Statsminister Erna Solberg stjeler fra folket og gir til de rike.

Erna Solberg mottok Global World Leader-pris i Sør-Afrika

Globalist og Statsminister Erna Solberg selger seg selv og landet til utlandet.…og DETTE er hva det Norske folk har i vente!

bilde

Statsminister Erna Solberg mottok pris av Graca Machel, enken etter Nelson Mandela. Global World Leader prisen ble utdelt for første gang av Global citizen i Johannesburg i Sør- søndag. Festivalen er en del av markeringen av det er 100 år siden Nelson Mandela ble født. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

– Det er veldig hyggelig med en pris. Dette er en anerkjennelse til Norge og arbeidet vi gjør internasjonalt. Det gjelder både for vår regjering, men også tidligere regjeringer som er og har vært opptatt av å arbeide for å nå internasjonale mål. Men jeg vil dedisere prisen til alle frivillige, som bidrar i sine lokalsamfunn. Det vi trenger er at mange bidrar til å løfte opp disse utfordringene. Jeg er også glad for at vi i norden har bedrifter som ønsker å være med på å nå bærekraftmålene, sier Solberg til NTB.

Kommentar: Hva forsøker Erna Solberg å formidle med sine setninger?

bilde

Løp og kjøp Statsministerens filosofiske betraktninger over livets tilstand for noen år siden.

Acer-søksmål: «Derfor stevner vi Erna Solberg»

Nei til EU har sendt stevning mot staten representert ved statsminister Erna Solberg. Vi krever at regjeringen ikke gjennomfører EUs tredje energimarkedspakke som underlegger Norge energibyrået Acer. Begrunnelsen er at Acer-vedtaket er ugyldig fordi Stortinget ikke fulgte Grunnlovens paragraf 115 om suverenitetsavståelse som blant annet krever et kvalifisert tre fjerdedels flertall.

bilde

Kjærringrådet i regjeringa bestemte at vi skulle ha migrasjonspakt. Myndighetene ser ingen grunn til å krige eller hjelpe folk der nøden er størst. Noen må bekle nøkkelbrikkeposisjonene i sirkulasjonsøkonomien til Jern Erna hvor hennes venner fortæres sugerør rett inn i statskassa. Kjærringråd… Når skal vi gå tilbake til demokrati. Er det matriariki?

Anmeldelse av statsminister Erna Solberg for landssvik.

Statssekretær signerer FNs migrasjonspakt 10. desember uten at regjeringen har tatt det opp i statsråd eller forelagt det for Stortinget

bilde

Tyvlytting til Illuminati.

Erna gir 160 ganger mer i skattekutt til Norges rikeste

Letter på Bilderberg-sløret

Erna Solberg: Vi diskuterte global økonomi, sosiale medier og befolkningsvekst

(VG Nett) Erna Solberg og kronprins Haakon var blant deltakerne da rundt 130 verdenstopper møttes til myteomspunnet elitekonferanse i helgen.

bilde

Slik skal Erna redde verden

bilde

– Skal vi utrydde fattigdom så må det skaffes veldig mange jobber. Innen 2100 vil det bli en milliard flere asiater og to milliarder flere afrikanere. Det sier seg selv at vi trenger at noen skaper bærekraftige jobber. Mange jobber, sier hun.

Statsminister Erna Solberg og Ghanas president John Dramani Mahama skal lede pådrivergruppen som skal promotere og jobbe med FNsbærekraftmål.

bilde

Venninna til Statsminister Erna Solberg.

Messi og Shakira er også med i gruppen til Erna

bilde

Her snakker vi altså om – selve symbolet på kommunisme i verden, og som prosentvis ligger øverst på listen over land med utførte dødsdommer. Hvordan en ideologisk motpol ble en naturlig «bestekamerat» for en blåblå-regjering, er vanskelig å forstå. «Å feriere synes jeg er en menneskerett, også for norske politikere», lød Ernas forklaring på at hun ikke hadde meldt noe. Den normalt så ordflinke statsministeren hadde nok gjort lurt i å velge å bruke et annet uttrykk.

Erna skal lede kjendisgruppe for FN

«Når menneskerettighetene tar ferie»

Hva er årsaken til at land havner høyt oppe på listen over land med minst korrupsjon? Korrupsjon? Vi har utfordringer med rapporteringen til listen da det er staten som sender inn resultater til Korrupsjonsindeksen.

bilde

Det er ofte vanskelig å forstå hva det hun sier betyr, selv om det høres sammenhengende ut.

HVA BETYR DET Å VÆRE ET FYRVERKERI FOR MENNESKERETTIGHETER?

Solberg: – Jeg mener fortsatt at Norge skal være et fyrverkeri for menneskerettigheter

I Stortinget i 2009, før Nobels fredspris gikk til Liu Xiaobo, uttalte Erna Solberg at hun ønsket at Norge skulle bli et «fyrverkeri i Menneskerettighetsråd» i FN.

– Mitt håp er da at Norge, hvis vi blir medlem, blir et fyrverkeri i Menneskerettighetsrådet, at vi viser en klarere, større og mer styrket retning enn det vi så langt under denne regjeringen har gjort, sa Solberg ifølge referatet fra Stortinget (ekstern lenke).

Solberg: – Ikke en motsetning

Statministeren landet torsdag i Hamburg for å delta på G20 toppmøtet med verdens mektigste stats- eller regjeringssjefer. VG møtte henne ved sjømannskirken etter hun hadde møtt det norske miljøet i Hamburg.

– Det er vakre jo ord du sa i 2009, hvorfor er du ikke spissere i uttalelsene dine om Liu Xiaobo i dag?

