Den Neste ‘Store Pandemien’ Som Hevder Astronomiske Dødstall Blir Nå Markedsført For Publikum

17. April 2022

“Ja, jeg tror vi må gjenkjenne – jeg har alltid sagt at jeg tror Covid-pandemien var en vekker. Jeg tror ikke det er den store pandemien. Jeg tror den store pandemien fortsatt er i fremtiden, og det kommer til å bli en fugleinfluensapandemi for mennesker. Det vil ha betydelig dødelighet i området 10-50 %. Det blir trøbbel.» – Robert Redfield – Tidligere CDC-direktør, 30. mars 2022 intervju med Doug McKelway på «Center Point»

neste "store pandemi" som nå markedsføres

Ja, skriften er på veggen, og på det amerikanske testområdet som er skapt av USA i , er tilfeller av ‘fuglefugleinfluensa' allerede rapportert av ‘nyheter'. Så langt, for noen dager siden, er 19 tilfeller av H5N6 fugleinfluensa blant kinesiske borgere rapportert som bekreftet i år. «Tilfeldigvis» ble to nye tilfeller rapportert akkurat da Redfields uttalelser ble offentliggjort.

Antatt “” for et større utbrudd sies å øke etter hvert som propagandaen fortsetter. Mens dette planlagte forvarselet blir sendt til massene, har USA slaktet kyllinger, kalkuner og andre fugler ment for mat av millioner i Iowa og andre steder; i tillegg til at hundrevis av millioner blir slaktet over hele verden, og dette er ingen tilfeldighet. Dette er planlagte taktikker for frykt-manger og hjernevasking av publikum.

Hver kunngjøring og hver advarsel fra staten er ved design, siden ingenting er som det ser ut til, og alt er basert på indoktrinering og psykologisk manipulasjon av offentligheten på forhånd, for å redusere risikoen for eksponering for staten når en reell våpen blir ‘' er utgitt, eller et falskt pandemisk scenario blir annonsert.

Husk at kommentarene fra Redfield, en livslang “medisinsk” og politisk innsider, er å forvente. Begge foreldrene hans var forskere ved National Institutes of Health, (NIH), hvor han var medlem av presidentens rådgivende råd for “HIV/AIDS”.

Ikke overraskende er han en ‘virolog', fungerte som rådgiver for NIH i årevis, og ga også råd til Food and Drug Administration. Han ble utnevnt av initiativtakeren til “covid”-svindel i Amerika, Donald Trump, til å være direktør for det avskyelige CDC, og var og er veldig nær den onde Fauci, og var en stor del av den dødelige “covid”-responsen protokoller. Ingenting av dette burde være overraskende, fordi hans “politiske klubb”-bånd til ‘covid'-svindel og falsk pandemien er ekstreme og talende, og Redfield er midt i dette bedraget.

Det som skjer her handler ikke bare om en annen pandemisk konspirasjon, det er også en del av planen for å begrense matforsyningen betydelig, alt i dekke av dyreoverføring av et menneskelig laboratorieprodusert biovåpen kalt ‘fugleinfluensa'.

Ved å målrette dyr som en risiko for å spre influensa til mennesker, vil slakting av tamme og ville dyr få mer fra denne uvitende befolkningen. Eliminering av kjøtt som matkilde til fordel for laboratoriedyrket GMO-gift forfølges nå aktivt, ettersom regulering, kontroll og utryddelse av private gårder og rancher nå er i gang.

Dette kan til slutt bare føre til bedriftsgårder i streng overholdelse av myndigheters og farmasøytiske retningslinjer ment å ødelegge kvaliteten og kvantiteten på matforsyningen vår.

Vurder Redfields advarsel (trussel) om at 10% til 50% av menneskeheten vil dø under den neste regjeringsfremstilte ‘pandemien'. Dette tallet passer nøyaktig med Billy Boy og Gates Foundations estimater på grunn av hans finansiering av den tidligere gevinsten av funksjonsforskning angående den samme fugleinfluensaen som nå antas å drepe muligens milliarder.

