Forskernettverket om EMF opprettes

EINAR FLYDAL

Platons symposium av Anselm Feuerbach

Herved innbys interesserte til å melde seg på til Forskernettverket om EMF, biologi, helse og miljø.

Torsdag den 25. mars avholdes det et første møte for å opprette et lite nettverk for forskere – aktive eller pensjonister – som er interesserte og orienterte – innen området «ikke-ioniserende» elektromagnetiske felt og virkningene på helse, biologi og miljø. Om du er ingeniør, fysiker, biolog, medisiner, psykolog eller samfunnsviter spiller ingen rolle. Tvert om: tverrfaglighet er viktig!

Tanken er å avholde møter én fast ettermiddag per måned, med form som symposium: Hver deltaker legger etter tur fram en forskningsartikkel, og artikkelen diskuteres. Det legges fram én eller to artikler per møte. Det blir altså ingen stor arbeidsbelastning, men et forhåpentligvis interessant miljø for fagdiskusjoner.

Det stilles selvsagt ingen krav til hva slags holdning man i utgangspunktet har til de store tema på feltet, som f. eks. grenseverdier, det termiske paradigmet, osv.

I første omgang innbys det bare til et ganske lite møte i gratis lokaler i , så vil vi etter hvert utvide ettersom vi finner det mulig og praktisk. Ser vi at det er grunnlag for det, vil vi overføre presentasjonene på nettet, eventuelt gå over til å arrangere møtene som nettmøter.

Det vil bli høyst 12 deltakere i denne omgang. Det er derfor nødvendig med påmelding, se skjema nedenfor. Er interessen stor nok, finner vi større lokale til neste møte, og du får beskjed selv om du ikke kommer med i denne omgang.

Det første møtet blir torsdag den 25. mars i Oslo sentrum, like ved Oslo S. Møtelokale er reservert. Vi vet ennå ikke hvordan det er med EMF-nivåer i lokalet. Møtet er gratis.

Einar Flydal, den 15. februar 2022

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.