Jeg mener fortsatt at Norge skal være et fyrverkeri for menneskerettigheter, men jeg mener at Norge skal finne måtene å fremme det på som er funksjonelle, og gjør noe som har betydning.

Hverken statsminister Erna Solberg eller UD vil svare på om Norge støtter EUs krav om frigivelse av kreftsyke Liu Xiaobo. Det har møtt kritikk fra både Sv, Ap, Krf og Venstre, samt flere organisasjoner

bilde

Tre fulle globalister samlet under et globalt fond. Er det medisinsk marihuana?

Erna nekter å treffe Dalai Lama

I dag kommer tibetanernes åndelige leder Dalai Lama til Norge. Formålet med besøket er å markere at det er 25 år siden han mottok Nobels fredspris. Den norske regjeringen har avslått å møte ham av for at det vil skade Norges forhold til Kina.

bilde

Kina er tilfreds med at statsminister Erna Solberg og utenriksminister Børge Brende ikke vil ta imot Dalai Lama, når den tibetanske eksillederen besøker i mai. – Den norske holdningen er bra, sier en talsmann.

Solberg: – Økonomi ikke viktigst for Dalai Lama-nei

Statsminister Erna Solberg (H) sier regjeringens nei til å møte Tibets åndelige leder Dalai Lama ikke er motivert av økonomi, men av et ønske om å komme i dialog med Kina om klima, menneskerettigheter og fattigdom.

Statsministerbesøk i Kina: Stor interesse for norsk kunnskap og teknologi

I forrige uke besøkte en norsk statsminister Kina for første gang på over ti år, og med på reisen var den største norske næringslivsdelegasjonen noensinne.

Omtrent 300 norske næringslivsfolk var med til Beijing og Shanghai, og på de ulike arrangementene deltok mer enn 1.000 kinesiske. Det var stort – i dobbel forstand – da Innovasjon Norge-sjef Anita Krohn Traaseth ønsket velkommen til “Norway China Business Summit 2017” og ga ordet til statsminister Erna Solberg.

bilde

Statsministeren fra Norge er ikke i Kina av økonomiske hensyn. Hun vil påvirke klimapolitikken deres, og litt menneskerettigheter og sånn….

Regjeringen foreslår kutt til multi-handikappede, glutensyke og inkontinente

bilde

Erna Solberg klemmer gjerne undermennesker.

Kutter støtte for multihandikappede, uføre og kronisk syke – fortsetter skattekuttene til de rikeste

Ernas anstendighet til salgs?

bilde

Uavhengig av hvilket parti eller hvem som skriver dette her er det nærmest umulig å ikke være enig.

bilde

Toppolitikere stiller opp for endetidskristne

Oslo Symposium 2011 av stabelen. «I to dager vil profilerte tenkere og reflekterte samfunnsaktører diskutere de store emnene for vårt land og for vår fremtid», heter det på nettsidene til arrangementet. Arrangørene er sterkt Israel-vennlige kristne organisasjonene Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem (IKAJ) og Kristenfolket Aktiv.

bilde

I dag begynner en religiøs samling i Oslo som feirer elendig og ekskluderende moral fra bronsealderen, et dypt anti-vitenskapelig verdensbilde, ren løgn samt svindellignende virksomhet i stor stil. Her finner vi mange meninger som de fleste av oss føler at ikke hører hjemme i Norge i 2017. Og om de finnes, så skal de i hvert fall ikke påvirke politikken vår. Men denne samlingen har backing fra flere høytstående politikere (som burde skamme seg, forøvrig). Nei, det er ikke noen av de skumle imamene som Zeliha Dagli kaller «skjeggete skygger» som har fløyet opp fra kalifatet. Dette er Oslo Symposium, og det er kristent, norsk og rimelig blendahvitt. Jeg har en ganske voldsom trang til å stå utenfor med en eller annen plakat.

Listen over foredragsholdere er full av kjente navn, inkludert partiledere og stortingsrepresentanter: Høyres Erna Solberg og Torbjørn Røe Isaksen stiller. Det gjør også Frp-leder Siv Jensen, Sp-kronprins Ola Borten Moe og avtroppende og påtroppende ledere i Krf, Dagfinn Høybråten og Knut Arild Hareide. I tillegg deltar også seniorforsker ved PRIO Henrik Syse, forsker og kommentator Asle Toje og leder for Norsk presseforbund, Per Edgar Kokkvold.

En feiring av løgn, anti-vitenskap og elendig moral

bilde

– Jeg er en gammel KFUK speiderleder, så jeg har brukt mye tid i kirke- og menighetsarbeid tidligere i min tid. Jeg må innrømme at jeg har et litt sånn «til og fra forhold» til kirken. Jeg tror det er noe som er større enn oss. Jeg er ikke alltid sikker på om det som står i Bibelen på en måte er vårt kulturs uttrykk for det som er større, og at vi skal respektere andre kulturers uttrykk for sin religiøsitet. Derfor vil ikke jeg definere meg som en sånn bokstavtro kristen for alt som står, men jeg tror det er vår kulturs fortelling om noe som er større. Det gjør jo at jeg definerer meg både som kristen og annet. Innimellom er jeg veldig fornøyd med kirken og innimellom veldig uenig med kirken.

LES OGSÅ: Erna Solberg hilste stevnedeltakerne i Sarons Dal

– For det første tror jeg at kirken har en sterkere rolle enn ofte statistikkene eller mange som sier at de er troende, indikerer. Jeg tror man søker til noe som udefinerbart større enn seg selv, og selvfølgelig til den meditasjonen og stillheten som kirkerommet faktisk kan gi. Jeg syns jo det er interessant å se etter 22. juli at det ikke bare var kristne eller nordmenn som gikk der. Jeg traff på muslimer og jøder i Domkirken i Oslo, som var innom for å få en stille stund og en refleksjon, etter å ha sett blomsterhavet og opplevd disse dagene som gav så utrolig sterke inntrykk. Det er jo slik at kirken symboliserer nærhet, medmenneskelighet og medfølelse – og det trenger man i krisetider.

