Vi er nå nærmere enn noen gang! NB! DENNE SIDEN VIL BLI OPPDATERT ETTERHVERT!

Dersom det norske folk fortsatt ikke har fått med seg noe av det som VIRKELIG SKJER utenfor stuedøra og snart også nær deg…… Ja da har dere dere selv å takke! Dere har blitt advart ang smartmålere, 5G og siden 2018 der sanne fortellinger…dokumenterte hendelser har blitt lagt ut i gruppa på FB og på dette nettstedet.

Om ikke lenge vil mathyllene i butikkene gå tomme. Drivstoffpriser øker og det blir igangsatt restriksjoner innen alle områder.

Det befinner seg elitesoldater stasjonert på flere steder fra Trøndelag og nordover, samt man har infiltratører på FB og ellers i media. Alternative medier blir utestengt fra visse og man vil i løpet av 2023 se at nettet blir nedlagt. Den eneste muligheten for at folk kan ha kontakt med hverandre er via GPS telefoner…som sikkert vil bli forbudt.

Hva med den dagen da de uvaksinerte blir tatt inn? For DE har dem oversikt over. Tenk da tilbake på bestillingen av sorte likposer som stod for.

2023 vil og bli det året der man vil oppleve utallige ved ettervirkninger av vaksinene. Det har allerede startet og det vil bare øke. Idrettsfolk faller om på arenaene ….yngre folk i alderen fra 25 år og oppover dør av hjertestans og blodpropp….og flere og flere får problemer med lungene etter å puste inn metaller fra chemtrails.

Hva med disse vaksinene som i enkelte land blir truet på folk? Tror dere ikke DET vil komme hit til og? Smittevernloven som våre globalistiske har godkjent tilsier at det og vil bli satt i gang her. DET er bare et tidsspørsmål. 2023 er det året det skal gjennomføres.

Det som også vil bli gjennomført, er stopp i vedfyring der det nå legges ut “verktøy” som skal overvåke/registrere de som fyrer med ved.

I løpet av 2025 skal de ha klart å forgifte drikkevann og derav ødelegge alt liv i vann samt forgiftet jorden slik at man får ikke dyrket mat.

I løpet av 2023 vil man få viruser som resulterer i nedslakting av husdyr og ender opp i matmangel. 2022 har vært bare barnematen hittil ut fra hva som kommer i 2023. Skjønner? Nei ikke i det hele. Folket tror fortsatt på globalistenes narrativ da media driver med sin propaganda 24/7.

Min påstand er at innen 2025 vil krigen flyttes til nordomdrådene hvor nå US Military vil overta all kontroll over befolkningen. Erna Solberg har gitt USA alle fullmakter til å gå inn og slå ned på eventuelle opprør i Norge. Til info!

Og hva med sikkerheten til folk ved en atomkrig som kan kommme hvilken dag som helst. Og hva hører man fra HAN som har øverste myndighet i Norge? NADA! Og når man i tillegg har en jesuitt ved roret som satte det hele i gang i 1994? Sender folk bort og doper de ned. Det være seg de som setter seg opp mot makten.

Man har en sak gående der en nordmann sitter fengslet i Danmark siden han satte seg opp mot denne makten!

https://rumble.com/embed/v1kf9dg/?pub=4

https://rumble.com/v1n1f7w-frihetsbevegelsen.21-norsk-politi-bak-fengslingen-i-danmark.html?fbclid=IwAR3D5OvtJtQD6n96e2277MVUmhOZhx3RPkevuNyPE3y_nDin1E-D2gfJHnA

NB! DENNE SIDEN VIL BLI OPPDATERT

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.