Faktisk uttaler Redfield ettertrykkelig at 800 millioner til 4 milliarder vil dø i den neste svindelpandemien; den «virkelige» pandemien som han kaller det. Alle som ikke forstår eller forstår agendaen for avfolking og eugenikk, bør legge merke til det som åpenlyst blir projisert og forutsagt på forhånd av selve leverandørene av denne svindelen.

Det burde være brutalt åpenbart på dette tidspunktet at dette er begynnelsen på oppsettet av den amerikanske offentligheten for å være forberedt på og forvente en fugleinfluensapandemi. Det virkelige oppsettet er selvfølgelig å betinge publikum til å forvente og akseptere tyranni og massedød.

Det faktum at disse onde monstrene sier at dette kommer til å skje , og ikke at det kan være en mulighet for nye ‘virus', er mildt sagt talende. Selv utformingen av denne såkalte advarselen gir bare en indikasjon på at dette er den klare neste ‘trusselen' mot menneskeheten, selv om ingenting av den typen har skjedd. Hvordan kan de forutsi den eksakte fremtiden? Fordi de begår og skaper den fremtiden med vilje. Dette er det som bør kalles planen for å begå kriminelle folkemord.

Forvent flere nedstengninger, forvent mer overvåking, forvent mer avstand, forvent flere masker, forvent mer økonomisk ødeleggelse, forvent flere grusomheter, forvent mer sykdom, forvent mer opptøyer, forvent flere restriksjoner, forvent mer brutal håndhevelse, og forvent flere .

Ikke snu ryggen til, som den neste nødsituasjonen, den neste pandemien, den neste krigen, den neste utgivelsen av biovåpen, den neste dødelige, giftige eksperimentelle injeksjonen; med andre ord, hvilket som helst av de neste mange falske flaggene som sitter på lur kan dukke opp over natten. Det er ingen ende på dette før et flertall av enkeltpersoner bestemmer seg for å stoppe det.

“Så vi, vi må forberede oss på den neste, (pandemi) som, du vet, vil jeg si, vil få oppmerksomhet denne gangen.” (Sagt med onde smil og stolthet) – sa Bill og Melinda Gates i et  intervju  av US Chamber of Commerce, 23. juni 2020 (sitert kommentar kl. 6:43)

Referanser og lenker:

‘Covid'-svindel har ennå ikke drept nok: Matmangel kommer

Tidligere CDC-direktør advarer den ‘store pandemien' av fugleinfluensa er ‘kommer til å skje'

Fugleinfluensa er den virkelige pandemien – ‘C-19' var bare øvelse

Sammenbruddet av matforsyningskjeden

Kilde og opphavsrett:  LewRockwell.comFransk Journalist Som Kom Tilbake Fra Ukraina: Amerikanerne Har Ansvaret For KrigenForrige InnleggPentagon-Finansierte Ukraine Biolabs: Tyskland Studerte Hvordan Biovåpen Sprer EpidemierNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Pentagon-finansierte ukrainske biolaboratorier i Tyskland studerte hvordan biovåpen sprer epidemier

KORONAVIRUSAVFOLKINGKRIG

Pentagon-Finansierte Ukraine Biolabs: Tyskland Studerte Hvordan Biovåpen Sprer Epidemier

HAF18. April 2022

75 åringens hvite hår blir svart etter akupunktur i hodebunnen

HELSEVESEN

75-Åringens Hvite Hår Blir Svart Etter Hodebunnakupunktur

HAF4. April 2022

studie flere personer under 65 år døde av alkoholrelaterte årsaker i 2020 enn av covid

KORONAVIRUSHELSEVESEN

Studie: Flere Personer Under 65 Døde Av Alkoholrelaterte Årsaker I 2020 Enn Av Covid

HAF29. Mars 2022

new zealand dropper nesten alle covid-restriksjoner

KORONAVIRUSNYHETER

New Zealand Dropper Nesten Alle COVID-Restriksjoner

HAF24. Mars 2022

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.