Anti-Demokraten som ledet det demokratiske landet Norge.

Solberg i Brussel: Folkeavstemninger om EU-medlemskap er ugunstig

bilde

Statsminister Erna Solberg hopper for å fange karbon.

Ernas gigant-regnestykke: Antydet sjokkregning for karbonfangst på 70 milliarder

Uttalelser fra statsminister Erna Solberg (H) i Stortinget blir tolket som at karbonfangst og lagring av CO₂ i Nordsjøen vil koste over astronomiske 70 milliarder kroner.

Dette beløpet er hele åtte ganger høyere enn det forrige anslaget som regjeringen gjorde i 2016, som var mellom 7,2 og 12,6 milliarder kroner.

Slik jobbet Norge for å endre FN-teksten og unngå forpliktelser om aldri å fengsle barn

bilde

Mandag er det FN-toppmøte om flyktninger og migranter i New York. Dette er historien om hvordan Norge i forkant av møtet jobbet for å forhandle vekk en forpliktelse om aldri å fengsle barn.

bilde

Globalist med ømme ankler.

Regjeringen vil ikke gi norske barn rett til å klage til FN

– Vi er spesielt opprørt over at Norge ikke slutter seg til FNs klageordning for barn når deres rettigheter brytes. Det kan dreie seg om mobbesaker, barnevernssaker, vold og overgrep eller andre ting. Fellesnevneren er at barn opplever seg krenket, og står ganske alene og maktesløse tilbake, sier Thale Skybak, seksjonsleder i Redd Barna.

At de nasjonale klagemulighetene er så dårlige, gjør det desto verre at regjeringen nylig sa nei til noe som ville styrket barnas rettigheter og rettssikkerhet både nasjonalt og globalt, sier Skybak.

– Sviktet barna da de fikk makt

I 2016 var det humanitære organisasjoner som klaget på at teksten var for drøy. Amnesty mente den kunne underminere flyktningretten. Solberg og Listhaug fikk kritikk for Norges innsats med å endre teksten slik at det fortsatt skulle være lov å fengsle barn.

Konklusjonen er klar: Norske myndigheter får rødt kort for å svikte barn både nasjonalt og internasjonalt.

Det er en dårlig idé og unaturlig å gi barn en individuell rett til å klage til FNs barnekomité, mener Høyre-politiker Michael Tetzschner.

HVILKE FOLKEVALGTE POLITIKERE BEGRENSER BARNAS FRIHET OG RETTIGHETER?

bilde

Jern Erna viser seg ikke være bygget av jern som først antatt. Materialet er av langt mer slimete og ålete karakter.

Statsbudsjettet 2018:

Mer til de rike, mindre til de fattigste:
– Kanskje nok til en tyggispakke eller to

Barnevern:

Det dreier seg om penger. Masse penger. 30 tusen millioner kroner.

Åpent brev til Erna Solberg om barnevernet

bilde

Modige Tonje Omdahl

“Er det den trygge kjærligheten stat og kommunen tilbyr? Når jeg var på barnehjem (Lindøy) så var det mellom 20-30 forskjellige og forholde seg til og de kom og gikk gjennom hele uka er det den trygge basen et barn eller en ungdom skal forholde seg til. Hjemme hos min far har jeg det bra og har en trygg base jeg vet hvor jeg hører til.”

LES OGSÅ: PRIVAT BARNEVERN – 20 000 mulige brudd på arbeidsmiljøloven

LES OGSÅ: PRIVAT BARNEVERN – Syv private aktører har tjent 550 millioner på barnevern

Erna Solberg har rett der 38 millioner polakker har feil.

Erna Solberg påstår at Polen tillater oppdragervold

I avisen Dagen fredag 21. desember ble statsminister Erna Solberg bedt om en kommentar til at Polen har innvilget asyl til Silje Garmo. Hun svarte da følgende:

– Vi har et annet syn på barns rettigheter og på hva som er familiens rettigheter rundt barn. Vi er et land som mener at du ikke kan drive oppdragervold. Du kan ikke drive avstraffelse.

bilde

Stolt som ei høne.

Kommentar: En digresjon kan være hvorfor Erna gir Soros-stiftelsen i Polen EØS-midler når de driver å bryter menneskerettighetene og barnekonvensjonen hele tiden.

Sak om Polen følger lenge ned.

I 2016 omtalte Dagbladet at

en rekke land hadde kontaktet norske myndigheter for å diskutere barnevernet etter flere omdiskuterte saker der foreldre er fratatt barna sine.

Ifølge avisen hadde Litauen, Latvia, Polen, Tsjekkia, Romania, Nigeria, Russland, Ukraina, Iran, Brasil, Thailand, Egypt og India tatt kontakt med daværende Barne- og familiedepartementet (BLF) for å diskutere barnevernet.

bilde

Menneskerettighetsforkjempere i det tidligere korrupte Romania demonstrerer mot myndighetens overgrep over barn og foreldre i Norge.

Indias utenriksminister raser mot norsk barnevern

bilde

Norsk barnevern får hard medfart av Indias utenriksminister etter at de tok hånd om en fem år gammel gutt med indisk mor.

