Thorbjørn Morstad 16.02 2023

-våpenet (+ EMF) og det Bio-Syntetiske Grapheneoksidet i Naturen (spray fra fly), drenerer oksygenet fra b.l.a våre planter. Vi ser og opplever at våre stue-planter plutselig mister blader og dør sakte ???? Vi har sett over flere sommere, at våre kjære insekter også dør av EMF og HAARP-stråling ???? Denne forferdelige sannheten er IKKE langvarig og følges opp med Å HOLDE LINJEN!!! HOLDE FOKUS!!!

Psykopatenes nano-gass og spraying øker også Folkets Aldringsprosess ????Høres sinnsykt ut, men dette faktumet kommer tydelig frem i nano-teknologiens forskningslitteratur. Vi kan ikke se molekyler, men vi KAN se Nano-Fiber, som nå bør begripes notorisk i flertall, da vi får se både falsk snø og Limete Regn ets ets… Drenering av Fuktighet, vet vi allerede skjer med de vaxa's celler inkludert deres vann i kroppen. IGJEN!!… atmosfærisk inngrep på det molekylære partikel-nivået ????

For ca 3 år siden skrev jeg om “Å blande din egen hud-krem” men ble da (som vanlig) ignorert og hånet ???? Grunnen til at de vaxa's blod blir tykkere og senere uvanlig mørkere rød, er fordi Graphenet over tid, kveler blod-cellene (med Hydrogelen som membran) og senker cellenes naturlige vanninntak ???? Spraye serum fra ren Sink-oksid til vann&luft molekyler, vanne oss selv (med renset vann), som vi vanner plantene og dyrene våre..HJELPER STORT ???? Ettersom vi lærer og vet..MER OG MER, kan vi handle der etter og skape skillevegger mot Galskapen. LØSNINGENE..kommer IKKE rekende på ei fjøl ????

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.