Alt dør: Vi er vitne til masseutryddelser i en enestående skala, men folk flest forstår ikke hva som skjer

Det jeg har dekket i denne artikkelen er bare toppen av isfjellet.

Av  Michael Snyder | Gjesteskribent  

Vi ble advart om at hvis vi holdt oss på stien vi var på, ville vi til slutt se masseutryddelser over hele kloden. Dessverre ble ingenting gjort og nå skjer det allerede. Skapningene som bor i havene våre dør ut. Insektene dør av. Fuglene dør av. Rundt oss er det død i massiv skala, men folk flest forstår ikke hva som skjer. Vi holder oss alle i våre egne små beskyttede bobler, og vi lytter alle til bedriftsmediene forteller oss at alt kommer til å gå bra. Men sannheten er at alt ikke kommer til å bli helt bra, fordi vi bokstavelig talt ødelegger Jorden og alt i den.

Jeg skulle ønske jeg kunne få flere til å forstå.

Maten vi spiser, vannet vi drikker og luften vi puster inn har alle blitt svært giftig.

Men du ser ikke mikroplasten, sprøytemidlene eller spormengdene av farmasøytiske legemidler du stadig får i deg, og derfor tenker du ikke på dem.

Og det er ekstremt uheldig.

Havene våre blir bokstavelig talt fylt opp av milliarder på milliarder på milliarder av ekstremt små plastbiter, og skaden som disse ” mikroplastene ” forårsaker er virkelig katastrofal.

Som et resultat av vår voldsomme forurensing har omtrent 90 % av alt plankton nå “ forsvunnet …”

Et forskerteam basert i Edinburgh frykter at plankton, de bittesmå organismene som opprettholder livet i våre hav, nesten er blitt utryddet etter å ha brukt to år på å samle inn fra Atlanterhavet.

Den landemerkeforskningen legger skylden på kjemisk forurensning fra plast, gårdsgjødsel og legemidler i vannet. Tidligere trodde man at mengden plankton var halvert siden 1940-tallet, men bevisene samlet av skottene tyder på at 90% nå er forsvunnet.

Hvis det ikke er plankton, vil det ikke være næringskjeder i våre hav.

Og uten disse næringskjedene vil det meste livet i våre hav gå til grunne.

På dette tidspunktet  blir vi advart om  at “menneskeheten ikke vil overleve utryddelsen av de fleste marine planter og dyr”…

Forskerne advarer om at det bare er noen få år igjen før konsekvensene blir katastrofalt klare når fisk, hval og delfiner blir utryddet, med alvorlige implikasjoner for planeten. I rapporten uttaler forskerne fra Global Oceanic Environmental Survey Foundation (Goes): «En miljøkatastrofe utspiller seg. Vi tror menneskeheten kan tilpasse seg global oppvarming og ekstreme værendringer. Det er vårt syn at menneskeheten ikke vil overleve utryddelsen av de fleste marine planter og dyr.»

Men det store flertallet av maten vår kommer ikke fra havet.

Så vi skal klare oss, ikke sant?

Jeg ville ikke regnet med det, for insektene våre forsvinner også raskt.

Faktisk  sier biolog Dave Goulson  at studier har vist at omtrent 75 % av alle insekter har blitt utslettet i løpet av de siste 50 årene…

Anslagene varierer og er upresise, men det virker sannsynlig at insekter har gått ned i overflod med 75 % eller mer siden jeg var fem år gammel. Det vitenskapelige beviset for dette vokser seg sterkere for hvert år, ettersom det publiseres studier som beskriver sammenbruddet av monarksommerfuglpopulasjoner i Nord-Amerika, bortfallet av skog- og gressletterinsekter i Tyskland, eller den tilsynelatende ubønnhørlige sammentrekningen av utvalget av humler og svefluer i Storbritannia .

Vi er avhengige av insekter på en rekke ulike måter.

For eksempel trenger vi dem for å bestøve  mange av våre viktigste avlinger …

Bier får mye av fokuset og oppmerksomheten når det kommer til pollinering, men det er en hel rekke insekter som gir den pollineringstjenesten. Faktisk er tre fjerdedeler av verdens blomstrende planter og omtrent en tredjedel av verdens matavlinger avhengig av pollinatorer på et tidspunkt. Og så er det ikke bare bier… Fluer er store pollinatorer. Det inkluderer myggene som bestøver kakaoavlingen som sjokoladen kommer fra. Og det er veps også. Veps er store pollinatorer. Igjen, et annet insekt som er mye mislikt, men som faktisk er avgjørende for miljøet vårt.

Forskere forteller oss at nesten alle insektene vil være borte mot slutten av dette århundret.

Hvis det skulle skje, ville menneskeheten kunne overleve?

Forresten, fuglene våre er i ferd med å utryddes også.

I følge  en studie er 30 % av alle fuglene i Nord-Amerika allerede borte…

Nord-Amerikas fugler dør. Erklært som en menneskeskapt epidemi av en rapport i Science, er omtrent 100 fuglearter anerkjent som truet eller truet, med noen estimater som sier at rundt 30 % av Nord-Amerikas fuglebestand har forsvunnet i løpet av det siste halve århundret. Dette utgjør 3 milliarder fugler totalt.

Det er ekstremt alarmerende, men ting er enda verre i andre deler av kloden.

Faktisk advarer forskere oss om at en “katastrofal nedgang av gribbbestander” på den andre siden av planeten kan føre til at sykdom sprer seg som aldri før …

En katastrofal nedgang av gribbbestander i og Asia skaper alarm blant forskere, som frykter at en “kaskade”-effekt kan føre til av dødelige gamle og nye sykdommer, inkludert pest, miltbrann og .