Tsjekkias president sammenligner norsk barnevern med nazi-program

Tjener millioner på barnevern

Høyre villeder om barnevernsprofitt

Massedemonstrasjoner mot norsk barnevern i 19 land

HØYREPOLITIKK I PRAKSIS: EVA OG DENNIS BOWEN INTERVJUES AV FAMILIEKANALENS RUNE FARDAL:

Video behandles …

bilde

Rune Fardal driver Familiekanalen på Facebook. Det er oppsiktsvekkende at han kan finne nye ofre for barnevernet flere ganger om dagen hver eneste dag. At det finnes en familiekanal som tar opp overgrep fra staten er en skam for landet.

Statsminister Erna Solberg valgte å hente Linda Hofstad Helleland fra kulturministerposten som hun hadde gjort skam på årene i forveien.

Statsminister Erna Solberg valgte en person uten kompetanse, integritet eller interesse for oppgaven. Linda Hofstad Helleland er visepresident i det internasjonale anti-dopingbyrået WADA som hun ønsker å bli president for. Hun har verken tid eller kognitiv kapasitet til å dekke over noe som helst av det.

Barneminister Linda Hofstad Helleland ville ikke kommentere BBC-dokumentar om norsk barnevern

bilde

– Ja, og vi må våge å være norske. De norske verdiene er under press fordi ikke alltid stiler opp for dem. Vi må ikke bli så nøytrale at vi glemmer hvor vi selv kommer fra, og at det er den kristne kulturarven dette samfunnet bygger på. sier Lina Hofstad Helleland.

Jeg skal sørge for et barnevern som er der for barna, ikke kommentere enkeltsaker | Linda Hofstad Helleland

bilde

Eventyrlig vekst i asylindustrien: Alle disse tjente på asylmottak

Milliardærbrødre vil erobre Europas asylmarked

bilde

Norge er blitt for lite for den Stavanger-baserte asylgiganten Hero. De har allerede ekspandert til . – Vi tar ett land om gangen, sier investor Roger Adolfsen.

Brødre tjener seg søkkrike på asylmottak

Meningsfull profitt?

av Lina Aas-Eng

bilde

FN slakter Solbergs asylinstruks

FNs høykommissær for flyktninger mener Norge bryter Flyktningkonvensjonen, avtalen som sikrer alle rett til å søke asyl.

bilde

Statsminister Erna Solberg ber asylsøkerne være tålmodige etter at 50-60 asylsøkere demonstrerte mot det de mener er kritikkverdige forhold på et midlertidig mottak i Sarpsborg. – Vi må regne med at det blir litt frustrasjon, men det er ikke grunn til det her. De må være litt tålmodige med et land som forsøker å hjelpe, sier Solberg til Aftenposten. – De bør være takknemlige for at de får hjelp, for det jobber vi ganske intenst med, sier hun.

UDI tvangsflytter utlendinger fra mottak til mottak for å få dem ut av Norge

Utlendingsdirektoratet (UDI) ville få nøye utvalgte etiopiere ut av Norge. Foreldre ble tvangsflyttet fra sine småbarnsfamilier – fordi UDI tror tiltaket funker. Bare for én gikk det som planlagt.

Kaller Siv Jensen «landssviker» etter at hun ba folk slutte å kalle Erna Solberg «landssviker»

bilde

To blodkorrupte bergenpolitikere poserer for fotografen sponset av den lokale bakeren. Ekstra vaniljekrem insisterte statsministeren på.

​Skattekutt for de rikeste

Høyres dans med velferdsprofitørene

Hvorfor er Høyre så opptatt av å forsvare privat profitt på fellesskapets velferdstjenester, selv når det viser seg å ikke fungere?

LES OGSÅ: Gode grunner til å kjempe mot barnehagebaroner og velferdsprofitører

Høyre ut mot Rødt: – Hatretorikk hentet fra andre verdenskrig

bilde
bilde

Går psykiatrien mot en kollaps?

Farlige kutt i psykiatrien

bilde

Internasjonalt psykiatrisk samarbeid mellom to løgnhalser.

Norsk psykiatri er verre enn sitt rykte

Vi har utviklet et A- og B-lag av psykologer. De dårligste behandler de fattige, som må vente i lang tid for å få hjelp.

Sykehus varslet 150 millioners kutt i psykiatri på verdensdagen for psykisk helse

Helseminister Bent Høie må svare for drastiske kutt innenfor rus og psykiatri i Oppland.

bilde

Erna Solberg flesker seg på folkets bekostning.

Mye skal få mer

Insidehandel og svindel etter mafiaparagrafen?

Statsministerens ektemann setter pengene sine i bompenge-Norge

– Erna og jeg har delt økonomi.

bilde

– Jeg elsker landets statsminister. Det er litt spesielt, men det går bra, sier Sindre Finnes (53), statsminister Erna Solbergs (57) veskebærer, medisinbringer, kjæreste og ektemann.

For sitt bidrag i hjemmet “Finnes/Solberg” ble Finnes kåret til «Årets mann» av Høyres Kvinneforum i 2002

– Ernas ektemann Sindre forteller i VG: Slik var min dag med Michelle

Flere Høyre-topper har bompenge-bindinger

bilde

Objektisering, objektivifisering, objektsikkerhetisering, objektsiktifisering, objektsikringsering, objektsikring, objektforsikring, objektterrorisering, trompetisering.

Stortinget har «feilopplevd» informasjonen til regjeringen.

Solberg erkjenner svikt om objektsikring

Regjeringen burde informert Stortinget mer sammenhengende, helhetlig og kanskje tidligere om situasjonen for objektsikringen, erkjenner statsministeren.

bilde

Krangling blant elevformenn.

Stortinget vedtar sterk kritikk av regjeringen: – Skjønnmaler og skylder på andre

Erna Solberg mener Stortinget har «feilopplevd» informasjonen til regjeringen.

