til organisasjonen for å håndtere den truende katastrofen. WFP trenger 4,9 milliarder dollar de neste seks månedene for å holde sine humanitære programmer i gang.

Kilde: RT.comSøksmål: Epstein Brukte Bill Clinton Vennskap For Å Skremme 15 År Gammel Jente Til ‘Vicious Sex Assault'Forrige InnleggYdmykelse: Arbeidstakere I Servicebransjen I Maine Må Nå Bruke HUNDKONSENeste Innlegg

Relaterte Artikler

Arbeidstakere av ydmykelsesbransjen i Maine må nå ha hundekegler

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETER

Ydmykelse: Arbeidstakere I Servicebransjen I Maine Må Nå Bruke HUNDKONSE

HAF23. August 2020

Covid 'saker' er medisinsk meningsløse (men de brukes til å rettferdiggjøre lockdowns og ødelegge verden)

BIG PHARMAKORONAVIRUSDOKUMENTARERFALSKE FLAGG

Covid ‘Cases' Er Medisinsk Meningsløse (Men De Brukes Til Å Rettferdiggjøre Lockdowns Og Ødelegge Verden)

HAF23. August 2020

Plandemisk indokctornation

BIG PHARMAKORONAVIRUSDOKUMENTARERFALSKE FLAGG

Plandemic 2: Indoctornation (Documentary)

HAF22. August 2020

Clappers oppdatert

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETER

Sykepleier Snakker Ut, Tomme Senger Og Ingen Tilfeller Av Coronovirus I Devon Sykehus I Storbritannia

HAF22. August 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.