I tusenvis av år har fuglene vært synonyme med død og fråtsing. «Der liket er, vil gribber samles», siteres Jesus på å si i Matteus 24. Men i virkeligheten tjener fuglene oss på måter som vi bare så vidt begynner å forstå – og hjelper til med å holde økosystemer og patogener i sjakk.

Alle skapningene som lever rundt oss betyr noe.

Til og med gribbene.

Dessverre har antallet deres allerede gått ned  med opptil 90 %  i enkelte deler av Afrika…

På grunn av århundrene med dårlig presse, sier eksperter at afrikanske gribber aldri har vært et velfinansiert forskningsområde som elefanter eller neshorn. Men arbeid av en håndfull naturforskere i Kenya gir ledetråder om konsekvensene av deres tilbakegang.

En artikkel publisert tidligere i år fant at i løpet av de siste 40 årene har antallet gribb falt med 88 % i Kenya. Noen rovfugler – som augur orrvåg og langkamørn – har også falt med mer enn 90 %.

Selvfølgelig dreper vi oss selv systematisk også.

En fersk studie oppdaget at mer enn 80 % av barn og voksne i USA har glyfosat  i urinen …

Mer enn 80 % av urinprøvene tatt fra barn og voksne i en amerikansk helseundersøkelse inneholdt et ugressdrepende kjemikalie knyttet til kreft, noe forskere har kalt “urovekkende” og “bekymrende”.

Rapporten fra en enhet ved Centers for Disease Control and Prevention (CDC) fant at av 2310 urinprøver, tatt fra en gruppe amerikanere ment å være representative for den amerikanske befolkningen, var 1885 tilsatt spor av glyfosat. Dette er den aktive ingrediensen i ugressmidler som selges over hele verden, inkludert det mye brukte Roundup-merket. Nesten en tredjedel av deltakerne var barn fra seks til 18 år.

Hvert år brukes nærmere 300 millioner pund glyfosat i USA.

Vi vet at det sprayes på maten vi spiser, men de fleste av oss tenker aldri på det fordi vi ikke kan se det.

Og så fortsetter vi å mate et stoff  som vi vet forårsaker kreft  til barna våre på daglig basis…

I 2019 avslørte en studie fra Environmental Working Group at kjemikaliet var til stede i 17 av 21 havrebaserte frokostblandinger og snacks i nivåer som anses som usikre for barn. Dette var samme år da Sheppard var medforfatter av en studie som koblet glyfosat til høyere forekomster av non-Hodgkins lymfom; en annen studie fra 2019, denne gangen ved University of , fant at eksponering for glyfosat øker risikoen for kreft betraktelig. I tillegg studerte Verdens helseorganisasjon også glyfosat og slo fast at det “sannsynligvis” forårsaker kreft.

Ærlig talt, på dette tidspunktet er vi sannsynligvis for dumme til å overleve som for mye lenger.

Vi vet at vi bokstavelig talt forgifter oss selv, men vi fortsetter å gjøre det.

Et av de overordnede hovedtemaene i arbeidet mitt er at  tiden renner ut for menneskeheten .

Det jeg har dekket i denne artikkelen er bare toppen av isfjellet.

Dessverre ønsker de fleste ikke å høre ” undergang og dysterhet ” som dette, selv om ingen kan bestride at dette virkelig skjer.

Så hvis du ikke liker denne typen ” undergang og dysterhet “, bare fortsett og stikk hodet tilbake i sanden.

Men uansett hvor mye du prøver å ignorere virkeligheten, kommer masseutryddelsene som har begynt bare til å intensivere i årene som kommer.

Den er endelig her! Michaels nye bok med tittelen “7 Year Apocalypse” er nå tilgjengelig i  pocketbok  og for  Kindle  på Amazon.

om forfatteren

Mitt navn er Michael Snyder og min splitter nye bok med tittelen  7 Year Apocalypse  er nå tilgjengelig  på Amazon.com . I tillegg til min nye bok har jeg skrevet fem andre som er tilgjengelige  på Amazon.com  Lost Prophecies Of The Future Of America ,  The Beginning Of The End ,  Get Prepared Now ,  og Living A Life That Really Matters . (#CommissionsEarned) Ved å kjøpe bøkene bidrar du til å arbeidet som min kone og jeg gjør, og ved å gi det til andre bidrar du til å multiplisere innvirkningen vi har på mennesker over hele kloden. Jeg har publisert tusenvis av artikler på  The Economic Collapse Blog ,  End Of The American Dream  og The Most Important News , og artiklene som jeg publiserer på disse nettstedene blir publisert på nytt på dusinvis av andre fremtredende nettsteder over hele kloden. Jeg lar alltid andre fritt og gladelig publisere artiklene mine på deres egne nettsider, men jeg ber også om at de inkluderer denne  delen “Om forfatteren”  med hver artikkel. Materialet i denne artikkelen er kun til generell informasjon, og lesere bør konsultere lisensierte fagfolk før de tar juridiske, forretningsmessige, økonomiske eller helsemessige avgjørelser. 

Jeg oppfordrer deg til å følge meg på sosiale medier på  Facebook  og Twitter , og enhver måte du kan dele disse artiklene med andre er til stor hjelp. I disse svært utfordrende tider vil mennesker trenge håp mer enn noen gang før, og det er vårt mål  å dele Jesu Kristi evangelium med så mange mennesker som mulig. 

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.