– Regjeringa kan bli stilt for riksrett

bilde

Hvor er kua? Hvem er kua?

– Brudd på Grunnloven

Professor Trond Nordby hevder regjeringa har brutt Grunnlovens paragraf 82, som sier at Stortinget har krav på all relevant informasjon.

I innledningen i saksframlegget fra regjeringa til næringskomiteen i Stortinget står det ingenting om militært samarbeid med andre land. Samarbeidet om de hemmelige satellitter som skulle holdes skjult for Stortinget og andre allierte ble holdt skjult i Stortinget. Informasjonen var pakket inn muntlig i en bisetning.

Statsministeren unnlot bevisst å klappe under fredspristalen

bilde

Som representant for det norske folk har du å klappe når folk forsøker å bekjempe atomvåpen! Alle som vinner fredsprisen fra Nobelkomiteen i Norge fortjener applaus fra Statsministeren av Norge. Dette er uhørt!

I begrunnelsen for at ICAN, Den internasjonale kampanjen mot atomvåpen, ble tildelt årets fredspris, var arbeidet med en FN-avtale om å forby atomvåpen sentralt.

122 av FNs medlemsland vedtok i juli forbudet. Norge er blant landene som ikke ønsket å være med i prosessen, på linje med andre Nato-land og atommaktene.

bilde

Statsminister Erna Solberg – Norway – EU – NATO – FN – ILLUMINATI

Vi trenger mer samarbeid, ikke mindre | Erna Solberg

– Det gjennomsyrer alt vi gjør her – alle arrangementer, alle innlegg, all politikk. Det er viktig å få fram og synliggjøre, sier Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) .

bilde

Globalist globaliserer globalistiske drømmer.

bilde

Ber Erna forklare seg om Syria

– Det er ikke 100 prosent sikkert at du må ha et FN-mandat for at det skal være folkerettslig riktig med en intervensjon. Men det vil være ønskelig å ha det, for det vil gi sterkere legitimitet, sa Solberg til Dagsavisen i går.

– På et tidspunkt kan vi komme dit at folkeretten blir fortolket slik at man ikke nødvendigvis må ha et FN-mandat for å gripe inn, sier Solberg videre.

NORGE ER ET FOREGANGSLAND I DONERING AV PENGER TIL PRIVATE STIFTELSER

Riksrevisjonen refser UD: Norge brukte 26 milliarder mot korrupsjon og vanstyre – til liten nytte

bilde

Med tanke på at Riksrevisjonen er ledet av en Høyrepolitiker og er i seg selv korrupt, er dette nedslående resultater av konsekvensene av bruk av skattebetalernes penger.

– Erna gir bort oljepengene til rikinger verden over.

Erna Solberg i møte med Bill Gates

Erna Solberg har middagsmøte med Bill Gates i onsdag kveld. – Gates er opptatt av å få til resultater, og han er en god initiativtaker til nye, praktiske prosjekter som kan bidra til gjennomføring av bærekraftsmålene, sier Solberg.

bilde

From left) Bill Gates, award winners Amika George, Dysmus Kisilu and Nadia Murad, Norway Prime Minister Erna Solberg, and Melinda Gates. Getty Images -The Goalkeepers Global Goals Award 2018 event organized by the Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF) concluded recently with three young change-makers, each in their individual capacity, being recognized for their work toward achieving a sustainable development goal (SDG). The Goalkeepers award was co-hosted by Unicef, and celebrates outstanding youth-focused work directly linked to 17 SDGs. The award categories include Progress Award, Changemaker Award, Campaign Award, and Global Goalkeeper Award.

Erna lanserer nytt vaksine-samarbeid med Bill Gates – bidrar med en milliard

LES OGSÅ: Norge har ledet an med sitt sjenerøse bidrag, men nå håper jeg andre vil følge etter | Melinda Gates

LES OGSÅ: Håper USAs neste president blir mer som Erna Solberg

Og Erna Solberg ønsker at den neste presidenten i USA skal være Hillary Clinton!

bilde

Clinton Foundation tar imot penger fra diktatorer og har ødelagt masse i Tahiti. Disse er ikke velgjørere. Disse er kapitalister og globalister på sitt aller aller verste…..

OSLO/NEW YORK (Aftenposten): Norge har siden 2007 inngått avtaler som gir 640 millioner kroner til prosjekter som Clinton-stiftelsen driver. Norske og amerikanske eksperter mener dette viser at Norge kjøper seg direktekontakt med en mulig fremtidig president.

Eksperter: Norge bruker bistandspenger til å innynde seg hos Clinton

Hvorfor er Bill Clinton i Norge?

bilde

Uoffisiell norsk politikk fra Statsminister Erna Solberg?

Bill Clinton var som snarest innom Oslo og skulle møte Erna. Men formålet er ukjent, skriver VG. For den som har fulgt med på avsløringen av Clinton-parets modus operandi er ikke svaret vanskelig: Penger og makt. Norge har donert over 560 millioner kroner til Clinton Foundation.

Nå har Clinton et nytt prosjekt The Presidents Institute foundation, som samler, etter sigende, 3.000 næringslivsledere i København i dag. Det er ikke billig å delta. Clinton gir deg følelsen av å være priviligert, og dermed skapes lojalitet.

LES OGSÅ: Pengedryss over ClintonMedregnet planlagte bidrag i 2016 og 2017 summerer de norske bidragene til Clinton Foundation seg til 643 millioner kroner, skriver avisen.

Regjeringen Solberg støtter verdens rikeste som George Soros med hundrevis av millioner i Polen – Pål Steigan, Herland Report

bilde

Globalistenes Endelikt?

