Hvem styrer egentlig Amerika?

Amerika , storebror , jesuitt

(~ Red. Unnskyld noe av repetisjonen fra tidligere innlegg. Jeg ønsker bare å få ut denne okkulte kunnskapen til så mange som mulig.)

«Jesuittene er en MILITÆR organisasjon, ikke en religiøs orden. Høvdingen deres er en general for en hær, ikke bare far-abbeden til et kloster. Og målet med denne organisasjonen er makt – makt i dens mest despotiske utøvelse – absolutt makt, universell makt, makt til å kontrollere verden ved vilje fra en enkelt mann [dvs. den svarte paven, jesuittenes overordnede general]. Jesuitismen er den mest absolutte av despotismene [sic] – og samtidig den største og mest enorme av overgrep…»
Napoleon I (dvs. Napoleon Bonaparte; 1769-1821; franskmennenes keiser)

https://avvidotinfo.files.wordpress.com/2015/11/addtext_com_mje1ndq4nzyzotm3.png?w=225&h=225

*****

Kommandør og sjefer for Amerika siden …..

https://planetruthblog.files.wordpress.com/2015/11/jesuitsrulediagram1.jpg
Svart-adel-pyramide4
https://planetruthblog.files.wordpress.com/2015/11/jesuits.jpg

*****

Jesuitter styrer Amerika

Hvem styrer egentlig Amerika?

Barack Obama er virkelig ikke president i USA. Han er ikke en mektig person i det hele tatt. Snarere er han en frontmann for mektigere enheter som gjemmer seg i skyggene.

Den virkelige makten i verden er ikke USA, eller til og med . Det er Roma. Den romersk-katolske kirke (Vatikanet) er den mektigste kraften i verden.

Imidlertid har Vatikanet vært under kontroll av sin største mannlige orden, jesuittene. Jesuittene ble opprettet i 1534 for å tjene som “motreformasjonen” – kirkens arm som ville bidra til å bekjempe muslimene og de protestantiske reformatorene. Imidlertid kjempet de med spionasje. Jesuittene ble utvist fra minst 83 land og byer for undergraving, spionasje, forræderi og andre slike ting. Samuel Morse sa at jesuittene var fotsoldatene i Den hellige allianse ( og Vatikanet) plan for å ødelegge USA (Wienkongressen). Marquis Lafayette uttalte at jesuittene sto bak de fleste krigene i Europa, og at de ville være de som skulle ta frihet fra USA.

Lederen for jesuittordenen er Adolfo Nicholas. Tittelen hans er jesuittenes overordnede general. Bruken av rangeringen “general” er fordi jesuittene i virkeligheten er en militær organisasjon.

Nicholas, som jesuittgeneralen, er den mektigste mannen i verden. Han utsteder til slutt kommandoene som administreres av droner som Obama.

Jesuittgeneralen har kallenavnet “Den svarte paven” fordi han alltid har på seg svarte kapper. Pave Benedikt XIV er dermed den “hvite paven”.

svart pave jesuitt

Rett under jesuittgeneralen er Fr. James E. Grummer, SJ – en av de fem jesuittprestene som tjener som direkte “assistenter” til jesuittgeneralen. Grummer er hans amerikanske assistent, og kontrollerer den amerikanske jesuittkonferansen. Han er kontrolløren for hvert amerikansk jesuittuniversitet og hver amerikansk jesuittprovins. New York Provincial har mest kontakt med Grummer (som den øverste provinsen).

Far Grummer i 2008 da han først ble utnevnt

Under Grummer er presidenten for den amerikanske jesuittkonferansen, Fr. Thomas H. Smolich, SJ, som var jesuittprovinsen i California under guvernør Arnold Schwarzneggers regjeringstid. Smolich var makten bak Arnold i disse årene. Smolich er en nøkkelkraft bak den planlagte kinesisk-sovjet-muslimske invasjonen, som jesuittordenen planlegger å bruke for å felle USA. Han er også aktivt involvert i orkestreringen av den kinesisk-meksikanske invasjonen.

