For noen dager siden skrev jeg noen ord om HAARP i Norge V/ Thorbjørn Morstad

Her er ordene til Michel de Nostredame a.i “Nostradamus” om (inkludert Cannons videre undersøkelser ???? NB!!!!..halveis redigert og videre oversatt dir fra G-translate : “Jordskjelvmaskiner, værkontroll maskiner og tidsendrende eksperimenter” Mine lesere og lyttere spurte om jeg var kjent med arbeidet til Nikola Tesla. På den tiden visste jeg at han var en kjent vitenskapsmann som var forut for sin tid på 192- og 30-tallet. Hans mirakuløse oppfinnelser hadde blitt ansett som tull og ble ikke videre opprettholdt. Det ble sagt at viste mer interesse for konseptene hans enn USA, og at de fortsatte eksperimentene hans. (Se CENTURY 1-6, Vol. I, s. 24I og CENTURY 11-91, Vol. I, s. I27 for kvart arbeider med russiske oppfinnelser som høres ut som Tesla-.) Det ble også sagt at da Tesla i 1943 ransaket FBI leiligheten hans, og hans viktigste forskningsartikler forsvant. Med dette i tankene kan det være mulig at maskinene Nostradamus så kunne vært en forlengelse av Teslas opprinnelige konsept. Tesla oppfant AC (vekselstrøm) som brukes i elektriske systemer. Det var hans mer radikale ideer som forstyrret investorer i sin tid. Han hevdet å har oppdaget en måte å gi gratis strøm til hele verden uten bruk av ledninger. De pengesyke profitørene ville selvfølgelig aldri det gikk med på å sponse en slik oppfinnelse, og ideen ble begravet. Tesla også demonstrerte en jordskjelvmaskin som brukte vibrasjoner. Alt dette høres for lik ut som Nostradamus så for å være tilfeldighet. Informasjon begynte å komme frem i 996 om HAARP-prosjektet i Alaska som så ut til å ta de originale Tesla-teknologiene til ultimate og mest katastrofale. Slik Star Wars-skalarteknologi er riktig ut av Tesla-leirene. Patentene sier at arbeidet til Nikola Tesla i de tidlige 199-tallet dannet grunnlaget for forskningen for HAARP. HAARP: Høyfrekvent Active Auroral Research Program HAARP-systemet er et verktøy, en radiofrekvenssender og kringkasting system med enorm makt. Når den er ferdig, forventes den å produsere stråler på minst io milliarder watt, og senere Ioo milliarder watt generert kraft er håpet på. beskrev sin begeistring over mulighet for å “gripe” kontroll over ionosfæren og bøye den inn iform som tjener deres formål. Deres første mål er elektrojet-aelv av elektrisitet som renner tusenvis av miles gjennom himmelen og (lavt ned i den polare iskappen. Gjennom dette prosjektet vil elektrojet bli en vibrerende kunstig antenne for å sende elektromagnetisk stråling regner ned på jorden. Maskinen kan også tillate jord-penetrering tomografi (“røntgenstråler” jorden) over det meste av det nordlige halvkule. En slik evne ville tillate deteksjon og presis plassering av tunneler og andre underjordiske tilfluktsrom.Manipulering av innestengte elektroner og ioner over jorden kan forstyrre med, eller forårsake fullstendig forstyrrelse av veiledningssystemer benyttet av selv de mest sofistikerte flyene og missilene. Evnen til å overføre elektromagnetiske bølger med varierende frekvens over svært brede områderkan forstyrre alle kommunikasjonsmåter, land, sjø og luft, vedsamme tid.Miljøvernere er bekymret for effekten dette vil ha pådyr og mennesker i området for jordundersøkelsen. Det ville forstyrre med dyrelivs migrasjonsmønstre, fordi de er avhengige av en uforstyrret energifelt for å finne sine ruter. Frekvensen som ble brukt i dette eksperimentet er den samme som den menneskelige hjernen opererer ved. Virkningen på mennesker som et ikke-dødelig våpen har ikke unngått oppmerksomhet, og har allerede