ABC Nyheter: I dag er det Batory Foundation som forvalter EØS-midlene som går til sivilsamfunnet i Polen. Det er en stiftelse som i sin tid ble grunnlagt ungarskfødte George Soros, en milliardær og filantrop som er blitt politisk hoggestabbe for konservative i både Ungarn og Polen.

De siste ukene har Batory Foundation fått massiv kritikk i høyrepressen i Polen for å ha favorisert venstrevridde og liberale organisasjoner i sine tildelinger. En gruppe på 50 konservative organisasjoner har også skrevet et åpent brev til Norge der de krever at Batory Foundation ikke får fortsette som forvalter. De konservative organisasjonene reagerer spesielt på hvordan penger har gått til LHBT-aktivister og grupper som arbeider for en kjønnsnøytral ekteskapslov.”

bilde

Statsminister Erna Solberg, festivalsjef for Stavanger på Skeivå Daniel Bøhn Rayner, FRI-leder Ingvild Endestad og Stavanger-ordfører Christine Sagen Helgø foran i Pride-paraden.

Erna Hyller de som bryter med normene for seksualitet og kjønn. Hva med oss som ikke bryter med normene, eller ønsker å ha seksualitet og kjønn for seg selv?

Ruspasienten: En attraktiv vare?

I løpet av de siste årene har stadig flere av statens pleie- og omsorgsoppgaver blitt forretning for kommersielle foretak. Det gjelder eldreomsorgen, flyktningmottak, barnehager og barnevernsinstitusjoner. Nå står, kan det synes som, rusomsorgen for tur.

bilde

Dritafull før Drøbakksundet

Felles utspill fra brukerorganisasjonene på rusfeltet til regjeringsforhandlingene: Ikke kast de rusavhengige under bussen for å danne regjering

bilde

Skyt på alt som rører på seg. Pengene går til Kongsberg Våpenfabrikk. Erna Solberg hater mennesker, spesielt nordmenn, syrere og folk fra Libya.

Changemaker misliker India-iver hos norsk våpenindustri

– India er formelt et demokrati, men det er problemer knyttet til av pressen og sikkerheten til muslimer og andre minoriteter. I tillegg er India stadig i blodig konflikt med Pakistan om Kashmir-området i nord, og FN har anklagd dem for brudd på menneskerettighetene. Det er da helt klart kritikkverdig å selge krigsmateriell til dem, sier hun til NTB.

Norad «holdt seg unna politikk», i oljebistand til Daniel Ortegas Nicaragua

Demokrati et ikke-tema i Norges olje-bistand til Nicaragua

– Holdt oss unna politikk, sier lederen for Norads Olje for Utvikling-program.

bilde

Rekk opp hendene som om dere kan svare på alle spørsmålene slik at hun fra Norge i klær funnet i posen med bistand kan se bra ut på bildet.

Norsk bistand til alle de mest korrupte

HADDE ERNA SOLBERG HATT HALS HADDE HUN VÆRT GLOBALIST PÅ SIN HALS.

Norges to ansikter i regnskogen

bilde

Merkel og Solberg åpnet Hydro-fabrikk i Tyskland Erna Solberg og Angela Merkel var begge på plass da Hydro åpnet sitt nye produksjonsanlegg for bildeler i Grevenbroich i Tyskland.

Norge gir milliarder til Brasil for å redde regnskogen. Samtidig fører Norsk Hydros virksomhet der til store utslipp av klimagasser og nedhugging av regnskog.

– Payback-time mot Norge

Erna Solberg elsker WORLD ECONOMIC FORUM – Nesten like stas som FN.

bilde

Bevis på at overklassen lider av innavl. Merkelig elite.

Foreslo MeToo-kampanje mot Korrupsjon.

Statsminister Erna Solberg innledet , som en av sju møteledere, med å rette oppmerksomheten mot likestilling og korrupsjon.

– I disse dager hvor vi diskuterer MeToo i alle nivåer, trenger vi en slags MeToo-kampanje på korrupsjon. Vi må finne en måte å gjøre dette uakseptabelt i alle nivåer i vårt samfunn, sa Solberg på pressekonferansen i Davos.

bilde

Globalisten stiller i rød kjole fra seilduksfabrikken i Bergen. Poserer sammen med massemordergnom Henry Kissinger som visstnok skal drikke babyblod til frokost for å leve lengst mulig. Han drepte folk når oldefaren din gikk i underbuksa.

Erna Solberg er for EU, men taler mot proteksjonisme i FN:

ERNA SOLBERG – ET VANDRENDE PARADOKS

– Her hjemme har vi erfart hvordan grenseoverskridende arbeidslivskriminalitet har utfordret seriøse virksomheter og presset de laveste lønningene ytterligere nedover, sa Solberg videre.

– Skal vi bevare oppslutningen om EØS-avtalen som bærer av vår velferd, må vi sørge for at alle nyter godt av fordelene.

bilde

Erna Solberg respekterer egentlig ikke det norske folks Nei til EU!

Jørund Hassel har delt en lenke med gruppen Stortinget – Åpen debatt.

VÅS FRA STATSMINISTER ERNA SOLBERG (HØYRE)?

EU TRENGER VÅRE VARER
Poenget er at EU trenger sårt de aller fleste varene Norge produserer. Å hevde at vi er avhengig av EØS-avtalen for å få solgt olje, gass, fisk, teknologi osv – er neppe relevant. Hvilket land vil fordyre varer de trenger og er avhengig av med toll? Eksempelvis toll på olje og gass. Det viser seg at EU er avhengig av 70 % import til sin strømforsyning i form av gass, kull osv? Skulle man øke tollen – ville jo prisene stige.

