Nederland kunngjør plan for å gi folk opptil seks doser av covid-vaksine

2. januar 2022

Helseministeren i Nederland, Hugo de Jonge, har indikert at landet kan forberede ytterligere tre booster-skudd, tilsvarende seks doser av covid-vaksinene .

Nederland kunngjør plan for å gi folk opptil seks doser av covid-vaksine

I et brev skrevet av De Jonge til landets parlament onsdag, foreslo han at folk i Nederland bør vurdere ytterligere runder med boostervaksiner for å bekjempe nye varianter.

Av de tre dosene vil to av dem bli administrert i 2022 og en ny sprøyte i 2023.

Brevet bekreftet også nok tilgjengelighet av boostervaksiner for Nederland for den nåværende boosterkampanjen.

I brevet skrev De Jonge: «Sikkert fordi bare halvparten av en vanlig er nødvendig for en boosterdose av Moderna, har vi nå tilstrekkelig med for den nåværende boosterkampanjen, og det er godt grunnlag for mulige ekstra boosterrunder i andre kvartal. og høsten 2022 og i 2023.»

ABONNER PÅ GREATGAMEINDIA

Skriv inn e-postadressen din for å abonnere på GGI og motta varsler om nye innlegg på e-post.

Epostadresse

Abonnere

Nederland har kjøpt vaksinelager i bulk for å unngå mangel.

Landet har allerede kjøpt 12 millioner vaksinedoser fra /Biontech og har bestilt nesten 6 millioner ekstra vaksiner for å unngå mangel.

I tillegg er en annen avtale på plass med Pfizer/Biontech for minst ytterligere 17,5 millioner doser før 2023. Kvalifikasjonskriteriene for booster-koronavirusvaksineskudd i 2022 og 2023 er imidlertid uklare.

Pfizer/Biontech jobber med en vaksine tilpasset dagens Omicron-variant.

Pfizer/Biontech har indikert at de trenger et tidsrom på minst 100 dager for å utvikle, godkjenne og skalere opp produksjonen for en modifisert vaksine. Basert på denne tidslinjen forventes levering tidligst i april.

Personer født i 1983 og 1984 ble invitert av den kommunale folkehelsetjenesten 29. desember for å få booster-sprøyter, og de som ble født mellom 1985 og 1986 ble fortalt at de kunne planlegge dagen etter.

Gjeldende data om vaksineopptak i landet er oppdatert på den nederlandske regjeringens nettsted.

89 % av personer på 18 år eller eldre hadde fått minst én vaksinedose per 26. desember og totalt 85,9 prosent er fullvaksinert.

I mellomtiden kan en av de mest vaksinerte nasjonene Israel gå over til politikken med flokkimmunitet  som skal oppnås gjennom masseinfeksjon ettersom vaksinene ikke har klart å dempe de økende tilfellene av Omicron-varianten.

Bekymrede indere har samtidig krevd at masseutrullingen  av covid-19-vaksiner i India skal stanses umiddelbart. Disse eksperimentelle vaksinene utgjør alvorlige farer. Det er meldingen i en uttalelse fra bekymrede borgere som snart skal videresendes til Indias statsminister Narendra Modi.Vi trenger din for å fortsette vår uavhengige og undersøkende forskningsbaserte journalistikk om -truslene menneskeheten står overfor. Bidraget ditt uansett hvor lite det er, hjelper oss å holde oss flytende. Vurder å støtte GreatGameIndia.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.