blitt eksperimentertmed. Ikke-dødelige teknologier blir nå referert til som “deaktivering”. systemer.” Som et ikke-dødelig våpen kan det forårsake forvirring ifiendtlige tropper eller bare la dem sove.Eksperter sier at en av oppgavene til hæren vil være å omforme amerikansk verdier slik at de godtar nye våpen. Tanken er å indoktrinere ved å bli lært opp til å tro, i stedet for å bli gitt alle fakta en person kunne tenke over problemene og ta begrunnede avgjørelser. Det kan være bedre uttalt som: “propaganda-versus-overtalelse ved fornuft.” H.AARP-talsmenn beskrev det som ren vitenskapelig forskning på aurora borealis () og forskning på ionosfærens evne å påvirke kommunikasjonen. Militæret sa at det ikke ville være flere magnetiske forstyrrelser enn det som skjer naturlig, for eksempel solenergi stormer. Selv om det ble finansiert av U.S. Air Force og Nale, thev sa at det ikke var et våpensystem. At HAARP kan brukes til bedre ubåtkommunikasjon, ville erstatte radarsystem over horisonten, og kan utslette kommunikasjon over et ekstremt stort område. samtidig som holde operatørstyrte kommunikasjonssystemer i drift. Gjennom ts jord-penetrerende tomografi det kan gi et verktøy for geofysiske sondering for å finne olje-, gass- og mineralforekomster over et stort geografisk område. Den kan brukes til å oppdage innkommende lavnivåfly og cruise missiler. På overflaten ser det ut som et ufarlig forskningsprosjekt. I bredere perspektiv ligner det det hemmelige Manhattan-prosjektet som produserte atombombe. På den tiden, under andre verdenskrig, var dette den best bevarte hemmelig i historien. Kongressen visste ikke engang hva de finansierte, fordi pengene ble kanalisert gjennom ulike kanaler som var vanskelige å holde styr på. Dette pågår fortsatt og kalles “svart budsjett” prosjekter. Jeg forsket mye på utviklingen av atombomben. Dette er dekket mer detaljert i boken min A Soul Re members Hiroshina. På 1940-tallet var det lettere å holde på hemmeligheter fordi tankene våre var rettet og fokuserte på krigen, og vi ble bare fortalt det vi trengte å vite gjennom aviser, radio og filmaviser. Nå med datamaskiner, TV, radio og , kunnskap kan distribueres nesten umiddelbart. Ikke rart at regjeringen prøver å regulere Internett.H.A.ARP-programmets finansiering ble midlertidig frosset i 1995 av USAs senat. Likevel gikk prosjektet videre, finansiert fra ukjente kilder Min informasjon om dette formidable eksperimentet kommer hovedsakelig fra boken, .Angels Don't Play This HAARP, av Jeanne Manning og Dr. Nick Begich. Utgitt i 1995 av Earthpulse Press, P.O. Boks 20I39.3,Ankerplass. Alaska 99520. Det er ekstremt godt undersøkt og dokumentert med omfattende fotnoter knyttet til kildemateriale. Ingen av denne informasjonen er inkludert her utelukkende for å skremme noen. Det er i alle våre interesser å vite hvilke evner som kan brukes mot oss. Det betyr ikke at de vil være det, men å knyte om det er den første forsvarslinjen. HAARP er en serie med antenner som befinner seg i Gakona, Alaska, hvor det er færre enn to personer per kvadratkilometer. Det er et perfekt sted for hemmelige eksperimenter. VLF (svært lav frekvens) og ELF (ekstremt lav frekvens) elektromagnetiske bølger genereres og sendes til antennenearray. ELF kan ha positive eller negative effekter, avhengig av intensjonen av operatøren. De kan helbrede eller ødelegge. HAARP-prosjektet vil dekke 33 dekar, og til slutt planlegger de det har 360 antenner 72 fot i høyden. Det forventes(l å være fullført og i full drift innen 2002. Planen er å begynne å eksperimentere tidlig i 1997 ved å varme