DET ER KAPITALEN SOM VIL HA EØS-AVTALEN
Globalistene, spekulantene og storkapitalen vil ha EØS-avtalen. Dette fordi den sikrer tilgang på billig arbeidskraft, At EU får full kontroll over norske lover, og kontroll med viktig infrastrukturtjenester (som finanstilsyn, energimarked osv).

Grunnlaget er EUs fem friheter (fri etableringsrett, og fri flyt av varer, tjenester, kapital og (billig) arbeidskraft – gjennom marked og markedsstyring.
Markedsstyring er ren høyrepolitikk – og handler om å skape økte forskjeller i samfunnet. EØS-avtalen gjør at arbeidstakere settes i konkurransesituasjon for å få jobb og oppdrag – hvor de aller fleste mister inntekt og trygghet for sine jobber.

Når den store andel arbeidstakere får mindre lønn, blir det mindre lønninger og skatte av. Det generer mindre penger til velferd – og det kuttes i trygder og velferdstjenester. Forhold som gjør at store deler av EU befinner seg i en økonomisk og sosial krise i dag.
En Fafo-rapport fra 2016, viser at arbeidstakere i Norge i ikke-akademiske yrker + skift- og turnusarbeider har ikke hatt reallønnsvekst siden 2008, og pensjonister har tapt mange tusen i kjøpekraft siden 2014. Norge følger etter utviklingen i EU.

Den tidligere forbundskansleren (1998 til 2005), og sosialdemokraten Gerhard Schröder i Tyskland – uttalte han etter at han var gått av – at han hadde fått til «det beste lavlønnssystemet noen sinne». Det forteller trolig alt om EØS-avtalen, og hvorfor høyrepolitikere, kapitalen og arbeidsgiverforeningene vil opprettholde den. Det er arbeidstakere og trygdede som taper på den. Derfor må Norge si opp EØS-avtalen.

Om dette nettstedetABCNYHETER.NO

Solberg: EØS-avtalen er verdens beste handelsavtaleEØS-avtalen bærer norsk velferd, sa statsminister Erna Solberg (H) under sin tale på NHOs årskonferanse onsdag.

bilde

Gulrota er NWO.

Her er hele ordkrigen om Listhaug, «22. juli-kortet» og «dønn feig» Erna Solberg

bilde

Erna Solberg håndterer personpolitikk ekstremt dårlig har vi sett i ekstremt mange tilfeller. Stå opp for din kollega!

Slik kan vi få stoppet at Stortinget lar EU overta Norge

FØR ABORT VAR ET TEMA

Erna Solberg: – Nå gjelder det hvem som skal styre landet

Statsministeren mener KrF-leder Knut Arild Hareide utfordrer tilliten til det politiske systemet hvis han feller regjeringen. Hun kaller det «maktbehov» og «mangel på demokrati».

bilde

Politisk kjærringspill fikk kvinnelistet Ropstad inn i det gule huset sammen med de tre store kvinnene.

– Erna Solberg åpner for å endre abortloven

bilde

Statsminister Erna Solberg bør holde seg unna livmoren til voksne norske selvstendige kvinner, ellers sender dem Ottar på Erna Solberg.

Erna Solbergs narrespill

En statsminister kan ikke håndtere kvinners rettigheter som om de er en flyseteavgift

LES OGSÅ: Demonstrasjoner for abortloven i 33 byer

bilde

Dersom Solberg derimot gir KrF det de vil ha, får hun andre problemer. Denne høsten har vist at norske kvinner og menn ikke finner seg i at noen tukler med abortloven for å oppnå kortsiktige politiske seire for egen del. Mange utroper nå Erna Solberg som vinneren av høstens politiske drama. At hun gjorde det som var nødvendig for å redde regjeringen og hennes egen jobb som statsminister. Det kan bli en kortsiktig gevinst. Forhandlingene over nyttår vil gi svar på om Solberg også går inn i historien som den som svekket kvinners rettigheter. Om vi igjen må forsvare det våre formødre kjempet så hardt for.

Hvem skulle trodd at abortloven skulle bli den store politiske saken på slutten av 2018

At kvinners selvbestemmelse igjen skulle komme under press – 40 år etter at loven ble vedtatt?

KOMMENTAR:


Politireformen: − Enda verre enn vi tenkte oss

bilde

– Et av poengene som Ap tar opp, er at kommunene skulle få et dokument i starten av prosessen som viste hvilket polititilbud kommunene skulle få. Det har ikke skjedd, og det er helt ubegripelig at flere kommuner ikke hatt fått vite konkret hvilket tilbud de skal få. Klagerunden er imidlertid allerede over og alle vedtak er fattet. Det skulle altså bare mangle når dette var en klar forutsetning for stortingsflertallet, så jeg er glad for at Ap setter fokus på denne saken.

«Nærpolitireformen» er århundrets bløff fra regjeringen

Keiserens nye klær.

bilde

LES OGSÅ: Maktspillet om nødsentralene

Forskere mener Nærpolitireformen har blitt en fjernpolitireform

Nærpolitireformen har gjort politiet fjernere fra folk enn før, mener to forskere ved Politihøgskolen. De mener det går ut over både etterforskning og evnen til å forebygge .

bilde

Solberg: – Ingen nødhjelp til Øst politidistrikt

For en knapp måned siden gikk alarmen: Da ble det kjent at politidistriktet hadde et etterslep på over 7.000 straffesaker liggende, 50 prosent flere enn før politireformen.

Antall straffesaker som er eldre enn ett år, er blitt tredoblet siden innføringen av politireformen, mens ingen av 150 anmeldte voldtektssakene som politidistriktet har liggende, er blitt behandlet innen fristen på 130 dager.

bilde

– Erna skaper falske nyheter om politireformen

Kritikken mot nærpolitireformen har stilnet, sa statsminister og Høyre-leder Erna Solberg da hun oppsummerte om den politiske situasjonen på Høyres landsstyre mandag.

