Mystisk lyd assosiert med Havana-syndrom avslørt

23. februar 2022

Lydbånd utgitt av tidligere amerikansk tjenestemann avslører sammenhengen mellom mystisk lyd og Havana-syndrom . Lydopptaket ble gjort av en tidligere amerikansk tjenestemann på Cuba.

Mystisk lyd assosiert med Havana-syndrom avslørt

Søndag ga en tidligere amerikansk tjenestemann ut et lydbånd med CBS News som hevder å demonstrere en lyd knyttet til Havana-syndromet, en merkelig sykdom med ukjent opprinnelse som har sykeliggjort amerikanske tjenestemenn, krigere og etterretningsfolk.

Den tidligere tjenestemannen, som ikke ønsket å bli identifisert, sa at han ble syk i huset sitt i Havana, Cuba, og informerte CBS' '60 Minutes' om det. Han rapporterte lyden som “bare høy lyd” som “bare absolutt fylte rommet mitt.”

Siden den først ble rapportert i 2016, har sykdommen angivelig påvirket nesten 200 amerikanske tjenestemenn, men årsaken er ennå ikke oppdaget av amerikansk etterretning.

Lyden i videoen nedenfor skaper ikke Havana Syndrome, men det er et biprodukt av det, ifølge CBS. Støyen er en høy tone som kan være veldig irriterende.

I , Sør-Amerika og har amerikanske tjenestemenn utviklet en ukjent sykdom. Ifølge visse påstander i media var halvparten av ofrene CIA-arbeidere.

USAs utenriksminister Antony Blinken sa i november at Biden-administrasjonen var “intenst fokusert” på å løse problemet. Det har blitt stemplet som en “unormal helsehendelse” av administrasjonen.

Symptomene på sykdommen ble opprinnelig rapportert av diplomater som jobbet ved den amerikanske ambassaden i Havana, og inkluderte hodepine, svimmelhet, tinnitus og svimmelhet, samt problemer med syn, hørsel og balanse. Noen mennesker sies å ha opplevd langvarig hjerneskade.

Den mest sannsynlige synderen, ifølge en rapport bestilt av utenriksdepartementet, er en puls av radiofrekvent stråling “rettet” mot amerikanske steder. Ifølge amerikanske medier kan eller Kina stå bak utviklingen og utplasseringen av et topphemmelig mikrobølgevåpen.

https://greatgameindia.com/cia-havana-syndrome-india/embed/#?secret=r4Tlryn9Sw#?secret=JgHHqXiuqh

Imidlertid, ifølge en rapport anskaffet av BuzzFeed News og bestilt av utenriksdepartementet, var sykdommen forårsaket av korthale-cricket, ikke en fremmed makt.

Kubanske eksperter tilbakeviste rapporter om at sykdommen var forårsaket av hemmelige soniske våpen i september. De sa at symptomene var knyttet til utbredt nevrose blant amerikanske agenter og at det ikke var «ingen vitenskapelig bevis for angrep».

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.