Under Smolich er Fr. David S. Ciancimino, SJ, jesuittprovinsen i New York. Han er den øverste jesuittprovinsen i USA, ettersom New York er hovedstaden i jesuittordenens makt (det er derfor det ble valgt som oppsetningsområde for 9/11). Her kontrollerer Ciancimino (og jesuittene under ham) Wall Street, NYSE og Federal Reserve Bank. Ciancimino kontrollerer erkebiskop Timothy Dolan, den mektigste romersk-katolske tjenestemannen i USA som ikke er jesuitt. Ciancimino er en okkultist, i likhet med mange andre topp jesuitter.

jesuittbusk3

Rett under Ciancimino er Fr. Joseph M. McShane, SJ, som er president for Fordham University – jesuittkollegiet i New York, og jesuittenes militære høyborg der. Det er gjennom McShane at jesuittene (ledet av Ciancimino i New York) kontrollerer erkebiskop Timothy Dolan. Han har blitt kjent som “penneholderen” for Dolan. Han bærer et dekorativt halskjede som har en likesidet trekant, et frimurersymbol på den oppstandne Horus.

Under kontroll av disse mektige jesuittene er pave Benedikt XIV, Kristi stedfortreder (Horus) og den nåværende romerske pave Cæsar. Han representerer Osiris i mysterieskole/okkult mytologi.

Under pave Benedikt XIV er Timothy Dolan, erkebiskopen av New York. Dolan er “den amerikanske paven” og “erkebiskopen av verdens hovedstad”. Han leder de amerikanske grenene til Knights of Malta og Knights of Columbus. Han er sannsynligvis en okkultist og kontrollerer av amerikansk frimureri, CFR, ADL (B'nai B'rith), Pentagon og etterretningssamfunnet.

Joseph A. O'Hare, SJ er president emeritus ved Fordham University og mannen direkte under Egan. Han er en ridder av Malta og har ledet CFR-møter som Egans operative. Han er rådgiver for David Rockefeller (Knight of Malta), Henry Kissinger (Knight of Malta) og ordfører Michael Bloomberg i New York. Han er altså jesuitten som direkte kontrollerer byens ordfører. Han er også jesuitten som kontrollerer Rockefeller-Kissinger-apparatet, som CFR er en sentral del av.

obama-i-ovalt-kontor-med-hvite-jesuitt-coadjutor-rådgivere-2011

O'Hare er en hengiven sionist som støtter staten Israel, som ble opprettet i 1948 av De forente nasjoner (FN) – en opprettelse av erkebiskopen av New Yorks Council on Foreign Relations). Det var erkebiskop Francis Spellman fra New York som ba om stemmer i FN for Israel. Spellman spilte en nøkkelrolle i Israels grunnleggelse. Grunnleggeren av sionismen var Theodor Herzl, som hadde hyppige møter med paven og en gang hadde planlagt å lede det jødiske folket i en “massekonvertering” til romersk-katolisisme. De sanne designere, finansmenn og promotører av sionismen er Rothschilds, som Encyclopedia Judaica beskriver som “voktere av den pavelige skatt”. Det stemmer – Rothschilds er pavedømmets bankagenter. Staten Israel er bare det gjenopplivede latinske kongeriket Jerusalem, og det er under Vatikanets tommelfinger.

j-edgar-hoover-fbi-direktør
frimurer støvsuger
jesuitt naplitano

Under O'Hare er John J. DeGioa, presidenten for Georgetown University. DeGioa er også en ridder av Malta og medlem av CFR. Han er en av tilsynsmennene til staten Israel.

Under DeGioa finner vi Richard N. Haas – styreleder for CFR. Haas er til syvende og sist bare en ydmyk agent for erkebiskop Egan. Haas er en jødisk arbeidersionist og fører tilsyn med American Israeli Public Affairs Committee (AIPAC). Disse jødiske sionistene er i hovedsak bare jøder fra det pavelige hoff.

5099-Knights-Malta-medlemskap-Egan-Hoover

Under Haas er Zbigniew Brzezinski, som var medlem av CFR, Bilderberg Group og Trilateral Commission. Brzezinski hadde medstiftet Trilateral Commission. Han var en ridder av Malta, i likhet med den andre grunnleggeren av Trilateral Commission – David Rockefeller. Brzezinski er en polsk romersk-katolikk og rådgiver for Georgetown University.

