5G begynner å drepe! I løpet av 2022 vil man se det samme skje i Norge. Det er bare et tidsspørsmål!

Erna. Du lyver….igjen!
Bildet sier vel sitt?

24. februar 2022

https://rumble.com/vvrq0r-5g-begins-it-kill-off.html?fbclid=IwAR1EwccKO1kwhzQhUdoJTZnXimKRj4d3zJbVDuYq98Y1mkDR2KuA_5b4KyQ.

I er man fortsatt på testestadiet men som nevnt vil det bare være et tidsspørsmål om når tid det samme vil skje også her.

Min påstand er: Når de har fått igjennom coronasertifikatet (som ganske sikkert blir vedtatt i løpet av høstseksjonen) blir også 5G satt i gang for fullt. Det som kommer til å påvirke menneskene er at flere og flere får bla Alzheimer og hjerneslag som blir de nye sykdommene pga strålingen.

Vaksinebløffen vil gjøre sitt til at flere mennesker begynner å forstå narrativet og da vil 5G med strålingen bli satt i gang for fullt. Myndighetene i Norge har som mål å redusere Norges befolkning ned til 2 mill mennesker innen 2025 og DET ser det ut for at de er langt på vei til å klare. Agendaen fremdrift fortsetter med sittende regjering med jesuitten Støre som den styrende. Elmer Midd og SP er bare et verktøy for denne ondskapens individ Støre.

Selv om Støre skulle måtte avgå etter neste valg er Erna(Simone) klar til å fortsette og få fullført Agendaen da hun / de blir brukt som et verktøy for NWO og Agendaen. Med Parlamentarismen som styreform vil det ALDRI bli noen endring i så henseende. Husk at Kommunismen BRUKER Parlamentarismen som et såkalt demokratisk styresett og som IKKE er demokratisk da det er bygget slik at folket IKKE har noen innvirkning på hvordan landet styres da “toppene”(som er tilsluttet diverse losjer) er de som styrer sammen med Europabevegelsen.

RED

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

4Comments

Add yours

+ Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.