HØYRE OG AP,,,,,Innen disse 2 partiene finnes de verste globalistene.

Ikke nok med det…de gjør som sine “sjefer”..(GHB og FjErna).bruker Grunnloven der sola aldri skinner. Slike burde fjernes med …….midler!

14:30Thea Rosef

STAVANGER AFTENBLAD: VIL INNFØRE CORONAPASS I STAVANGER

Stavanger Aftenblad skriver at Arbeiderpartiet og Høyre er samstemte, og ønsker å innføre coronapass i Stavanger.

– Dagens situasjon er selvfølgelig vanskelig for både utelivet og kulturlivet og alle arbeidsplassene som er der. Men vi skal heller ikke undervurdere betydningen disse sosiale arenaene har for den mentale helsen til folk flest, sier Aps gruppeleder Dag Mossige til avisen.

Formannskapet i Stavanger hadde ekstraordinært møte nyttårsaften. I møtet sa Mossige at tiden er inne for coronapass.

– Vi har diskutert dette internt i partiet, for å kunne lette på de svært inngripende tiltakene. Jeg får mange henvendelser fra folk som er frarøvet sine sosiale arenaer. De har forståelse for smitteverntiltakene, men samtidig er det klart at dette sliter på psyken. Prisen er såpass høy at vi må se om vi kan åpne en del av disse møtestedene, sier Mossige.

Han mener de som velger å ikke vaksinere seg, ikke bare setter seg selv i fare, men også andre.

– Dét er grunnen til at vi har stengt ned nå. Med coronapass vil man åpne for forskjellsbehandling. Vi mener tiden er inne for det nå. Dessverre kan vi ikke innføre coronapass uten at nasjonale myndigheter gir sin tilslutning, derfor vil det være aktuelt å ta initiativ overfor regjeringen. Vi regner med dette blir lyttet til, om et slikt initiativ kommer fra Norges fjerde største by, sier Mossige til Stavanger Aftenblad.

Også Stavanger Høyre sier til avisen at de er positive til coronapass.

– Vi kan ikke fortsette å stenge ned samfunnet, konsekvensene er for store, sier gruppeleder Sissel Knutsen Hegdal.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.