opp eller spennende 3o mil brede hull rett over eksperimentet, snarere som en gigantisk mikrobølgeovn. Det store utvalget av antenner ville stråle en milliard watt med elektromagnetisk kraft-ved radiofrekvenser opp gjennom atmosfæren. Det ville vært den største “zapperen” i verden' De vil slå et hull og måle resultatene, slå et nytt hull osv. De forventer at det vil ta omtrent tre måneder før hvert hull lukkes, og det data vil fortelle dem hvordan de skal fokusere det eventuelle virtuelle speilet. HlAARP vil dumper enorme mengder energi i den øvre atmosfæren, og devet ikke hva som vil skje. Med eksperimenter i denne skalaen, uopprettelig skade kan være (ensom på kort tid. Når den er ferdig, vil HIIARP være den største “varmeren” i verden, kraftigere enn noe som finnes. Effektene er ukjente en gang energien frigjøres utover visse terskler. IIAARP har vært kalt Skybuster eller Super Heater. Med dette systemet ingen satellitter er nødvendig for å sende den genererte energien til himmelen. Den høyfrekvente signaler utviklet er designet for å ionisere energien i overdelenatmosfære, som hovedsakelig består av nitrogen. Denne geniale utviklingen omgår behovet for satellitter ved å bruke antennme på bakke. I svært store høyder vil effektene multipliseres hvis de er høye nok effektnivå ble brukt. Det er et prinsipp at små innspill kan skape en stor produksjon. Effektene skapes av resonans i stedet for direkte zapping. Forskningsfasiliteter knyttet til ItAARP er lokalisert i Arecibo, Puerto Rico og Fairbanks, Alaska. Andre installasjoner er i Tromsø, ; Moskva. Nizhny Novgorod og Apatity i Russland: Kharkov,. og Dushanbe, Tadsjikistan. Ingen av disse eksisterende systemene har imidlertid kombinasjonen av frekvenskapasitet og strålestyring smidighet som kreves for å utføre eksperimentene som er planlagt for H.AARP. Men HAARP er en del av et globalt samarbeidsinnsats som inkluderer USSR, Canada, Japan, Grønland, Norge, Finland. New Zealand og andre. Annen sendersteder ligger på Grønland. Sør-Stillehavet, Japan og . Eksperimenter kan kjøres med alle disse andre senderne som fungerer sammen; dermed en mye større effekt kan skapes. Forskere studerte følsomheten til levende celler og nervøs Forskere studerte følsomheten til levende celler og nervesystemer, og sa at det ikke trengs sterke magnetiske felt for å gjøre en forskjell. Svingninger av svært svake felt kan dramatisk påvirke det cellulære livsnivået. Stratosfæren og ionosfæren er beskyttende barrierer rundt Jorden som hindrer skadelige kosmiske stråler fra å nå overflaten. Disse er allerede i en delikat og skjør tilstand delvis på grunn av tidligere eksperimenter. Dr. Daniel Winter sier at “visse trekk ved det magnetiske rutenettet holde en atmosfære plassert rundt en planet. Mars mistet atmosfæren og vi mister vårt. Jordens banepol gjør radikale ekskursjoner ut av tilt–med månebanen destabiliserende-og evnen til holde atmosfæren og ozon svekkes, spesielt ved polene. De planeten er veldig følsom for å sprette slik kraft inn og ut av atmosfæren.HAARP står for å skjære en stor rift i fraktalen av magnetiskskala. Jorden vil føle denne endringen i ansvaret, som et rivende sår som vil ikke helbrede.” Toppforskere sier at HAARP ikke vil brenne “hull” i ionosfæren. At :er en farlig underdrivelse av hva HAARPS gigantiske gigaw'att-stråle vil -så. På grunn av jordens aksiale spinn, en utbrudd som varer mer enn noen få minutter- vil skjære gjennom ionosfæren som en mikrobølgeovnkniv. Dette vil ikke produsere et “hull”, men en langt rift

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.