Brzezinski var Soetoros professor ved Columbia University, og rekrutterte ham til presidentgrooming. Begynner vi å se det store bildet?

Når Brzezinski opprettet “presidentkandidat” Obama, ble kampanjen hans finansiert og promotert av multimilliardæren bak hundrevis av organisasjoner på den “politiske venstresiden” – George Soros. Soros var et høyt rangert CFR-medlem og medlem av Carlyle Group, et internasjonalt selskap som fungerte som en front for Vatikanet. Soros, en ungarsk jøde, var en sterk sosialistisk-kommunist (som Brzezinski). I likhet med Haas var Brzezinski en pavelig domstolsjøde og en arbeidersionist. Han er også frimurer. Han er en venn av Rupert Murdoch. Soros er en storaksjonær i Halliburton.

president-bush-skull-&-bones-yale-freemason-texas-

Murdoch er Obamas beskytter, og kontrollerer opposisjonen hans. Murdoch ble slått til ridder av paven i 1998 for å ha gitt store bidrag til den romersk-katolske kirke. Han har sagt at selskapet hans – News Corp – er “akkurat som jesuittene” mens han taler ved Georgetown University. Murdoch er medlem av CFR.

Joseph R. Biden er visepresidenten, og er direkte under Vatikanets store operatører (Soros og Murdoch). Han er romersk-katolsk og har blitt hedret ved to jesuittuniversiteter. Sønnen hans er en jesuittfrivillig og lobbyist for et jesuittuniversitet han gikk på.

joe-biden-pave
e14336bilde1

Under veiledning av Biden finner vi Barack Obama, en 32. grads frimurer som har blitt opplært i romanisme.
——–
Jeg har alltid lurt på hvor mye innflytelse Vatikanet fortsatt har i år 2014. De pleide å være et åpenbart kraftsenter. Konger og dronninger bøyde seg for paven og gjorde det han ba dem gjøre. Det er bare ikke tilfelle lenger. Selv innenfor selve kirken minker makten. Skandale, overgrep og mangel på tro har spist opp kirken, og hver kirke i enhver religion, fra innsiden og ut. Og siden når kom frimurere og katolikker overens? Konspirasjoner er morsomme sånn.. Husk at protestanter aldri har likt katolikker. -Mort

Bøy og bøy deg for kraften over

bush_bow
jesuit225
pavebusk
KENNEDY-NWO-TALE
Marquis_de_Lafayette_2
jonh-adams-700x459
lincolnmeme
Adam_Weishaupt_Jesuit
albert pyke

Ser dette ut som en tilregnelig person eller satanisk??

Videre forskning:

Jesuittene er de virkelige kontrollørene over alle og trenger å bli spredt. Det er ikke hvem du ikke har lov til å kritisere, det er hvem du ikke engang vet noe om!!Vil du vite hvem som egentlig gjorde 9/11?Vil du vite at USA planlegges å bli en tredje verdens slaveplantasje?Vil du lære om hvorfor Dubai kommer til å bli verdens neste “åndelige og finansielle senter?Vil du vite hvordan makten i USA har skiftet fra Wash DC til Chicago?http://theunhivedmind.com/UHM/conspiracy-research-interview-1-oct-2013-with-the-unhived-mind/
http://theunhivedmind.com/UHM/conspiracy-research-interview-2-feb- 2014-with-the-unhived-mind/
http://www.spirituallysmart.com/lincoln3.htmOndskapens herskere. .pdfhttp://www.granddesignexposed.com/pdf/RulersofEvil.pdf

Red Mass og USAs høyesterett
http://spirituallysmart.com/redmass.htmlJesuits 101
http://tapnewswire.com/2015/05/the-jesuits-and-the-vatican/ *****

Det er IKKE jødene, det er jesuittene!

Sammendrag om hvem som egentlig kjører og kontrollerer alle

Jesuittens/katolske røttene til Amerikas Vatikanet skapte krig med Russland

Jesuittene; Eiere av den 500 år gamle Flat Earth Con-Piracy

Jesuittene myrdet JFK for 53 år siden

Opprinnelsen til vaksiner vil sjokkere deg!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.