En oppklaring ang nanopartikler v/ Thorbjørn Morstad.

Nei, dette ser ikke bra ut!!! Men, nano partikler er det ikke. Det kan virke som “støv” fra feksgraffinoksid. Nano partikler brukes til å brygge nano-baserteoksider feks i gass-form, oksid eller serum. Chem-trails nano- gass kan sees kun når konsentrert ut fra flyet. Eneste jeg kan tenke, er at dette kan være nano-krystaller fra et nano-basert oksid. Nano-krystaller formes i luften (fra fraksjonerte molekyler på isotop-plan) til krystaller ????

Viser til innlegg på FB:

https://www.facebook.com/sylvi.m.henriksen/videos/649509032970482/

Jeg forstår meget godt at du forkorter nano-kjemien med ordet “nano-partikler” Jan Erik ???? Du har ingen grunn til å si “dessverre” ???? Jeg underviste for 5 forskjellige i . Frankrikets nano-tech- følgere, Tyskland og England…men i er det ekstremt få som har snøring. Enten var de elektroingeniører eller svært unge nano- entusiaster. Det finnes ingen enkel måte å gi ut korrekt og kort info, om nano-kjemi..men jeg prøver og prøver igjen ???? Nano-kjemi baseres ikke på kjemikalske kjerne-reaksjoner (som feks flytende nitrogen eller hydrogen) Om ingen vet hva de ser på (i el- mikroskop) kan nano-baserte oksider minne om kjerne- behandlet/splittet partikler med referanse til covid-lik forskning fra Italienerne og Russerne. Nano-baserte oksider bruker Nano-materie/partikler som et medium…for å oppnå oksider. Dette hindrer ikke galematias å tilsette rene nano-partikler i kvaksinene!!! Derav “barberblad-effekt” ???? Rene nano-partikler (når konsentrert) har blitt funnet (ikke bare i kvaksene) men også i medisin-kapsler (ovale piller) og visse matvarer ???? Nano-baserte oksider feks i gass-form…ER serum fra ferdige nano-baserte oksider og kommer (for hva jeg vet) fra feks graffinoksid. Først produseres selve nano-materie på kobber-plater..så legges disse platene i hav-saltvann..sammen med ønsket oksid fra metaller.

Samtlige coil-sirkler fra en Superleder, immiterer Solens form og slik Energi kalles for “Plasma- energi” HAARPs -kanoner (fra ett -anlegg kan skyte med millimeter- presisjon på den andre siden av verden via Satelitter…samt skape gode immitasjoner av “” og Skogbrann.

Thorbjørn Morstad I over 10 år har mange i verden sendt 220V inn på “Sirkulære Super-Ledere” HAARP sender 1million Volt på sine Super-Ledere for å oppnå en LivsFarlig Laser!!!! I tillegg har jeg sendt ca 11- 12v fra blå EL-linje og Jord-kobling…”spooky EL” DET JEG SKULLE HA VISST…var å sende frekvens-treff fra Laser til Super-lederne…..eller riktig Lyd-frekvens. NÅ, finnes også stasjonære sentrifuger for hver rene Oksid!!!!! ❤️ Folkets tid..er på vei

PLUSS…Sirkulære Superledere blir bygget av 2,0 mm kobbertråd med dekkende Nano- partikler (via en kjemikalsk prosedyre) på selve kobber-tråden. HAARPs Superledere blir støpt i rent Sølv (under betydelig minusgrader) og har to hoved-komponenter. En ca 40 cm i diameter bred kone-formet stang. Den ser ut som en “tykk gigant-nål” og er ca 2,5 til 3 meter lang. Rundt “nålen” er det kobblet til en stor sølv- coil. Dette er Laser-Kanonen som skyter opp til Ionisfæren og kapper Jorden i to biter (som smørr) Dette er også Laser-Kanonen som sikter fint inn på “chem-trailers hale og gir de kjemiske skyene våre forskjellige program og form (ved Isotop- nivå) Laser-strålen sikter og styres via mange antenner fra Antenne-Parker. Slik enorm energi (fordi Kanonen er koblet til 1million volt) forer også “5G-paraplyer over stor-byer. For flere tusen år siden, er det funnet mangfoldige Superledere (under jord-overfater) litt rundt i hele verden..men da..av spiraler i treverk og av kvister. Den gangen var Superledere (spiraler) dekket av Kull og Nano-partikler. Nano partikler på Superledere bruker ikke tid eller hastighet under kommunikasjon fordi partiklene besitter flere dimensjoner og finner sitt naturlige språk med symboler. Hieroglyf og “Logo” er fragmenter for slike språk og skal forbindes med “Supe-computere” “Hvit Gull” eller “Manna” er Monoatomære partikler og stoffets motpart, et naturlig produkt fra Nano-materiet. Monoatomære partikler kan måles med Protoner og Mueoner (i patikel-fysikken) da deres egenskaper er både “sub-atomære” og “stasjonære på Isotop-nivå…og som oksid-substans”!!! Nano- partikler er sorte og Manna er hvit. De sorte partiklene kommer fra (og vokser rundt) gamle Meteorer flere km ned i bakken…og Manna (hvite monoatomære partikler) er Meteorenes Nano-partiklers Biprodukt. Gull, Sølv, Sink og Kobber var det empiriske Egypt største handlings-budsjett, hvor de nevnte metallene kunne brukes som Superledere og videre produksjon av Super-ledende Oksider. Vi har altså i Høy- teknologien Rett-formet Superledere (Laser-kanoner) og Sirkulære Superledere. De Sirkulære (eller i spiral-form), referers til både som “The Infinity-loop” og “0-punkt energi” under div designe…og bærer på spesifikke tallrekker fra “Fibonacci- spiralen” (med og mot klokken) og fra Mystikkens (Hellige) Geometri ❤ Hehe..emne fortjener flere bøker (og denne gangen IKKE stykkevis og delt) ❤

Hehe…kanskje en god ide å åpne et live-forum her..slik at jeg kan unngå side opp og side ned. Vel, 10 år med erfaring i nano-kjemi og nano-fysikk..blir noe redusert på denne måten, merker jeg ???? Fint da, om alle ett tusen femhundre medlemmene her,følger med ???? Bare navnet “Theragrippers” tar litt tid å forklare hva er (m.h.t Nano-bots) fordi det finnes flere varianterav dem.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.