Menneskestyrt VÆRMODIFISERING 2022.

Kan vi trekke en konklusjon ut av dette ved VÆRFORANDRING å konstantere 2 ting når det gjelder været: 1. “Naturlige påvirkninger” 2. Unaturlige påvirkninger dvs som er menneskeskapt og som vi tar for oss i denne gruppa. Vi kaller det for værmodifisering. At disse såkalte klimarealistene fortsatt benekter det med menneskeskapt værmodifisering beror på uvitenhet og ingen evne til å hente dokumentasjoner fra bla myndigheter(som også nå benekter menneskeskapt vær og det pga at de ledende i NWO nå bruker været som våpen. DET har bla ex president Lyndon B Johnsen proklamert i en tale han holdt på et universitet. KAN VI STYRE VÆRET KAN VI STYRE EN HEL VERDEN. denne talen kan dokumenteres. De land som leder an i dette er USA.. og UAE. USA har “baser” verden over der verktøyet produseres…..og der land benyttes som produksjon/lagerplasser. Spesielt gjelder dette USA som byggherre i . Mao det har nå ført til krig da USA( US Military/CIA osv har som mål å overta Europa. Ved å ta for seg/lese om NWO og The Great så vil man forstå. Mao det er en sammenheng og været er deres pri-våpen

!

If You Feel Alone: WATCH THIS (Lone Wolf – The Original Motivational Audios). STAY STRONG!

24. mai 2021

NB! Det kommer mer

RED

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.