Politifolk fortviler: Krise landet rundt

Politidirektør Odd Reidar Humlegård avviste at reformen har slått feil ut, verken i distrikt Øst eller i resten av landet.

– Det står bra til i Politi-Norge, sa politidirektøren da han ble intervjuet av NRK, 13. juni.

– For noen går det så langt at de blir sjukemeldt. På en avdeling gikk det så langt at den nesten ble stengt av hovedverneombudet fordi arbeidsmiljøet hadde blitt skadelig, uttaler anonym betjent i Politidistrikt Sør-Øst.

bilde

Erna ønsker at politiet skal skyte befolkningen.

Les også: Utslitte politijurister ga opp: Dumpet alvorlige saker på sjefens kontor

På spørsmål om dette bare er enda et fagforeningsrop om mer ressurser, svarer Sund slik:

– Dette er ingen krisemaksimering. Dette er en realitetsorientering.

Svært mange politiadvokater har sagt opp sin stilling.

BYGGESKANDALEN

Byggeskandalen er et tragisk kapittel i norsk politisk historie i seg selv. Men Høyres og Erna Solbergs utrettelige innsats for at den ikke skulle få noen konsekvens for den hadde det øverste formelle ansvaret har gjort den ekstra tragisk. I historiebøkene bør det komme tydelig frem at partiet Høyre, som preker økonomisk ansvarlighet og med hard hånd tvinger embetsverk og etater til å effektivisere og spare, ikke opererer med de samme standarder for seg selv som det krever av andre.

bilde

En frimurer kjeder seg på jobb.

Stortingspresidenten vil ikke beklage byggesprekken

Stortingspresident Olemic Thommessen (H) ligger an til å få krass kritikk fra Stortinget i den omstridte byggesaken. Men han vil ikke beklage, og sier at han ikke vurderer sin stilling.

bilde

Under det lukkede møtet måtte han forklare hvorfor utbyggingen av Stortinget har oversteget budsjettet. – Vi har hatt et fint møte. Det har vært stilt en god del spørsmål. Vi har hatt en gjennomgang av byggeprosjektet. Vi har også hatt en gjennomgang knyttet til informasjonsflyten og hvem som har visst hva. Fra komiteens side og fra de parlamentariske lederne, har det vært betydelig interesse for begge temaene, sa Thommessen før han åpnet på spørsmål fra pressen.

Erna Solberg med full støtte til Olemic Thommesen:

– Han er en god stortingspresident

Sterk kritikk til tross, statsministeren ser ingen grunn til at Olemic Thommesen (H) ikke skal være kandidat til presidentjobben til høsten.

– Jeg mener han er en god president: En president som har jobbet mye med menneskerettigheter, med systemer og som har vært en god representant for Stortinget, sa hun.

Samtidig ga hun uttrykk for at hun synes han har fått uforholdsmessig mye kritikk.

– Jeg opplever at dette er et prosjekt som kom skjevt ut i starten. Det skyldes ikke Olemic, men det forrige presidentskapet. Jeg synes han må ta en urimelig belastning for noe som burde vært godt skyldfordelt mellom dette presidentskapet og det forrige, sier hun.

Kritikken hagler mot Thommessen: – Et monument over uvettig pengebruk

Det gikk ni måneder uten at Stortingets presidentskap så på byggesaken

Stortingspresident Olemic Thommessen sier han har fulgt byggeprosjektet nøye, men ifølge Riksrevisjonen gikk det ni måneder uten at presidentskapet så på saken.

bilde

Det var ikke Frimurerens feil.

Erna nekter for at hun burde tatt grep: – Ikke Olemic sin skyld

– Jeg mener saken svekker politikken generelt, fordi jeg tror velgerne ser at det ikke er Høyre eller Olemic Thommessen som har i byggeskandalen. Det er faktisk et bredt flertall på Stortinget som har gått for dette byggeprosjektet. Det er tre presidentskap som har vært med på behandlingen av det og to ulike stortingspresidenter. Det slår mer tilbake på politikken generelt.

Nå er det nok, Thommessen

Vi kan ikke ha en stortingspresident som gang på gang viser sviktende dømmekraft og rolleforståelse.

En tunnel Frimurerlosjen ønsket seg, står for 300 millioner av ekstrautgiftene. Frimurerne ville at innkjøringstunnelen til Stortinget skulle flyttes vekk fra Wessels plass, der losjen ligger. Slik gikk det også. Med tanke på at Thommessen har en fjong tittel i frimureriet («Høyt lysende Salomos betrodde broder»), har landets konspirasjonsteoretikere fått en veritabel gavepakke. Også vi som tror Thommessen når han sier at han ikke har snakket med frimurerne, har fått mer nok å lure på.

LES OGSÅ: Derfor er de frimurere

LES OGSÅ: Byggmester Salomo – kan det fikses?

bilde

Statsminister Erna Solberg og Stortingspresident Olemic Thommessen samarbeidet om å pusse opp Stamhuset.

Olemic Thommessen om frimurer-kobling: – Et slag under beltestedet

«Det tårner seg opp for frimureren «Høyt lysende Salomos betrodde broder», også kjent som stortingspresident Olemic Thommessen»

DN: Stortinget tok hensyn til frimurerlosjen og handelsstanden og innfridde millionkrav

Frimurerlosjen og handelsstanden fikk gehør for en ny tunnelløsning som alene økte prisen på Stortingets byggeprosjekt med flere hundre millioner, ifølge DN.

bilde

Slakt over menneskerettigheter

av Astrid Fadnes

bilde

Grisen i speilet.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.